Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εχει κανεις καμια ιδεα να μου πει, ποτε επανερχεται καποιος σε ικανοποιητικό βαθμο στο γυμναστηριο (να σηκωνει δηλαδη αρκετα κιλα), οταν εχει παθει τενοντιτιδα στους ομους?
Η ποτε περιπου μπορει να το κανει?

Υπεύθυνη απάντηση μόνο σε ορθοπαιδικό θα λάβεις. Και μάλιστα σε περισσότερους από έναν.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΌΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΠΡΟΩΡΑ ΣΕ ΒΑΡΗ.

Επισκέπτης
Υπεύθυνη απάντηση μόνο σε ορθοπαιδικό θα λάβεις. Και μάλιστα σε περισσότερους από έναν.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΌΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΠΡΟΩΡΑ ΣΕ ΒΑΡΗ.
θελι και προσοχι στα κιλα.στιν αρχι σχεδον μιδενικα κιλα...μεχρι να ξαναδιναμοσουν οι μιονεσ λογικα θα χριαστι αρκετο κερο...
καλιτερα να παι σε ενα πορνοδεσ ορθοπεδικο να του πι σιγουρα!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.084
Πόντοι
42.697
Εχει κανεις καμια ιδεα να μου πει, ποτε επανερχεται καποιος σε ικανοποιητικό βαθμο στο γυμναστηριο (να σηκωνει δηλαδη αρκετα κιλα), οταν εχει παθει τενοντιτιδα στους ομους?

Ρε φιλε τι ρωτας εδω να σου πουνε????
πηγαινε σε ενα γιατρο να σου πει...
η τενοντιτιδα ειναι χρόνια και δυσκολα φευγει.
και προσεχε με τα κιλα μην παθεις ρηξη τενοντα που ειναι μεγάλο πακετο...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ειναι δισκολο το κτισιμο πορνομιονον γαμοτο :'( :'( :'( :'( :'(
δε θα γινουμε ποτε πομποδεσ χτιστοι. :'( :'( :'( :'(

Κοίταξε, σε αυτό δεν πιστεύω οτι έχω πρόβλημα. Γενικά αρπάζω σχετικά γρήγορα και αυτό μου έχει στοιχίσει "ραγάδες" οι οποίες είναι πια μόνιμες.

Αυτό στο οποίο έχω πρόβλημα είναι να κατέβω σε μονοψήφιο ποσοστό λίπους. Αυτό βέβαια θα μου πεις είναι στα όρια επαγγελματία αθλητή που προπονείται κάθε μέρα... Σωστό και αυτό...

Τώρα για πομπόδεσ κε μιοδεσ που λες, νομίζω παίρνει χρόνια. Δεν γίνεται σε μερικούς μήνες πιστεύω... Θέλει συγκέντρωση στο στόχο και σωστή διατροφή για καιρό. Δεν ξέρω εάν μπορώ να το κάνω αυτό...

Επισκέπτης
Κοίταξε, σε αυτό δεν πιστεύω οτι έχω πρόβλημα. Γενικά αρπάζω σχετικά γρήγορα και αυτό μου έχει στοιχίσει "ραγάδες" οι οποίες είναι πια μόνιμες.

Αυτό στο οποίο έχω πρόβλημα είναι να κατέβω σε μονοψήφιο ποσοστό λίπους. Αυτό βέβαια θα μου πεις είναι στα όρια επαγγελματία αθλητή που προπονείται κάθε μέρα... Σωστό και αυτό...

Τώρα για πομπόδεσ κε μιοδεσ που λες, νομίζω παίρνει χρόνια. Δεν γίνεται σε μερικούς μήνες πιστεύω... Θέλει συγκέντρωση στο στόχο και σωστή διατροφή για καιρό. Δεν ξέρω εάν μπορώ να το κάνω αυτό...
βασικα για το πομποδεσ και μιοδεσ ειανι γενετικο το θεμα ;) ;) ;) ;) ;)
οσο και να χτιπιετε καπιοσ αν δεν το χι αυτο που ειπα παραπανο το μονο που μπορι να καταφερι ειναι ενα σχετικα απλα καλο αποτελεσμα και μετα απο πολλα χρονια.... ;) ;) ;) ;)

αμα παρι καπιοσ φαρμακα βεβεα αλλαζει το ''γενετικο'' θεμα αμεσοσ! χεχΕ!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ρε φιλε τι ρωτας εδω να σου πουνε????
πηγαινε σε ενα γιατρο να σου πει...
η τενοντιτιδα ειναι χρόνια και δυσκολα φευγει.
και προσεχε με τα κιλα μην παθεις ρηξη τενοντα που ειναι μεγάλο πακετο...

Πηγα σε ορθοπεδικο και μου εδωσε κατι χαπια αντιφλεγμονωδες. Εχω κανει αποχη απο καθε δραστηριοτητα γυμναστηριου για πανω κατω δυο μηνες. και μολις πριν λιγο καιρο εχω αρχισει ασκησεις για ενδυναμωση των μυων. Αρχικα χωρις βαρη και τωρα με μονοκιλα.
Ο λογος που ρωταω ειναι μηπως το εχει παθει κανεις (μακρια φυσικα) και ξερει περιπου να μου πει ποσο καιρο εκανε να του περασει.
Δε ζηταω διαγνωση.
Νομιζω το προλαβα οταν ακομα ηταν στις αρχες και πηγα σε γιατρο.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
βασικα για το πομποδεσ και μιοδεσ ειανι γενετικο το θεμα ;) ;) ;) ;) ;)
οσο και να χτιπιετε καπιοσ αν δεν το χι αυτο που ειπα παραπανο το μονο που μπορι να καταφερι ειναι ενα σχετικα απλα καλο αποτελεσμα και μετα απο πολλα χρονια.... ;) ;) ;) ;)

αμα παρι καπιοσ φαρμακα βεβεα αλλαζει το ''γενετικο'' θεμα αμεσοσ! χεχΕ!

Δυστυχως ετσι ειναι καυλεα μου! Κ εγω που ειμαι αδυνατος το πολυ να γινω μια γραμμωμενη αδερφη! Για να γινω κτηνωδης θελει να τρωω σα ζωο για πολλα χρονια και αν γινω!
Ο φιλος μας εδω βεβαια αλλαζει το σωμα του σε λιγες εβδομαδες με τα μαγικα του χαπακια!
:rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Δυστυχως ετσι ειναι καυλεα μου! Κ εγω που ειμαι αδυνατος το πολυ να γινω μια γραμμωμενη αδερφη! Για να γινω κτηνωδης θελει να τρωω σα ζωο για πολλα χρονια και αν γινω!
Ο φιλος μας εδω βεβαια αλλαζει το σωμα του σε λιγες εβδομαδες με τα μαγικα του χαπακια!
:rockon:

Πσσσσσσσσσσσσσσς.
Σχεδον 13 κιλα ατοφιας μυικης μαζας μεσα σε 12 εβδομαδες.
Κι εγω ο χαζοβιολης χτυπιεμαι στα γυμναστηρια τρωγοντας λαδερα με φετα :headbang: :headbang:.
Οταν με το καλο κανω γιο, θα του δωσω αναβολικα,
να γινει αυτο που δε μπορεσα εγω να γινω, 80 κιλα ολα τα -ωδης :rockon: :rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πηγα σε ορθοπεδικο και μου εδωσε κατι χαπια αντιφλεγμονωδες. Εχω κανει αποχη απο καθε δραστηριοτητα γυμναστηριου για πανω κατω δυο μηνες. και μολις πριν λιγο καιρο εχω αρχισει ασκησεις για ενδυναμωση των μυων. Αρχικα χωρις βαρη και τωρα με μονοκιλα.
Ο λογος που ρωταω ειναι μηπως το εχει παθει κανεις (μακρια φυσικα) και ξερει περιπου να μου πει ποσο καιρο εκανε να του περασει.
Δε ζηταω διαγνωση.
Νομιζω το προλαβα οταν ακομα ηταν στις αρχες και πηγα σε γιατρο.

Πάρε τον τηλέφωνο και ρώτα τον για πόσο ακόμη να κάνεις αποχή. Μπορεί να χρειαστεί επανεξέταση.

Δεν έχω ιδία πείρα να σου πω δυστυχώς...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16

Φίλε μου δεν είναι να παίζεις με τους τένοντες.
Από μαλακία μου (κακό ζέσταμα χωρίς διατάσεις) πριν μερικά χρόνια έπαθα ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα και μετά από χειρουργείο ήμουν 2 μήνες με νάρθηκα και άλλους 4 μόνο με ποδήλατο. Ακόμη και σήμερα αισθάνομαι τράβηγμα και πόνο.

Αυτό που θα πρότεινα είναι να αφήσεις τα βάρη για κάνα εξάμηνο και να κάνεις ασκήσεις με λάστιχα με σταδιακά αυξανόμενη αντίσταση. Βέβαια ο ορθοπεδικός έχει τον πρώτο λόγο. 

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Από μαλακία μου (κακό ζέσταμα χωρίς διατάσεις) πριν μερικά χρόνια έπαθα ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα και μετά από χειρουργείο ήμουν 2 μήνες με νάρθηκα και άλλους 4 μόνο με ποδήλατο. Ακόμη και σήμερα αισθάνομαι τράβηγμα και πόνο.

Αυτό που θα πρότεινα είναι να αφήσεις τα βάρη για κάνα εξάμηνο και να κάνεις ασκήσεις με λάστιχα με σταδιακά αυξανόμενη αντίσταση. Βέβαια ο ορθοπεδικός έχει τον πρώτο λόγο.   

Πως το επαθες αυτο? Εβαλες πολλα κιλα στις γαμπες?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Πως το επαθες αυτο? Εβαλες πολλα κιλα στις γαμπες?

Έκανα προβολές με 2 δεκαεξάρια kettle bell.
Το παράδοξο είναι ότι την ρήξη την έπαθα μετά το τέλος της άσκησης και ενώ ήμουν ακίνητος.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Οχι δεν εχω σκοπο να κανω μαλακιες. Ξερω οτι ειναι σοβαρο γι'αυτο και μεχρι στιγμης τους δυναμωνω με μονοκιλα. και νιωθω ενα σχετικο καψιμο γιατι κανω αρκετες επαναληψεις. Πονο δυνατο δεν εχω και τραβηγμα λιγο οταν ειναι υπο γωνια το χερι και οχι συνεχεια. Θεωρω οτι καλα τα παει. κοιταω να το ξεκουραζω.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Μαγκες εχω σπουδαια νεα!! Εκει που εφτιαχνα κρεμα σοκολατα του γιωτη (πληροφοριες εδω ) μου ηρθε η εμπνευση να πεταξω μεσα και ενα σκουπ πορνωδη πρωτεινη!
Το αποτελεσμα? 4 μπολακια κρεμα σοκολατα του ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΥ με περιπου 10g πρωτεινη το καθενα!
Την επομενη φορα θα ριξω μεσα 2 σκουπ  :rockon:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ναι αλλα εχει κ ζαχαρη κ λιπαρα πολλα.Αν εισαι σταθης ψαλτης καλη ειναι η αν εισαι ξυλοκοπος στο πιτερσπεργκ

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Λιπαρα δεν εχει πολλα ρε καυλιαρη! Με γαλα λαιτ εννοειται ετσι?
Ζαχαρη ναι εχει αρκετη.. ενταξει μπορεις να το φας στο πρωινο ή σε περιοδο ογκου  :rockon:
Βγηκε αρκετα γλυκο επειδη και η σκονη για την κρεμα και η πρωτεινη εχουν γλυκαντικες μαλακιες!

Επισκέπτης
Μαγκες εχω σπουδαια νεα!! Εκει που εφτιαχνα κρεμα σοκολατα του γιωτη (πληροφοριες εδω ) μου ηρθε η εμπνευση να πεταξω μεσα και ενα σκουπ πορνωδη πρωτεινη!
Το αποτελεσμα? 4 μπολακια κρεμα σοκολατα του ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΥ με περιπου 10g πρωτεινη το καθενα!
στα 100 γραμαρια 16,7 ζαχαρι :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Επισκέπτης
ναι αλλα εχει κ ζαχαρη κ λιπαρα πολλα.Αν εισαι σταθης ψαλτης καλη ειναι η αν εισαι ξυλοκοπος στο πιτερσπεργκ
τα λιπαρα που εχι θεορουντε χαμιλα!αλλα εχι ζαχαρι τιγκαααααααα!
οταν στερεα τροφι ι ιμιστερεα κιμενετε 3 γραμαρια και κατο στα 100 γραμαρια του εκαστοτε φαγιτου θεοριτε χαμιλον λιπαρον.
στα ιγρα αλαζει....ειναι απο 1,5 γραμαρια στα 100 γραμαρια του ιγρου.απο 1,5 και κατο θεοριτε ιγρο χαμιλον λιπαρον.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
με το γαλα λεω ειδκα αν βαλεις συμπηκνωμενο που γαμαει σε γευση

Επισκέπτης
πρεπει να γαμαι κολουσ απο γευσι ομοσ!!!!!!!!!!μιαμ μιαμ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom