You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μολισ το περιιγιθικα.εκανα και πορνολογαριασμο!εχι καλεσ τιμεσ!αν ενοθουμε πολι και μασ ερθουν πιο φτινα τα μετοφορικα αξιζι με χιλια!το εχισ δοκιμασι πορνε μου?ειναι πορνοδεσ?ειναι τιμια σιναλαγι?αξιζι?
Παιδιά φτηνά και αξιόπιστα Nitrotech ξέρουμε site??
Λέγοντας αξιόπιστα εννοώ σφραγισμένη και γνήσια (όχι αλευρωμένη-ζαχαρωμένη-σκατωμένη), ευχαριστώ.
Γιατί Nitrotech ρε φίλε ? Σου αρέσει η Musceltech ?
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Γιατί Nitrotech ρε φίλε ? Σου αρέσει η Musceltech ?
Ναι, λίαν δυνατή (ξέρω τι θα πεις είναι φόρμουλα, έχει κρεατίνες, κάνει marketing τρελό), έχω δοκιμάσει τα πάντα, αυτή είναι η καλύτερη
Ναι, λίαν δυνατή (ξέρω τι θα πεις είναι φόρμουλα, έχει κρεατίνες, κάνει marketing τρελό), έχω δοκιμάσει τα πάντα, αυτή είναι η καλύτερη
Ποιες ακριβώς έχεις δοκιμάσει ;
To εργαλείο απο δώ το έχεις δοκιμάσει : ?
Επισκέπτης
Οχι ειναι ο Δημήτρης Μακρίδης!Ο Αρης Πορτοσαλτε.
Το βρηκα;
Συνημμένα
παιδια εαν δεν αναβολιστεις δεν παιζει να κανεις κορμι ΝΟΜΟΣ τωρα οποιος εχει τα αρχιδια να το κανει ..τι να πω respect αλλα ολο και πιο πολλα παιδια εχουν κορμι απο ενα απλο fit εως μουσκουλα πολλα και ολοι αναβολιζονται κριμα :'(
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
μην λες μαλακιεςπαιδια εαν δεν αναβολιστεις δεν παιζει να κανεις κορμι ΝΟΜΟΣ τωρα οποιος εχει τα αρχιδια να το κανει ..τι να πω respect αλλα ολο και πιο πολλα παιδια εχουν κορμι απο ενα απλο fit εως μουσκουλα πολλα και ολοι αναβολιζονται κριμα :'(
καλυτερα να μην μιλας...
με διατροφη και χρημα και αρκετη υπομονη δηλαδη τουλαχιστον μια 4ετια
τα καταφερνεις
η ντοπα ειναι η ευκολη λυση
ακου και εμενα που εχω κανει 2 κυκλους
μετα οταν κλεισεις 10ετια μπαινεις στο φαρμακο
ρε τρομπα λες αυτο που λεω και εγω οι 2 κυκλοι τι νομιζεις οτι ειναι ?μην λες μαλακιες
καλυτερα να μην μιλας...
με διατροφη και χρημα και αρκετη υπομονη δηλαδη τουλαχιστον μια 4ετια
τα καταφερνεις
η ντοπα ειναι η ευκολη λυση
ακου και εμενα που εχω κανει 2 κυκλους
μετα οταν κλεισεις 10ετια μπαινεις στο φαρμακο
Επισκέπτης
Οσοι κανουμε βαρη μετα απο ενα σημειο δεν βλεπουμε μεγαλες διαφορες!κανουμε κανουμε και μενουμε στασιμοι δηλαδη!Για να δουμε λοιπον αυτο το κατι παρα πανω πριξιμο πρεπει να κανουμε μια θεραπεια!Η αληθεια αυτη ειναι!...
Αυτο ειπα στον γαμαικανο αλλα δεν καταλαβε .Ο ιδιος ειπε οτι εχει κανει 2 κυκλους αρα χτυπα και δεν το ξερει η δεν καταλαβε τι ειπα .Ξεχασα συν οτι δεν γινεσε κομματια εαν δεν βαλεις πραμα( ;)) το σωμα σου δεν γινεται φετες με 2-3 χρονια αλλα ουτε και με 10 ενα απλο λεπτο σωμα το κανεις αλλα οχι με μυεςΟσοι κανουμε βαρη μετα απο ενα σημειο δεν βλεπουμε μεγαλες διαφορες!κανουμε κανουμε και μενουμε στασιμοι δηλαδη!Για να δουμε λοιπον αυτο το κατι παρα πανω πριξιμο πρεπει να κανουμε μια θεραπεια!Η αληθεια αυτη ειναι!...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
oταν λες "αναβολιστεις" εννοεις τι ειδους συμπληρωμα;;παιδια εαν δεν αναβολιστεις δεν παιζει να κανεις κορμι ΝΟΜΟΣ τωρα οποιος εχει τα αρχιδια να το κανει ..τι να πω respect αλλα ολο και πιο πολλα παιδια εχουν κορμι απο ενα απλο fit εως μουσκουλα πολλα και ολοι αναβολιζονται κριμα :'(
ακομα και την απλη πρωτεινη ας πουμε τη θεωρεις "αναβολικο" εσυ;;
Η απλη πρωτεινη δεν ειναι τιποτα ρε τυπε δες το λινκ που εβαλα να καταλαβειςoταν λες "αναβολιστεις" εννοεις τι ειδους συμπληρωμα;;
ακομα και την απλη πρωτεινη ας πουμε τη θεωρεις "αναβολικο" εσυ;;
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
φιλε μου το ξερω οτι δεν ειναι τιποτα,Η απλη πρωτεινη δεν ειναι τιποτα ρε τυπε δες το λινκ που εβαλα να καταλαβεις
απλα επειδη το πρωτο ποστ σου εγινε κατω απο μηνυματα που αναφεροταν σε συμπληρωματα τυπου πρωτεινη,
για αυτο σε ρωτησα για να το ξεκαθαρισουμε..
υπαρχουν μορφωμενοι ανθρωποι,πτυχιουχοι που διατυμπανιζουν μην παρεις πρωτεινη θα σου πεσει το νεφρο και το συκωτι..
για αυτο το λεω..
πρωτεινες bcca και τα ρεστα δεν ειναι τιποτα μακαρι με αυτα να εκανες σωμα τιποτα αλλο δεν θα ηθελα ααλλα δυστηχως δεν παιζειφιλε μου το ξερω οτι δεν ειναι τιποτα,
απλα επειδη το πρωτο ποστ σου εγινε κατω απο μηνυματα που αναφεροταν σε συμπληρωματα τυπου πρωτεινη,
για αυτο σε ρωτησα για να το ξεκαθαρισουμε..
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
μια χαρα σωμα κανεις και με αυτα..αρκει να εχεις πειθαρχια στο φαι σου και στο προγραμμα σου.πρωτεινες bcca και τα ρεστα δεν ειναι τιποτα μακαρι με αυτα να εκανες σωμα τιποτα αλλο δεν θα ηθελα ααλλα δυστηχως δεν παιζει
μιλαμε παντα για ερασιτεχνικη ενασχοληση ετσι..
εκτος αν για σενα το "κανω σωμα" σημαινει γινομαι αρνολντ..
για να γινεις αρνυ τοτε πρεπει να αναβολιστεις .Το σωμα που λες οτι κανεις με αυτα ειναι χλωμο και τι εννοω δεν προκειται να πεταχτουν τ τρελλα μουσκουλα δεν προκειται να εισαι στο τρελο υποδορειο .μια χαρα σωμα κανεις και με αυτα..αρκει να εχεις πειθαρχια στο φαι σου και στο προγραμμα σου.
μιλαμε παντα για ερασιτεχνικη ενασχοληση ετσι..
εκτος αν για σενα το "κανω σωμα" σημαινει γινομαι αρνολντ..
Οσο για την διατροφη εκει ναι εχεις δικιο θελει προσοχη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εαν δεν αναβολιζεσε δεν χρειαζεσε διατροφη.
Το σωμα που κανεις φαινεται εαν ειναι μα Αναβολικα εαν δεν χτυπας κυκλους τοτε εχεις ενα κανονικο σωμα .
Ασε τα μια χαρα κανεις σωμα και τα ρεστα το ιδιο λενε τα κοκκαλα που κυκλοφορουν στο μαυρο λιθαρι το καλοκαιρι και νομιζουν οτι εχουν σωμα .
Σωμα λεμε να εχεις και κρεας επανω οχι να τονιζεις αυτο που εχεις .
Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140