Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ρε, η Σπάρτη για την οποία μιλάμε υπήρξε περίπου από το 1000 π.Χ μέχρι το 100. Πού κολλάν αυτά που λες για το Σπάρτη-Θερμοπύλες και 4 μέρες αερόβιο;
iyi olan Türkiye'de sol Sparta ve lastikler

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
σου ειπε κανεις οτι το κανανε καθε μερα αυτο? απο που βγαινει το 4ημερο και γιατι ειναι 4 και οχι 2 ή 1 ή 10 μερες

Έλα ντε, κι εγώ αυτό έγραψα, οι περσικοί πόλεμοι έγιναν στη μέση περίπου του αιώνα που υπήρχαν οι σπαρτιάτες. Όλα τ' άλλα χρόνια τα έχει διαγράψει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έλα ντε, κι εγώ αυτό έγραψα, οι περσικοί πόλεμοι έγιναν στη μέση περίπου του αιώνα που υπήρχαν οι σπαρτιάτες. Όλα τ' άλλα χρόνια τα έχει διαγράψει

τυπε ολο μαλακιες. τι να πρωτοπεις. καταρχην σε αυτο που θελει να αναφερθει ο γαμαικανος, σταλθηκε δρομεας απο την αθηνα στη σπαρτη. οχι ενας τυχοντας ουτε 10 χιλιαδες μαζι. ειχανε δρομεις για τετοιες δουλειες αγγελιοφορου και σιγουρα δεν ητανε τουμπανα, λογω της φυσης της δουλειας τους.
απο αυτο μεχρι να πουμε οτι ολοι οι αρχαιοι τρεχανε 150 μιλια και μαλιστα σαν αγωνας ταχυτητας και οχι με το πασο τους εχει πολυ φαντασια

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μαγκες πηρα ατμομαγειρα! Βρηκα ενα black and decker με 30ε. Ειναι πολυ χρησιμο εργαλειο για ολους εμας τους υπερτουμπανους πορνωδεις μποντιμπιλντερ!!!  :rockon:
Το ρυζι βγαινει γαματο σε 40 λεπτα επισης σε μιση ωρα κανεις πατατες καροτα κλπ. Πολυ βολικο γιατι βαζεις το χρονοδιακοπτη και γυρνας και ειναι ετοιμα και εχει λιγοτερο καθαρισμα σε σχεση με τις κατσαρολες κλπ.
Το μονο που με βαζει σε σκεψεις ειναι το μαγειρεμα μεσα στο πλαστικο...  :think:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κι εδώ έρχεται το άααααλλο χρόνιο ερώτημα..... η δύναμη φέρνει μυικό όγκο ή όχι;
οι προπονησεις δυναμης και ογκου εχουν τελειως διαφορετικη φιλοσοφια..
προγραμματα δυναμης ειναι κατ εξοχην με βασικες(DL,squat,puss,pull κλπ),χωρις απομονωτικες και στυλ 5χ5..
αν το δεις στιγνα,η προπονηση δυναμης δε φερνει αυξηση ογκου,αλλα συμβαλλει αρκετα σοβαρα στην μεταγενεστερη αυξηση του ογκου σου οταν αλλαξεις το προγραμμα σου..μια προπονηση δυναμης θα σε βοηθησει να ανεβεις κιλα στις επαναληψεις 12-15..

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ολα τα χρονια με ελαχιστες διακοπες υπηρχαν εχθροπραξιες
δεν ειναι μονο οι περσικοι πολεμοι
εδω απο το λιμανι του πειραια μεχρι την σημερινη περιοχη της φυλης που εκτεινονταν τα τειχη της αρχαιας αθηνας
ειναι τεραστια αποσταση και συνεχως την διεσχιζαν με τα ποδια
αλλα αν επιμενετε ας ξεκινησει ο λιονταρης με τον εκτορα να αρχισουν να κανουν την διατροφη των προγονων
να γυμναζονται με πετρες βραχια και κουβαδες και να πηγαινουν διακοπες στην μυκονο κολυμπωντας και αν γινουν ποτε σαν εκεινο το αγαλμα εγω θα γινω τουρκος...
αντε και καλη αναρρωση :headbang: :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
οι προπονησεις δυναμης και ογκου εχουν τελειως διαφορετικη φιλοσοφια..
προγραμματα δυναμης ειναι κατ εξοχην με βασικες(DL,squat,puss,pull κλπ),χωρις απομονωτικες και στυλ 5χ5..
αν το δεις στιγνα,η προπονηση δυναμης δε φερνει αυξηση ογκου,αλλα συμβαλλει αρκετα σοβαρα στην μεταγενεστερη αυξηση του ογκου σου οταν αλλαξεις το προγραμμα σου..μια προπονηση δυναμης θα σε βοηθησει να ανεβεις κιλα στις επαναληψεις 12-15..

Υπάρχουν και προγράμματα δύναμης που έχουν απομονωτικές-βοηθητικές μέσα, σε εύρος επαναλήψεων 8-12. Δηλαδή μπαστάρδεμα των δύο φιλοσοφιών ας πούμε.  
Ένα γνωστό είναι του wendler το 5/3/1 με βοηθητικές.

Στα υπόλοιπα που είπες καρασυμφωνώ!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
ολα τα χρονια με ελαχιστες διακοπες υπηρχαν εχθροπραξιες
δεν ειναι μονο οι περσικοι πολεμοι
εδω απο το λιμανι του πειραια μεχρι την σημερινη περιοχη της φυλης που εκτεινονταν τα τειχη της αρχαιας αθηνας
ειναι τεραστια αποσταση και συνεχως την διεσχιζαν με τα ποδια
αλλα αν επιμενετε ας ξεκινησει ο λιονταρης με τον εκτορα να αρχισουν να κανουν την διατροφη των προγονων
να γυμναζονται με πετρες βραχια και κουβαδες και να πηγαινουν διακοπες στην μυκονο κολυμπωντας και αν γινουν ποτε σαν εκεινο το αγαλμα εγω θα γινω τουρκος...
αντε και καλη αναρρωση :headbang: :headbang:

Ρε μαλάκα δε σου 'πα ότι ΟΛΟΙ οι σπαρτιάτες ήταν σαν το άγαλμα.
Αλλά πραγματικά δε στέκει αυτό που λες, να το..."φαντάστηκαν" αυτό το σώμα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ρε μαλάκα δε σου 'πα ότι ΟΛΟΙ οι σπαρτιάτες ήταν σαν το άγαλμα.
Αλλά πραγματικά δε στέκει αυτό που λες, να το..."φαντάστηκαν" αυτό το σώμα
ρε συ δεν καταλαβαινεις τι σου λεω...
δεν το φανταστηκαν στην ολοτητα του
ειχαν μια Α εμπνευση απο αυτα που βλεπαν γυρω τους
αλλα σε καμια περιπτωση δεν δυναται να υπηρχαν τετοια κορμια με τοση δουλεμενη λεπτομερια :headbang: :headbang: :headbang:
με ρε λιονταρη;;;
με τις πετρες και τα κουτσουρα που σηκωναν
σε παρακαλω τωρα ξανασκεψου τι σου λεω...

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
γυμναστικη με ξυλα :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• index.png
    index.png
    139,2 KB · Εμφανίσεις: 13

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
την έχουμε ξανακάνει την κουβέντα στις σελίδες 401 επ. αυτού εδώ του θρεντ.

δεν θέλω να ακουστώ κάπως,αλλά αν γνωρίζω ένα πράγμα μόνο καλά στη ζωή μου αυτό είναι η ιστορία και γενικά η ζωή των αρχαίων.

υπήρχαν τεχνικές και μέθοδοι άγνωστες σε μας σε μεγάλο βαθμό

υπήρχαν επαγγελματίες αθλητές = η δουλειά τους ήταν το "σωστό" φαί και η προπόνηση.

υπήρχαν και τότε προνομιούχα γονίδια και οργανισμοί

υπήρχαν οι Σπαρτιάτες που έφταναν το σώμα πέρα από κάθε όριο αντοχής-δύναμης-κόπωσης, ως το θάνατο!

είπαμε όσο καλός και να είναι ο γλύπτης δεν μπορεί χωρίς κάποιος να ποζάρει να φανταστεί πού θα βρισκόταν η τάδε φλέβα και πόσο μεγάλος ΘΑ μπορούσε να είναι ο κάθε μυς.

υπήρχαν σώματα σαν τα αγάλματα και μάλιστα υπήρχαν και πιο μυώδη-δυνατά-χοντροκομμένα μόνο που δεν απεικονίζονταν σε αγάλματα διότι στα αγάλματα ήθελαν να αποτυπώσουν την τέλεια αρμονία.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε συ δεν καταλαβαινεις τι σου λεω...
δεν το φανταστηκαν στην ολοτητα του
ειχαν μια Α εμπνευση απο αυτα που βλεπαν γυρω τους
αλλα σε καμια περιπτωση δεν δυναται να υπηρχαν τετοια κορμια με τοση δουλεμενη λεπτομερια :headbang: :headbang: :headbang:
με ρε λιονταρη;;;
με τις πετρες και τα κουτσουρα που σηκωναν
σε παρακαλω τωρα ξανασκεψου τι σου λεω...

μην επιμενεις γαμω το κεφαλι σου λεμε. υπηρχαν οι δρομεις, υπηρχαν οι κανονικοι, υπηρχαν οι γυμνασμενοι και υπηρχαν και τα τουμπανα. επιμενεις στη μαλακια με το ζορι. ακομα και στα αγαλματα θα δεις οτι δεν εχουν ολα τον ιδιο ογκο, υπαρχουν και αγαλματα με πιο αδυνατους. αντε με τη μαλακια δε ξαναγραφω το ληξαμε το θεμα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
μην επιμενεις γαμω το κεφαλι σου λεμε. υπηρχαν οι δρομεις, υπηρχαν οι κανονικοι, υπηρχαν οι γυμνασμενοι και υπηρχαν και τα τουμπανα. επιμενεις στη μαλακια με το ζορι. ακομα και στα αγαλματα θα δεις οτι δεν εχουν ολα τον ιδιο ογκο, υπαρχουν και αγαλματα με πιο αδυνατους. αντε με τη μαλακια δε ξαναγραφω το ληξαμε το θεμα.
αντε τραβα να κανεις τον αρχαιο στα 40 σου αν επιμενεις με αυτον τον τροπο
εφοσον δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα απτο
η αποψη σου εχει την ιδια ισχυη με την δικη μου...

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Amanita  :tickedoff: :tickedoff:πάλι εδώ βρε βρομώπατσαβούρα ...  :birdman:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Amanita  :tickedoff: :tickedoff:πάλι εδώ βρε βρομώπατσαβούρα ...  :birdman:

Ρε κοπελιά πάλι πίσω από την κωλοτριπίδα μου να μαζεύεις τα κουράδια μου? Τελικά πρέπει να είμαι πολύ σπουδαία για να αποζητάς με τόσο πάθος τη σημασία μου.
Θα στη δώσω γιατί με κολακεύει η προσοχή που μου δίνεις :grin:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ρε κοπελιά πάλι πίσω από την κωλοτριπίδα μου να μαζεύεις τα κουράδια μου? Τελικά πρέπει να είμαι πολύ σπουδαία για να αποζητάς με τόσο πάθος τη σημασία μου.
Θα στη δώσω γιατί με κολακεύει η προσοχή που μου δίνεις :grin:
Μίλα Ελληνικά βρε τσόκαρο που μας το παίζεις και ποιοτικιά....Να σε ψήσω για κανένα πλακομούνι προσπαθώ να σε κάνω λίγο γυναίκα... :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom