Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Στον Πειραιά που;

Ναι , αλλά στα γυμναστήρια βλέπεις και κανά μουνάκι.  :sunglasses: Στα σιδεράδικα όπως τα λες εσύ θυμίζει λίγο ΚΨΜ  :P (δεν λέω για το συγκεκριμένο, γενικά).

Νομίζω Πραξιτέλους ή σε κάποιο δρόμο παράλληλο.

Επισκέπτης
αμα θελετε γνισιο σιδεραδικο στα μπουρδελα στι λιοσιον οδοσ χοματιανου.απλα δεν ιπαρχι!αν το διτε θα καταλαβετε.  ;) ;) ;) ;)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ρε παιδια να ρωτησω κατι πινεις κανεις whey μετα ?

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
βαζεις υδατανθρακα μαζι η οχι δηλαδη π.χ αλεθεις quaqer και τα βαζεις μαζι τρως μπανανα?
φιλε εγω την πινω σκετη αλλα πολλη βαζουν και μια μπανανα μετα γιατι λογο που ειναι καθαρη δεν αφωμιονεται ευκολα αντιθετος με την μπανανα-υδατανθρακα εχει καλυτερη αφωμιοση και βοηθαει και τα επιπεδα γλυκογονου να ανεβουν

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Εγω βαζω και δεξτροζη,και τρωω και μια μπανανα.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
φιλε εγω την πινω σκετη αλλα πολλη βαζουν και μια μπανανα μετα γιατι λογο που ειναι καθαρη δεν αφωμιονεται ευκολα αντιθετος με την μπανανα-υδατανθρακα εχει καλυτερη αφωμιοση και βοηθαει και τα επιπεδα γλυκογονου να ανεβουν
thank you

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Με ποιο τρόπο μπορεί να βοηθήσει ο υδατάνθρακας της μπανάνας για να αφομοιωθεί γρηγορότερα η whey?

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Με ποιο τρόπο μπορεί να βοηθήσει ο υδατάνθρακας της μπανάνας για να αφομοιωθεί γρηγορότερα η whey?
υποτυθετε οτι σκετη πρωτεινη δεν μπορει να την αφωμιοση τοσο γρηγορα ο οργανισμος οσο οταν τον δινεις και υδατανθρακα μαζι τα αφωμιονει καλυτερα

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
υποτυθετε οτι σκετη πρωτεινη δεν μπορει να την αφωμιοση τοσο γρηγορα ο οργανισμος οσο οταν τον δινεις και υδατανθρακα μαζι τα αφωμιονει καλυτερα

Κοίτα μετά την άσκηση πρέπει να ανεβάσουμε τα επίπεδα της ινσουλίνης και αυτό γίνεται με σάκχαρα. Ο υδατάνθρακας της μπανάνας είναι φρουκτόζη άρα σάκχαρο. Αυξάνοντας την ινσουλίνη οι μυς (τα κύτταρα των μυών) απορροφούν άμεσα το σάκχαρο (γλυκογόνο) που είναι και η πρώτη πηγή ενέργειας.
Οι πωτείνες για να χρησιμοποιηθούν από τους μυς πρέπει πρώτα να διασπαστούν σε αμινοξέα να ξαναγίνουν πρωτείνες και μετά να απορροφηθούν από τους μύς. Είναι αλήθεια ότι η αύξηση της ινσουλίνης δίνει τη δυνατότητα στους μυς να απορροφήσουν γρηγορότερα και περισσότερο τις πρωτείνες όμως 1 μπανάνα δεν αρκεί για να κρατήσει τα επίπεδα ινσουλίνης σε (τόσο) ψηλά επίπεδα για τόσο πολύ ώρα. Μια δράση των αναβολικών είναι αυτή ακριβώς. Η αύξηση της ινσουλίνης η οποία έχει πολλά καλά αλλά ένα κακό: Σκοτώνει!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Μετά την προπόνηση και με τη σκέτη whey ανεβαίνουν τα επίπεδα της ινσουλίνης. Όσο για την αναπλήρωση γλυκογόνου, αυτό διαρκεί αρκετές ώρες μετά την προπόνηση, οπότε και πάλι δεν είναι απαραίτητος ο υδατάνθρακας με τη whey.
Οπότε ο μόνος λόγος να βάλεις υδατάνθρακα στο shake μετά την προπόνα είναι να συμπληρώσεις θερμίδες στη διατροφή σου.

Επισκέπτης
Μετά την προπόνηση και με τη σκέτη whey ανεβαίνουν τα επίπεδα της ινσουλίνης. Όσο για την αναπλήρωση γλυκογόνου, αυτό διαρκεί αρκετές ώρες μετά την προπόνηση, οπότε και πάλι δεν είναι απαραίτητος ο υδατάνθρακας με τη whey.
Οπότε ο μόνος λόγος να βάλεις υδατάνθρακα στο shake μετά την προπόνα είναι να συμπληρώσεις θερμίδες στη διατροφή σου.
οσο πιο γριγορα μετα τιν προπονισι εκτοξευσεισ τιν πορνοινσουλινι στα ιψι τοσο πιο καλο το αποτελεσμα στιν καταπολεμισι τισ κορτιζολισ ψολεα μου!
βαλε μασ μια φοτο απο τα φαρμακομενα μουσκουλα σου να ξεροχισουμε τορααααααααα!!αντεεεεε πορνιδιοοοοοοο!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
οσο πιο γριγορα μετα τιν προπονισι εκτοξευσεισ τιν πορνοινσουλινι στα ιψι τοσο πιο καλο το αποτελεσμα στιν καταπολεμισι τισ κορτιζολισ ψολεα μου!
βαλε μασ μια φοτο απο τα φαρμακομενα μουσκουλα σου να ξεροχισουμε τορααααααααα!!αντεεεεε πορνιδιοοοοοοο!!!!

Πόρνε, δε θέλω να ξαναακούσω για αναβολικά παράθυρα και πατζούρια, ήμαρτον δεν το αντέχω.
Η κορτιζόλη ψωλέα μου πιο πολύ ανεβαίνει με το άγχος των γευμάτων και του αναβολικού κουφώματος που σας έχει κυριεύσει παρά από την 45λεπτη- 60λεπτη το πολύ προπονηση με βάρη που κάνουμε (ή πρέπει να κάνουμε)

Επισκέπτης
Πόρνε, δε θέλω να ξαναακούσω για αναβολικά παράθυρα και πατζούρια, ήμαρτον δεν το αντέχω.
Η κορτιζόλη ψωλέα μου πιο πολύ ανεβαίνει με το άγχος των γευμάτων και του αναβολικού κουφώματος που σας έχει κυριεύσει παρά από την 45λεπτη- 60λεπτη προπονηση με βάρη που κάνουμε (ή πρέπει να κάνουμε)
πορνε μου αμα κανισ κανιβαλιστικι ,βαρβαρι προπονισι ι πορνοκορτιζολι παραγετε!αμα πιρφοριζισ δε χριαζετε καν μεταπροπονιτικο γευμα!
ελα χτιστε μου φτιαξε μασ μεσιμεριατικααααα με τα πορνοδεσ πομποδεσ θιριοδεσ μουσκουλα σου!
βαλε φοτο να ξεροχισουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Λιονταράκι πως πάει ? ανέβασες κανένα κιλό στον πάγκο?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
πορνε μου αμα κανισ κανιβαλιστικι ,βαρβαρι προπονισι ι πορνοκορτιζολι παραγετε!αμα πιρφοριζισ δε χριαζετε καν μεταπροπονιτικο γευμα!
ελα χτιστε μου φτιαξε μασ μεσιμεριατικααααα με τα πορνοδεσ πομποδεσ θιριοδεσ μουσκουλα σου!
βαλε φοτο να ξεροχισουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon:

Ντάξει πόρνε, κάνε ό,τι θες. Τουλάχιστον κράτα αυτό, ότι με το άγχος καταβολίζεσαι περισσότερο από το να μην βάλεις υδατάνθρακα στο μεταπροπονητικό shake.
Η σειρά σου ρε υπερψωλέα να βάλεις, άντε βάλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom