Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εγω παντος βαζω μια κουταλια quaqer μια σκουπ whey και 1 κουαλια xtra γλουταμινη στα 5 λεπτα χτυπαω και την μπανανα και ειμαι κομπλε

Επισκέπτης
Ντάξει πόρνε, κάνε ό,τι θες. Τουλάχιστον κράτα αυτό, ότι με το άγχος καταβολίζεσαι περισσότερο από το να μην βάλεις υδατάνθρακα στο μεταπροπονητικό shake.
Η σειρά σου ρε υπερψωλέα να βάλεις, άντε βάλε
εγο χιστι με τοσο ανχοσ απο το γαμισι του γιοργακι(εξοδα ,φοροι) εχο μινι μισοσ!αστο!
απο καλοκερι βλεπουμε!

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εγω βαζω και δεξτροζη,και τρωω και μια μπανανα.
δεν εχω ακουσει καλα λογια για δεξτροζη προκαλει ζαχαρο απο οτι λενε και η ινσουλινη σου δεν ανταποκρινεται κανονικα

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αμέ.
Εσύ πόσα κάνεις πάγκο;

Ο γκομενός μου όταν παίρνει Dianabol και ψάχνω να βρω τα αρχίδια του φτάνει μέχρι και 210 κιλά πάγκο 3 επαναλήψεις...Εγώ δεν κάνω καθόλου πάγκο αλλά κάνω μονόζυγο.....

Επισκέπτης
δεν εχω ακουσει καλα λογια για δεξτροζη προκαλει ζαχαρο απο οτι λενε και η ινσουλινη σου δεν ανταποκρινεται κανονικα
ειναι ι πιο αποτελεσματικι ι δεξτροζι θεοριτικα παντα!
αλλα προσοπικα δε θα τι προτιμουσα ποτε!

Επισκέπτης
Ο γκομενός μου όταν παίρνει Dianabol και ψάχνω να βρω τα αρχίδια του φτάνει μέχρι και 210 κιλά πάγκο 3 επαναλήψεις...Εγώ δεν κάνω καθόλου πάγκο αλλά κάνω μονόζυγο.....
ειναι πολι θιριοδεσ κτινοδεσ και μιοδεσ ο τιποσ λεμε!!!!!
υ/γ και πομποδεσ!!!!βαλε μασ φοτο να πιρφορισουμεεεεε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

Ο πίθηκος γκόμενος σου, αν κρίνω από το αβάταρ φοράει πιο μεγάλο νούμερο σουτιέν από σένα ε;

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
αρε dianabol  και αρχιδι μηδεν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ειναι ι πιο αποτελεσματικι ι δεξτροζι θεοριτικα παντα!
αλλα προσοπικα δε θα τι προτιμουσα ποτε!
Το σκετικο μου ηταν να παρω μια πρωτεινη ογκου αλλα σε μια παρεα στο gym ακουσα οτι ειναι μουφα και περνεις πολυ λιπος .Το σκεφτηκα αλλιως και καποιος γνωστο μου ειπε για καθαρη μαζα χωρις λιπος θελει quaqer οχι πολυ πραμα 1-2 κουταλιες και μπανανα και γλουταμινη

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ναι ειναι  αληθεια κανει μονοζυγο (στο πουλι μου επανω )

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Παίρνει λέει κάτι χάπια νολβαντεξ λέει όταν κάνει θεραπεία μετά για να προφυλαχτεί από την γυναικομαστία...έχει πολύ σκληρό στήθος με τις ενέσεις τεστοστερόνης που βάζει....στο σπίτι του όλο χάπια και ενέσεις και συμπληρώματα έχει....Τουλάχιστον δεν μικραίνουν τον πούτσο και το απολαμβάνω ....ο γιατρός τον είπε ότι άμα δεν τα κόψει θα δει τα ραδίκια ανάποδα...Στις εξετάσεις το συκώτι του ήταν σκατά....Αυτά τα winstrol που λέτε τα παίρνει όταν κάνει λέει γράμμωση...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Παίρνει λέει κάτι χάπια νολβαντεξ λέει όταν κάνει θεραπεία μετά για να προφυλαχτεί από την γυναικομαστία...έχει πολύ σκληρό στήθος με τις ενέσεις τεστοστερόνης που βάζει....στο σπίτι του όλο χάπια και ενέσεις και συμπληρώματα έχει....Τουλάχιστον δεν μικραίνουν τον πούτσο και το απολαμβάνω ....ο γιατρός τον είπε ότι άμα δεν τα κόψει θα δει τα ραδίκια ανάποδα...Στις εξετάσεις το συκώτι του ήταν σκατά....Αυτά τα winstrol που λέτε τα παίρνει όταν κάνει λέει γράμμωση...
οι γυναικομαστια ειναι απο τις ενεσης τεστο  που κανει αυτεςε δημιουργουν γυναικομαστια ισως εχει μεγαλυτερο βυζι απο εσενα οτι και να παρει τα ραδικια ερχονται συντομα.
οτι και να παρει προστασια δεν υπαρχει η τυλαχιστον δεν εχει τα λεφτα να δωσει για να σωθει .

δεν ειναι μνο αυτα εχει και αλλα anavar primobolan  και παει λεγοντας ξεκινα να βρεις αλλον γιατι σε λιγο καιρο !!!!

μην μασ πεις οτι μπορει και χυνει ακομα?

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ε κάτι καταπίνω... :2funny:
Κρίμα γιατί είναι καλό παιδί....του τα λέω να τα σταματήσει αλλά δεν μπορεί λέει.... :(

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Κοίτα μετά την άσκηση πρέπει να ανεβάσουμε τα επίπεδα της ινσουλίνης και αυτό γίνεται με σάκχαρα. Ο υδατάνθρακας της μπανάνας είναι φρουκτόζη άρα σάκχαρο. Αυξάνοντας την ινσουλίνη οι μυς (τα κύτταρα των μυών) απορροφούν άμεσα το σάκχαρο (γλυκογόνο) που είναι και η πρώτη πηγή ενέργειας.
Οι πωτείνες για να χρησιμοποιηθούν από τους μυς πρέπει πρώτα να διασπαστούν σε αμινοξέα να ξαναγίνουν πρωτείνες και μετά να απορροφηθούν από τους μύς. Είναι αλήθεια ότι η αύξηση της ινσουλίνης δίνει τη δυνατότητα στους μυς να απορροφήσουν γρηγορότερα και περισσότερο τις πρωτείνες όμως 1 μπανάνα δεν αρκεί για να κρατήσει τα επίπεδα ινσουλίνης σε (τόσο) ψηλά επίπεδα για τόσο πολύ ώρα. Μια δράση των αναβολικών είναι αυτή ακριβώς. Η αύξηση της ινσουλίνης η οποία έχει πολλά καλά αλλά ένα κακό: Σκοτώνει!
ρε φιλε αφου ηξερες την απαντηση τοτε τη με ρωτας εγω μεχρι εκει που ηξερα σου ειπα  :think:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ε κάτι καταπίνω... :2funny:
Κρίμα γιατί είναι καλό παιδί....του τα λέω να τα σταματήσει αλλά δεν μπορεί λέει.... :(
δεν καταπινεις  κανα χαπακι λεω εγω περισοτερο θα το φθαριστιθεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μου αρέσουν πολύ τα σκουοτ και οι βύθισης  ...ειδικά τα σκουωτ όταν φοράω στριγκάκι με συθρού λευκό κολάν και κοιτάει όλο το γυμναστήριο τον κώλο μου....έτσι καυλώστε μαλάκες :birdman:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μου αρέσουν πολύ τα σκουοτ και οι βύθισης  ...ειδικά τα σκουωτ όταν φοράω στριγκάκι με συθρού λευκό κολάν και κοιτάει όλο το γυμναστήριο τον κώλο μου....έτσι καυλώστε μαλάκες :birdman:

Πόσα πουτσίδια έχεις φάει Σόνια στην καριέρα σου; Ρε μπας και είσαι καμιά παρθενοπιπίτσα και δουλεύεις;  :2funny:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
photo or ....it never happened :rolleyes:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πόσα πουτσίδια έχεις φάει Σόνια στην καριέρα σου; Ρε μπας και είσαι καμιά παρθενοπιπίτσα και δουλεύεις;  :2funny:

Α πάρα πολλές σίγουρα λιγότερα από τα παγωτά που έχω φάει και σίγουρα περισσότερα από τα τρόπαια του Ρονι Κολεμαν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom