sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Σωωωωστη, σαν τα κοριτσια του site που εχουν για υπογραφη οτι πουλανε ταπερ... ;)Όχι αλλά αν είναι να διαφημίζω , να πλερώνομαι κιόλας.
Σωωωωστη, σαν τα κοριτσια του site που εχουν για υπογραφη οτι πουλανε ταπερ... ;)Όχι αλλά αν είναι να διαφημίζω , να πλερώνομαι κιόλας.
Σωωωωστη, σαν τα κοριτσια του site που εχουν για υπογραφη οτι πουλανε ταπερ... ;)
...γιατι τι εχουν τα ταπερ;...Σωωωωστη, σαν τα κοριτσια του site που εχουν για υπογραφη οτι πουλανε ταπερ... ;)
δεν ειναι οτι καλυτερο για μας τα αγορακια,...γιατι τι εχουν τα ταπερ;...
Αμανιτα is back.
και αν σου πω οτι ξερω δυο γκομενες εδω μεσα που το χρεισιμοποποιουν?δεν ειναι οτι καλυτερο για μας τα αγορακια,
αμα ειναι ετσι τα ταπερ...
![]()
Και εγω τοτε θα σου πω καμια πενηνταρια <<ανδρες>> απο εδω μεσα που το χρησιμοποιουν.και αν σου πω οτι ξερω δυο γκομενες εδω μεσα που το χρεισιμοποποιουν?![]()
Η μια ειναι η Rythm, η αλλη ποια ειναι;και αν σου πω οτι ξερω δυο γκομενες εδω μεσα που το χρεισιμοποποιουν?![]()
μονο 50 μονο στις κριτικες πρεπει να ειναι 150Και εγω τοτε θα σου πω καμια πενηνταρια <<ανδρες>> απο εδω μεσα που το χρησιμοποιουν.
και αν σου πω οτι ξερω δυο γκομενες εδω μεσα που το χρεισιμοποποιουν?![]()
που το ξερεις οτι ειναι η ρυθμ? την αλλη θα στα πω το σαββατοΗ μια ειναι η Rythm, η αλλη ποια ειναι;
Να ξερω γιατι ολες θελουν να συνεβρεθουν μαζι μου... μην εχουμε καμια εκπληξη![]()
τι εσκακε καινουργιο φρουτο?
και αν σου πω οτι ξερω δυο γκομενες εδω μεσα που το χρεισιμοποποιουν?![]()
Καντες τρεις καλλιτερα.
Ελα μωρη καβλα.
Ελα μωρη καβλα.
Καινουργια εισαι μουναρα μου εδω μεσα;
Εγω ειμαι φετες και την εχω 8εκ.
Αθηναια εισαι;
Πας Villa Mercedes;
Σ'αρεσουν τα μεγαλα αμαξια;
Ειχα παει να την παραλαβω απο τα ΚΤΕΛ οταν ειχε κατεβει Αθηνα,που το ξερεις οτι ειναι η ρυθμ? την αλλη θα στα πω το σαββατο![]()
Μου αρέσουν τα μεγάλα τσουτσούνια.Τα άλλα τα βρίσκουμε.Ελα μωρη καβλα.
Καινουργια εισαι μουναρα μου εδω μεσα;
Εγω ειμαι φετες και την εχω 8εκ.
Αθηναια εισαι;
Πας Villa Mercedes;
Σ'αρεσουν τα μεγαλα αμαξια;
εκρηκτικη μιξη με τεστοστερονη και οιστρογονα τυπεΕιχα παει να την παραλαβω απο τα ΚΤΕΛ οταν ειχε κατεβει Αθηνα,
και με το που με ειδε καβλωσε και ηθελε να με γαμησει στις τουαλετες των ΚΤΕΛ.
Μιλαμε για θηλυκο Λαγουδακης...
σε μενα γτ κανεις την κοτα πιστιρικα?Μου αρέσουν τα μεγάλα τσουτσούνια.Τα άλλα τα βρίσκουμε.
Πες και την ταριφα τωρα, και ασε τις μαλακιες.Μου αρέσουν τα μεγάλα τσουτσούνια.Τα άλλα τα βρίσκουμε.