Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
Αυτό ακριβώς!Τύπε μου δεν αναιρώ το ότι μπορεί να έχει γνώσεις, να είναι καλός επιχειρηματίας και δε ξέρω γω τι άλλο...
το φάρμακο όμως είναι φάρμακο !!!! άλλο το ένα άλλο το άλλο. μη πιστεύεις ότι μαλακία πει ο καθένας για μερικά κλικ, βιουζ και δε ξέρω γω τι άλλο..
στο youtube βγαίνουν όλοι φυσικοί με 3% λίπος.. για ένα παιδάκι που ξεκινάει τώρα μπορεί να είναι και πιστευτό.. για όποιον ξέρει όμως...
Τύπε μου δεν αναιρώ το ότι μπορεί να έχει γνώσεις, να είναι καλός επιχειρηματίας και δε ξέρω γω τι άλλο...
το φάρμακο όμως είναι φάρμακο !!!! άλλο το ένα άλλο το άλλο. μη πιστεύεις ότι μαλακία πει ο καθένας για μερικά κλικ, βιουζ και δε ξέρω γω τι άλλο..
στο youtube βγαίνουν όλοι φυσικοί με 3% λίπος.. για ένα παιδάκι που ξεκινάει τώρα μπορεί να είναι και πιστευτό.. για όποιον ξέρει όμως...
ι καυλα παντα μασ οδιγουσε απο τιν αρχι τισ πορνοσδιμιουργιασ μασ!!!Pitsilistis που τα βρίσκεις ρε αδερφέ αυτά που λες ? κλαίω !!! χαχαχαχα
ι καυλα παντα μασ οδιγουσε απο τιν αρχι τισ πορνοσδιμιουργιασ μασ!!!
οπ βλεπο μιστι ισε παλιο μελοσ απο το 2010!respect!!!
δε σε θιμαμε παντοσ αν κ ιμε απο το προτα μελι στο μπουρδελα 2007-2008 ...μαλον δεν εγραφεσ στα πορνο-θρεντ για αυτο δε σε θιμαμε!
παντοσ για να ιμαστε κ επι του θεματοσ πλεον δεν ιπαρχι φισικοσ χτιστοσ στο διαδικτιο ....!εχουμε γεμισι με φαρμακοτουσ δροσερουσ ''νταιδεσ''!!!
αλλα οι πιρφοροι και το πιρφοροκοινο γενικα γουσταρι φαρμακο καργαααα!!να βλεπι φαρμακοτουσ να φουσκονουν τουσ μιονεσ τουσ και να ξεροχινουν !!!!
εχουμε αναγκι φαρμακοτουσ δροσερουσ νταιδεσ χααχαχαχαχαχαχα!!!!
ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο με φαρμακοτουσ ''νταιδεσ''!!!!
ε τορα ανεβαζουμε επιπεδο σιζιτισισ μιλαμε!!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!!(τουλαχιστον οσο λεει ο Τουλιατος οτι ειναι)
και θα παραμινο φισικοσ γιατι θελο να πιτσιλαο ολι μου τιν ζοι τα ανιθικα ξεβρακοκεφαλα ξεδιαντροπα πορνιδια του μεταξιου!!!Γι' αυτο εισαι πλεον "ο τελευταιος των φυσικων". Το μονο αστρο που λαμπει ακομα με τη δικη του υποφυση.
και θα παραμινο φισικοσ γιατι θελο να πιτσιλαο ολι μου τιν ζοι τα ανιθικα ξεβρακοκεφαλα ξεδιαντροπα πορνιδια του μεταξιου!!!
οταν ι φαρμακοτοι θα ψαχνουν να βρουν το τσουτσουνακι τουσ ο πιτσιλιστισ θα ινε στιν ΑΓΡΙΑ ΠΙΑΤΣΑ και θα κανι το καθικον του!!!
ΦΑΡΜΑΚΟΤΟΙ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΙΣ ΨΟΛΑΡΜΕΝΙΖΕΙ!!!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μερικεσ φορεσ προσπαθο να βρο στο μιαλο μου ενα λογο για να μπισ στα ζουμια...Μεγαλη αληθεια αυτο φιλε μου.
μισό λεπτό ρε φίλε...χωρίς παρεξήγηση έτσι...ο τύπος ο 60ρης που έχει τα 2 γυμναστήρια κι έχει πάρει ένα φορτηγό φάρμακα και τώρα παίρνει μόνο trt και αυξητική που είπες είναι φυσικός ? είμαστε με τα καλά μας τώρα ?
Όποιος πάρει τεστοστερόνη ή αυξητική ( ακόμα χειρότερα) έχει πάρει φάρμακο τέλος.
Τι να λέει το ότι έκοψε τις πολλες ποσότητες για να μη πάρει τα νεφρά και την καρδιά στα χέρια, φυσικός ΔΕΝ είναι με την καμία.
Ξαναλεω χωρίς καμία διάθεση παρεξήγησης...
να το πούμε ΑΠΛΑ και ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ: ακόμα και όσοι έκαναν χρήση φαρμάκων στο παρελθόν και σταμάτησαν, δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να θεωρηθούν ποτέ ξανά "φυσικοί ".μισό λεπτό ρε φίλε...χωρίς παρεξήγηση έτσι...ο τύπος ο 60ρης που έχει τα 2 γυμναστήρια κι έχει πάρει ένα φορτηγό φάρμακα και τώρα παίρνει μόνο trt και αυξητική που είπες είναι φυσικός ? είμαστε με τα καλά μας τώρα ?
Όποιος πάρει τεστοστερόνη ή αυξητική ( ακόμα χειρότερα) έχει πάρει φάρμακο τέλος.
Τι να λέει το ότι έκοψε τις πολλες ποσότητες για να μη πάρει τα νεφρά και την καρδιά στα χέρια, φυσικός ΔΕΝ είναι με την καμία.
Ξαναλεω χωρίς καμία διάθεση παρεξήγησης...
ιμαστε το τελευτεο γαλατικο χοριο που ελεγε και ο μαυροσ θανατοσ!προφανοσ δεν τον εχισ προλαβι μιασ και βλεπο οτι ισε νεοσ χιστισ εδο στο φορουμ!Γι' αυτο εισαι πλεον "ο τελευταιος των φυσικων". Το μονο αστρο που λαμπει ακομα με τη δικη του υποφυση.
|Θα μπορούσα να σου πω πολλά φίλος.. αλλά θα σου πω μόνο ένα: είσαι βαθιά νυχτωμένος .Παμε παλι. Ο ανθρωπος ειναι σχεδον εξηντα, ειναι μονο σε αγωγη τεστοστερονης και αυξητικης ορμονης στις ποσοτητες που ειναι και ο Τουλιατος (τουλαχιστον οσο λεει ο Τουλιατος οτι ειναι), δηλαδη οχι πανω απο το ανωτατο επιτρεπτο οριο. Αυτοι οι μυες που βλεπεις χτιστηκαν με σωστη προπονηση τριαντα ετων με σωστο προγραμμα (για το οποιο δεν μιλησα ακομα) και με σωστο εξοπλισμο. Δεν μιλαμε για εικοσι μηχανηματα, μιλαμε για εκατονταδες τα οποια δεν φτιαχνονται πλεον και το ερεθισμα / κινηση τους δεν συγκρινεται με τις πατατες του σημερα.
ΥΣ, καντε μια χαρη στον εαυτο σας και βγειτε απο τα χαζοκαναλα που αναφερατε, το οτι η Αμερικη βιωνει το νεο κυμα που λεγεται ΤΡΤ, οπως ηταν πριν εικοσι χρονια τα σεικ πρωτεινης και το αναβολικο παραθυρο, δεν σημαινει οτι πρεπει να κρινουμε τους παντες με την ιδια οπτικη.
Μου "έβγαλες" τα μάτια, ρε φίλε! Λίγο ακόμη και θα έπαιρνα...λεξικό!για να γινο πιο σιγκεκριμενοσ.....
πιος ινε ο λογοσ να μπισ στα ζουμια αν δεν ισε επαγελματιασ και με τιν προιποθεσι οτι βγαζισ ιπερβολικα λεφτα απο αυτο που κανισ?
και λεφτα ιπερβολικα να βγαζισ ομοσ και παλι δεν αξιζι πιστευο!ασ δουλευο στο σουπερ μαρκετ μια ζοι που λεειι ο λογοσ.... και ασ ιμε πορνοιγιισ!
απλα αποτιποσα μια πορνοσκεψι!
νομιζο καθε χιστισ εχι το πορνο δικεομα να αποτιπονι μια πορνοσκεψι .
οπιοσ φισικα θελι να μπι στα ζουμια περαστικα του!!!δεν τον κραται κανισ!!!απλα θα εχουμε εναν ακομα δροσερο φαρμακοτο ''νται''σε τουτο το κοσμο !!!!