Να πας στο Holmes.Θέλω ένα κλαμπ σε στυλ Holmes.
Εγώ στο δικό μου δίνω 100 το χρόνο.
Να πας στο Holmes.Θέλω ένα κλαμπ σε στυλ Holmes.
Την απάντηση στην έδωσε ο χρήστης @vrilΕσύ δεν έψαχνες δουλειά πέρυσι και μετά δούλευες ως σεκιούριτι;
Και τώρα σκέφτεσαι να σκάσεις 80-90€ ανά μήνα για γυμναστήριο;
Είχα την εντύπωση ότι πρόκειται για σχολή γυμναστών αυτό εκεί που αναφέρεις. Την έχει τελειώσει ένας γνωστός μου. Νομίζω είναι σε στυλ περσοναλάδικο. Δεν ξέρω θα τον ρωτήσω ή θα πάω ο ίδιος να δω τι είναι. Σε ευχαριστώ πολύBase training Λεωφόρος Βουλιαγμένης Γλυφάδα πάνω από την αντιπροσωπεία χιουνται.ειναι τοπ γυμναστηριο και ξέρω και τον ιδιοκτήτη απλά είναι αρκετά έως πολλυ ακριβό.περισσοτερες πληροφορίες pm
Δυστυχώς ή ευτυχώς τα Holmes είναι η μόνη λύση πλέονΓιατί αυτά στα 30-40 είναι μάπα και για τον κόσμο που μαζεύουν και σε αυτά που προσφέρουν.
Είναι και το τι ψάχνει κάποιος από ένα γυμναστηριο. Αν πχ κάποιος θέλει απλά να πιάσει τρεις μπάρες και να κάνει σε χαλασμένο πεκ ντεκ με 200 πλεμπόσαυρους πχ ναι, τα συνοικιακά γυμναστήρια είναι μια καλή λύση. Πραγματικά δεν το κατηγορώ ως επιλογή. Κάθε άλλο. Απλά εγώ θέλω υπηρεσίες καλές με πολύ ωραίο γυμναστήριο, σωστά μηχανήματα και κόσμο που έχει έρθει εκεί για να γυμναστεί και όχι επειδή βρήκε μια φθηνη συνδρομήΝα πας στο Holmes.
Ωραία, θες τώρα απάντηση από κάποιον που είναι 20 χρόνια σε γυμναστήρια και έχει γυρίσει από συνοικιακα μέχρι Holmes;Την απάντηση στην έδωσε ο χρήστης @vril
Συν τοις άλλοις θεωρώ το γυμναστήριο επένδυση
Κάνουν και Πέρσοναλ αλλα έχεις τη δυνατότητα και μόνος σου.επισης έχει και πυγμαχία και έχει ένα μεγάλο διάδρομο σαν ταρτάν γηπέδου για τρέξιμο.σαν χωρος είναι εξαιρετικός δεν έχει κόσμο η αν έχει έχει ελάχιστο και είναι κυριλέ κόσμος.οργανα τα πάντα και αποδυτήρια κτλ παροχές σούπερ.τιμες δε θυμάμαιΕίχα την εντύπωση ότι πρόκειται για σχολή γυμναστών αυτό εκεί που αναφέρεις. Την έχει τελειώσει ένας γνωστός μου. Νομίζω είναι σε στυλ περσοναλάδικο. Δεν ξέρω θα τον ρωτήσω ή θα πάω ο ίδιος να δω τι είναι. Σε ευχαριστώ πολύ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχώς ή ευτυχώς τα Holmes είναι η μόνη λύση πλέον
Μου ακουγεσε πολι πομποδεσ μιστισ καυλεα μου!!!!Μια χαρα είσαι μύστη μου , απλα σε ρωτησα για να κάνω μια συσχέτιση βάρους -ύψους , εγώ είμαι 1,69 και βάρος 71-72 , έχω την εντύπωση / αισθάνομαι οτι πρέπει να κατέβω κι άλλο αλλα προβληματιζομαι μήπως μετα εχω προβληματα σε ασκήσεις με βάρη κτλπ , ποιά η άποψή σου ?.
αυτο το εχο ακουσι κ εγο που λες.τα ποδια βελτιωνονται πολυ καλα με τις επαναληψεις, ας πουμε 2 σετ καθισματων των 15 επαναληψεων οπως καταλαβαινεις σε καθε γυμνασμα θα ανεβαζεις κιλα. μαλλον οι περισσοτεροι ανθρωποι προσαρμοζονται στις ασκησεις για τα ποδια πιο ευκολα με τις πολλες επαναληψεις ισως στατιστικα εχουν περισσοτερες ερυθρες μυικες ινες δεν ξερω , λεω ισως
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!Το Αττίλας Gym είναι για πραγματικά σκληρούς χυστες. Είναι το μόνο γυμναστήριο που σε αφήνουν να κάνεις προπόνηση γυμνός όπως στην αρχαία ελλαδα
Προσοχή όμως δεν δέχεται φλώρους ούτε φαρμακωνενους και για να σε δεχθούν πρώτα πρέπει να πας τσάρκα και κατάθεση στο Μεταξουργείο
Ρε τυπε για να γυμναστεί θέλει να πάει ο φίλος,όχι να είναι η πούτσα κάγκελο με τα νετα που κυκλοφορούν εκεί μέσα.....Να πας στο Holmes.
μολισ εχισα στο βρακι μου πορνεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σπιτικό γυμναστήριο δηλαδής...
Πάντως, εικονική πραγματικότητα δεν είναι τα γραφόμενά του... Η γιαγιά μου είναι στην ίδια κατηγορία, χρησιμοποιεί μόνο ένα "ι" και ένα "ε", μεταξύ των άλλων. Το "είναι" γίνεται "ινε". Και να πω ότι δεν έχει χίλιες δύο εφαρμογές για ορθογραφική διόρθωση; Ακριβώς ΑΥΤΟ όμως που κάνει τον Πιτσιλιστή ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ο τρόπος γραφής του και οι εκφράσεις του!
Σοβαρός είμαι. Φυσικά ψάχνω και κοντά μου. Και όσο πιο κοντά τόσο πιο καλά. Συμφωνούμε. Απλά μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι ψάχνω. Θέλω παροχές. Και κουβαλάω πετσέτα. Αλλά θέλω ντουζ , όχι να παίζω ξύλο στα αποδυτήρια όπως συμβαίνει στα YAVAΩραία, θες τώρα απάντηση από κάποιον που είναι 20 χρόνια σε γυμναστήρια και έχει γυρίσει από συνοικιακα μέχρι Holmes;
Η απάντηση είναι ότι όλα αυτά είναι παπαριες με τις τιμές, τις πετσέτες κλπ.
Σημασία έχει εσύ πόσο σοβαρός είσαι και τι αποτελέσματα θες να έχεις.
Οι δωρεάν πετσέτες και οι παπαριες των ακριβών γυμναστηρίων είναι για τους ποζεραδες και τα ξεκωλα που ψάχνουν σπόνσορες.
Αυτός που θα κάνει δουλειά, θα κάνει δουλειά και στο γυμναστήριο της γειτονιάς.
Αν το βλέπεις σαν επένδυση, Σοβαρεψου και βρες ένα καλό γυμναστήριο κοντά σου.
Και κουβαλα τη δικιά σου πετσέτα, δεν θα πάθεις τίποτα.