Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μίλα Ελληνικά βρε τσόκαρο που μας το παίζεις και ποιοτικιά....Να σε ψήσω για κανένα πλακομούνι προσπαθώ να σε κάνω λίγο γυναίκα... :zfuck:

Δεν είμαι τζιβιτζιλού φιλενάδα , μπορείς να με θαυμάζεις μόνο από μακρυά.

Όσο για πλακομούνια , νομίζω θα είναι κάπως δύσκολο να βρούμε το μουνί σου μες τις πατσές κι εγώ τα εξτρίμ σπορτς τα βαριέμαι.

Τώρα για τα ελλήνικα μου , άστο . Ομοεθνής εξ αλλοδαπής εδώ , μέχρι καλιαρντά κάτι κατέχω. Από κει και πέρα τα δικά σου δεν τα'χω.

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είμαι τζιβιτζιλού φιλενάδα , μπορείς να με θαυμάζεις μόνο από μακρυά.

Όσο για πλακομούνια , νομίζω θα είναι κάπως δύσκολο να βρούμε το μουνί σου μες τις πατσές κι εγώ τα εξτρίμ σπορτς τα βαριέμαι.

Τώρα για τα ελλήνικα μου , άστο . Ομοεθνής εξ αλλοδαπής εδώ , μέχρι καλιαρντά κάτι κατέχω. Από κει και πέρα τα δικά σου δεν τα'χω.
:2funny:
Τι πλακομούνι να κάνω με εσένα βρε χοντρή αλλοδαπή βρωμοπατσαβούρα του κερατά μαζί σου...εγώ κάνω μόνο με μοντέλες και όχι με παρθενοπιπιτσες που έχουν να φάνε πούτσα από τότε που ήταν στο τop 10 των ελληνικών ραδιοφώνων οι new kids on the block! :birdman:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:2funny:
Τι πλακομούνι να κάνω με εσένα βρε χοντρή αλλοδαπή βρωμοπατσαβούρα του κερατά μαζί σου...εγώ κάνω μόνο με μοντέλες και όχι με παρθενοπιπιτσες που έχουν να φάνε πούτσα από τότε που ήταν στο τop 10 των ελληνικών ραδιοφώνων οι new kids on the block! :birdman:

Κάλα μη σφίγγεσαι άλλο , θα κάνεις και αιμορροΐδες :boobies:
Edit : Ξέρεις και τους NKOTB βλέπω θεία :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Edit : Ξέρεις και τους NKOTB βλέπω θεία :grin:
Sonia26=;

Λέγε μην βάλω τον στρατόγκαυλο τον lion να σε πλακώσει στα χαστούκια!!! :birdman:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

Υ.Γ : Ξέρεις και τους NKOTB βλέπω θεία :grin:
Εγώ όταν σφίγγομαι δεν κάνω αιμορροΐδες σαν και εσένα γιατί η κωλοτρυπίδα μου έχει γίνει σαν δύευρω και όταν κλάνω μου φεύγουν.... :shit:

Εσύ μορί μιλφάρα από που τους ξέρεις ? Μη μας πεις ότι τους γκογκλαρες κιόλας.....Βρωμόπουρό .... :woldman:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Sonia26=Ένα τσουλί του δρόμου ...κάτι από vilma και λίγο από silva για να σου δώσω να καταλάβεις... :dancing: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: μαλάκα κατάντια είσαι  :2funny: :2funny: :2funny:

Μην το λές και παρακάτω θα γίνεις ανέκδοτο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: μαλάκα κατάντια είσαι  :2funny: :2funny: :2funny:

Μην το λές και παρακάτω θα γίνεις ανέκδοτο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τι γελάς βρε παντζούρι να μπανάρουνε εσας που είστε κλώνοι με τσουτσούνι. :2funny:...εγώ είμαι μία καραπουτανάρα του κερατά.... :s&m_2:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ όταν σφίγγομαι δεν κάνω αιμορροΐδες σαν και εσένα γιατί η κωλοτρυπίδα μου έχει γίνει σαν δύευρω και όταν κλάνω μου φεύγουν.... :shit:

Εσύ [size=15pt]μορί[/size] μιλφάρα από που τους ξέρεις ? Μη μας πεις ότι τους γκογκλαρες κιόλας.....Βρωμόπουρό .... :woldman:

Εγώ μορί  Σόνια μόλις πείστηκα ότι δεν είσαι γκόμενα. Τρολάκι είσαι η κανά ανωμαλάκι που γουστάρει να του συμπεριφέρονται σαν γκόμενα. Με γειές , αλλά δεν το κάνεις  καλά και βαριέμαι. Άσε που χαλάς και το αγαπημένο μου θρεντ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγώ μορί  Σόνια μόλις πείστηκα ότι δεν είσαι γκόμενα. Τρολάκι είσαι η κανά ανωμαλάκι που γουστάρει να του συμπεριφέρονται σαν γκόμενα. Με γειές , αλλά δεν το κάνεις  καλά και βαριέμαι. Άσε που χαλάς και το αγαπημένο μου θρεντ.
Όσο το γακυλάκι ο lion δεν ποστάρει καμιά καινούργια φωτογραφία το θρεντ δεν έχει κανέναν ενδαφέρον. >:(

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αν εγώ είμαι τρολάκι εσύ είσαι πουστράκι με τσουτσούνι που σου αρέσει να σου φέρονται σαν άντρα γιατί δεν είχες ποτέ σχέσεις με άντρες.... :2funny:
Πιο αγαπημένο σου θρεντ ρε χοντρή άντε τράβα στα μποντιλαιν βρωμόπατσά..... :2funny:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αν εγώ είμαι τρολάκι εσύ είσαι πουστράκι με τσουτσούνι που σου αρέσει να σου φέρονται σαν άντρα γιατί δεν είχες ποτέ σχέσεις με άντρες.... :2funny:
Πιο αγαπημένο σου θρεντ ρε χοντρή άντε τράβα στα μποντιλαιν βρωμόπατσά..... :2funny:

:tired:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πλάκα κάνουμε βρε απλά σε είδαμε πως τσιμπάς και το συνεχίσαμε....και είδαμε ότι τσίμπισες για τα καλά μάλιστα....τρεις μαλάκες είμαστε  :idiot: :idiot: :idiot:που πεινούμε μπίρες και σπάμε πλάκα εδώ παρέα....μην μας παρεξηγείς ...και συγνώμη αν θίχτηκες κοπελιά.... :booty: :2funny:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πλάκα κάνουμε βρε απλά σε είδαμε πως τσιμπάς και το συνεχίσαμε....και είδαμε ότι τσίμπισες για τα καλά μάλιστα....τρεις μαλάκες είμαστε  :idiot: :idiot: :idiot:που πεινούμε μπίρες και σπάμε πλάκα εδώ παρέα....μην μας παρεξηγείς ...και συγνώμη αν θίχτηκες κοπελιά.... :booty: :2funny:

Γλύψε μου τα μεσοδάχτυλα και θα σκεφτώ αν θα δεχτώ τη συγγνωμη σου :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom