Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.109
Πόντοι
22.785
Πολλοί είναι εκείνοι που επιθυμούν το φαγητό τους λίγο πιο πικάντικο. Το κόκκινο πιπέρι είναι ένα μπαχαρικό που μπορεί να ικανοποιήσει τους λάτρεις των έντονων γεύσεων και όχι μόνο. Η κυριότερη ιδιότητά του είναι ότι περιέχει την ουσία καψαϊκίνη.

Η καψαϊκίνη είναι μια ουσία με ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση. Σχετίζεται με μείωση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων, μειωμένη πιθανότητα θρομβώσεων και γενικότερα καλύτερη υγεία της καρδιάς και των αγγείων.

Παράλληλα, το κόκκινο πιπέρι σε αντίθεση με το τι θεωρεί πολύς κόσμος, είναι ευεργετικό για το έλκος στομάχου! Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι λόγω της αντιμικροβιακής του δράσης καταστρέφει τα παθογόνα μικρόβια και παράλληλα προάγει την έκκριση συγκεκριμένων προστατευτικών γαστρικών υγρών.

Αντικαταστήστε το αλάτι στα φαγητά με κόκκινο πιπέρι για να δώσετε και γεύση αλλά και ποιότητα στο πιάτο σας.

1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι δίνει και το 10 % της βιταμίνης Α που χρειαζόμαστε ημερησίως.

Για καλύτερη απορρόφηση της, προσθέστε το κόκκινο πιπέρι σε φαγητά που έχουν λίγο λίπος ή βάλτε το μαζί με λίγο ελαιόλαδο, καθώς η βιταμίνη Α είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη και η απορρόφησή της χρειάζεται κάποιο ποσό λιπαρής ύλης.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Για πρωινο και οχι μονο,παντα βρωμη(κουακερ),το καλυτερο. ;)

pigorapistis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Για πρωινο και οχι μονο,παντα βρωμη(κουακερ),το καλυτερο. ;)

κανας καλός τρόπος να φτιάχνεις την βρώμη χωρίς να γίνεται πολύ παχυντική;;εγω την βράζω με γάλα, και προσθετω μέλι μετά.είναι οκ;;

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
κανας καλός τρόπος να φτιάχνεις την βρώμη χωρίς να γίνεται πολύ παχυντική;;εγω την βράζω με γάλα, και προσθετω μέλι μετά.είναι οκ;;

Πάρε μία νόστιμι whey όπως myofusion, goldstandard και πίνε την με βρώμη.. Και δεν θα χρειάζεται να παίρνεις κακές θερμίδες σάκχαρα δηλαδή από μέλι και γάλα και θα είναι πολύ νόστιμο το γευματάκι..

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Μια φαρμακοποιός μου πρότεινε συμπλήρωμα CLA γιατί λέει έχει καλά αποτελέσματα στη καύση λίπους.
Δεδομένου ότι το λίπος μου είναι 20% θα έχει σε μένα αποτέλεσμα? Έχει καμιά άλλη ιδιότητα, παρενέργεια κλπ? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί μου ζητάει 35 ευρώ το κουτί και δεν είναι εποχή για πειράματα. 

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μην το πάρεις φίλε.Το ποσοστό σου θα πέφτει σχετικά εύκολα με διατροφή και αερόβια.. Αυτό δεν θα σ κάνει δουλειά..Να το ξεφορτωθεί θέλει η φαρμακοποιός  ;)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Μην το πάρεις φίλε.Το ποσοστό σου θα πέφτει σχετικά εύκολα με διατροφή και αερόβια.. Αυτό δεν θα σ κάνει δουλειά..Να το ξεφορτωθεί θέλει η φαρμακοποιός  ;)

Κάνω αερόβια 4 φορές την εβδομάδα από 45 - 50 λεπτά στο 70 - 85% αλλά εδώ και 3 μήνες έχω κολλήσει. Έχεις να προτείνεις κάτι?  

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αυτό π μπορείς να κάνεις φίλε είναι να κάνεις ακόμα πιο σκληρή τη διατροφή σου.. Δηλαδή κόβεις πρώτον εντελώς τη σαβούρα,αντικαθιστάς κάποιες τροφές με άλλες π έχουν καλό υδατάνθρακα όπως πχ βρώμη, πατάτα, τρως ελαφρύ μεσημεριανό (όχι πολλά ψωμιά λάδια κλπ), απόγευμα πάλι κάτι ελαφρύ πχ κάνα μηλαράκι κάνα αμύγδαλο και βράδάκι κατα της 9 φάε ένα γιαουρτάκι σκέτο total 2%. Αερόβια όσο κάνεις είναι μια χαρά, βασικά κάθε φορά π κάνεις προσπάθησε να χάνεις καμιά 500 θερμίδες..

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Θα σου πω εγώ τι κάνω όταν σταματάω τον όγκο.
8.00 Πρωινό whey με βρώμη σε νερό
11.00  Τόνο με μία πατάτα
2.00 Κοτόπουλο με καστανό ρύζι
5.00 Μήλο με λίγα αμύγδαλα και whey
8.00 1 ΤΟΤΑΛ 2% με λίγη βρώμη.

Προπόνηση κανονικά βάρυ και αερόβια

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Και δεν πεινάς με αυτά ; απο θέμα απόδοσης στα βάρη είσαι στα ίδια ;

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Η δική μου διατροφή είναι ως εξής:
7 - 8 Αερόβια νηστικός Δε, Τε, Παρ, Σαβ
9  1 μπανάνα
11 τοστ γαλοπούλα-τυρί άπαχο
13 αμυγδαλα
14 βαράκια - κοιλιακούς Τρίτη, Πέμπτη
15 τσάι πράσινο
17 ότι έχει μαγειρέψει η σύζυγος σε λογικές ποσότητες
19 μήλο
21 γιαούρτι με μέλι

Παρατηρήσεις δεκτές

Επισκέπτης
Μια φαρμακοποιός μου πρότεινε συμπλήρωμα CLA γιατί λέει έχει καλά αποτελέσματα στη καύση λίπους.
Δεδομένου ότι το λίπος μου είναι 20% θα έχει σε μένα αποτέλεσμα? Έχει καμιά άλλη ιδιότητα, παρενέργεια κλπ? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί μου ζητάει 35 ευρώ το κουτί και δεν είναι εποχή για πειράματα. 
αμα δε θεσ να κανισ πιραματα κουμποσε ενα θερμογενετικο και θα δεισ σιγουρα αποτελεσματα!!!

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
η διατροφη που κανω απο μαιο εωs και σεμπτεβρη και με διαφορεs απο τον πρωτο μηνα πρωι κουκακερ 50 γρ με whey promax 1 σκουπ με νερο πολυβιταμινη και λιπαρα ωξεα ω3 3 ωρεs μετα κατα τηs 12 ρυζι 100 ψημενο με 150γρ κοτοπουλο η γαλοπουλα 3ηωρα το ιδιο συν σαλατα μαρουλι με μιακουταλια λαδι ωμο απογευμα προπονηση και μετα απο προπονηση μηλο με 1 σκουπ πρωτεινη βραδυνο ιδιο με το μεσημερι αυτο το κανω πολλα χρονια ενοειται και το χειμωνα πωs τρωω ετσι με τη διαφορα οτι τα σαβατοκυριακα σαβουριαζω λιγο ετσι ειμαι 3 με 4 κιλα πανω και οταν καλοκαιριαζει ειμαι μια χαρα, η προπονηση που κανω εινα ολα τα σετ 4χ12 και αεροβικη 45

Επισκέπτης
επανερχομε με διορθοσι τισ πορνοδιατροφισ μου ιστερα απο τιν παρεμβασι ενοσ χτιστου που με βοιθισε να βαλο μια ταξι.

και αρχιζουμε με το προινο
100 γραμαρια κορν φλεικσ,300 ml γάλα 2%, 1 scoop True mass.

δεκατιανο
1 τοστ με γαλοπουλα και απαχο τιρι
1 cottage cheese
10 αμιγδαλα
3 ταμπλετες αμινοξεα

μεσιμεριανο
200 γραμαρια γαλοπουλα η 200 γραμαρια κοτοπουλο
250 γραμαρια ριζι

απογευματινο
1 cottage cheese
2 φετεσ γαλοπουλα βραστι
2 ριζογκοφρετεσ