Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Σοβαρός είμαι. Φυσικά ψάχνω και κοντά μου. Και όσο πιο κοντά τόσο πιο καλά. Συμφωνούμε. Απλά μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι ψάχνω. Θέλω παροχές. Και κουβαλάω πετσέτα. Αλλά θέλω ντουζ , όχι να παίζω ξύλο στα αποδυτήρια όπως συμβαίνει στα YAVA

Στα Holmes (στα Βορεια που ξερω τουλάχιστον) παει καβαλημενος κόσμος . Οι Νοτιοι ειναι ακομα πιο καβαλήμενοι . Εγω στην θεση θα δοκιμαζα στο yava Πειραια που φαινεται πιο σοβαρο και θα αλλαζα τα ωραρια μου ωστε να πηγαινω πρωινά .

Το γυμναστηριο οπως το ξεραμε πεθαινει και οσοι εργαζονται θα ειναι δυσκολο να γυμναστουν . Συνταξιουχοι του Δημοσιου τα πρωινα , πιτσιρικαρια τα απογευματα ("ειναι κριμα τι κριμα τι κριμα που παντου περισευεις" που λεει και ο Αγγέλακας).

Ισως και κανα συνοικιακό να εχει ενδιαφερον

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Σοβαρός είμαι. Φυσικά ψάχνω και κοντά μου. Και όσο πιο κοντά τόσο πιο καλά. Συμφωνούμε. Απλά μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι ψάχνω. Θέλω παροχές. Και κουβαλάω πετσέτα. Αλλά θέλω ντουζ , όχι να παίζω ξύλο στα αποδυτήρια όπως συμβαίνει στα YAVA
Μα ποιος σου είπε ότι όλα τα άλλα γυμναστήρια εκτός του Holmes δεν έχουν παροχές;
Εσύ μάλλον έχεις καταλάβει λάθος ότι αν δε δώσεις 80-90€/μήνα δε θα βρεις τις τυπικές παροχές.
Και δεν είδα να σου πρότεινα να πας στο Yava με 99€/χρόνο.
Έπρεπε να καταλάβεις ότι υπάρχει ένα τεράστιο εύρος ανάμεσα στις 2 καταστάσεις και άρα υπάρχουν και πολλές επιλογές.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.324
Πόντοι
486
Στα χολμς δεν με ενέπνευσε ο κόσμος για προπόνηση. Γεμάτο πλαστικές βίζιτες, γριές φραγκατες, γέρους συνταξιούχους, επιχειρηματίες με ύφος μπλαζε. Εκεί πας για καυλαντα.
Lvk νέα Σμύρνη καλο σε επίπεδο μηχανημάτων αλλά επικρατεί ένα χάος : πολλοί όροφοι, κόσμος αρκετός και δεν μπόρεσα να προσαρμοστω.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206

Το ATTILAS GYM δημιουργήθηκε για να δοκιμάσει όλους εμάς τους σκληρούς μύστες και χύστες της σιδερικής ηδονής! Για ακόμα μια φορά καλούμαστε στο υγρό καταγώγι του σιδερικού έρωτα στο πιο λάγνο και συνάμα ρομαντικό μπουντρούμι στην καρδιά της πιάτσας να δαμάσουμε τις λυσσαλέες σιδερένιες εταίρες...

ΕΓΡΑΦΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΥΣΤΕΣ ATTILAS GYM ΣΤΟ YOUTUBE!

MEINETE ΠΟΡΝΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.766
Πόντοι
7.195
Μπουρνάζος gym Τροίας και Πατησίων . Του σιατραβανη το power house σταθμό λαρυσης γνήσια σιδεραδικα
Μπουρνάζος : οδός Τροίας πάνω από Πατησίων
Σιατραβάνης : οδός Μαμούρη κάτω από Λιοσίων

Τίμια υπόγεια σιδεράδικα. Όσοι δε θέλετε παροχές σαν τον Μενέδημο πάτε ρίξτε μιά ματιά.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.290
Πόντοι
2.420
Ρε τυπε για να γυμναστεί θέλει να πάει ο φίλος,όχι να είναι η πούτσα κάγκελο με τα νετα που κυκλοφορούν εκεί μέσα.....

:confused:
Σιγά τα νέτα στο χόλμς, όλο κυράτσες έχει, στα γιάβα έχει ωραίες κοπέλες φοιτήτριες κτλ.

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
αα
Μπουρνάζος : οδός Τροίας πάνω από Πατησίων
Σιατραβάνης : οδός Μαμούρη κάτω από Λιοσίων

Τίμια υπόγεια σιδεράδικα. Όσοι δε θέλετε παροχές σαν τον Μενέδημο πάτε ρίξτε μιά ματιά.

Τι παροχές να θέλει μωρέ ο κακομοίρογλου, ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι θέλει.
Θα είναι σαν αυτούς τους εκνευριστικούς τύπους που πάνε 100 χρόνια και νομίζουν πως γυμνάζονται κάνοντας διάδρομο, ενώ έπειτα μαλακίζονται στα όργανα και δεν μπορούν ούτε ένα deadlift να βγάλουν με σωστό form.

Και πριν με παραθέσει, να το κάνει μόνο αν βάζει στοίχημα με λεφτά για το ποιος από τους δυο μας βγάζει παραπάνω επαναλήψεις με κιλά σε squats/deadlift/bench press

Για να μην αναφέρω έλξεις/pushups/handstand/dips και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
882
Πόντοι
86
Να σου πω την μαύρη μου αλήθεια αν είναι να παίρνω αυτό που θέλω χέστηκα για την απόσταση αρκεί να έχει σωστό κόσμο και να έχει ωραίο χώρο κ όργανα. 15 χρόνια γυμνάζομαι. Δεν κάνω υπερβολές δεν θα χρειαστώ γυμναστές. Με καθοδηγεί ο αθλιατρος μου και ο ορθοπεδικός.
Επειδή προκύπτει εμμέσως πλην σαφώς , ότι ο γιατρός που σε καθοδηγεί δεν είναι... άθλιος, νομίζω πρέπει να τον λες αθλητίατρο. :D:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
αα

Τι παροχές να θέλει μωρέ ο κακομοίρογλου, ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι θέλει.
Θα είναι σαν αυτούς τους εκνευριστικούς τύπους που πάνε 100 χρόνια και νομίζουν πως γυμνάζονται κάνοντας διάδρομο, ενώ έπειτα μαλακίζονται στα όργανα και δεν μπορούν ούτε ένα deadlift να βγάλουν με σωστό form.

Και πριν με παραθέσει, να το κάνει μόνο αν βάζει στοίχημα με λεφτά για το ποιος από τους δυο μας βγάζει παραπάνω επαναλήψεις με κιλά σε squats/deadlift/bench press

Για να μην αναφέρω έλξεις/pushups/handstand/dips και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Μπα, τελικα στα @@ του σ εγραψε, οπως και οι υπολοιποι. Κριμα γιατι με τοσες ασκησεις αξιζες κατι παραπανω.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.818
Πόντοι
6.536
Ωραίος ο παίκτης.
Και εγώ συμφωνώ για τον τύπο.

Στο δια ταύτα.
Είμαι 44.
Πάμε μαζί το στοίχημα.

Θα κερδίσεις τα πιο εύκολα λεφτά σου.

πμ.

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.812
Πόντοι
366
γαμησι , θα περασεις καλα και θα κανεις γυμναστικη

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556

Συνημμένα

• 6235E513-452D-4E7A-87B7-B748C560BF4A.jpeg
    6235E513-452D-4E7A-87B7-B748C560BF4A.jpeg
    268,3 KB · Εμφανίσεις: 43

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Άντε γαμήσου να ασπρίσεις ρε καθυστερημένο, θα με παραθέσεις κιόλας για να πεις τις μαλακίες σου.

Είσαι τέτοιο κωλοαμέα που ούτε να σε βρίσω δεν αξίζει, πόσο μάλλον να σε συναντήσω και να σου βαράω το κεφάλι στο πεζοδρόμιο μέχρι να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα.
Και μόνο που σε παρέθεσα χρόνο έχασα.
Κοιτα να βρεις καμια αφεντρα να σε κανονισει, εχει σχετικο θρεντ στο σαιτ.
Και να κοιταξεις λιγο τα αναβολικα, κατούρα να φευγουν, μην τα κρατας μεσα γιατι σε χαλανε

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.756
Πόντοι
6.166
Τα γυμναστηρια τυπου αλυσιδας εκτος απο τα πλανετ ηταν επι το πλειστον γυμναστηρια γειτονιας τα πηραν τα εφτιαξαν και τα αφησαν μετα απο χρονια στην μοιρα τους .Θυμιζουν τα γυμναστηρια του ενενηντα .Το LVK εγινε ενα πολυ καλο γυμναστηριο .Οταν εφερε οργανα τυπου χαμμερ πηρε τα πανω του .Εξυπνη επιχειρηματικη κινηση .Στην Ελλαδα οι περισσοτερες επιχειρηματικες δραστηριοτητες ειναι αρπα κολα δυστυχως απο φαγαδικα μεχρι γυμναστηρια .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom