Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εντάξει δεν είναι σωστό να πω ποιοι και πως γιατί θα πέσουνε πολλοί μύθοι :2funny:...άστο...δοκιμάσετε το να δεις....αλλά ονόματα δεν βγάζω.... το καλύτερο πμ το πείρα από έναν που ήθελε τρίο με την κοπέλα του (ζευγάρι)....αλλά δεν απάντησα....σεβασμός...θα μείνουν όλοι ανώνυμοι.... :2funny:

:2funny:

Πολίτες υπεράνω υποψίας!  :cheesy:

Ελλοχεύαν να γαμίσουν ε; :grin:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εχω κανει και μια γραμμωση στο καβλι μου εντομεταξυ αλλο πραμα που να σου λεω

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
ρε φιλε αφου ηξερες την απαντηση τοτε τη με ρωτας εγω μεχρι εκει που ηξερα σου ειπα  :think:

Απλά δεν συμφώνησα με την απάντηση σου και αιτιολόγησα το λόγο. Τίποτα παραπάνω.
Το θέμα όμως είναι αλλού. Πολλοί γυμναστές ή σε διάφορα  forum λένε κάνε αυτό ή πάρε εκείνο ξεχνώντας ότι απευθύνονται σε ερασιτέχνες που κάνουν το χόμπι τους. Για παράδειγμα διάβασα για τη γλουταμίνη πιο πάνω. Η γλουταμίνη σίγουρα βοηθάει αλλά κάποιον που την έχει ανάγκη και όχι οποιονδήποτε. Αν πάρεις γλουταμίνη αυξάνεις τα επίπεδα αζώτου και αυτό δεν είναι καλό για όλους. Επίσης κάπου διάβασα ότι μπορείς να πάρεις και 3 γραμμάρια πρωτείνη ανά κιλό σωματικού βάρους την ημέρα. Δεν γράφουν όμως ότι ταυτόχρονα πρέπει να παίρνεις και άλλα φάρμακα… Πρέπει λοιπόν να φιλτράρουμε τις πληροφορίες και να μη τις ακολουθούμε τυφλά. Επίσης στα συμπληρώματα διαβάζουμε προσεκτικά τα συστατικά τους και είμαστε επιφυλακτικοί στο τι κάνει το καθένα.

Καλό απόγευμα σε όλους.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
εχω κανει και μια γραμμωση στο καβλι μου εντομεταξυ αλλο πραμα που να σου λεω

Ρε φίλε, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά είσαι λίγο βλαμένος; Γιατι το συνεχιζεις και γαμιέται το θρεντ; ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΡΕ! Με τσουτσούνι, προστάτη και χρωμοσώματα ΧΥ

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
γλουταμινη παιρνεις για την αποκατασταση απο πονους και ρεστα  βοηθα πολυ αρκετες πρωτεινες εχουν γλουταμινη

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Απλά δεν συμφώνησα με την απάντηση σου και αιτιολόγησα το λόγο. Τίποτα παραπάνω.
Το θέμα όμως είναι αλλού. Πολλοί γυμναστές ή σε διάφορα  forum λένε κάνε αυτό ή πάρε εκείνο ξεχνώντας ότι απευθύνονται σε ερασιτέχνες που κάνουν το χόμπι τους. Για παράδειγμα διάβασα για τη γλουταμίνη πιο πάνω. Η γλουταμίνη σίγουρα βοηθάει αλλά κάποιον που την έχει ανάγκη και όχι οποιονδήποτε. Αν πάρεις γλουταμίνη αυξάνεις τα επίπεδα αζώτου και αυτό δεν είναι καλό για όλους. Επίσης κάπου διάβασα ότι μπορείς να πάρεις και 3 γραμμάρια πρωτείνη ανά κιλό σωματικού βάρους την ημέρα. Δεν γράφουν όμως ότι ταυτόχρονα πρέπει να παίρνεις και άλλα φάρμακα… Πρέπει λοιπόν να φιλτράρουμε τις πληροφορίες και να μη τις ακολουθούμε τυφλά. Επίσης στα συμπληρώματα διαβάζουμε προσεκτικά τα συστατικά τους και είμαστε επιφυλακτικοί στο τι κάνει το καθένα.

Καλό απόγευμα σε όλους.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ρε φίλε, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά είσαι λίγο βλαμένος; Γιατι το συνεχιζεις και γαμιέται το θρεντ; ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΡΕ! Με τσουτσούνι, προστάτη και χρωμοσώματα ΧΥ
κανω την παλκιτσα μου  με την σονια εσενα δεν σε χαλα γιατι το thread το χαλασε απο πριν.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Λοιπόν επειδή έχω χρόνο για κωλοβάρεμα γράψιμο, γράφω μία το πρόγραμμα μου και δέχομαι κριτικές (καλοπροαίρετες φυσικά, τι γαμάτο πρόγραμμα και τέτοια  :2funny:)
Χωρίς πλάκα, δέχομαι κριτικές για διόρθωση.

Δευτέρα

Πλάτη

Άρσεις θανάτου 4 σετ των 4-6 επαναλήψεων χωρίς το ζέσταμα
Μονόζυγο με ψιλοανοιτή λαβή 3 σετ 8-10 επαναλήψεις
Οπισθολαίμιες έλξεις τροχαλίας 3 σετ 10-12 επαναλήψεις
Κωπηλατική με μπάρα 3 σετ 8-10 επαναλήψεις
Κωπηλατική αλτήρα 3 σετ 10-12 επαναλήψεις
Shrugs 3 σετ 10-12 επαναλήψεις

Κοιλιακούς

Τετάρτη

Ώμους

Στρατιωτικές επ ωμου αρμ 3-4 σετ 6-8 επαναλήψεις
Πλάγιες εκτάσεις αλτήρες 3 σετ 10-12 επαναλήψεις
Οπίσθιες εκτάσεις (κοινώς του κώλου, δε θυμάμαι πώς λέγονται) για τον πίσω ώμο 3 σετ 12 επαναλήψεις

Τρικέφαλα
Κλειστή λαβή με μπάρα στο πάγκο 3 σετ 8-10 επαναλήψεις
Γαλλικές 3 σετ 10-12 επαναλήψεις
Εκτάσεις στην τροχαλία ή σχοινί το αλλάζω συχνά 3 σετ 12 επαναλήψεις

Πέμπτη
Πόδια

Σκουώτ 3-4 σετ 6-8 επαναλήψεις
Άρσεις με τεντωμένα 6-8 επαναλήψεις
Προβολές ή πρέσσα 3 σετ 8-10 επαναλήψεις
Βουλγάρικα σκουώτ ή λεγκ εξτένσιος 3 σετ 10-12 επαναλήψεις
Γάμπες όρθιος 3 σετ 12-15 επαναλήψεις

Παρασκευή

Στήθος

Πιέσεις πάγκου 3-4 σετ των 6-8 επαναλήψεων χωρίς το ζέσταμα
Πιέσεις επικληνή 3 σετ των 6-8 επαναλήψεων
Flies στα καλώδια από κατω 3 των 10-12
Βυθίσεις 3 σετ όσες βγαίνουν

Δικέφαλα

Μονόζυγο κλειστή λαβή με αυτομούτζωμα, τα λεγόμενα chin up 3 σετ 8-10 επαναλήψεις
Έλξεις με βαράκια ή με μπάρα στο μαξιλάρι 3 σετ 12 επαναλήψεις

Κοιλιακούς

Τις περισσότερες ομάδες νομίζω ότι τις χτυπαω δυο φορές τη βδομάδα με κενό, που για μένα είναι θετικό αυτό, ας πούμε πλάτη τη χτυπάω δευτέρα και την παρασκευή με τα chin ups, το στήθος την παρασκευή άμεσα και την τρίτη έμμεσα με στρατιωτικές, κλειστές. Καλά τα χέρια εννοούνται ότι χτυπιούνται πολλές φορές μες τη βδομάδα, γνωστά αυτά.
Υπάρχουν βέβαια προγράμματα που έχουν σκοπό το χτύπημα των ομάδων δύο φορές με τη μια φορά να είναι βαριά και την άλλη ελαφριά, ή και 3 φορές με μια επιπλέον μέτρια μέρα. Αλλά χωρίζονται αλλιως οι μέρες, όπως  upper-lower, push-pull-legs. Θα το κάνω έτσι μετά το στρατό (αν υπάρχει ελλάδα μέχρι τότε :grin:)
Έχω στο νου μου να ανεβαίνω στα κιλά στις άρσεις, στα σκουώτ, στις στρατιωτικές, στο chin up και στον πάγκο. Δηλαδή αν πρέπει να κλέψω λιγο σε αυτές τις ασκήσεις(λίγο όμως, προσεκτικά για τραυματισμούς) θα το κάνω για να ανέβω κιλά αλλά στην επόμενη προπόνηση θα κοιτάξω ή να ανεβάσω τις επαναλήψεις στα κιλά που ανέβασα την προηγούμενη βδομάδα, ή να το κάνω σε πιο αργό tempo.
Στις άλλες έχω μεν το νου μου στην πρόοδο των κιλών, αλλα δε με καίει τόσο όσο σε αυτές που ανέφερα πριν.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Παθιασμένο πρόγραμμα φίλε! Ωραίος. Έτσι πάμε δυναμικά!  :rockon:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
LION7 μόνο 2 φορές κοιλιακούς;

Πόσους κάνεις; Τι ασκήσεις;

Πότε παρουσιάζεσαι; Καλή θητεία και καλός πολίτης!  :grin:

Πρόσεχε γιατί συνήθως παίρνουμε κιλά στο στρατό .....  :P

Επισκέπτης
Ολοι τουμπανα λεμε!  :rockon:

Συνημμένα

• _PB23602wtmk_PYBVJDSYJH.JPG
    _PB23602wtmk_PYBVJDSYJH.JPG
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 7

labrada

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν επειδή έχω χρόνο για κωλοβάρεμα γράψιμο, γράφω μία το πρόγραμμα μου και δέχομαι κριτικές (καλοπροαίρετες φυσικά, τι γαμάτο πρόγραμμα και τέτοια  :2funny:)
Χωρίς πλάκα, δέχομαι κριτικές για διόρθωση.

Δευτέρα

Πλάτη

Άρσεις θανάτου 4 σετ των 4-6 επαναλήψεων χωρίς το ζέσταμα
Μονόζυγο με ψιλοανοιτή λαβή 3 σετ 8-10 επαναλήψεις
Οπισθολαίμιες έλξεις τροχαλίας 3 σετ 10-12 επαναλήψεις
Κωπηλατική με μπάρα 3 σετ 8-10 επαναλήψεις
Κωπηλατική αλτήρα 3 σετ 10-12 επαναλήψεις
Shrugs 3 σετ 10-12 επαναλήψεις

Κοιλιακούς

Τετάρτη

Ώμους

Στρατιωτικές επ ωμου αρμ 3-4 σετ 6-8 επαναλήψεις
Πλάγιες εκτάσεις αλτήρες 3 σετ 10-12 επαναλήψεις
Οπίσθιες εκτάσεις (κοινώς του κώλου, δε θυμάμαι πώς λέγονται) για τον πίσω ώμο 3 σετ 12 επαναλήψεις

Τρικέφαλα
Κλειστή λαβή με μπάρα στο πάγκο 3 σετ 8-10 επαναλήψεις
Γαλλικές 3 σετ 10-12 επαναλήψεις
Εκτάσεις στην τροχαλία ή σχοινί το αλλάζω συχνά 3 σετ 12 επαναλήψεις

Πέμπτη
Πόδια

Σκουώτ 3-4 σετ 6-8 επαναλήψεις
Άρσεις με τεντωμένα 6-8 επαναλήψεις
Προβολές ή πρέσσα 3 σετ 8-10 επαναλήψεις
Βουλγάρικα σκουώτ ή λεγκ εξτένσιος 3 σετ 10-12 επαναλήψεις
Γάμπες όρθιος 3 σετ 12-15 επαναλήψεις

Παρασκευή

Στήθος

Πιέσεις πάγκου 3-4 σετ των 6-8 επαναλήψεων χωρίς το ζέσταμα
Πιέσεις επικληνή 3 σετ των 6-8 επαναλήψεων
Flies στα καλώδια από κατω 3 των 10-12
Βυθίσεις 3 σετ όσες βγαίνουν

Δικέφαλα

Μονόζυγο κλειστή λαβή με αυτομούτζωμα, τα λεγόμενα chin up 3 σετ 8-10 επαναλήψεις
Έλξεις με βαράκια ή με μπάρα στο μαξιλάρι 3 σετ 12 επαναλήψεις

Κοιλιακούς

Τις περισσότερες ομάδες νομίζω ότι τις χτυπαω δυο φορές τη βδομάδα με κενό, που για μένα είναι θετικό αυτό, ας πούμε πλάτη τη χτυπάω δευτέρα και την παρασκευή με τα chin ups, το στήθος την παρασκευή άμεσα και την τρίτη έμμεσα με στρατιωτικές, κλειστές. Καλά τα χέρια εννοούνται ότι χτυπιούνται πολλές φορές μες τη βδομάδα, γνωστά αυτά.
Υπάρχουν βέβαια προγράμματα που έχουν σκοπό το χτύπημα των ομάδων δύο φορές με τη μια φορά να είναι βαριά και την άλλη ελαφριά, ή και 3 φορές με μια επιπλέον μέτρια μέρα. Αλλά χωρίζονται αλλιως οι μέρες, όπως  upper-lower, push-pull-legs. Θα το κάνω έτσι μετά το στρατό (αν υπάρχει ελλάδα μέχρι τότε :grin:)
Έχω στο νου μου να ανεβαίνω στα κιλά στις άρσεις, στα σκουώτ, στις στρατιωτικές, στο chin up και στον πάγκο. Δηλαδή αν πρέπει να κλέψω λιγο σε αυτές τις ασκήσεις(λίγο όμως, προσεκτικά για τραυματισμούς) θα το κάνω για να ανέβω κιλά αλλά στην επόμενη προπόνηση θα κοιτάξω ή να ανεβάσω τις επαναλήψεις στα κιλά που ανέβασα την προηγούμενη βδομάδα, ή να το κάνω σε πιο αργό tempo.
Στις άλλες έχω μεν το νου μου στην πρόοδο των κιλών, αλλα δε με καίει τόσο όσο σε αυτές που ανέφερα πριν.
4 σετ παντου 10-12 επαναληψης και παντα την αρνητικη επαναληψη 2 με 3 δευτερολεπτα τα 3 σετ δεν υπαρχουν

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
γνωμη μου για πλατη κανεις πολλα σετ, και για μοιριαιο δικεφαλο χρειαζεται κατι ακομα γτ εχεις φορτωσει πολυ τα τετρακεφαλα κ σε αυτα ως ανταγωνιστες μυς αφιερωνεις μονο 1 ασκηση η οποια γαμαει, αλλα κανε κ leg curl 3 σετακια

Επισκέπτης
Σημερα δοκιμασα αυτο!....Πιανει καλα αλλα ειναι δυσκολο μεχρι να το μάθεις!

Συνημμένα

• organo_koiliakwn_28904196_1_F.jpg
    organo_koiliakwn_28904196_1_F.jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 13

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
καλα ρε μαλακα λιονταρη γιατι κανεις τοσες πολλες για πλατη
μαλακας εισαι;;;;
εχεις καλε μικρη πλατουλα και νομιζεις οτι αν κανεις πολλα θα ανοιξει
βρε τον λεπτο εχει μικρη πλατουλα
επισης μην υπερβαινεις τις 10 επαναληψεις αν κανεις για ογκο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
γνωμη μου για πλατη κανεις πολλα σετ, και για μοιριαιο δικεφαλο χρειαζεται κατι ακομα γτ εχεις φορτωσει πολυ τα τετρακεφαλα κ σε αυτα ως ανταγωνιστες μυς αφιερωνεις μονο 1 ασκηση η οποια γαμαει, αλλα κανε κ leg curl 3 σετακια

Πολλά σετ ή πολλές ασκήσεις; Ο λαμπράντα από πάνω λεει ότι είναι λίγα τα 3 σετ.
Έχεις δίκιο για τα δικέφαλα, θα βάλω και λεγκ κερλ.

καλα ρε μαλακα λιονταρη γιατι κανεις τοσες πολλες για πλατη
μαλακας εισαι;;;;
εχεις καλε μικρη πλατουλα και νομιζεις οτι αν κανεις πολλα θα ανοιξει
βρε τον λεπτο εχει μικρη πλατουλα
επισης μην υπερβαινεις τις 10 επαναληψεις αν κανεις για ογκο

Ποια-ες να βγάλω, κωπηλατική με αλτήρα και οπισθολαίμιες;

Την τελευταία πρόταση κάνω ότι δεν την είδα
URL]]

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Πολλά σετ ή πολλές ασκήσεις; Ο λαμπράντα από πάνω λεει ότι είναι λίγα τα 3 σετ.
Έχεις δίκιο για τα δικέφαλα, θα βάλω και λεγκ κερλ.

Ποια-ες να βγάλω, κωπηλατική με αλτήρα και οπισθολαίμιες;

Την τελευταία πρόταση κάνω ότι δεν την είδα http://[URL unfurl="true"]www.skybluestalk.co.uk/images/smilies/facepalm.gif[/img[/URL]]
[/quote]
οπισθολαιμιες καλυτερα
ταλαιπωρεις τον αυχενα σου

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σφίχτες μου αποφάσισα να ξεκινήσω για άλλη μια φορά γυμναστήριο,άλλη μια προσπάθεια. :sunglasses:

Ελπίζω να μην έχω πάλι τραυματισμούς όπως κάθε φορά. :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom