Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

το προβλημα με την ελλαδα ειναι το τελωνειο . πριν 4-5 χρονια επερνα απο το bodybuilding.com και συνεφεραν παρα πολυ . αλλα καποια στιγμη αρχισαν να μην περνανε απο το τελωνειο και μετα δεν εστελναν σχεδον καθολου ελλαδα . τωρα με αγγλια δεν ξερω τι παιζει ( και μαλλον δεν θα πληρωσω να μαθω ) .

αν υπαρχει καποιος να εχει παραγγειλει ας μας πει εμπειριες ...  :think:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Τα λέω ξανα για να τα εμπεδώσετε. Τα μεταφορικά θα σας έρθουν γύρω στα 20 ευρώ. Καλό είναι να κάνετε μεγάλη παραγγελία αλλιώς ξαναλέω δεν έχει νόημα.

Πληρώνετε είτε μέσω πιστωτικής είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Τα πράγματα το πολύ σε 5 μέρες θα είναι σπίτι σας μέσω fedex. Ούτε τελωνεία, ούτε τίποτα.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
το προβλημα με την ελλαδα ειναι το τελωνειο . πριν 4-5 χρονια επερνα απο το bodybuilding.com και συνεφεραν παρα πολυ . αλλα καποια στιγμη αρχισαν να μην περνανε απο το τελωνειο και μετα δεν εστελναν σχεδον καθολου ελλαδα . τωρα με αγγλια δεν ξερω τι παιζει ( και μαλλον δεν θα πληρωσω να μαθω ) .

αν υπαρχει καποιος να εχει παραγγειλει ας μας πει εμπειριες ...  :think:
το μαγαζι που λεει το παιδι πιο πριν δεν το ξερω τωρα το εμαθα και απο τιμες ειναι καλο τα επομενα απο εκει θα ειναι.
Εχω παραγγειλει απο γερμανια και δεν ειχα προβλημα ουτε τελωνεια ουτε τιποτα μονο απο αμερικα που ειχα βρει  whey ON σε ξεφτιλα τιμη πληρωσα .
Απο εξωτερικο αξιζει να αγοραζεις τελικα και οχι απο εδω.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
παιδια εχω βρει γλουταμινη απο εξω 1 κιλο 30 ευρα με μεταφορικα ολα κομπλε εαν ψηνεται κανενας ας μου πει γιατι θα παραγγειλω  ασ στειλει πμ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οποιος εχει βρει καλη ακρη σε τιμες απεξω μπορει να συνενοηθει με αλλους απο εδω να κανει ομαδικη παραγγελια να μοιραστουν τα μεταφορικα  ;)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
οποιος εχει βρει καλη ακρη σε τιμες απεξω μπορει να συνενοηθει με αλλους απο εδω να κανει ομαδικη παραγγελια να μοιραστουν τα μεταφορικα  ;)
γιαυτο το λεω και εγω γιατι εχω βαρεθει να περνω πολλη πραμα μονος μυ για να μην πληρνω τα μεταφορικα τσαμπα

Επισκέπτης
γιαυτο το λεω και εγω γιατι εχω βαρεθει να περνω πολλη πραμα μονος μυ για να μην πληρνω τα μεταφορικα τσαμπα
χιστες εγο ειμε μεσα για αυτο που λετε
ισοσ το σαιτ που λεει ο μιτσοσ ειανι εγκιρο.επιδι το εχι δοκιμασι κιολασ.μαλον δε κλεβουνε.

Επισκέπτης
Optimum Nutrition 100% Whey Gold (4.5kg) στα 54 ευρο
κολολεει !
αντε να μαζευτουμε να παραγγιλουμε!
οι τιμεσ ειναι απλα απιθανεσ!!!!μαγευτικεσ!!!!το θεμα ειανι οτι αν μαζευτουμε και μιραστουμε τα μεταφορικα θα ειανι καυλα!
και ασε τουσ πιρφορουσ στα εχτρεμε να ζιτανε ενα καρο λεφτα για τισ βρομοπροτεινεσ τουσ!

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Ειλικρινά απορώ...τόσο καιρό απο πού αγοράζατε ;  σας τα τρώγανε κανονικά ;

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Optimum Nutrition 100% Whey Gold (4.5kg) στα 54 ευρο
κολολεει !
αντε να μαζευτουμε να παραγγιλουμε!
οι τιμεσ ειναι απλα απιθανεσ!!!!μαγευτικεσ!!!!το θεμα ειανι οτι αν μαζευτουμε και μιραστουμε τα μεταφορικα θα ειανι καυλα!
και ασε τουσ πιρφορουσ στα εχτρεμε να ζιτανε ενα καρο λεφτα για τισ βρομοπροτεινεσ τουσ!
84 ευρα και οχι 54

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
χυστη η τιμη στο σαιτ ειναι σε λιρες οχι σε ντολλαρς.. ;)
43 γιουρο το 4,5κιλο δν υπαρχει πουθενα!

καλα μαγαζια για συμπληρωματα ειναι το γνωστο λιονταρακι που απο οτι ειδα το ποσταρατε και το iafstore.com
που εδρευει στην ιταλια και σε 3 εργασιμες στα φερνει στην πορτα σου,χωρις πιστωτικες και μαλακιες,
με δυνατοτητα αντικαταβολης για +5ευρω...μαζι με τα 15 των μεταφορικων,το συνολο 20..
για μεγαλες παραγγελιες ανω των 150,μεταφορικα τσαμπα!

για μικρα πραγματα(πολυβιταμινη,ω3 κλπ) δειτε και το iherb.com απο απεναντι!

Επισκέπτης
χυστη η τιμη στο σαιτ ειναι σε λιρες οχι σε ντολλαρς.. ;)
43 γιουρο το 4,5κιλο δν υπαρχει πουθενα!

καλα μαγαζια για συμπληρωματα ειναι το γνωστο λιονταρακι που απο οτι ειδα το ποσταρατε και το iafstore.com
που εδρευει στην ιταλια και σε 3 εργασιμες στα φερνει στην πορτα σου,χωρις πιστωτικες και μαλακιες,
με δυνατοτητα αντικαταβολης για +5ευρω...μαζι με τα 15 των μεταφορικων,το συνολο 20..
για μεγαλες παραγγελιες ανω των 150,μεταφορικα τσαμπα!

για μικρα πραγματα(πολυβιταμινη,ω3 κλπ) δειτε και το iherb.com απο απεναντι!
το εχισ δοκιμασι πορνε μου?ειναι πορνοδεσ?ειναι τιμια σιναλαγι?αξιζι?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το εχισ δοκιμασι πορνε μου?ειναι πορνοδεσ?ειναι τιμια σιναλαγι?αξιζι?
ειχα παραγγειλει μαζι με αλλους δυο απο το τζιμ μου συνολικο ποσο 230 με αντικαταβολη(επιλογη CashOnDelivery).
παρασκευη ειχε γινει η παραγγελια,πεμπτη της επομενης εβδομαδας ειχε ερθει το δεμα στο σπιτι του παιδιου(δλδ σε 3 εργασιμες)!!
αν δεις τις τιμες του σαιτ ειναι πολυ καλες σε σχεση με τον ανταγωνισμο..

αν μαζευτειτε και κανετε παραγγελια μεγαλη θα δεις διαφορα..
τα εξτριμ την εχουν πιστεψει τη δουλεια,για αυτο εχουν καταντησει να πουλανε τις μαλακιες της γουοριορλαμπ σε "τουριστες".
ενδεικτικα τη γνωστη 100αρα γουει της ον τη δινουνε 65 ευρω το 2κιλο αν εχεις το θεο σου..
την ιδια ωρα
παρε και καταλαβε.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
ειχα παραγγειλει μαζι με αλλους δυο απο το τζιμ μου συνολικο ποσο 230 με αντικαταβολη(επιλογη CashOnDelivery).
παρασκευη ειχε γινει η παραγγελια,πεμπτη της επομενης εβδομαδας ειχε ερθει το δεμα στο σπιτι του παιδιου(δλδ σε 3 εργασιμες)!!
αν δεις τις τιμες του σαιτ ειναι πολυ καλες σε σχεση με τον ανταγωνισμο..

αν μαζευτειτε και κανετε παραγγελια μεγαλη θα δεις διαφορα..
τα εξτριμ την εχουν πιστεψει τη δουλεια,για αυτο εχουν καταντησει να πουλανε τις μαλακιες της γουοριορλαμπ σε "τουριστες".
ενδεικτικα τη γνωστη 100αρα γουει της ον τη δινουνε 65 ευρω το 2κιλο αν εχεις το θεο σου..
την ιδια ωρα
παρε και καταλαβε.

σωστός.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
τη στιγμη που στα αμερικανικα καταστηματα συμπληρωματων και σουπερ μαρκετ στα ΡΑΦΙΑ πωλουνται 25 ευρω τα 2κγ gold whey standard  :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom