Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
8 να κανεις
και καθε επομενη φορα προσπαθησε να βαζεις παραπανω κιλα
ετσι δεν φτανει σε κορεσμο ο μυωνας
τι παραπανο κιλα ρε χιστι?εδο εχο φτασι να κανο οσο κιλα κανι και ενα μικρο 10χρονο.καθε μερα κανο και λιγοτερα.
απο το πολι ανχοσ και το γαμισι που μασ ριχνι ο βρομιαρισ ο γιοργακισ εχο καταβολιστι 100%.με το ζορι κανο 2 προπονισεισ τιν βδομαδα.μονο κ μονο για να λεο οτι κατι κανο.εχι φιγι και ο σιναγονιστισ που καναμε μαζι βαροι για φανταροσ και ψιχολογια μιδεν για βαροι.
το μονο που δε με νιαζι αυτι τι στιγμι ειναι οι μιονεσ.εδο δεν εχουμε να φαμε να πουμε και θα ασχολουμαστε με μιονεσ?χεχε!τραγελαφικα πραματα!

Επισκέπτης
Τι γράμμωση λέτε ρε από 12 και πάνω, αρχίζω κι αγανακτώ. :grin:
Επίσης αυτά τα νούμερα είναι απλά....νούμερα. Μην το δένετε κόμπο ότι είναι ακριβώς έτσι, διότι ο μυς δε διαβάζει νούμερα για να αποφασίσει τι θα κάνει.
Απλά δίνει ένα μπούσουλα στο περίπου, από 'κει και πέρα ο καθένας βλέπει πάνω του πώς δουλεύει πειραματίζοντας
χιστι αυτα που εγραψα τα γραφι ο δεδουκοσ σε ενα απο τα βιβλια του!οποτε τα αλλα που λεσ ειναι βερεσε!!!χεχε!
νομιζο οτι ο δεδουκοσ ειναι πιο εγκιροσ απο μαλακισμενα πινακακια του google και απο μαλακοκαυλιδεσ σφικτιδεσ που γραφουν στα μαλακισμενα φορουμ!

γενικα μιν τουσ πολιδιαβαζετε τουσ χτιστουσ στα διαφορα φορουμ του κολου.σασ κανι κακο!
καλιτερα να διαβαζετε σοστουσ επιστιμονεσ και οχι σεσιμασμενα ανθροπακια που το μονο τουσ ονιρο ειναι ποσ θα τριπισουν το κολο τουσ για να φενοντε καποιοι στιν αθλια θλιβερι και απαξιομενι μασ πορνοκινονια!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
χιστι αυτα που εγραψα τα γραφι ο δεδουκοσ σε ενα απο τα βιβλια του!οποτε τα αλλα που λεσ ειναι βερεσε!!!χεχε!
νομιζο οτι ο δεδουκοσ ειναι πιο εγκιροσ απο μαλακισμενα πινακακια του google και απο μαλακοκαυλιδεσ σφικτιδεσ που γραφουν στα μαλακισμενα φορουμ!

Άμα έχει γράψει ο Δεδούκος ότι πάνω από 12 επαναλήψεις είναι για γράμμωση υπόσχομαι να σου κάτσω  :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
τι μαλακες αυτοι στα xtreme ρε
αλλα μεγαλυτεροι μαλακες ειναι κατι παιδακια λαπαδακια καχεκτικα που εναποθετουν τις ελπιδες τους στα συμπληρωματα
περασα να παρω κατι αμινοξεα απο κει και ειχε κατι παιδουδια αμουστακα με γκαβλοσπυρα ακομα και στα κατω απο τα μαλλια τους...
και ενας απο αυτους εκανε 170 ευρω λογαριασμο
πηρες γλουταμινες,κρεατινες σκατινες ενα σωρο πραματα
νομιζει τωρα αυτος οτι αν τα παρει οολα μαζι θα γινει τουρμπο
εκμεταλευονται τα μουνοσκυλα την αγαμια,την αδυναμη αυτοπεποιθεση,και τον ψυχικο ξεπεσμο και φυσικα την βλακεια ορισμενων νεαρων... :idiot:
κριμα
αν δειτε κανα τετοιο βοηθηστε τον ειναι κριμα :(

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
εμένα πώς θα με βοηθήσετε,που ξυπνάω 7μιση το πρωί και γυρίζω σπίτι 5-6,τρέξιμο,άγχος όλη μέρα, που αντοχή και όρεξη για βάρη το βράδυ  :(

Επισκέπτης
αλλα μεγαλυτεροι μαλακες ειναι κατι παιδακια λαπαδακια καχεκτικα που εναποθετουν τις ελπιδες τους στα συμπληρωματα
περασα να παρω κατι αμινοξεα απο κει και ειχε κατι παιδουδια αμουστακα με γκαβλοσπυρα ακομα και στα κατω απο τα μαλλια τους...
εκμεταλευονται τα μουνοσκυλα την αγαμια,την αδυναμη αυτοπεποιθεση,και τον ψυχικο ξεπεσμο και φυσικα την βλακεια ορισμενων νεαρων... :idiot:
κριμα
ρε τουσ φουκαραδεσ τουσ πιρφορουσ!χεχε!

Επισκέπτης
Άμα έχει γράψει ο Δεδούκος ότι πάνω από 12 επαναλήψεις είναι για γράμμωση υπόσχομαι να σου κάτσω  :grin:
ελα πορνομουσκουλατο αγορι.μολισ το τσεκαρα.πανο απο 15 γραφι ειναι για γραμοσι τον πορνομιονον.

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
κριμα
Σωστα φιλε,πολυ σωστα!!!

Επισκέπτης
εμένα πώς θα με βοηθήσετε,που ξυπνάω 7μιση το πρωί και γυρίζω σπίτι 5-6,τρέξιμο,άγχος όλη μέρα, που αντοχή και όρεξη για βάρη το βράδυ  :(
αστο φιλεεεεε......εγο εχο μινι και μονοσ μου,εχι φιγι ο φιλοσ που καναμε μαζι προπονισι για φανταροσ,και δεν εχο καθολου ψιχολογια να κανο μονοσ.
επισισ με τοσα εξοδα και τρεχα απο δο και απο εκι να βγαλισ πορνοευρο να πλιροσισ τισ παπαριεσ του γαμιολι γιοργακι....πεσ μου μετα που να βρισ διναμι και ορεξι να κανισ προπονισι καλι?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εμένα πώς θα με βοηθήσετε,που ξυπνάω 7μιση το πρωί και γυρίζω σπίτι 5-6,τρέξιμο,άγχος όλη μέρα, που αντοχή και όρεξη για βάρη το βράδυ  :(

Τυπε μου καλα εισαι εσυ! Κι εγω στις 7.30 ξυπναω αλλα σπανια φευγω απο τη δουλεια πριν τις 7  :(  εργασια και χαρα!

Επισης, εχω και μια ισως χαζη απορια, μιας και ασχολειστε εδω με διατροφη, τα πολλα φρουτα/λαχανικα κανουν καλο ή σε μεγαλες ποσοτητες ειναι και αυτα υπερβολη?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αστο φιλεεεεε......εγο εχο μινι και μονοσ μου,εχι φιγι ο φιλοσ που καναμε μαζι προπονισι για φανταροσ,και δεν εχο καθολου ψιχολογια να κανο μονοσ.
επισισ με τοσα εξοδα και τρεχα απο δο και απο εκι να βγαλισ πορνοευρο να πλιροσισ τισ παπαριεσ του γαμιολι γιοργακι....πεσ μου μετα που να βρισ διναμι και ορεξι να κανισ προπονισι καλι?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
κριμα

Ρε παιδιά. Αν θέλετε αποτελέσματα σε λογικές τιμές ακούστε. Μία καθαρή πρωτείνη πχ Whey 5 lbs από bbclub, ή από κανένα site του εξωτερικού. Λίγα καλά αμινοξέα από protein market (vitalife νομίζω λέγονται). άντε και λίγα μέταλλα-αμινοξέα (τύπου PowerRade). Στα X-treme θα του πάσαραν κρεατίνη φουλ με ζάχαρα (δεξτρόζη), πρωτείνη όγκου (τίγκα στην μαλτοδεξτρίνη) και τίποτα πολυβιταμίνες (περιττές κατ'εμέ). Και όλα μόνο 170 ευρώ (έλεος).
Αυτά που προτείνω εγώ κάνουν:
2,270 kg 37.5 Ευρώ
αμινοξέα 15 ευρώ
μέταλλα-ηλεκτρολύτες 8 ευρώ
και πολλά είναι, μιας και τα πραγματικά αποτελέσματα έρχονται στα εξής δεδομένα: 2 κιλά το χρόνο μυς (that's it falks) δεν βάζεις φυσιολογικά άλλο  ;)

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
ελα πορνομουσκουλατο αγορι.μολισ το τσεκαρα.πανο απο 15 γραφι ειναι για γραμοσι τον πορνομιονον.

Και εγώ που νόμιζα οτι η γράμμωση είναι θέμα διατροφής....ξεκινάω τρώω τα πάντα απο δώ και στο εξής και θα παίζω 20άρες επαναλήψεις για να γραμμώσω !!!!!

ΦΥΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
θα ηθελα να προτεινω στους νεαρους φερελπιδες που διαβαζουν και ενδιαφερονται αν το βρουν, να διαβασουν ενα αρκετα παλιο βιβλιο ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ BODYBUIDING.ειναι του ηλια παγιαννιδη παλαιου αθλητη και πρωτοπορο του αθληματος.γραφει βασικες αρχες διατροφης και προπονησης,θα μαθετε αρκετα σωστα πραγματα και θα προσανατολιστειτε σε εναν δρομο πιο καθαρο και απλο απο τα σημερινα εντυπα που κυριως στρεφουν τον απλο γυμναζομενο ανθρωπο σε χρησεις,μαλλον καταχρησεις, συμπληρωματων διατροφης εξυπνα πλασαρισμενων απο θεμα marketing,απο πρωταθλητες επαγγελματιες,δινοντας ελπιδες ψευτικες για ενα σωμα που ποτε δεν θα φτιαχτει αν δεν γινει χρηση αναβολικων στεροειδων υπο αυστηρη καθοδηγηση ειδικευμενου αθλητιατρου και φυσικα ειδικου διατροφολογου.πολυ σωστα αναφερει καποιος φιλος οτι στα καταστηματα που πωλουν συμπληρωματα γινεται μεθοδευμενα και με πλεονασμο καταδειξη προιοντων που στην ουσια ειναι αχρηστα για τον νεαρο και απειρο αθλητη ή για τον απλο γυμναζομενο.κλεινοντας το σχολιο μου θα ηθελα να τονισω οτι τα χρηματα που πιθανως δαπανωνται για την αγορα ειδικων σκευασματων διατροφης με στοχο την μυικη αναπτυξη θα ειναι καλυτερο να επενδυονται σε φυσικες τροφες αυγα ψαρια πουλερικα λαχανικα φρουτα,πιστεψτε με οτι θα εχετε μεγαλυτερη διαρκεια στον χρονο και μεγαλυτερα επιπεδα υγειας κατι που ειναι ανεκτιμητο στην ζωη του ανθρωπου ειται γυμναζεται η οχι.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
+1 με τέτοια οικονομικά δεν περισσεύει ευρώ ούτε για φαγάκι αγνό μπόλικο και ακριβό ούτε για κανά συμπλήρωματάκι καλό από εξωτερικό,κλαίμε απλά με αυτή την κατάσταση  :'(

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
Τυπε μου καλα εισαι εσυ! Κι εγω στις 7.30 ξυπναω αλλα σπανια φευγω απο τη δουλεια πριν τις 7  :(  εργασια και χαρα!

Επισης, εχω και μια ισως χαζη απορια, μιας και ασχολειστε εδω με διατροφη, τα πολλα φρουτα/λαχανικα κανουν καλο ή σε μεγαλες ποσοτητες ειναι και αυτα υπερβολη?
αυτοί που φοβούνται μήπως βάλουν λίπος από φρούτα ενώ παράλληλα τρώνε τόνους μακαρόνια και ρύζια είναι υπερβολικοί.
λαχανικά ειδικά πράσινα τρώγε άφοβα δεν παθαίνεις τίποτα,φρούτα εντάξει δεν ξέρω ίσως θέλουν ενα σχετικό μέτρο,αλλά και πάλι..φρούτα είναι

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
θα ηθελα να προτεινω στους νεαρους φερελπιδες που διαβαζουν και ενδιαφερονται αν το βρουν, να διαβασουν ενα αρκετα παλιο βιβλιο ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ BODYBUIDING.

Που το βρισκουμε φιλε ?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Και εγώ που νόμιζα οτι η γράμμωση είναι θέμα διατροφής....ξεκινάω τρώω τα πάντα απο δώ και στο εξής και θα παίζω 20άρες επαναλήψεις για να γραμμώσω !!!!!

Εννοειται οτι ειναι κυριως θεμα διατροφης!!! Πρωτα θα προσεξεις τη διατροφη σου και μετα θα φτιαξεις το προγραμμα γυμναστικης!
Μην περιμενεις οταν σαβουριαζεις και τρως μαλακιες να γραμμωσεις επειδη κανεις 20 επαναληψεις!!!
Πως θα γινει πιο ευδιακριτος και καλυτερα σχηματισμενος ο μυς αν δε μειωσεις το λιπος?
Γιαυτο πρεπει να προσεξεις πρωτα τη διατροφη που κατα τη γνωμη μου θελει πολυ περισσοτερη πειθαρχια απο τη διατροφη ογκου και μαλλον θα χρειαστει και αεροβιο για τη γραμμωση!

Αν πας σε καποιο γυμναστηριο ρωτα και το γυμναστη σου.. στο κατω κατω τοσα λεφτα του δινεις!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Εννοειται οτι ειναι κυριως θεμα διατροφης!!! Πρωτα θα προσεξεις τη διατροφη σου και μετα θα φτιαξεις το προγραμμα γυμναστικης!
Μην περιμενεις οταν σαβουριαζεις και τρως μαλακιες να γραμμωσεις επειδη κανεις 20 επαναληψεις!!!
Πως θα γινει πιο ευδιακριτος και καλυτερα σχηματισμενος ο μυς αν δε μειωσεις το λιπος?
Γιαυτο πρεπει να προσεξεις πρωτα τη διατροφη που κατα τη γνωμη μου θελει πολυ περισσοτερη πειθαρχια απο τη διατροφη ογκου και μαλλον θα χρειαστει και αεροβιο για τη γραμμωση!

Αν πας σε καποιο γυμναστηριο ρωτα και το γυμναστη σου.. στο κατω κατω τοσα λεφτα του δινεις!
ειρωνικα νομιζω το λεει παντως :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom