αυτο ειναι αναβολισμος τον θυμαμε στο joe weider στην αγια το 97 πολλη πραμαΔημητρης Παπαδογεωργακης κτήνος!
σε τετοιο εισαι με ΑΣ
αυτο ειναι αναβολισμος τον θυμαμε στο joe weider στην αγια το 97 πολλη πραμαΔημητρης Παπαδογεωργακης κτήνος!
τα χω δει μωρε...ρε τρομπα λες αυτο που λεω και εγω οι 2 κυκλοι τι νομιζεις οτι ειναι ?
ρε φιλε τι το θες το κορμι του αρνυγια να γινεις αρνυ τοτε πρεπει να αναβολιστεις .Το σωμα που λες οτι κανεις με αυτα ειναι χλωμο και τι εννοω δεν προκειται να πεταχτουν τ τρελλα μουσκουλα δεν προκειται να εισαι στο τρελο υποδορειο .
Οσο για την διατροφη εκει ναι εχεις δικιο θελει προσοχη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εαν δεν αναβολιζεσε δεν χρειαζεσε διατροφη.
Το σωμα που κανεις φαινεται εαν ειναι μα Αναβολικα εαν δεν χτυπας κυκλους τοτε εχεις ενα κανονικο σωμα .
Ασε τα μια χαρα κανεις σωμα και τα ρεστα το ιδιο λενε τα κοκκαλα που κυκλοφορουν στο μαυρο λιθαρι το καλοκαιρι και νομιζουν οτι εχουν σωμα .
Σωμα λεμε να εχεις και κρεας επανω οχι να τονιζεις αυτο που εχεις .
οχι καμια σχεση απλα δεν θελω να ειμαι σαν τα κοκκαλα που νομιζουν οτι εχουν σωμα δεν ξερω εαν με καταλαβαινειςρε φιλε τι το θες το κορμι του αρνυ
θα κατεβεις σε αγωνες;
δηλαδη για σενα ειναι μονο το κορμι του αρνυ
απο κει και περα το χαοςςςςς...
το κατανοωοχι καμια σχεση απλα δεν θελω να ειμαι σαν τα κοκκαλα που νομιζουν οτι εχουν σωμα δεν ξερω εαν με καταλαβαινεις
το κατανοω
εχω την ιδια αποψη
διαφωνουμε στο οτι εσυ νομιζεις οτι μπορει να γινει μονο με φαρμακο
με το φαρμακο παιζεις ΑΛΛΗ μπαλα
αλλα δεν χρειαζεται να φτασεις σε αυτο το επιπεδο και να καταπονησεις τον εαυατο σου...
για πιο λογο ολο αυτο το ρισκο...να κατακτησεις και την τελευταια λεπτομερια
ποσα κιλα εισαι;ο καθενας εχει διαφορετικη γνωμη στο τι ειναι σωμα εγω δεν θελω να εχω κοκκαλα με λιγο κρεας οταν λεμε σωμα λεμε κρεας το σωμα να τονιζει οτι εχει πραμα επανω οχι αρνυ αλλα να εχεις αρκετο .
Μεχρι να ανακαλυφθει κατι ασφαλες θα ειμαι εκει που ειμαι γιατι για κυκλους δεν εχω τα κοτσια.
ποσα κιλα εισαι;
και τι υψος εχει;
στα 36 μουχαχαχ
192
90
τι λες καλα ιεμαι ?
οταν φτασεις στα +3 απο το υψος σου τουλαχιστονχαχαχ
192
90
τι λες καλα ιεμαι ?
1,84στα 36 μου
εσυ για λεγε να μαθενουμε
ακουοταν φτασεις στα +3 απο το υψος σου τουλαχιστον
εννοειται με την λιγοτερη αποκτηση λιπους οσο το δυνατον γινεται με τα φυσικα μεσα που διαθετουμε
και μετα γκρινιαξε...
παντως σωματικα εχεις προσοντα,σε βοηθαει το υψος σου
εγω ειμαι πιο κοντος
το ξερω οτι ειναι δυσκολοακου
οι ψηλοι εχουν πιο δυσκολο να παρουν σε καθαρο
απο οτι αυτοι που δεν ειναι ψηλοι
και ο λογος ειναι απλος και κατανοητος πιστευω .
βεβαια εφοσν παρεις σε καθαρο τοτε ειναι το κατι αλλο αλλα μεχρι να παρεις !!!Εγω κανω απο τα 16 μου + box αλλα τοσα χρονια
αυτο ειναι αναβολισμος τον θυμαμε στο joe weider στην αγια το 97 πολλη πραμα
σε τετοιο εισαι με ΑΣ
Χαλαρες στιγμες του Θαναση και της Βανας Κοψια (νίκησε την ψηλη κατηγορία γυναικων τελικα)
Η απλη πρωτεινη δεν ειναι τιποτα ρε τυπε δες το λινκ που εβαλα να καταλαβεις
μετα το γουινστρολ εβαζα την πρωην μου να μου σκαει τα σπυρια στην πλατηΜαλλον εννοεις θυμαμΑΙ ετσι?
Πω ρε φιλε τι γοριλες ειναι αυτοι στη μεση!
Winstrol! Γουσταρω! Μιλαμε για βαριες ντοπες για χυστες που θελουν να γινουν πορνωδεις και να αποκτησουν σωμα για παραλια σε μια βδομαδα!
μετα το γουινστρολ εβαζα την πρωην μου να μου σκαει τα σπυρια στην πλατη