Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
μετα το γουινστρολ εβαζα την πρωην μου να μου σκαει τα σπυρια στην πλατη
:rockon: :rockon: :rockon: :headbang:

Ρε καυλεουρα αφου κ εσυ το λες οτι δε χρειαζονται γιατι το πηρες? Τοσο καιρο ασχολεισαι με τα σιδερα δεν εχεις γινει αρκετα πορνωδης και κτηνωδης?
Εκτος απο τα σπυρια ειχες γεμισει και τριχες παντου?

ΦΥΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γιαννης Γκίνηςαγαπητε φιλε ωραιες οι φωτο που βαζεις για να θυμομαστε τα παλια καλος και ο παπαδογιωργακης και ο γκινης με θλιβει ομως που ο πρωτος πιαστηκε για μεγαλη ποσοτητα κοκας και ο δευτερος ειναι πρεζονι στην φυλακη.τους παρακολουθουσα απο την δεκαετια του 80 φοβεροι αθλητες .ιδιαιτερα ο γκινης .

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
τα λεμε παω καμια βοτλα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ρε καυλεουρα αφου κ εσυ το λες οτι δε χρειαζονται γιατι το πηρες? Τοσο καιρο ασχολεισαι με τα σιδερα δεν εχεις γινει αρκετα πορνωδης και κτηνωδης?
Εκτος απο τα σπυρια ειχες γεμισει και τριχες παντου?
οχι ρε φιλε
ουτε αυτο που λενε οτι κανεις φαλακρα
δουλευω νυχτα για αυτο
και επαρεσυρθη...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
σοβαρε φιλε
που τα μαθες ολα αυτα;
γνωριζεις τιποτα αλλο;

ΦΥΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
σοβαρε φιλε
που τα μαθες ολα αυτα;
γνωριζεις τιποτα αλλο;
ασχολουμαι πολλα χρονια με τον χωρο και γνωριζω σχεδον ολους τους παλιους.απλα αυτα που ειπα ει ναι ευρεως γνωστα στον χωρο για αυτο και τα ανεφερα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ασχολουμαι πολλα χρονια με τον χωρο και γνωριζω σχεδον ολους τους παλιους.απλα αυτα που ειπα ει ναι ευρεως γνωστα στον χωρο για αυτο και τα ανεφερα
εισαι μποντιμπιλντερας;

ΦΥΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ασχολουμαι απλα με το αθλημα και τον χωρο.προσπαθω να ανεβασω μια φωτο να σπυ δειξω ενα πρωταθλητη πολυ γνωστο σε μεγαλη ηλικια απο το προσωπικο μου αρχειο αλλα ειναι πολυ υψηλη αναλυση θα προσπαθησω αλλη φορα αξιζει τον κοπο να την δειτε

Συνημμένα

• IMG_0263.JPG
    IMG_0263.JPG
    112,5 KB · Εμφανίσεις: 21

ΦΥΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ασχολουμαι απλα με το αθλημα και τον χωρο.προσπαθω να ανεβασω μια φωτο να σπυ δειξω ενα πρωταθλητη πολυ γνωστο σε μεγαλη ηλικια απο το προσωπικο μου αρχειο αλλα ειναι πολυ υψηλη αναλυση θα προσπαθησω αλλη φορα αξιζει τον κοπο να την δειτε
σπυρος μπουρναζος .ο ΑΡΧΗΓΟΣ στα 54 του απλα ΣΕΒΑΣΜΟΣ

ΦΥΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Επισκέπτης
Επειδη πηγαμε λιγο στα παλια δειτε κ αυτο!....ειναι αρκετα σπανιο κομματι! Μιστερ Ελλας 1987!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Και μιλαμε αδερφε για μεγαλη ψυχαρα .ενω γνωριζει τους παντες και τα παντα δεν ειναι μπλεγμενος πουθενα ειναι πολυ καθαρο παιδι και πολυ αρσενικος στον λογο του
για να το λες εσυ που το ξες
ετσι θα ναι

Επισκέπτης
Tυπε ειχες κατεβει ποτε σε αγωνες?

ΦΥΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γενικοτερα μιλωντας θα ηθελα να πω πως το ελληνικο bodybuilding σημερα εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων ,πχ κεφαλιανος,δεν παρουσιαζει ιδιαιτερο ενδιαφερον σε σχεση με την διεθνη σκηνη.και μιας και ανεφερα τον μιχαλη κεφαλιανο θα ηθελα να πω οτι ειναι αξιος συγχαρητηριων γιατι εκτος της συμμετοχης του στο φετινο olympia ειναι και πατερας 5 παιδιων και ταξιτζης στο επαγγελμα,δυο φορες μπραβο του

Επισκέπτης
xaxa καλος ειναι!

Συνημμένα

• _PB23602wtmk_PYBVJDSYJH.JPG
    _PB23602wtmk_PYBVJDSYJH.JPG
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 7
  • 190520.jpg
    190520.jpg
    72,2 KB · Εμφανίσεις: 12

ΦΥΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητε συναγωνιστη lebron οχι δεν εχω κατεβει ποτε σε αγωνες.εχω προετοιμασει καποιες φορες στο παλαιο παρελθον αθλητες.η αποψη μου ειναι οτι μου αρεσει πολυ το αθλημα, προσωπικα ομως δεν συνιστω σε κανεναν την χρηση αναβολικων στεροειδων ιδιαιτερα δε σε νεαρες ηλικιες.εκτος καποιων περιπτωσεων συνηδειτοποιημενων ατομων αθλητων μοντελων ηθοποιων οπως γινεται στο εξωτερικο με την επιβλεψη παντα ειδικευμενου αθλητιατρου χημικου.αυτα που γινονται στην ελλαδα ειναι πηγες κωμωδιας και τραγωδιας μαζι γιατι νεαρα κυριως ατομα προσφευγουν στην ασυστολη χρηση απαγορευμενων ουσιων χωρις καποιο οφελος παρα μονο ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ που συνηθως απο την αλογιστη χρηση οδηγουν σε μη αναστρεψιμες καταστασεις γιατην υγεια

Επισκέπτης
Μιλας πολυ σωστα τυπε!... :cool2:
Φαίνεται πως εχεις γνωσεις, ας εισαι νεος στο Forum!

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
αγαπητε συναγωνιστη lebron οχι δεν εχω κατεβει ποτε σε αγωνες.εχω προετοιμασει καποιες φορες στο παλαιο παρελθον αθλητες.η αποψη μου ειναι οτι μου αρεσει πολυ το αθλημα, προσωπικα ομως δεν συνιστω σε κανεναν την χρηση αναβολικων στεροειδων ιδιαιτερα δε σε νεαρες ηλικιες.εκτος καποιων περιπτωσεων συνηδειτοποιημενων ατομων αθλητων μοντελων ηθοποιων οπως γινεται στο εξωτερικο με την επιβλεψη παντα ειδικευμενου αθλητιατρου χημικου.αυτα που γινονται στην ελλαδα ειναι πηγες κωμωδιας και τραγωδιας μαζι γιατι νεαρα κυριως ατομα προσφευγουν στην ασυστολη χρηση απαγορευμενων ουσιων χωρις καποιο οφελος παρα μονο ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ που συνηθως απο την αλογιστη χρηση οδηγουν σε μη αναστρεψιμες καταστασεις γιατην υγεια

Ωραίος είσαι :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom