quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχχαχαχαχαχχαχαχα
απορω με τον εαυτο μου,ωρες ωρες
Μαντης ειμαι;
Λοβ γιου ρε Γκαμπατακο
χαχχαχαχαχαχχαχαχα
Μαντης ειμαι;
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχσεξουαλικο υπονοουμενο
ναι, αυτο το καταλαβα και εγω το αλλο που ειπε ο δαναος ελεγα αν το καταλαβε κανεις.χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ
Μάλλον....
Τι ψάχνεις να βρεις και συ ντιαρ........... :Sναι, αυτο το καταλαβα και εγω το αλλο που ειπε ο δαναος ελεγα αν το καταλαβε κανεις.
Εννοώ να ζοριστείς ρε σύ.τι εννοεις με αυτο φιλε, γιατι δεν το επιασα
Μαντης ειμαι;
φιλε, εγω και οι υπολοιποι απο οσο ξερω ποναμε την επομενη μερα στους μυς. οχι την στιγμη που κανουμε την ασκηση και ζοριζομαστε λιγακι.Εννοώ να ζοριστείς ρε σύ.
Λογικό είναι αν ζοριστείς , να πονέσεις και λιγάκι . Αυτο θέλει να πει ο ποιητής .
εχυσααααααααααααααααααα
Διατροφούλα μάτια μουτουμπανάκι μου, έχω λίγο λιπακι στην κοιλίτσα...τι να κάνω για να εμφανίσω τους κοιλιακούς μου;
ο Κόπερφιλντ δεν μπορεί να κάνει κάτι μου είπε...άσε που΄εχει τσιμπημένες τιμές..
να αρχίσω γυμναστήριο, πρωτεϊνες ;;
Όλες για παρτυ σου λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεαυτες στην δευτερη και την τριτη φωτο......
Λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Διατροφούλα μάτια μου
τι????????????????????
δεν υπαρχει η μαγικη τουμπανοσκονη?
ο σουπερ ουαου λιποδιαλύτης που κανει το παλμολιβ να ωχρια μπροστα στην λιποδιαλυτικη του ικανότητα?
(και να φροντιζει παραλληλα και το δερμα)
ΈΛα και συ ρε μια μαλακία είπαν τα παιδιά αμέσως να τους κάνεις θέμα...
Κακίστρο Τςςςςςςςς
εντιντ: Δεν είναι κακό να ονειρεύονται και να ελπίζουν μην τους το στερείς πιαααααα
;)δεν ειναι μια η μαλακια. μαλακια ειναι η σταση ζωης που θελει μεγιστα αποτελεσματα χωρις κοπο.
και ναι, ειναι κακο να ονειρευονται καλπικες λυσεις.