Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
για καμια βδομαδα το έχω αφήσει το γυμν. γιατί χτύπησα στη δουλειά πέφτοντας από 2 σκαλιά
έσκασα με τα πλευρά στη γνωία στον τοιχο... ευτυχώς δεν είναι σοβαρό, μόνο ένα μικρό πρήξιμο τις πρώτες 2 μέρες, τώρα είναι πολυ καλύτερα... από βδομάδα πάλι....

εμ... άμα δε προσέχεις.....  και να πειτε πως χάζευα κάνα τακούνι και έπεσα... πάει στο διάολο... χαχα....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
LION7 μόνο 2 φορές κοιλιακούς;

Πόσους κάνεις; Τι ασκήσεις;

Πότε παρουσιάζεσαι; Καλή θητεία και καλός πολίτης!  :grin:

Πρόσεχε γιατί συνήθως παίρνουμε κιλά στο στρατό .....  :P

Ναι, δύο. Κανά hanging leg raises, κανα ροκάνισμα, κανά στρίψιμο για πλάγιους, ό,τι μου 'ρθει γενικώς.
Νοέμβρη, ευχαριστώ για τις ευχές! Μακάρι να παρω κιλά, εγώ φοβάμαι μη χάσω

gkroverakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
σφιχτες συναδελφοι ... :2funny: :think: :rockon:  μια ηλεκτρονικη βοηθεια ...-ψαχνω να βρω στο νετ ασκησεις για ολες τις μυηκες ομαδες κ πως τις κανουμε σωστα!!!εχω εναν παπαρα γυμναστη που δυσανασχετη καθε φοραα π τον φωναζω να μου δειξει..χεχχεχχχχχεχε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Να 'σαι καλά!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
lion καλη θητεια φιλος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Να μην είσαι καλά!

Επισκέπτης
Eίδατε ωραίο στύλ που είχε ο Strydom?

Συνημμένα

• strydo12.jpg
    strydo12.jpg
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 11

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
οταν πας στη μοναδα, οχι στο κεντρο:
κανε τα κονε σου με τους μαγειρες κ τους κψμτζηδες για να βαζεις πραγματα στα ψυγεια (γαλατα, γαλοπουλα, τυρι του τοστ, ψωμι του τοστ)  ;)
και στις εξοδους γυμναστηριο. παρε κ μια πρωτεινη ογκου (η μοναδικη φαση που πηρα πρωτεινη ογκου ηταν στο στρατο, γιατι δν ηθελα να αδυνατισω με τπτ)

η μοναδικη που δν εχει ουτε ζαχαρη ουτε κρεατινη κ ειναι 50-50 πρωτεινη υδατανθρακας:

http://[URL unfurl="true"]www.france-nutrition-sport.fr/88-161-large/muscle-milk.jpg[/img[/URL]]

αμα τρως εμπλοκες, μονοζυγακι, βυθισεις αναμεσα στα κρεβατια, ελξεις ανασκελα  κρατωντας απο το πλαγια το πανω κρεβατι κτλ κτλ...
θα την βρεις την ακρη αμα εχεις ορεξη

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
σφιχτες συναδελφοι ... :2funny: :think: :rockon:  μια ηλεκτρονικη βοηθεια ...-ψαχνω να βρω στο νετ ασκησεις για ολες τις μυηκες ομαδες κ πως τις κανουμε σωστα!!!εχω εναν παπαρα γυμναστη που δυσανασχετη καθε φοραα π τον φωναζω να μου δειξει..χεχχεχχχχχεχε

Είναι μεγάλοι τεμπέληδες και λούστροι (μάλλον ούτε λούστροι καθώς αυτοί δουλεύουν σκληρά και τιμούν τα χρήματα).
Αν είναι υπάλληλος βαριέται (για 2 ευρώ την ώρα σιγά μην κάτσει να δουλέψει). Αν είναι ιδιοκτήτης κοιτάει να κλείσει τα φώτα και το air-condition για οικονομία στην ΔΕΗ), άστα να πάνε. Μια φορά είχα πει σε γυμνάστρια θέλω να κάνω bodybuilding σοβαρό και μου λέει τι είμαι ο Φουστάνος? (άσχετη πατσαβούρα αν δεν μπορείς να εξηγήσεις-μάθεις σήκω και φύγε). Στην Αμερική έχει άτομα να σε αναλάβουν (αλλά ποιος πάει εκεί?)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
οταν πας στη μοναδα, οχι στο κεντρο:
κανε τα κονε σου με τους μαγειρες κ τους κψμτζηδες για να βαζεις πραγματα στα ψυγεια (γαλατα, γαλοπουλα, τυρι του τοστ, ψωμι του τοστ)  ;)
και στις εξοδους γυμναστηριο. παρε κ μια πρωτεινη ογκου (η μοναδικη φαση που πηρα πρωτεινη ογκου ηταν στο στρατο, γιατι δν ηθελα να αδυνατισω με τπτ)

η μοναδικη που δν εχει ουτε ζαχαρη ουτε κρεατινη κ ειναι 50-50 πρωτεινη υδατανθρακας:

http://[URL unfurl="true"]www.france-nutrition-sport.fr/88-161-large/muscle-milk.jpg[/img[/URL]]

αμα τρως εμπλοκες, μονοζυγακι, βυθισεις αναμεσα στα κρεβατια, ελξεις ανασκελα  κρατωντας απο το πλαγια το πανω κρεβατι κτλ κτλ...
θα την βρεις την ακρη αμα εχεις ορεξη
[/quote]

Αυτό με τη μονάδα ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον, αν γίνεται πραγματικά θα πορωθώ άσχημα. Μπορώ να πω ότι ψιλοκάβλωσα.
Στις εξόδους ρε συ θα έχω όρεξη για γυμναστήριο ή θα κοιμάμαι όρθιος;
Thanks για τις συμβουλές πάντως!

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ε αν κοιμασαι 1-2 ωριτσες την ωρα της ξεκουρασης το μεσημερι θα την παλευεις

gkroverakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
φιλε επεσες μεσα....-ιδιοκτητης ειναι κ κοιταει μονο τα φωτα -κ να μην αναβει ac!oταν πηγα για να γραφτω-τον ρωταω...υπαρχει πρωσοπικο να ασχολειτε μαζι μας?κ μου κανει..(εμεις δεν ειμαστε σαν τους αλλους φιλε...) :2funny: :2funny:    ρε παντου λαμογια ρεεεεεεε!!!!για εναν χρονο τωρα...θα τους τρωω στην μαπα ! :s&m_1:-

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
φιλε επεσες μεσα....-ιδιοκτητης ειναι κ κοιταει μονο τα φωτα -κ να μην αναβει ac!oταν πηγα για να γραφτω-τον ρωταω...υπαρχει πρωσοπικο να ασχολειτε μαζι μας?κ μου κανει..(εμεις δεν ειμαστε σαν τους αλλους φιλε...) :2funny: :2funny:    ρε παντου λαμογια ρεεεεεεε!!!!για εναν χρονο τωρα...θα τους τρωω στην μαπα ! :s&m_1:-

Μήπως τον λένε Νίκο?? (ψηλός, με στυλάκι γκόμενος??). Καλά αν είναι ο ίδιος μεγάλο νούμερο κατέστρεψε πολύ γνωστό γυμναστήριο στην Δάφνη με τις μαλακίες του. Αν θες κάποιον πραγματικά να σε αναλάβει στην Ελλάδα υπεύθυνα μόνο σε παλιό
πορωμένο αθλητή fitness-bb. Εδώ μια φορά είπα να κάνουμε ομελέτα με 5-6 ασπράδια και μου λέει ο πατέρας μου, σιγά μην σου βάλουν μόνο τα ασπράδια, ή ένα παλικάρι του λέω πίνω φραπέ με ζαχαρίνη και μου λέει σιγά μην κάτσει η κοπέλα να βάλει ζαχαρίνη (ΕΛΕΟΣ αν δεν μπορούν να μας βοηθήσουν). καλά για να μην αναφερθώ στα κομπλεξιλίκια μερικών στο γυμναστήριο ΑΠΕΙΡΑ απλώς

gkroverakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως τον λένε Νίκο?? (ψηλός, με στυλάκι γκόμενος??). Καλά αν είναι ο ίδιος μεγάλο νούμερο κατέστρεψε πολύ γνωστό γυμναστήριο στην Δάφνη με τις μαλακίες του. Αν θες κάποιον πραγματικά να σε αναλάβει στην Ελλάδα υπεύθυνα μόνο σε παλιό
πορωμένο αθλητή fitness-bb. Εδώ μια φορά είπα να κάνουμε ομελέτα με 5-6 ασπράδια και μου λέει ο πατέρας μου, σιγά μην σου βάλουν μόνο τα ασπράδια, ή ένα παλικάρι του λέω πίνω φραπέ με ζαχαρίνη και μου λέει σιγά μην κάτσει η κοπέλα να βάλει ζαχαρίνη (ΕΛΕΟΣ αν δεν μπορούν να μας βοηθήσουν). καλά για να μην αναφερθώ στα κομπλεξιλίκια μερικών στο γυμναστήριο ΑΠΕΙΡΑ απλώς
χαχαχαχαχαχαχ-οχι φιλε αναφερομαι σε δυτικα προαστια κ ειναι μεγαλος σε ηλικια(45+) 

Επισκέπτης
Καντε βαρη παιδια και το καλοκαιρι χερι χερι με την γκομενα στην πλαζ!  :dancing:

Συνημμένα

• 502302605.jpg
    502302605.jpg
    62,5 KB · Εμφανίσεις: 12

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
καλα ρε μαλακα λιονταρη γιατι κανεις τοσες πολλες για πλατη
μαλακας εισαι;;;;
εχεις καλε μικρη πλατουλα και νομιζεις οτι αν κανεις πολλα θα ανοιξει
βρε τον λεπτο εχει μικρη πλατουλα
επισης μην υπερβαινεις τις 10 επαναληψεις αν κανεις για ογκο

Εγω κανω περισότερες ρε γαμ, μάλιστα τωρα που κανω περισότερες με πιάνει καλύτερα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Σφίχτες μου αποφάσισα να ξεκινήσω για άλλη μια φορά γυμναστήριο,άλλη μια προσπάθεια. :sunglasses:

Ελπίζω να μην έχω πάλι τραυματισμούς όπως κάθε φορά. :P

Θέλει καλό ζέσταμα και διατάσεις στην αρχή. Και μην σε πιάσει ο ενθουσιασμός και ανεβάζεις γρήγορα κιλά, θέλει σιγά σιγά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom