bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Μηνύματα
- 2.486
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
πινετε μονο του η μπορω να το πιω μαζι με την πρωτειν¨η?ελα χιστι μου .εδο ειμαστε
πινετε μονο του η μπορω να το πιω μαζι με την πρωτειν¨η?ελα χιστι μου .εδο ειμαστε
σιμερα το βραδι ειμαι ετιμοσ να φτιαξο και να κουμποσο ενα πολι προνδοεσ πιτσακι!
πορνοσινταγι για πιτσα για κτιστουσ:
300 γραμαρια αλευρι αλικισ αλεσεοσ.
270 μλ νερο
2 κουταλακια του γλικου μαγια
1-2 κουταλιεσ ελεολαδο τισ σουπασ
τα βαζουμε στον αρτοκατασκευαστι που σε μισι οριστα σου φτιαχνι τι ζιμι.εχι προγραμα για ζιμι πιτσασ!
οταν τελιοσι βγαζουμε τι ζιμι απο τον αρτοκατασκευαστι και τιν αφινουμε σε θερμοκρασια δοματιου για περιπου 30 λεπτα,για να φουσκοσι.
βαζουμε λαδι μια πιτσιλια σε μια χαρτοπετσετα και αλιφουμε το ταψι.ισα κι ισα απλα να μιν κολισι το πιτσονι στο ταψι.
πορνοτοποθετουμε τι ζιμι και τιν εφαρμοζουμε-ανιγουμε στο ταψι.
απο πανο τορα αρχιζουμε και κουμπονουμε τα ιλικα.
τα βαζο με τιν εξισ σιρα:
στο μπλεντερ ριχνο διο ντοματεσ και τισ κανο σε ιγρι μορφι.ριχνο το ζουμι στι ζιμι πανο.
ριχνο ελαχιστο κιτρινο τιρι
μετα ριχνο κοματακια μικρα γαλοπουλασ απο στιθοσ.(οχι αλαντικο)
μετα κουμπονο κοματακια κρεμιδιου και πιπεριασ
μετα κουμπονο αρκετο κιτρινο τιρι χαμιλον λιπαρον
και μετα πορνομανιταρια.
μια ορα ψισιμο στο φουρνο 150-200 και ετιμι ι πιτσα για κτιστουσ!
χισε πορνε μου χισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τιφλα να εχι ι πιτσα φαν!!!!ι πιτσι φαν ειανι κλασισ ανοτερι κ χτιζι και μιονεσ!!!
μαζι με τιν whey θα το κουμποσισ πορνε!πινετε μονο του η μπορω να το πιω μαζι με την πρωτειν¨η?
α ρε μορφημαζι με τιν whey θα το κουμποσισ πορνε!
μεσα στο πορνοσεικερ 1 σκουπ γουει και ενα σκουπ του πορνοδεσ ιδατανθρακα που ποσταρα.
κ χισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
διναταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αυστιρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ριθμικααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
pitsi εισαι αρχηγοςμαζι με τιν whey θα το κουμποσισ πορνε!
μεσα στο πορνοσεικερ 1 σκουπ γουει και ενα σκουπ του πορνοδεσ ιδατανθρακα που ποσταρα.
κ χισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
διναταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αυστιρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ριθμικααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
σιμερα το βραδι ειμαι ετιμοσ να φτιαξο και να κουμποσο ενα πολι προνδοεσ πιτσακι!
πορνοσινταγι για πιτσα για κτιστουσ:
300 γραμαρια αλευρι αλικισ αλεσεοσ.
270 μλ νερο
2 κουταλακια του γλικου μαγια
1-2 κουταλιεσ ελεολαδο τισ σουπασ
τα βαζουμε στον αρτοκατασκευαστι που σε μισι οριστα σου φτιαχνι τι ζιμι.εχι προγραμα για ζιμι πιτσασ!
οταν τελιοσι βγαζουμε τι ζιμι απο τον αρτοκατασκευαστι και τιν αφινουμε σε θερμοκρασια δοματιου για περιπου 30 λεπτα,για να φουσκοσι.
βαζουμε λαδι μια πιτσιλια σε μια χαρτοπετσετα και αλιφουμε το ταψι.ισα κι ισα απλα να μιν κολισι το πιτσονι στο ταψι.
πορνοτοποθετουμε τι ζιμι και τιν εφαρμοζουμε-ανιγουμε στο ταψι.
απο πανο τορα αρχιζουμε και κουμπονουμε τα ιλικα.
τα βαζο με τιν εξισ σιρα:
στο μπλεντερ ριχνο διο ντοματεσ και τισ κανο σε ιγρι μορφι.ριχνο το ζουμι στι ζιμι πανο.
ριχνο ελαχιστο κιτρινο τιρι
μετα ριχνο κοματακια μικρα γαλοπουλασ απο στιθοσ.(οχι αλαντικο)γιρο στα 200 γραμαρια ομι τι ζιγιζο.
μετα κουμπονο κοματακια κρεμιδιου και πιπεριασ
μετα κουμπονο αρκετο κιτρινο τιρι χαμιλον λιπαρον
και μετα πορνομανιταρια.
μια ορα ψισιμο στο φουρνο 150-200 και ετιμι ι πιτσα για κτιστουσ!
λεσ ρε χιστι?Το ντοματοζουμο δε το βραζεις πριν το βαλεις στην πιτσα? Αν το βαλεις με τοσο νερο που εχει η ντοματα θα θελει απειρο χρονο ψησιματος και στο τελος θα ειναι καμενη απο κατω κ ζωντανη απο πανω! Ειχα δοκιμασει κ εγω παλιοτερα να κανω πιτσα και καπως ετσι μου βγηκε!
Εισαι πολυ πορνιαρης παντως που εχεις κ αρτοπαρασκευαστη! Χυνω αυστηρα αρμονικα κ ρομαντικα με την παρτι σου καυλεα μου
εγο περνο αυτιpitsi προτεινε και μια καλη whey να παω να την αγορασω μαζι με τον υδατανθρακα
λεσ ρε χιστι?
τιν προιγουμενι φορα ειχα ωαλι ενα ετιμο πολτο ντοματασ απο τα καρφυρ ανευ λιπαρον,πολι καλο.
αλλα λεο να δοκιμασο με φισικι ντοματα γαμοτο.λεσ να γινι μαλακια?
θα βαλο καλιτερα το ετιμο λιπον που ειχε πετιχι κ πολι καλα τι προιγουμενι φορα που ειχα μαγιρεψι))))))
λεσ ρε χιστι?
τιν προιγουμενι φορα ειχα ωαλι ενα ετιμο πολτο ντοματασ απο τα καρφυρ ανευ λιπαρον,πολι καλο.
αλλα λεο να δοκιμασο με φισικι ντοματα γαμοτο.λεσ να γινι μαλακια?
θα βαλο καλιτερα το ετιμο λιπον που ειχε πετιχι κ πολι καλα τι προιγουμενι φορα που ειχα μαγιρεψι))))))
εγο περνο αυτι
με τιν διαφορα οτι σε αυτο το σαιτ τιν εχουν 60 ευρο τα 2,2 κιλα.
εγο τιν περνο 50!!!!!οπιοσ μενι αθινα και θελι να τον βοιθισο ευχαριστοσ να τον στιλο στο φιλο μου να τιν αγορασι με 50.
καλι ειανι αλλα τι να τιν κανισ τιν isolate?Το νιτρο γιατι το εχει στο ονομα? Ετσι για πλακα ε?
Αυτη εδω πρεπει να γαμαει παντως... απο τις λιγες 90αρες
ακουγετε παρα πολι πορνοδεσ!Χυστη, ξεφλουδιζεις μια ωριμη ντοματα και την λιωνεις σ΄ ενα τιγανι με τον τριφτη, λιωνεις και ενα κρεμυδι, 1 πιπερια, και λιγο σκορδο. Τα αφηνεις λιγη ωρα τα τραβηξει τα υγρα και προσθετεις λαδι, ριγανη, αλατι πιπερι και λιγο μαιντανο. Τ΄αφηνει αλλη λιγη ωρα να πιει το λαδι και να λιωσουν καλα τα υλικα και ετοιμη η σαλτσα σου.
θα παρω για αρχη το 1 κιλο και αν μου αρεσει θα σου πω να βοηθησεις με τις γνωριμιες σουεγο περνο αυτι
με τιν διαφορα οτι σε αυτο το σαιτ τιν εχουν 60 ευρο τα 2,2 κιλα.
εγο τιν περνο 50!!!!!οπιοσ μενι αθινα και θελι να τον βοιθισο ευχαριστοσ να τον στιλο στο φιλο μου να τιν αγορασι με 50.
παντα στιν πορνοδιαθεσι τον πορνοειδον κτιστον!θα παρω για αρχη το 1 κιλο και αν μου αρεσει θα σου πω να βοηθησεις με τις γνωριμιες σου
μαλακες μου δοκιμαστε το ΖΜΑ της now
τρελα....
πρωτη φορα παιρνω
παζω πλεον δυο φορες καθε μυικη ομαδα την βδομαδα