You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
σου βρηκα την λυσηΈχω να πάω μισό μήνα γυμναστήριο κι ήδη έχουν αρχίσει τα τρέμουλα κι οι ιδρώτες
Συνημμένα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
πόσα σκουπ τη μέρα;;
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
λιονταρακο σε ξυνει ο πωπος σου;
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
γκαμα τι κανει αυτο ρε συ???σου βρηκα την λυση
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μετατρέπει τις σκνίπες σε αλογόμυγεςγκαμα τι κανει αυτο ρε συ???
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
τα παντα....γκαμα τι κανει αυτο ρε συ???
κανεις μπρατσα και βρισκεις αμεσα γκομενα
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
αν δεν μεγκαλωνει και το πουτσο δεν λεει μια το σκευασματα παντα....
κανεις μπρατσα και βρισκεις αμεσα γκομενα
Επισκέπτης
Καλησπέρα παιδιά!Τελικά για συμπλήρωμα διατροφής πήρα την syntha 6 1320g της bsn!Έμπιστος φίλος μου την πρότεινε που με ξέρει χρόνια και κάνει γυμναστήριο χρόνια!Απλά έγινε μαλακία και δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω λεπτομέρειες..μόνος μου πηγα και την πήρα!Στο shaker που θα ρίχνω μέσα το γάλα/νερό με πόσα ml να το γεμίζω καθε φορά??
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
σωστος με ντοπες το μονο που κανεις ειναι κακο στον εαυτο σου, οταν ξεκινησα γυμναστηριο ημουν 108κιλα μετα απο 4 χρονια 84 και χωρις ιχνος ντοπα καθημερινη προπονηση και σωστη διατροφηαφηστε τα χαπια και τα μπουκαλακια σε ολες τις τροφες υπαρχουν τα παντα που χρειαζεται ο οργανισμος οταν κανεις γυμναστικη αρκει να ξερεις να τα χρησιμοποιησεις
Συνημμένα
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
φιλε το syntha δεν ειναι για ογκο παντως...Καλησπέρα παιδιά!Τελικά για συμπλήρωμα διατροφής πήρα την syntha 6 1320g της bsn!Έμπιστος φίλος μου την πρότεινε που με ξέρει χρόνια και κάνει γυμναστήριο χρόνια!Απλά έγινε μαλακία και δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω λεπτομέρειες..μόνος μου πηγα και την πήρα!Στο shaker που θα ρίχνω μέσα το γάλα/νερό με πόσα ml να το γεμίζω καθε φορά??
εχει και το dietry fiber που σου κοβει την ορεξη
ειναι για να διατηρησεις τα μυικα κιλα οχι να τα αυξησεις
για αυτο και δεν εχει και πολυ υδατανθαρακα...
παντως να λαμβανεις 1,5 κουταλια σουπας οταν ξυπνας
2 κουταλιες μετα την προπονηση
και 1 πριν πας για υπνο
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
ωραιος αδελφε..σωστος με ντοπες το μονο που κανεις ειναι κακο στον εαυτο σου, οταν ξεκινησα γυμναστηριο ημουν 108κιλα μετα απο 4 χρονια 84 και χωρις ιχνος ντοπα καθημερινη προπονηση και σωστη διατροφη
κορμαρααααααααα
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ασε μου την εχουν πεσει πουστηδες και παλικαρια με το τσουβαλιωραιος αδελφε..
κορμαρααααααααα
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
αχαχαχαχαχαχαχαχασε μου την εχουν πεσει πουστηδες και παλικαρια με το τσουβαλι
το ξερω..
συμβαινει συχνα
αλλα θα εχεις και τα τυχερα σου οχι μονο πισωγλεντηδες....
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ε ναι παλι καλα αλλιως επερνα εναν γυρο αγκαλια και θα γυρνουσαμε μαζι τρωγωντας τοναχαχαχαχαχαχαχαχ
το ξερω..
συμβαινει συχνα
αλλα θα εχεις και τα τυχερα σου οχι μονο πισωγλεντηδες....
Παιδιά συγνώμη για την άκυρη παρέμβαση,αν και διαβάζω τα διάφορα που αναφέρονται στο συγκεκριμένο τόπικ,προτιμώ να διαβάζω και μόνο.....ωστόσο επειδή βρήκα κάτι ,ψάχνοντας κάτι άλλο,καταθέτω την πληροφορία,για όσους ενδιαφέρονται....
εγώ γενικά κάνω μεγάλη χρήση συμπληρωμάτων και όχι μόνο......και όπως είναι λογικό,τους καιρούς που διανύουμε,ψάχνω κι εγώ για οικονομικότερες λύσεις...δεν χάνετε κάτι,ρίξτε μια ματιά : καμιά σχέση με τιμές γνωστών μαγαζιών και με μια μικρή έρευνα ,πιο φτηνό από πολλά Ελληνικά site.....μόλις έκανα και μια μικρή παραγγελία....με αντικαταβολή βέβαια....να δούμε τι μέρος του λόγου είναι...μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι...χαχα Θα καταθέσω εντυπώσεις μόλις και αν έχω ανταπόκριση από τους τύπους..
εγώ γενικά κάνω μεγάλη χρήση συμπληρωμάτων και όχι μόνο......και όπως είναι λογικό,τους καιρούς που διανύουμε,ψάχνω κι εγώ για οικονομικότερες λύσεις...δεν χάνετε κάτι,ρίξτε μια ματιά : καμιά σχέση με τιμές γνωστών μαγαζιών και με μια μικρή έρευνα ,πιο φτηνό από πολλά Ελληνικά site.....μόλις έκανα και μια μικρή παραγγελία....με αντικαταβολή βέβαια....να δούμε τι μέρος του λόγου είναι...μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι...χαχα Θα καταθέσω εντυπώσεις μόλις και αν έχω ανταπόκριση από τους τύπους..
Λοιπόν...αν και κάποιες φορές διαβάζω το συγκεκριμένο τόπικ,αλλά βαριέμαι να γράψω,διότι άλλοτε συμφωνώ κι άλλοτε διαβάζω παλαβά,ωστόσο το να δώσω μια πληροφορία για όσους ενδιαφέρονται,έστω και πληροφοριακά ,το θεωρώ σκόπιμο.
Εγώ κάνω χρήση συμπληρωμάτων(πολλά ) όλο τον χρόνο και όχι μόνο.Λόγω των καταστάσεων,ψάχνομαι κι εγώ να βρω τις καλύτερες τιμές.
Χτες λοιπόν ψάχνοντας για ένα προϊόν στο google,βρήκα το : proteinmarket.gr Λοιπόν μάγκες...ρίξτε ματιά. Νομίζω πως οι τιμές είναι σούπερ.Καμιά σχέση με διάφορες γνωστές αλυσίδες ή άλλα μαγαζιά ,όπως επίσης και με άλλα Ελληνικά sites.
Πριν λίγο παράγγειλα και κάτι ,έτσι για να δω τι παίζει.Με αντικαταβολή βέβαια,δεν τους ξέρουμε τους τύπους.... μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι....θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα...ΣΚ βλέπεται......από Δευτέρα .........
Εγώ κάνω χρήση συμπληρωμάτων(πολλά ) όλο τον χρόνο και όχι μόνο.Λόγω των καταστάσεων,ψάχνομαι κι εγώ να βρω τις καλύτερες τιμές.
Χτες λοιπόν ψάχνοντας για ένα προϊόν στο google,βρήκα το : proteinmarket.gr Λοιπόν μάγκες...ρίξτε ματιά. Νομίζω πως οι τιμές είναι σούπερ.Καμιά σχέση με διάφορες γνωστές αλυσίδες ή άλλα μαγαζιά ,όπως επίσης και με άλλα Ελληνικά sites.
Πριν λίγο παράγγειλα και κάτι ,έτσι για να δω τι παίζει.Με αντικαταβολή βέβαια,δεν τους ξέρουμε τους τύπους.... μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι....θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα...ΣΚ βλέπεται......από Δευτέρα .........
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Λοιπόν...αν και κάποιες φορές διαβάζω το συγκεκριμένο τόπικ,αλλά βαριέμαι να γράψω,διότι άλλοτε συμφωνώ κι άλλοτε διαβάζω παλαβά,ωστόσο το να δώσω μια πληροφορία για όσους ενδιαφέρονται,έστω και πληροφοριακά ,το θεωρώ σκόπιμο.
οταν ερθει το κουβαδακι και πας να το ανοιξεις και θα ειναι ασφραγιστο, θα σε ενοχλησει πολυ η λιγο? υποθετικη απορια ειναι, δε μιλαω για το συγκεκριμμενο σαιτ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις