Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
σιμερα το βραδι ειμαι ετιμοσ να φτιαξο και να κουμποσο ενα πολι προνδοεσ πιτσακι!
πορνοσινταγι για πιτσα για κτιστουσ:
300 γραμαρια αλευρι αλικισ αλεσεοσ.
270 μλ νερο
2 κουταλακια του γλικου μαγια
1-2 κουταλιεσ ελεολαδο τισ σουπασ

τα βαζουμε στον αρτοκατασκευαστι που σε μισι οριστα σου φτιαχνι τι ζιμι.εχι προγραμα για ζιμι πιτσασ!
οταν τελιοσι βγαζουμε τι ζιμι απο τον αρτοκατασκευαστι και τιν αφινουμε σε θερμοκρασια δοματιου για περιπου 30 λεπτα,για να φουσκοσι.

βαζουμε λαδι μια πιτσιλια σε μια χαρτοπετσετα και αλιφουμε το ταψι.ισα κι ισα απλα να μιν κολισι το πιτσονι στο ταψι.
πορνοτοποθετουμε τι ζιμι και τιν εφαρμοζουμε-ανιγουμε στο ταψι.
απο πανο τορα αρχιζουμε και κουμπονουμε τα ιλικα.
τα βαζο με τιν εξισ σιρα:

στο μπλεντερ ριχνο διο ντοματεσ και τισ κανο σε ιγρι μορφι.ριχνο το ζουμι στι ζιμι πανο.
ριχνο ελαχιστο κιτρινο τιρι
μετα ριχνο κοματακια μικρα γαλοπουλασ απο στιθοσ.(οχι αλαντικο)γιρο στα 200 γραμαρια ομι τι ζιγιζο.
μετα κουμπονο κοματακια κρεμιδιου και πιπεριασ
μετα κουμπονο αρκετο κιτρινο τιρι χαμιλον λιπαρον
και μετα πορνομανιταρια.
μια ορα ψισιμο στο φουρνο 150-200 και ετιμι ι πιτσα για κτιστουσ!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
σιμερα το βραδι ειμαι ετιμοσ να φτιαξο και να κουμποσο ενα πολι προνδοεσ πιτσακι!
270 μλ νερο

τα βαζουμε στον αρτοκατασκευαστι που σε μισι οριστα σου φτιαχνι τι ζιμι.εχι προγραμα για ζιμι πιτσασ!
οταν τελιοσι βγαζουμε τι ζιμι απο τον αρτοκατασκευαστι και τιν αφινουμε σε θερμοκρασια δοματιου για περιπου 30 λεπτα,για να φουσκοσι.

βαζουμε λαδι μια πιτσιλια σε μια χαρτοπετσετα και αλιφουμε το ταψι.ισα κι ισα απλα να μιν κολισι το πιτσονι στο ταψι.

στο μπλεντερ ριχνο διο ντοματεσ και τισ κανο σε ιγρι μορφι.ριχνο το ζουμι στι ζιμι πανο.
μετα ριχνο κοματακια μικρα γαλοπουλασ απο στιθοσ.(οχι αλαντικο)
και μετα πορνομανιταρια.
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Επισκέπτης
χισε πορνε μου χισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τιφλα να εχι ι πιτσα φαν!!!!ι πιτσι φαν ειανι κλασισ ανοτερι κ χτιζι και μιονεσ!!!

Επισκέπτης
πινετε μονο του η μπορω να το πιω μαζι με την πρωτειν¨η?
μαζι με τιν whey θα το κουμποσισ πορνε!
μεσα στο πορνοσεικερ 1 σκουπ γουει και ενα σκουπ του πορνοδεσ ιδατανθρακα που ποσταρα.
κ χισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
διναταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αυστιρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ριθμικααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μεσα στο πορνοσεικερ 1 σκουπ γουει και ενα σκουπ του πορνοδεσ ιδατανθρακα που ποσταρα.
α ρε μορφη :2funny: :2funny: :2funny:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
pitsi εισαι αρχηγος :rockon:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
pitsi προτεινε και μια καλη whey να παω να την αγορασω μαζι με τον υδατανθρακα

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
270 μλ νερο

μετα ριχνο κοματακια μικρα γαλοπουλασ απο στιθοσ.(οχι αλαντικο)γιρο στα 200 γραμαρια ομι τι ζιγιζο.
και μετα πορνομανιταρια.

Το ντοματοζουμο δε το βραζεις πριν το βαλεις στην πιτσα? Αν το βαλεις με τοσο νερο που εχει η ντοματα θα θελει απειρο χρονο ψησιματος και στο τελος θα ειναι καμενη απο κατω κ ζωντανη απο πανω! Ειχα δοκιμασει κ εγω παλιοτερα να κανω πιτσα και καπως ετσι μου βγηκε!
Εισαι πολυ πορνιαρης παντως που εχεις κ αρτοπαρασκευαστη! Χυνω αυστηρα αρμονικα κ ρομαντικα με την παρτι σου καυλεα μου  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Επισκέπτης
Το ντοματοζουμο δε το βραζεις πριν το βαλεις στην πιτσα? Αν το βαλεις με τοσο νερο που εχει η ντοματα θα θελει απειρο χρονο ψησιματος και στο τελος θα ειναι καμενη απο κατω κ ζωντανη απο πανω! Ειχα δοκιμασει κ εγω παλιοτερα να κανω πιτσα και καπως ετσι μου βγηκε!
Εισαι πολυ πορνιαρης παντως που εχεις κ αρτοπαρασκευαστη! Χυνω αυστηρα αρμονικα κ ρομαντικα με την παρτι σου καυλεα μου  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
λεσ ρε χιστι?
τιν προιγουμενι φορα ειχα ωαλι ενα ετιμο πολτο ντοματασ απο τα καρφυρ ανευ λιπαρον,πολι καλο.
αλλα λεο να δοκιμασο με φισικι ντοματα γαμοτο.λεσ να γινι μαλακια?
θα βαλο καλιτερα το ετιμο λιπον που ειχε πετιχι κ πολι καλα τι προιγουμενι φορα που ειχα μαγιρεψι))))))

Επισκέπτης
pitsi προτεινε και μια καλη whey να παω να την αγορασω μαζι με τον υδατανθρακα
εγο περνο αυτι
με τιν διαφορα οτι σε αυτο το σαιτ τιν εχουν 60 ευρο τα 2,2 κιλα.
εγο τιν περνο 50!!!!!οπιοσ μενι αθινα και θελι να τον βοιθισο ευχαριστοσ να τον στιλο στο φιλο μου να τιν αγορασι με 50.

Επισκέπτης
λεσ ρε χιστι?
τιν προιγουμενι φορα ειχα ωαλι ενα ετιμο πολτο ντοματασ απο τα καρφυρ ανευ λιπαρον,πολι καλο.
θα βαλο καλιτερα το ετιμο λιπον που ειχε πετιχι κ πολι καλα τι προιγουμενι φορα που ειχα μαγιρεψι))))))

Χυστη, ξεφλουδιζεις μια ωριμη ντοματα και την λιωνεις σ΄ ενα τιγανι με τον τριφτη, λιωνεις και ενα κρεμυδι, 1 πιπερια, και λιγο σκορδο. Τα αφηνεις λιγη ωρα τα τραβηξει τα υγρα και προσθετεις λαδι, ριγανη, αλατι πιπερι και λιγο μαιντανο. Τ΄αφηνει αλλη λιγη ωρα να πιει το λαδι και να λιωσουν καλα τα υλικα και ετοιμη η σαλτσα σου.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
λεσ ρε χιστι?

Καλυτερα αν βαλεις φυσικη ντοματα να τη βρασεις λιγο να φυγουν τα πολλα νερα που λεει και ο καυλιαρης πιο πανω!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
εγο περνο αυτι
εγο τιν περνο 50!!!!!οπιοσ μενι αθινα και θελι να τον βοιθισο ευχαριστοσ να τον στιλο στο φιλο μου να τιν αγορασι με 50.

Το νιτρο γιατι το εχει στο ονομα? Ετσι για πλακα ε?
Αυτη εδω πρεπει να γαμαει παντως... απο τις λιγες 90αρες

Επισκέπτης
Χυστη, ξεφλουδιζεις μια ωριμη ντοματα και την λιωνεις σ΄ ενα τιγανι με τον τριφτη, λιωνεις και ενα κρεμυδι, 1 πιπερια, και λιγο σκορδο. Τα αφηνεις λιγη ωρα τα τραβηξει τα υγρα και προσθετεις λαδι, ριγανη, αλατι πιπερι και λιγο μαιντανο. Τ΄αφηνει αλλη λιγη ωρα να πιει το λαδι και να λιωσουν καλα τα υλικα και ετοιμη η σαλτσα σου.
ακουγετε παρα πολι πορνοδεσ!
αλλα επιδι δεν ειμαι καλοσ στιν μαγιρικι θα βαλο καλιτερα μια ετιμι σαλτσα που εχο βρι στα καρφουρ που δεν εχι και λιπαρα!

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
εγο περνο αυτι
θα παρω για αρχη το 1 κιλο και αν μου αρεσει θα σου πω να βοηθησεις με τις γνωριμιες σου

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
μαλακες μου δοκιμαστε το ΖΜΑ της now
τρελα....
πρωτη φορα παιρνω
παζω πλεον δυο φορες καθε μυικη ομαδα την βδομαδα :rockon: :rockon: :rockon:

Παιρνεις κ πρωτεινη τωρα ή μονο ZMA μονο του?
Στη wikipedia παντως λεει οτι ερευνες που εγιναν γυρω απο αυτο δεν εδειξαν να βοηθαει κ τοσο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom