gkroverakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
QNT zero carb
απο που το παραγγελνεις αυτο αδελφε? δεν το βρισκω ...στο xtr.gr
QNT zero carb
γεια χαρα σε ολους τους σφιχτες -μια ερωτηση κ απο εμενα ...-παω γυμναστηριο 3 μηνες κ λεω να αρχισω σιγα-σιγα να παιρνω καμια πρωτεινουλα καθαρη μπας κ βοηθησω κανα μυ να φουσκωσει λιγακι- εχετε να μου προτεινετε καμια απο δω..?
Αυτό το βιβλίο το είχα πάρει πριν 16 χρόνια! Τι μου θύμησες τώρα...Φοβερό βιβλίο από ιστορικής και εγκυκλοπαιδικής άποψης με πλουσιο φωτογραφικό υλικό και πολύ old school. Ακόμα και σήμερα θα το αγόραζα αν δεν το είχα. ;)
απο που το παραγγελνεις αυτο αδελφε? δεν το βρισκω ...στο xtr.gr
χιστι μου οποτε θεσ προτεινακι καθαρο 2,2 κιλα με 50 ευρακια στιλε μου μινιμα να σε φτιαξο!Τι λε ρε φιλε! Μονο 200 σελιδες ειναι? Βλεπω εδω εχει απειρα περιεχομενα πως τα χωρεσε ολα αυτα σε 200 σελιδες?
Κατι μου λεει οτι η βιβλος του αρνολντ με τις 800 σελιδες ειναι καλυτερη..
σιγουρα βαζουν πολλα καλολογικα στοιχεια για να πουλησουν το προιονΈνας φίλος πιο πάνω γράφει για κάποιους πιτσιρικάδες που αγόρασαν πανάκριβα συμπληρώματα.
Διαβάστε την παρουσίαση μια πρωτείνης που πλασάρεται σαν «καθαρή» και «αγνή» από site που πουλάει συμπληρώματα (τα μπλέ είναι υπογραμμισμένα από εμένα):
Εάν αναζητάτε ένα πραγματικά υποδειγματικό προϊόν που να σας προσφέρει μυϊκή τόνωση, απώλεια σωματικού λίπους και ενεργειακή αποκατάσταση, τότε η πρωτεϊνούχα σκόνη ****** είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε! Κι αυτό γιατί είναι η καθαρότερη και η αγνότερη απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος που θα βρείτε σήμερα στην παγκόσμια αγορά. Το συγκεκριμένο ειδικό προϊόν διατροφής είναι ο τέλειος συνεργάτης για όλους τους αθλητικούς τύπους, αλλά και για όλους όσους και όσες επιθυμούν να χάσουν λίπος χωρίς να θυσιάσουν ούτε κατ' ελάχιστο τη μυϊκή τους μάζα. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με μοναδικό προφίλ αμινοξέων, χωρίς καθόλου υδατάνθρακες, που διαλύεται εξαιρετικά εύκολα σε νερό χάρις στην κορυφαία τεχνολογία παρασκευής του. Αποκλειστικά φτιαγμένο από πρωτεΐνες, το ******* είναι σχεδόν χωρίς καθόλου λιπαρά και εντελώς απαλλαγμένο από λακτόζη και χοληστερίνη. Επομένως, θα αποτελέσει τον τέλειο φίλο για όλα τα άτομα που παρουσιάζουν δυσανεξία στη λακτόζη ή έχουν αργή ή δύσκολη πέψη! Συστήνεται ιδιαίτερα για τους αθλητές που απαιτούν να αποκτήσουν υποδειγματικούς, γραμμωμένους μύες χωρίς καθόλου λίπος!
• Χρήση
• Αναμίξτε 60 g ***** σε 50 cl νερό αρκετές φορές ημερησίως. Καλύτερα να το καταναλώνετε μεταξύ των γευμάτων και ειδικά μετά από σωματική άσκηση.
• Συστατικά (*)
• Απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, άρωμα, γλυκαντικό: E955. ΧΩΡΙΣ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ
• Τυπική διατροφική αξία ανά 60 g (*) (ανά δόση)
•
• Ενέργεια 224 kcal/936 kJ
• Υδατάνθρακες < 1 g
• Λιπαρά 0,70 g
• Πρωτεΐνες 50,6 g
Βλέπουμε δηλαδή ότι η καθαρότερη και αγνότερη απομονωμένη πρωτείνη περιέχει περίπου 80% πρωτείνη ανά δόση όση περιέχουν και οι περισσότερες «100άρες» της αγοράς. Επίσης βλέπουμε ότι ανά 60 γραμμάρια περιέχει 50,6 γραμ. πρωτείνη + 1 γραμ. υδατάνθρακες + 0,70 γραμ. λιπαρά. Σύνολο 52 γραμμάρια. Τα υπόλοιπα 8 γραμμάρια δηλαδή 13% της ποσότητας της δόσης τι «αγνά» υλικά είναι και γιατί δεν γράφονται στη παρουσίαση??
Όταν κάποιος διαβάζει αυτές τις μαλακίες συγνώμη ανακρίβειες πώς να μη παρασυρθεί και να αγοράζει ότι να ‘ναι?
σιγουρα βαζουν πολλα καλολογικα στοιχεια για να πουλησουν το προιον
αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η γουει της optimunm δεν επιφερει αποτελεσματα
α.... sorry τοτεΔεν είναι η πρωτείνη που γράφεις. "Καλολογικά" στοιχεία να βάλλουν αλλά το 50 γραμμάρια πρωτείνης "αρκετές φορές ημερησίως" τι σου λέει??
α.... sorry τοτε
νομιζα οτι ηταν αυτη,επειδη την εχω δοκιμασει και εχει αποτελεσμα για αυτο εκανα παραθεση
κατα τα αλλα εχεις δικιο
εχει πολυ καλη πρωτεινη βιολογικης αξιαςΌταν λές έχει αποτέλεσμα, τί εννοεις ;
τα gainers σε λιπωνουν συνθηθωςεδω και 8 μηνες παιρνω την weight gain της lamberts πρωτεινη με συνθετους υδατανθρακες και εχω δει μικρη διαφορα προς το καλυτερο σε σχεση με τις απλες πρωτεινες θελω τη γνωμη σας για το συγκεκριμενο προιον και προτασεις για κατι καλυτερο
ολεσ αυτεσ οι προτεινεσ ''ογκου'' εχουν πολι ζαχαρι μεσα.ειναι θλιβερεσ απαξιομενεσ.εδω και 8 μηνες παιρνω την weight gain της lamberts πρωτεινη με συνθετους υδατανθρακες και εχω δει μικρη διαφορα προς το καλυτερο σε σχεση με τις απλες πρωτεινες θελω τη γνωμη σας για το συγκεκριμενο προιον και προτασεις για κατι καλυτερο