Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.440
Πόντοι
206
Φίλε Μενέδημε, ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια στην Ελλάδα είναι το Crossfit North Zone στον Γέρακα Παλλήνης. Βέβαια δεν παρέχει την γυμναστηριακού τύπου άσκηση που ψάχνεις με τα τράβα σπρώξε των οργάνων του γυμναστηρίου. Αν σε αρέσει το crossfit είναι από τα καλύτερα.

Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
951
Πόντοι
81
Φίλε Μενέδημε, ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια στην Ελλάδα είναι το Crossfit North Zone στον Γέρακα Παλλήνης. Βέβαια δεν παρέχει την γυμναστηριακού τύπου άσκηση που ψάχνεις με τα τράβα σπρώξε των οργάνων του γυμναστηρίου. Αν σε αρέσει το crossfit είναι από τα καλύτερα.
και στην θεσσαλονκκη εχει αρκετα και αξιολογα γυμναστηρια, και τωρα με την νεα υπερταχεια που θα κανει ο κουλης το αθηνα-θεσ/νη θα γινεται σε 3 ωρες, και σε συνδιασμο με το μετρο θεσ/νικης μεσα σε ενα απογευμα θα ειναι πειραια - θεσσαλονικη και φυσικα και καλογυμανασμενος και κοσμογυρισμενος

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Υποψιν οτι αν εγγραφεις στο holmes εχεις τρελες παροχες, επισης προσβαση σε ολα τους τα gyms.
Πολύ σωστά. Όταν κάλεσα, πριν 3 μήνες, μου είπαν αυτολεξεί ότι με 90€ το μήνα μπορείς να κάνεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δεν γνωρίζω όμως αν μπορείς να χρησιμοποιείς το πάρκινγκ που μου ανέφεραν ότι υπάρχει. Αυτό δεν το ξέρω. Δεν με αφορά καθώς αυτή τη περίοδο δεν έχω αυτοκίνητο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον - ωστόσο λόγω ενός σοβαρού ορθοπεδικού θέματος δεν μπορώ να κάνω αυτού του είδους την προπόνηση. Δεν μου το επιτρέπουν οι γιατροί. Εγώ χρειάζομαι γυμναστήριο με σωστά συντηρημένα όργανα και κυρίως Χάμερ. Δεν με ενδιαφέρουν τα πολλά κιλά ούτε θέλω να κάνω bodybuilding στα 40 μου.
Το CrossFit είναι κάτι πολύ ωραίο αλλά δεν με αφορά. Επίσης η περιοχή που μου αναφέρεις είναι ιδιαίτερα μακριά.
Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ πολύ!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Το γυμναστήριό μου, που θα ανοίξω σε συνεργασία με τους Ντράγκονς για επενδυτές, θα λέγεται "JOHN HOLMES" όλο το όνομα...
Οι ΜΥΣΤΕΣ θα καταλαβαίνουν ΑΜΕΣΩΣ το συνθηματικό, και θα συρρέουν από παντού...χαμός!
Οι γυμνάστριες ΑΥΣΤΗΡΑ με στριγκ και ημίγυμνες, θα μας δείχνουν τις ασκήσεις...
Ο πορνομετανάστης Δημητράκης επί της υποδοχής, και ο Καλόγερος στοι επιχειρηματικό σχέδιο της επιχείρησης...
Φυσικά, θα υπάρχουν και "μυστικά δωμάτια", για όσους θέλουν να συνεχίσουν την "γυμναστική" τους, μετά την προπόνηση, με τις ανάλογες χρεώσεις ανά ώρα...

Y.Γ.: για να είμαστε και στο πνεύμα της, αγαπημένης μας, παρούσας ιστοσελίδας.
Πάντως ναι, πέραν της πλάκας, ο χώρος έχει ανάγκη από γυμναστήρια τύπου Holmes. Έχουμε πήξει στη σαβουρα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Ρε παιδια γραφουμε την αποψη μας ολοι στο θεμα οτι ο νηματοθετης χρειαζεται να βρει ενα καλο γυμναστηριο. Δεν εχετε αντιληφθει ισως τη βασικη του αναγκη. Ο ανθρωπος θελει να βρει εναν χωρο για να γνωρισει και κανενα μωρακι να ριξει και κανα γαμησακι και που ξερεις μπορει να κατσει και σχεση.
Εγω φιλε @ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ μπορω να σου προτεινω Gym tonic ειναι κοντα στο holmes που ηξερα οτι παιζει πολυ και καλο μουνι, αλλα εκει μομο για πηδημα γιατι οι περισσοτερες ειναι βιζιτες. Για αναζητηση σοβαρης σχεσης με σκοπο τη δημιουργια οικογενειας και παιδιων Yoga.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
Πολύ σωστά. Όταν κάλεσα, πριν 3 μήνες, μου είπαν αυτολεξεί ότι με 90€ το μήνα μπορείς να κάνεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δεν γνωρίζω όμως αν μπορείς να χρησιμοποιείς το πάρκινγκ που μου ανέφεραν ότι υπάρχει. Αυτό δεν το ξέρω. Δεν με αφορά καθώς αυτή τη περίοδο δεν έχω αυτοκίνητο.
Parking έχει μόνο το Holmes στο Μαρούσι, στο -3 level του εμπορικού κ μέχρι 3 ώρες είναι ΔΩΡΕΑΝ. Μετά έχει χρέωση. Νομιζω 3 ευρώ η 1η ώρα (δλδ με 4 ώρες παραμονής πληρώνεις 3 euro).

Με 10 ευρώ επιπλέον το μήνα, μπορείς να πηγαίνεις ταυτόχρονα κ στο Holmes Γλυφάδας και σε αυτό στο City Link.

Γνώμη μου: από τα καλύτερα value for money, αν το αντέχεις το 90άρι. Αμα το προπληρώσεις για ένα χρόνο, πάει στα 80 euro /μήνα.
Εδινα 60 euro συνδρομή το μήνα σε κολυμβητήριο. Και κουβάλαγα πετσέτες, χεράκια, pull boy, αφρόλουτρα, κλπ. Στα Holmes, οι πισίνες έχουν τα πάντα, απο περιφεριακό εξοπλισμο. Επίσης έχουν δωρεαν ομαδικά Aqua Aerobic. Οπως δωρεαν ομαδικά σε spinning, κλπ, κλπ.

Στο Holmes σε κάθε επίσκεψη σου δίνουν πετσέτες (μια προσώπου κ μια σώματος), οι ντουζιέρες έχουν μέσα dispenser με αφρόλουτρο κ σαμπουαν, μέχρι κ πιστολάκια στα αποδυτήρια. Στο Μαρούσι δύσκολο να φρακάρει από κόσμο γιατι είναι τεράστιο. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε οι γυμναστές το διαχειρίζονται περίφημα (είναι έμπειρη κ εκπαιδευμένοι σωστά).

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Ρε παιδια γραφουμε την αποψη μας ολοι στο θεμα οτι ο νηματοθετης χρειαζεται να βρει ενα καλο γυμναστηριο. Δεν εχετε αντιληφθει ισως τη βασικη του αναγκη. Ο ανθρωπος θελει να βρει εναν χωρο για να γνωρισει και κανενα μωρακι να ριξει και κανα γαμησακι και που ξερεις μπορει να κατσει και σχεση.
Εγω φιλε @ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ μπορω να σου προτεινω Gym tonic ειναι κοντα στο holmes που ηξερα οτι παιζει πολυ και καλο μουνι, αλλα εκει μομο για πηδημα γιατι οι περισσοτερες ειναι βιζιτες. Για αναζητηση σοβαρης σχεσης με σκοπο τη δημιουργια οικογενειας και παιδιων Yoga.
Δεν ψάχνω για πήδημα. Θέλω ένα κλαμπ σε στυλ Holmes.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Parking έχει μόνο το Holmes στο Μαρούσι, στο -3 level του εμπορικού κ μέχρι 3 ώρες είναι ΔΩΡΕΑΝ. Μετά έχει χρέωση. Νομιζω 3 ευρώ η 1η ώρα (δλδ με 4 ώρες παραμονής πληρώνεις 3 euro).

Με 10 ευρώ επιπλέον το μήνα, μπορείς να πηγαίνεις ταυτόχρονα κ στο Holmes Γλυφάδας και σε αυτό στο City Link.

Γνώμη μου: από τα καλύτερα value for money, αν το αντέχεις το 90άρι. Αμα το προπληρώσεις για ένα χρόνο, πάει στα 80 euro /μήνα.
Εδινα 60 euro συνδρομή το μήνα σε κολυμβητήριο. Και κουβάλαγα πετσέτες, χεράκια, pull boy, αφρόλουτρα, κλπ. Στα Holmes, οι πισίνες έχουν τα πάντα, απο περιφεριακό εξοπλισμο. Επίσης έχουν δωρεαν ομαδικά Aqua Aerobic. Οπως δωρεαν ομαδικά σε spinning, κλπ, κλπ.

Στο Holmes σε κάθε επίσκεψη σου δίνουν πετσέτες (μια προσώπου κ μια σώματος), οι ντουζιέρες έχουν μέσα dispenser με αφρόλουτρο κ σαμπουαν, μέχρι κ πιστολάκια στα αποδυτήρια. Στο Μαρούσι δύσκολο να φρακάρει από κόσμο γιατι είναι τεράστιο. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε οι γυμναστές το διαχειρίζονται περίφημα (είναι έμπειρη κ εκπαιδευμένοι σωστά).

Άριστο φαίνεται.

Thanks για το tip.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
εγώ πάντως να πω, έτσι γενικά επειδή διαβάζω για τιμές, ότι κάποτε 50 και 60 ευρώ (αναλογικά περισσότερα είναι σήμερα) δίναμε σε συνοικιακά γυμναστήρια (σχεδόν) της πλάκας. ταρίφα.
όταν ξεκινήσαν οι μαλακίες με τα 120 ευρω το χρόνο κλπ, τα περισσότερα έκλεισαν, και σχεδόν όσα έμειναν κατάντησαν ερείπια.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Ακριβώς αυτό που λες στη τελευταία παράγραφο. Εγώ θέλω ποικιλία συν την νοοτροπία ενός καλού γυμναστηρίου - ναι και με την κοινωνικότητα του και όλα μαζί. Απλά ποιότητα και όχι πλεμπαρία. Δεν είμαι εστέτ αλλά έχω παρατηρήσει πως η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας έχουν μια μιζέρια που μεταδίδεται. Το συναντώ παντού.
Στα φθηνά γυμναστήρια πάει όλη η σαβουρα και η κακής ποιότητας μετανάστες - που ούτε να προσαρμοστούν θέλουν ούτε τίποτα. Επιβάλλουν μαζί με την ινσταγκραμίστικη παρουσία της ελληνικής πιτσιρικαρίας την άθλια εικόνα τους σε όλο το γυμναστήριο.
Εσύ δεν έψαχνες δουλειά πέρυσι και μετά δούλευες ως σεκιούριτι;
Και τώρα σκέφτεσαι να σκάσεις 80-90€ ανά μήνα για γυμναστήριο;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Εσύ δεν έψαχνες δουλειά πέρυσι και μετά δούλευες ως σεκιούριτι;
Και τώρα σκέφτεσαι να σκάσεις 80-90€ ανά μήνα για γυμναστήριο;
Και πολύ καλά θα κάνει, δεν μπορεί να βρει 80 ευρώ από το μισθό του αντί να τα τρώει έξω σε ποτά, ας πούμε, πιστεύεις; :think:

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506
Και πολύ καλά θα κάνει, δεν μπορεί να βρει 80 ευρώ από το μισθό του αντί να τα τρώει έξω σε ποτά, ας πούμε, πιστεύεις; :think:

Κοβει ενα ραντεβου με call girl και πληρωνει το γυμναστηριο!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Κοβει ενα ραντεβου με call girl και πληρωνει το γυμναστηριο!
Ακριβώς, το φθηνό γυμναστήριο σου βγαίνει ξινό με πολλούς τρόπους. Είναι επένδυση στην υγεία σου.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Μπορεί, αλλά γιατί να το κάνει όταν μπορεί βρει ένα γυμναστήριο στα 30-40€/μήνα;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Πήγαινε στον Αττίλα να σου βγάζει πρόγραμμα ο πιτσιλιστής.
Μετά την προπόνηση, δίπλα είναι τα μπουρδέλα και τα studio για να κάνεις μπάνιο.
δεν υπάρχει το γυμναστήριο, είναι εικονική πραγματικότητα ο Αττίλας

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μπορεί, αλλά γιατί να το κάνει όταν μπορεί βρει ένα γυμναστήριο στα 30-40€/μήνα;
Γιατί αυτά στα 30-40 είναι μάπα και για τον κόσμο που μαζεύουν και σε αυτά που προσφέρουν.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
^^^^
Η φάση φαίνεται να είναι όπως τα ιδιωτικά σχολεία.

Καλλίτερα ακριβά για να γλιτώσει κανείς την σαβούρα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
δεν υπάρχει το γυμναστήριο, είναι εικονική πραγματικότητα ο Αττίλας
Σπιτικό γυμναστήριο δηλαδής...

Πάντως, εικονική πραγματικότητα δεν είναι τα γραφόμενά του... Η γιαγιά μου είναι στην ίδια κατηγορία, χρησιμοποιεί μόνο ένα "ι" και ένα "ε", μεταξύ των άλλων. Το "είναι" γίνεται "ινε". Και να πω ότι δεν έχει χίλιες δύο εφαρμογές για ορθογραφική διόρθωση; Ακριβώς ΑΥΤΟ όμως που κάνει τον Πιτσιλιστή ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ο τρόπος γραφής του και οι εκφράσεις του!

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Base training Λεωφόρος Βουλιαγμένης Γλυφάδα πάνω από την αντιπροσωπεία χιουνται.ειναι τοπ γυμναστηριο και ξέρω και τον ιδιοκτήτη απλά είναι αρκετά έως πολλυ ακριβό.περισσοτερες πληροφορίες pm

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom