Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
για καμια βδομαδα το έχω αφήσει το γυμν. γιατί χτύπησα στη δουλειά πέφτοντας από 2 σκαλιά
έσκασα με τα πλευρά στη γνωία στον τοιχο... ευτυχώς δεν είναι σοβαρό, μόνο ένα μικρό πρήξιμο τις πρώτες 2 μέρες, τώρα είναι πολυ καλύτερα... από βδομάδα πάλι....

Περαστικά φίλε.

εμ... άμα δε προσέχεις.....  και να πειτε πως χάζευα κάνα τακούνι και έπεσα... πάει στο διάολο... χαχα....

:grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
φιλε επεσες μεσα....-ιδιοκτητης ειναι κ κοιταει μονο τα φωτα -κ να μην αναβει ac!oταν πηγα για να γραφτω-τον ρωταω...υπαρχει πρωσοπικο να ασχολειτε μαζι μας?κ μου κανει..(εμεις δεν ειμαστε σαν τους αλλους φιλε...) :2funny: :2funny:    ρε παντου λαμογια ρεεεεεεε!!!!για εναν χρονο τωρα...θα τους τρωω στην μαπα ! :s&m_1:-

:2funny:

Απίστευτη ατάκα! Το παρουσίασε σαν θετικό κιόλας!  :2funny:

Επισκέπτης
Αυτό με τη μονάδα ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον, αν γίνεται πραγματικά θα πορωθώ άσχημα. Μπορώ να πω ότι ψιλοκάβλωσα.
Στις εξόδους ρε συ θα έχω όρεξη για γυμναστήριο ή θα κοιμάμαι όρθιος;
Thanks για τις συμβουλές πάντως!
καλα πιγενε φανταροσ και θα σου πο εγο αμα εχισ ορεξι για γιμναστικι ι οχι!
θα φασ τετια μεγαλι ξενερα απο τα νιχτερινα σκοπετα και γενικα απο το ολο θλιβερο κλιμα που οχι μονο γιμναστιριο δε θα εχισ ψιχολογια να κανισ αλλα ουτε το τσουτσουνι σου δε θα σικονετε ! :rockon: :rockon: :rockon:
κιμισου εσι 4 και 5 ορεσ τιν ιμερα(μερικεσ φορεσ και σπαστοσ ιπνοσ,οτι χιροτερο) και μετα ελα να μου πισ τι ορεξι και διναμισ θα εχισ για γιμναστιρια!
οχι μονο θα αδινατισισ...αλλα θα κανισ και κιλια αμα τροσ τα σκατα που μαγιρευουν στο γαμιμνο ελινικο στρατο!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Εγω κανω περισότερες ρε γαμ, μάλιστα τωρα που κανω περισότερες με πιάνει καλύτερα.
εκεινη την στιγμη πριζεσαι περισσοτερο
αλλα στην ουσια δεν κατορθωνεις τιποτα υστερα απο  4 διαφορετικες ασκησεις
καιγεσαι ρε και δν το παιρνεις χαμπαρι
ασε τις μαλακιες και κανε αυτο που σου λεω

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
θα φασ τετια μεγαλι ξενερα απο τα νιχτερινα σκοπετα και γενικα απο το ολο θλιβερο κλιμα που οχι μονο γιμναστιριο δε θα εχισ ψιχολογια να κανισ αλλα ουτε το τσουτσουνι σου δε θα σικονετε ! :rockon: :rockon: :rockon:
κιμισου εσι 4 και 5 ορεσ τιν ιμερα(μερικεσ φορεσ και σπαστοσ ιπνοσ,οτι χιροτερο) και μετα ελα να μου πισ τι ορεξι και διναμισ θα εχισ για γιμναστιρια!
οχι μονο θα αδινατισισ...αλλα θα κανισ και κιλια αμα τροσ τα σκατα που μαγιρευουν στο γαμιμνο ελινικο στρατο!
πεστα πιστι
:rockon: :rockon: :rockon:
λιονταρακο αποχαιρετα το κορμακι σου
μπουαχαχαχαχαχαχα
μπουαχαχαχαχαχαχ

Επισκέπτης
πεστα πιστι
:rockon: :rockon: :rockon:
λιονταρακο αποχαιρετα το κορμακι σου
μπουαχαχαχαχαχαχα
μπουαχαχαχαχαχαχ
που να δισ εμενα στο στρατο!ιμουν για γελια!οτι ειχα κανι με κοπο πριν το στρατο ολο ξεχτιστικαν μονομιασ!!!
ετσι γινετε στο στρατο!φευγουν ολοι οι μιονεσ απο πανο σου!δε μενι τιποτα!!!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
που να δισ εμενα στο στρατο!ιμουν για γελια!οτι ειχα κανι με κοπο πριν το στρατο ολο ξεχτιστικαν μονομιασ!!!
ετσι γινετε στο στρατο!φευγουν ολοι οι μιονεσ απο πανο σου!δε μενι τιποτα!!!
μετα σε ενα μηνα τα ξαναπαιρνεις
το σωμα εχει μνημη

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
οποτε τιποτα δεν παει χαμενο
αλλωστε και αρνολντ ειχε υπηρετησει στον αυστριακο στρατο 16 μηνες
δεν επαθε τιποτα
αλλα ο ΄λιονταρακος θα γινει παλι λεπτουλης και σκατουλης και  :jerking: :jerking: :jerking:
*εσυ τι λεει πιτσι ανεβηκες καθολου σε κιλα;

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ετσι πως ειναι τα πραγματα καλυτερα μεσα στον στρατο να εισαι σκινι φατ κ να κοιτας τον τοιχο παρα εξω ανεργος αφραγκος κ διπλοβαρδιες στο νετ  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
μπορει να'χει βυσμα και να μην περναει τοσο ασχημα  :grin:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μπαααα Πιτσι. Απαλευτος και τσιμπουκαρας θα ειναι.
Θα πλακωθουν στις πιπες οικογενειακως και θα περασει νερακι το 9μηνο.
Φυσικα εδω θα μας το παιζει μαχημι... :jerking:.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Όντως το μόνο που θα θες στις εξόδους είναι να ξεκουραστείς , να χαλαρώνεις και να δεις λίγο κόσμο.

Αλλά 9 μήνες δεν είναι τπτ.

Δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα χαλάσει το σώμα σου.

Μην το παρακάνεις στη μάσα, αλλά μην πάθεις και καμιά ασιτία. Γενικά θέλει προσοχή.

Πάντως εγώ έφυγα από το στρατό +10 κιλά. Ένα βουβάλι είχα γίνει.  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Μπαααα Πιτσι. Απαλευτος και τσιμπουκαρας θα ειναι.
Θα πλακωθουν στις πιπες οικογενειακως και θα περασει νερακι το 9μηνο.
Φυσικα εδω θα μας το παιζει μαχημι... :jerking:.

Δε σε χάλασε κακάσχημε άντρα  :rockon:
Ναι ρε, απ' αυτούς είμαι που το παίζουν μαχήμια.:jerking:
Μάθε να διαβάζεις ανθρώπους, ακόμα κι απ' το ίντερνετ είναι εφικτό 

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Δε σε χάλασε κακάσχημε άντρα  :rockon:
Ναι ρε, απ' αυτούς είμαι που το παίζουν μαχήμια.:jerking:
Μάθε να διαβάζεις ανθρώπους, ακόμα κι απ' το ίντερνετ είναι εφικτό 

μην μασας αν εχεις βυσμα εννοειται χρησιμοποιησε το μια μαλακια κ μιση ειναι ο στρατος χασιμο χρονου.Εκτος αν εχεις φαει πουτσο απο σπουδες κ διαβασμα οποτε καλη ευκαιρια να ξεφυγει το μυαλο σου απο το στρες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Άμα το σώμα είχε μνήμη το δικό σου θα σε είχε αποχωριστεί έτσι που του φέρεσαι  :rockon:

παιχτουρι μια χαρα θα εισαι μη σε αγχωνει. και χρονο και ορεξη θα εχεις να κανεις τη γυμναστικουλα σου στο στρατο. και τα φαγητα σου στο ψυγειο του μαγειρα και τα πουσαπς σου και μονοζυγα και αλλα κολπακια. φυσικα στην αδεια σου δε πας γυμναστηρια αλλα ξεκουραζεσαι ή κουραζεσαι με αλλα. αφου θα κανεις μεσα γυμναστικη  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
μην μασας αν εχεις βυσμα εννοειται χρησιμοποιησε το μια μαλακια κ μιση ειναι ο στρατος χασιμο χρονου.Εκτος αν εχεις φαει πουτσο απο σπουδες κ διαβασμα οποτε καλη ευκαιρια να ξεφυγει το μυαλο σου απο το στρες

Δεν έχω βύσμα. Αν είχα εννοείται θα το χρησιμοποιούσα, δεν είμαι απ' αυτούς που το παίζουν ηθικοί και τα λοιπά ξεράσματα, λέω την αλήθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom