Καλως μας ξανάρθες αγαπούλα :-*Με μέλι , άμα σ'αρέσει κόρη.
εμενα με γιαουρτι και μελι μου αρεσει
Φυσικά θα ακολουθήσω τις συμβουλές των κοριτσιών κι οχι του Σφε ο οποίος θέλει να μου φορτώσει 500 θερμίδες με βούτυρα και τέτοια.
Καλως μας ξανάρθες αγαπούλα :-*Με μέλι , άμα σ'αρέσει κόρη.
εμενα με γιαουρτι και μελι μου αρεσει
Καλησπέρα σφίχτες :-* :-* :-*
Μου είπε ο γυμναστής μου οτι το πρωί πρέπει να τρώω κουάκερ.Επειδή μου φαινεται τελείως εμετικό με το γάλα ,πως αλλιώς το τρώμε αυτό?
....γαλατακι χλιαρο και φρεσκο ζεστο ψωμακι.... αλλα ποτε το βραδυ φερνει αερια....και δεν ειναι πρεπον...Θεος...![]()
![]()
![]()
Το ετρωγε ο πατερας μου με προβειο γαλα... αηδια^2![]()
τοταλ 2 τις εκατο με 30 γραμμαρια κουακερΚαλως μας ξανάρθες αγαπούλα :-*
Φυσικά θα ακολουθήσω τις συμβουλές των κοριτσιών κι οχι του Σφε ο οποίος θέλει να μου φορτώσει 500 θερμίδες με βούτυρα και τέτοια.
Εισαι ηλιθια. Κατσε και πιστεψε τον γυμναστη σου.Φυσικά θα ακολουθήσω τις συμβουλές των κοριτσιών κι οχι του Σφε ο οποίος θέλει να μου φορτώσει 500 θερμίδες με βούτυρα και τέτοια.
Εισαι ηλιθια. Κατσε και πιστεψε τον γυμναστη σου.
Μαθε τι ειναι τα κορεσμενα τα μονο/πολυακορεστα λιπαρα.
Δες ποσες σημαντικες βιταμινες εχει το αγελαδινο βουτυρο μαζι με το μελι.
Που φτιαχνονται τα γαμωκουακερ σου και με ποσα συντηρητικα.
Και μετα ελα να μου πεις για θερμιδες.
Ελλεηνιδα μπαζολα, που απ'εξω εισαι μουναρα και απο μεσα σαπια.
Τυπε, το πρωι τρωγεται αυτη η θερμιδικη μπομπα.....γαλατακι χλιαρο και φρεσκο ζεστο ψωμακι.... αλλα ποτε το βραδυ φερνει αερια....και δεν ειναι πρεπον...
Εισαι ηλιθια. Κατσε και πιστεψε τον γυμναστη σου.
Μαθε τι ειναι τα κορεσμενα τα μονο/πολυακορεστα λιπαρα.
Δες ποσες σημαντικες βιταμινες εχει το αγελαδινο βουτυρο μαζι με το μελι.
Που φτιαχνονται τα γαμωκουακερ σου και με ποσα συντηρητικα.
Και μετα ελα να μου πεις για θερμιδες.
Ελλεηνιδα μπαζολα, που απ'εξω εισαι μουναρα και απο μεσα σαπια.
Εφαγα και εγκοσα για βραδυ.Πρέπει να πεινάς εσύ , δεν εξηγούνται αλλιώς τόσα νεύρα.
Το άλλο δεν τολμώ ούτε να το σκεφτώ![]()
εγω πρωι κουακερ με γαλα ,κακαο για σιδηρο,και σταφιδεςΚαθε πρωι κουακερ τρωω,καμια φορα βαζω και σταφιδες.ειναι θεμα συνηθειας.πιο ωραια ειναι τα κελοκς και τα κοκο ποπς πως τα λενε αυτα αλλα εχουν και αρκετη ζαχαρη.αρα βρωμη το καλυτεροτερο!σαν εναλακτικη μπορουμε να βαλουμε και λιγο απο αυτα τα κελοκς,αλλα λιγο ομως.φυσικα μαζι τρωω και 4-5 ασπραδια,κροκο αραια.
εχουν ω3 και ω6 αν θυμαμαι καλαΝα τρως και τον κρόκο ΣΙΜ. Βοηθά στην εγκεφαλική λειτουργία.
(ακούστηκε σαν προσβολή αυτό?)
Εφαγα και εγκοσα για βραδυ.
Ενα πακετο καλαμαρακια, αρνι απο την Κυριακη, μιση φρατζολα ψωμι και σκορδο.
και πανακριβο.....χωρίς πλάκα , γαμάτο![]()
Γι'αυτο δεν πετυχα σαν ζιγκολο.Καλύτερα να σε ντύνουν παρά να σε ταϊζουν εσένανε![]()
Εφαγα και εγκοσα για βραδυ.
Ενα πακετο καλαμαρακια, αρνι απο την Κυριακη, μιση φρατζολα ψωμι και σκορδο.
...το πρωι βεβεα....και μετα χτιζω σοφατιζω γκρεμιζω, δεν με σταματαει τιποτα...Τυπε, το πρωι τρωγεται αυτη η θερμιδικη μπομπα.
Να τις καψεις στο κτημα.