Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ινες θα γινουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Έτσι πρέπει αδερφέ..Να μαστε πιο σκληροί, πιο στεγνοί, πιο γραμμωμένοι, πιο καβλωμένοι από ποτέ και έτοιμοι για όλα..
ινες θα γινουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μου θιμιζεισ μαυρο θανατο ετσι οποσ τα λεσ!χεχε!!!Έτσι πρέπει αδερφέ..Να μαστε πιο σκληροί, πιο στεγνοί, πιο γραμμωμένοι, πιο καβλωμένοι από ποτέ και έτοιμοι για όλα..
μια φετα γαλοπουλα βραστι ποσα γραμαρια προτεινισ εχι?
επισισ ενα αυγο ποσα γραμαρια εχι?
πιοσ χιστισ ξερι ακριβοσ?
φενετε παρα πολι πορνοδεσ και ιγιεινο μαγιρεμα.
λογικα θα καιει και λιγοτερο ρευμα σε σχεσι με τιν ιλεκτρικι κουζινα.σοστα?
σωστα. βαζεις και το ρολοι και πας τη βολτα σου ξενοιαστος ;)
Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά καλό φαίνεται..Λογικά με διατροφή, αερόβια και αυτό για περαιτέρω βοήθημα θα δεις καλό αποτέλεσμα.. ;)
εχει παρει φιλη μου απο το καρφουρ και βγηκε μαπα.παρε εναν rohnson με 50 ευρω,ειναι πολυ καλος.εχι το καρφουρ εναν ατμομαγιρα blue sky με 20 πορνοευρα!ειναι ο πιο φτινοσ που κικλοφορι στι πιατσα!αλλα δε ξερο κατα ποσο αξιοπιστι μαρκα εινια αυτι ρε γαμοτο.
το θεμα ειναι πώς το πλένεις μετα...
στο καρφυρ εχι τετια μερκα ρονσον?εχει παρει φιλη μου απο το καρφουρ και βγηκε μαπα.παρε εναν rohnson με 50 ευρω,ειναι πολυ καλος.
εχι το καρφουρ εναν ατμομαγιρα blue sky με 20 πορνοευρα!ειναι ο πιο φτινοσ που κικλοφορι στι πιατσα!αλλα δε ξερο κατα ποσο αξιοπιστι μαρκα εινια αυτι ρε γαμοτο.
τα περισσοτερα εχουν αυτοματο πλυσιμο..βαζεις μεσα νερο και λιγο απορυπαντικο,και κανουν την δουλεια μονα τους.το θεμα ειναι πώς το πλένεις μετα...
αν εισαι κοντα στην πετρου ραλλη,πηγαινε διπλα στο καρφουρ,στο Media Markt,εχει πολλους να διαλεξεις.και κανουν δουλεια.στο καρφυρ εχι τετια μερκα ρονσον?