You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.862
- Πόντοι
- 3.846
Είσαστε η μεγαλύτερη προσβολή των πληκτρολογίων και της Ελληνικής γλώσσας.ιμαστε το τελευτεο γαλατικο χοριο που ελεγε και ο μαυροσ θανατοσ!προφανοσ δεν τον εχισ προλαβι μιασ και βλεπο οτι ισε νεοσ χιστισ εδο στο φορουμ!
παμε δινατα πορνε μου να μπουμε νταιδεσ!!!!παρτουζολαγνια σιμερα με τισ σιδερενιες μουναρεσ να γινι πανικοσ!!!ξεκινανε με ελευθερα βαθια καθισματα!!!!
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
χισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πορνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!Είσαστε η μεγαλύτερη προσβολή των πληκτρολογίων και της Ελληνικής γλώσσας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοθέλουμε προπόνα με ξεκωλίδι παρέα για να εγγραφούμε !!!!!
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
ΕΓΡΑΦΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΥΣΤΕΣ ATTILAS GYM ΣΤΟ YOUTUBE!
MEINETE ΠΟΡΝΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.714
- Πόντοι
- 6.946
Πόσο είναι το ρεκόρ σου στα καθίσματα; Κάνεις μπροστινό κάθισμα, πόσα κιλά, και με μπολτνιμπιντεράδικο στυλ ή με κλασσικό της άρσης βαρών;Μετά απο μια άγρια σιδερική συνουσία με Αττίλα και Επιβήτορα που πήρε μέρος μερικές μόλις μέρες πριν...για ακόμα μια νύχτα μοναχικός λύκος στην άγρια παγερή πιάτσα στο μπουντρούμι του πόνου έρχομαι αντιμέτωπος με τα σίδερα αλλα κυρίως με τον ίδιο μου τον εαυτό προσπαθώντας να σπάσω το προσωπικό μου ρεκόρ στα βαθιά καθίσματα.θα τα καταφέρω? τι μας επιφυλάσσουν άραγε οι σιδερικοί θεοί?
ΕΓΡΑΦΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΥΣΤΕΣ ATTILAS GYM ΣΤΟ YOUTUBE!
MEINETE ΠΟΡΝΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
ιεραποστολικο (μπροστινα) δε κανο.Πόσο είναι το ρεκόρ σου στα καθίσματα; Κάνεις μπροστινό κάθισμα, πόσα κιλά, και με μπολτνιμπιντεράδικο στυλ ή με κλασσικό της άρσης βαρών;
μονο πισοκολιτο!
το ρεκορ μου ινε 125 κιλα για μια επαναλιψι βαθι καθισμα στα 60 κιλα σοματικο βαροσ μι φαρμακοτοσ!!!
ναι ξερο ινε λιγα αλλα ετσι ινε ι πραγματικι ζοι!!!!χεχε!
στοχοσ τα 150 κιλα.....για να δουμε.....
Τι ύψος έχεις τιτανομέγιστε πορνο-μύστη της σιδερικής ηδονής ?.ιεραποστολικο (μπροστινα) δε κανο.
μονο πισοκολιτο!
το ρεκορ μου ινε 125 κιλα για μια επαναλιψι βαθι καθισμα στα 60 κιλα σοματικο βαροσ μι φαρμακοτοσ!!!
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
1,65 καυλεα μου!!!μινι πορνοσ!χαχα!Τι ύψος έχεις τιτανομέγιστε πορνο-μύστη της σιδερικής ηδονής ?.
τα ποδια βελτιωνονται πολυ καλα με τις επαναληψεις, ας πουμε 2 σετ καθισματων των 15 επαναληψεων οπως καταλαβαινεις σε καθε γυμνασμα θα ανεβαζεις κιλα. μαλλον οι περισσοτεροι ανθρωποι προσαρμοζονται στις ασκησεις για τα ποδια πιο ευκολα με τις πολλες επαναληψεις ισως στατιστικα εχουν περισσοτερες ερυθρες μυικες ινες δεν ξερω , λεω ισωςιεραποστολικο (μπροστινα) δε κανο.
μονο πισοκολιτο!
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.269
- Πόντοι
- 2.356
Πλέον όλα τα γυμναστήρια με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι σαβούρα. Φτηνές συνδρομές, άθλια μηχανήματα χαλασμένοι διάδρομοι - άθλια ντουζ. Αναζητώ καλό γυμναστήριο με μηχανήματα χάμερ εντός λεκανοπεδίου με εύκολη πρόσβαση με ΜΜΜ (3 φορές τη βδομάδα). Μένω Πειραιά. Όποιος πάει και έχει κάτι υπόψη του ας πει τη γνώμη του. Δεν με ενδιαφέρουν τα παρακμιακά σιδεράδικα. (Φυσικά τα Holmes έχω κατά νου και ειδικά της Γλυφάδας - τέτοιου στυλ ψάχνω - όχι όμως να γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος από πολυκοσμία εκεί όπως πλέον ακούω ότι συμβαίνει παντού)
Τελευταία τροποποίηση:
bourdgeorge
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Πλέον όλα τα γυμναστήρια με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι σαβούρα. Φτηνές συνδρομές, άθλια μηχανήματα χαλασμένοι διάδρομοι - άθλια ντουζ. Αναζητώ καλό γυμναστήριο με μηχανήματα χάμερ εντός λεκανοπεδίου με εύκολη πρόσβαση με ΜΜΜ (3 φορές τη βδομάδα). Μένω Πειραιά. Όποιος πάει και έχει κάτι υπόψη του ας πει τη γνώμη του. Δεν με ενδιαφέρουν τα παρακμιακά σιδεράδικα. (Φυσικά τα Holmes έχω κατά νου και ειδικά της Γλυφάδας - τέτοιου στυλ ψάχνω - όχι όμως να γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος από πολυκοσμία εκεί όπως πλέον ακούω ότι συμβαίνει παντού)
LVK – Premium Fitness εάν ψάχνεις για καλό εξοπλισμό.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.269
- Πόντοι
- 2.356
Έχει χαλάσει. Γίνεται και εκεί του Κουτρούλη ο γάμος κ μαζεύει πιτσιρικαρία και γίνεται χαμός και εκεί. Άκουσα γίνεται μια προσπάθεια, ανέβηκε κ η συνδρομή αλλά εξαιτίας των κακών υπηρεσιών των γυμναστηρίων της εκεί περιοχής (πχ YAVA) όλοι κατέφυγαν στο Lvk και έτσι κάπως πέφτει η ποιότητα. Δεν το έχω αποκλείσει όμως ως επιλογή. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.LVK – Premium Fitness εάν ψάχνεις για καλό εξοπλισμό.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.269
- Πόντοι
- 2.356
Εννοείται ότι θέλω να το δω. Νομίζω Πανόρμου; Δεν είναι όμως μόνο ομαδικά εκεί; Μήπως δεν είναι καθαρά γυμναστήριο; Ξέρεις;Πήγα σε μια ομιλία πριν καιρό ενός τύπου και ανέφερε αυτό: Αfterlife
Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα αλλά αν είναι να γραφτώ σ αυτό θα πάω, με έπεισε για την οργάνωση που έχει
Νομίζω πως τα Χολμς είναι μια κατηγορία μόνα τους. Εχε υπόψιν σου όμως ότι χρεώνουν οτιδήποτε κάνεις μέσα, ακόμα και το να σου βγάλουν ή να σου αλλάξουν πρόγραμμα. Αν δεν σε πειράζει αυτό το πράγμα, σε όλα τα άλλα (μηχανήματα, αποδυτήρια, κλπ.) απλά είναι άλλο λέβελ.
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.015
- Πόντοι
- 456
Αμα είσαι Πειραιά zen fitness, απορώ που δεν το ανέφερεςΠλέον όλα τα γυμναστήρια με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι σαβούρα. Φτηνές συνδρομές, άθλια μηχανήματα χαλασμένοι διάδρομοι - άθλια ντουζ. Αναζητώ καλό γυμναστήριο με μηχανήματα χάμερ εντός λεκανοπεδίου με εύκολη πρόσβαση με ΜΜΜ (3 φορές τη βδομάδα). Μένω Πειραιά. Όποιος πάει και έχει κάτι υπόψη του ας πει τη γνώμη του. Δεν με ενδιαφέρουν τα παρακμιακά σιδεράδικα. (Φυσικά τα Holmes έχω κατά νου και ειδικά της Γλυφάδας - τέτοιου στυλ ψάχνω - όχι όμως να γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος από πολυκοσμία εκεί όπως πλέον ακούω ότι συμβαίνει παντού)
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.015
- Πόντοι
- 456
Στον Πειραιά είναι το Ζεν και το Alterlife που είναι στο Καραϊσκάκης...
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.269
- Πόντοι
- 2.356
Θέλω τα HOLMES Γλυφάδας ναι. Έχεις δίκιο. Δε θέλω να μας πιάσουν άδικα τον κωλο. Θα πάω σίγουρα το δοκιμαστικό τριήμερο που παρέχουν. Πήρα τηλέφωνο. Θέλω και τη πισίνα τους για ένα ορθοπεδικό θέμα που έχω και που μου σύστησε ο γιατρός να κολυμπώ.Νομίζω πως τα Χολμς είναι μια κατηγορία μόνα τους. Εχε υπόψιν σου όμως ότι χρεώνουν οτιδήποτε κάνεις μέσα, ακόμα και το να σου βγάλουν ή να σου αλλάξουν πρόγραμμα. Αν δεν σε πειράζει αυτό το πράγμα, σε όλα τα άλλα (μηχανήματα, αποδυτήρια, κλπ.) απλά είναι άλλο λέβελ.
Θα το κοιτάξω κι αυτό εννοείται.Αμα είσαι Πειραιά zen fitness, απορώ που δεν το ανέφερες
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.269
- Πόντοι
- 2.356
Δικιο έχεις εν μερει. Το ντουζ όμως δεν το γαμάω. Το θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Δεν θα φεύγω από εκεί χωρίς μπάνιο. 15 χρόνια αυτό έκανα: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ και μετά ΜΠΑΝΙΟ.Πήγα σε μια ομιλία πριν καιρό ενός τύπου και ανέφερε αυτό: Αfterlife
Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα αλλά αν είναι να γραφτώ σ αυτό θα πάω, με έπεισε για την οργάνωση που έχει
Γάμησέ το ντουζ τύπε. Σημασία να είναι κοντά στο σπίτι σου και να γίνεται η δουλειά από επαγγελματία! Επίσης γάμα το κόστος επίσης
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.269
- Πόντοι
- 2.356
Να σου πω την μαύρη μου αλήθεια αν είναι να παίρνω αυτό που θέλω χέστηκα για την απόσταση αρκεί να έχει σωστό κόσμο και να έχει ωραίο χώρο κ όργανα. 15 χρόνια γυμνάζομαι. Δεν κάνω υπερβολές δεν θα χρειαστώ γυμναστές. Με καθοδηγεί ο αθλιατρος μου και ο ορθοπεδικός.Δεν θυμάμαι πολλά γτ είχα πάει σουρωμένος, αλλά ισχύει ότι είναι ομαδικό. Ασχολούνται με εσένα ταυτόχρονα ξεχωριστά, έχουν φτιαξει ακόμη και εφαρμογή για μιλάς με αυτούς, πχ πότε θα πηγαίνεις και δεν θυμάμαι τι άλλο έχει η εφαρμογή.
Για μένα το ιδανικότερο όλων είναι να βρεις έναν επαγγελματία-επαγγελματία αν όχι στον Πειραιά στην ευρύτερη περιοχή, Μοσχάτα, Φάληρα κλπ να μετριάσετε την απόσταση ή να πηγαίνεις στο χώρο του ή να έρχεται αυτός στον δικό σου (καλύτερα το 1ο να αλλάζεις παραστάσεις), να σαι κοντά στο σπίτι σου, να έχεις άψογο αποτέλεσμα και στο τέλος να είναι όλα όπως φανταζόσουν και καλύτερα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις