Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
πεστε καμια καλη ασκηση για τα κωλομερια...

Εκεί που πήγε να με πάρει ο ύπνος το βράδυ και ήρθε ένα γαμωκούνουπο σε μέγεθος μύγας στο αυτί μου και με ξύπνησε, θυμήθηκα αυτή σου την ερώτηση ρε μαλακα και είπα στον εαυτό μου αύριο (σήμερα δηλαδή) να θυμηθώ να τον βρίσω.
Ρε μαλάκα, ξέρεις όλα τα φάρμακα για να πρηστείς απ' έξω κι ανακατωτά και δεν ξέρεις ποιες ασκήσεις γυμνάζουν το κωλαράκι σου; Άντε γαμήσου  :birdman:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Εκεί που πήγε να με πάρει ο ύπνος το βράδυ και ήρθε ένα γαμωκούνουπο σε μέγεθος μύγας στο αυτί μου και με ξύπνησε, θυμήθηκα αυτή σου την ερώτηση ρε μαλακα και είπα στον εαυτό μου αύριο (σήμερα δηλαδή) να θυμηθώ να τον βρίσω.
Ρε μαλάκα, ξέρεις όλα τα φάρμακα για να πρηστείς απ' έξω κι ανακατωτά και δεν ξέρεις ποιες ασκήσεις γυμνάζουν το κωλαράκι σου; Άντε γαμήσου  :birdman:
δεν πολυγυμναζω τα ποδια
μου ειχαν σπασει το ποδι καποτε
και φοβαμαι να τα πιεσω
κανω με λαστιχα
οποτε δεν ξερω απο πολλα
και στο σιδεραδικο η στην δουλεια ντρεπομουν να κανω αυτη την ερωτηση

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Να υποθέσω ότι καταλάθος στο σπασανε ε; :2funny:
Είχες πάρει καινούρια παπούτσια και στο πάτησαν δυνατά για το "με γεια";

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Ένα ωραίο εικονάκι σχετικά με το εύρος επαναλήψεων και πού στοχεύουν περισσότερο το καθενα.
Αν έχετε απορίες με τους όρους, ρωτήστε τον aigeas που είναι το αντικείμενο της δουλειάς του και ξέρει απ' αυτά  :2funny:

Συνημμένα

• reprangesadapted.gif
    reprangesadapted.gif
    30 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
Ένα ωραίο εικονάκι σχετικά με το εύρος επαναλήψεων και πού στοχεύουν περισσότερο το καθενα.
Αν έχετε απορίες με τους όρους, ρωτήστε τον aigeas που είναι το αντικείμενο της δουλειάς του και ξέρει απ' αυτά  :2funny:
μικρε μου πορνε τι σιμενι myofibrillar hypertrophy γιατι δε ξερο πορνοαγγλικα

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
το πολυ ωραιο εικονακι δινει κατευθυνση, αλλα υστερει καπου.

Παραδειγμα, οχι τιποτα αλλο επειδη τοχω προχειρο

westside methodology

εχουμε μερες μαχ προσπαθειας 1ρμ
και μερες δυναμικης προσπαθειας που τα φορτια ειναι στο 70%  της 1ρμ, και η ββινγ κοινη λογικη θα ελεγε 70% οποτε κανεις 10αρες, και αυτοι κανουν 1νες, με αρκετα σετς και πολυ μικρο χρονο διαλειμματος.

οτι εχεις ενα φορτιο 85% της 1 ρμ δεν ειναι απαραιτητο οτι θα κανεις 5 αρες, μπορεις να κανεις 1ες, 2αρες, 3 αρες με αντιστοιχα προσαρμοσμενα αριθμο σετς και χρονο ξεκουρασης ανεμασα στα σετς.

και η εννοια του σετ σε αποτυχια, μπορει να ειναι οκ και να αποδιδει στη σαρκοπλασμικη υπαρτροφια, αλλα αν μιλαμε για δυναμη ειναι καλη ιδεα να μενει στην απεξω για τις light ββινγ μερες και γι αυτο ειναι καλη ιδεα να χωριζονται οι προπονησεις σε μερες βαρια και μερες ελαφρυα (pumping, sets to failure etc)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Να υποθέσω ότι καταλάθος στο σπασανε ε; :2funny:
Είχες πάρει καινούρια παπούτσια και στο πάτησαν δυνατά για το "με γεια";
καλα κοροιδευε...
παιξε εσυ μπουνιες  αλαιμους και ελα να μου πεις μετα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
μικρε μου πορνε τι σιμενι myofibrillar hypertrophy γιατι δε ξερο πορνοαγγλικα

Μυοινιδιακή ή σαρκομερική υπερτροφία, στην ουσία η υπερτροφία που θέλουν αυτοί που ασχολιούνται με bodybuilding. Η σαρκοπλασμική υπετροφία (sarcoplasmic) έχει να κάνει με την υπετροφία των μη συσταλτών στοιχείων του μυ(το υγρό που λέμε), στην οποία οφείλεται και το παροδικό πρήξιμο μετά την προπόνηση, ειδικά αν έχεις τραφεί επαρκώς με υδατάνθρακες.

Επισκέπτης
Μυοινιδιακή ή σαρκομερική υπερτροφία, στην ουσία η υπερτροφία που θέλουν αυτοί που ασχολιούνται με bodybuilding. Η σαρκοπλασμική υπετροφία (sarcoplasmic) έχει να κάνει με την υπετροφία των μη συσταλτών στοιχείων του μυ(το υγρό που λέμε), στην οποία οφείλεται και το παροδικό πρήξιμο μετά την προπόνηση, ειδικά αν έχεις τραφεί επαρκώς με υδατάνθρακες.
οποτε σοστα κανο 6-8 επαναλιψισ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
θα γινο πομποδεσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ στιν επομενι ζοι λεμε :rockon: :rockon: :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
θα γινο πομποδεσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ στιν επομενι ζοι λεμε :rockon: :rockon: :rockon:
8 να κανεις
και καθε επομενη φορα προσπαθησε να βαζεις παραπανω κιλα
ετσι δεν φτανει σε κορεσμο ο μυωνας

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
8 να κανεις
και καθε επομενη φορα προσπαθησε να βαζεις παραπανω κιλα
ετσι δεν φτανει σε κορεσμο ο μυωνας

8 κανει και ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ!!! Θα γινουμε μεγαλοι χυστες τελικα!!! Θα χτισουμε μυωνες απο ατσαλι και τα μικρα ατιθασα πουτανακια δε θα ξερουν που να κρυφτουν!!!!  :rockon: :s&m_1:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
και κατα ποσο ισχυει αυτο???

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
και κατα ποσο ισχυει αυτο???

Γενικα λενε οτι 1-6 επαναληψεις ειναι για δυναμη, 6-12 για ογκο και πανω απο 12 για γραμμωση και οσο ανεβαινεις μετα κανεις αεροβιο!
Αυτο το εχω δει και στο bodybuilding.com και στη wikipedia!
Και καλα με τις πολυ λιγες επαναληψεις δυναμωνεις αλλα δεν καταστρεφονται αρκετες μυικες ινες για να φουσκωσεις οπως φουσκωνεις με τις 8 επαναληψεις!

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Γενικα λενε οτι 1-6 επαναληψεις ειναι για δυναμη, 6-12 για ογκο και πανω απο 12 για γραμμωση και οσο ανεβαινεις μετα κανεις αεροβιο!
Και καλα με τις πολυ λιγες επαναληψεις δυναμωνεις αλλα δεν καταστρεφονται αρκετες μυικες ινες για να φουσκωσεις οπως φουσκωνεις με τις 8 επαναληψεις!
ναι αυτα τα ξερω και εγω αλλα εδω μου φαινεται οτι ειδα κατι με 20  για σαρκοπλαμστικες ινες και δωσε πραμα η μαλλον δεν το διαβασα καλα?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
8 κανει και ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ!!! Θα γινουμε μεγαλοι χυστες τελικα!!! Θα χτισουμε μυωνες απο ατσαλι και τα μικρα ατιθασα πουτανακια δε θα ξερουν που να κρυφτουν!!!!  :rockon: :s&m_1:
αν δεν μπουκωσεις στο φαι
δεν προκειται να γινει τιποτα...
πρωτα απο ολα η διατροφη αλεκο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

Κοίτα χύστη, απ' ό,τι έχω καταλάβει, είτε 6 είτε 8 είτε 12+ επαναλήψεις κάνεις, πρεπει να έχεις ένα πλάνο προόδου όπως λέει ο γαμαϊκανός, κοινώς να αυξάνεις κάτι όσο περνάνε οι προπονήσεις (κιλά, επαναλήψεις, σετ). Κάτι drop set και super set και super market καλά είναι, αλλά στοχεύουν πιο πολύ στη σαρκοπλασμική υπερτροφία.
Το καλύτερο θα ήταν πιστεύω να προσπαθήσεις να πιάσεις όσο το δυνατόν τα περισσότερα εύρη των επαναλήψεων, είτε κάνοντας πυραμίδα ξεκινώντας από ψηλές και καταλήγοντας σε χαμηλές (αν κι έτσι λίγο θα μπερδεύεσαι με το πλάνο προοδευτικότητας) είτε σε μερικές ασκήσεις θα βάλεις μεγάλος εύρος επαναλήψεων (στις πιο "ευκολες") και σε άλλες μικρότερο (στις πιο "δύσκολες")
Αυτοί οι όροι με τις υπερτροφίες και το σημαντικότερο, οι τύποι των μυικών ινών, πρέπει να έχουν πρωτεραιότητα στις γνώσεις αυτών που γυμνάζονται, κι όχι το ποια πρωτείνη απορροφάται πιο γρήγορα

Επισκέπτης
πσσσσσσσσσσσσσσσσσ!
νε πορνε μου το εχο διαβασι και εγο αυτο το πορνοδεσ πραμα που αναφερισ.
μαλιστα κατο απο 6 επαναλιψισ εγραφε ο χιστισ σιγραφεασ οτι αυξανισ μονο τιν πορνοδιναμι.
απο 6 εοσ 8 αυξανισ τιν πορνοδιναμι και παραλιλα τον μιικο πορνοογκο.
απο 8 εοσ 12 αυξανισ τον μιικο ογκο και λιγοτερο τιν διναμι.
απο 12 και πανο για τιν γραμοσι τον μιοονον με τι καταλιλι διατροφι.
ετσι εγραφε σε ενα απο τα βιβλια του ενασ μεγασ χιστισ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Τι γράμμωση λέτε ρε από 12 και πάνω, αρχίζω κι αγανακτώ. :grin:
Επίσης αυτά τα νούμερα είναι απλά....νούμερα. Μην το δένετε κόμπο ότι είναι ακριβώς έτσι, διότι ο μυς δε διαβάζει νούμερα για να αποφασίσει τι θα κάνει.
Απλά δίνει ένα μπούσουλα στο περίπου, από 'κει και πέρα ο καθένας βλέπει πάνω του πώς δουλεύει πειραματίζοντας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom