the punisher
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
Άτακτες άρσεις θανάτου σιμερινι προπονα στο πιο σκληρό σιδεράδικο τις πιάτσας στο πορνοσ Τζιμ!!!
Άτακτες άρσεις θανάτου σιμερινι προπονα στο πιο σκληρό σιδεράδικο τις πιάτσας στο πορνοσ Τζιμ!!!
Μασαζό καλώς ήρθες πίσω.Βάλε τη λεκάνη μέσα τύπε και χαμήλωσε και άλλο το ισχίο. Η μεση θες να ειναι σε μια ελαφρια λορδωση , πρώτα πιέζεις με τα ποδια να σηκωσεις τη μπάρα και μετά ενεργοποιεις τη πλάτη. Ετσι οπως το κάνεις τραβάς με τη μέση.
Επιβιτορα τις σιδερικισ ιδονισ ζιτο ταπεινά σιγνομι οι πορνομιονεσ μου ακόμα δεν ινε έτοιμοι να φανούν αντάξιοι τον πορνοπροσδοκιον τον τιτανομεγιστον μιστιδον τις σιδερικισ ιδονισ του φόρουμ. ιποσχομε σιντομα για επάνοδο πορνε μου!!!Βάλε τη λεκάνη μέσα τύπε και χαμήλωσε και άλλο το ισχίο. Η μεση θες να ειναι σε μια ελαφρια λορδωση , πρώτα πιέζεις με τα ποδια να σηκωσεις τη μπάρα και μετά ενεργοποιεις τη πλάτη. Ετσι οπως το κάνεις τραβάς με τη μέση.
Μασαζό καλώς ήρθες πίσω.
Έχεις κανει "πέρσοναλ" σε γυναίκες ως γυμναστηριακός που είσαι?
Έβαλα αυτάκια γιατι εννοουσα αν στην πέφτουν οι μουνάρες και κάνεις παιχνίδι με αυτές.Τύπε αμα σου σκάσει η άλλη με το κολάν να μπαινει μέσα στη μουνάρα... τι πέρσοναλ να κάνεις. Απλά είπα στο τύπο μας εδώ μια συμβουλή μην τη φάει στη μέση και δεν καταλάβει απο που του ήρθε. Στις πολυαρθρικές όπως οι άρσεις θανάτου καλύτερα να χαμηλώσεις 10-20 κιλά και να είσαι σωστός στις γωνίες παρά να ρισκάρεις να γίνει η μαλακία.
Α άμα ιταν να κοβόταν κανασ δικέφαλοσ εδο κ 17 χρόνια σιδερικισ ιδονισ θα κοβόταν. Τι περιμένει τόσα χρόνια ?χεχεΒάλε τη λεκάνη μέσα τύπε και χαμήλωσε και άλλο το ισχίο. Η μέση θες να είναι σε μια ελαφρια λορδωση , πρώτα πιέζεις με τα πόδια να σηκωσεις τη μπάρα και μετά ενεργοποιείς τη πλάτη. Ετσι οπως το κάνεις τραβάς με τη μέση.
Επίσης μια συμβουλή. Μη βάζεις πολλά κιλά στις κωπηλατικές γιατι αν τραβήξεις απότομα , θα κόψεις κανέναν δικέφαλο. Εγω πχ στη κωπηλατική σου θα έβγαζα 10 κιλά οπωσδήποτε και θα έκανα 12-15 επαναλήψεις αντι για 4-5 που έκανες εσύ.
Έβαλα αυτάκια γιατι εννοουσα αν στην πέφτουν οι μουνάρες και κάνεις παιχνίδι με αυτές.
Πλέον εγώ κάνω σπίτι γιατί ακριβυνε αρκετά το γυμναστήριο που πήγαινα
Μονόζυγο,2 αλτήρες (των 12,5 κιλών έκαστος) και πολλάκις χρησιμοποιώ διάφορα αντικείμενα από αποθήκη για ασκήσεις.Καλά ειναι και στο σπίτι αμα έχεις εξοπλισμό και ξέρεις τι κάνεις.
Διαβάζατε καμιά κριτική μου οσο έλειπα... βοήθησα πουθενά ;
Πού εισαι ρε τύπε????Βάλε τη λεκάνη μέσα τύπε και χαμήλωσε και άλλο το ισχίο. Η μέση θες να είναι σε μια ελαφρια λορδωση , πρώτα πιέζεις με τα πόδια να σηκωσεις τη μπάρα και μετά ενεργοποιείς τη πλάτη. Ετσι οπως το κάνεις τραβάς με τη μέση.
Επίσης μια συμβουλή. Μη βάζεις πολλά κιλά στις κωπηλατικές γιατι αν τραβήξεις απότομα , θα κόψεις κανέναν δικέφαλο. Εγω πχ στη κωπηλατική σου θα έβγαζα 10 κιλά οπωσδήποτε και θα έκανα 12-15 επαναλήψεις αντι για 4-5 που έκανες εσύ.
Μονόζυγο πολι πορνοδεσ.ειδικα όταν φορτονισ κιλά πανό σου σκέτος οργασμός!!!σιντομα βίντεο με πορνιαρικα κιλά πανο σε πορνοδεσ ζονι !!!πάμε για σοβαρό φορτομα!!μείνετε συντονισμένοι για όλους τυσ μιστεσ τις σιδερικισ ιδονισ!!!Μονόζυγο,2 αλτήρες (των 12,5 κιλών έκαστος) και πολλάκις χρησιμοποιώ διάφορα αντικείμενα από αποθήκη για ασκήσεις.
Πως και χάθηκες τόσο καιρό εσύ?
Πρέπει να κάνουμε τον Σαντ να γυμμαστεί μπας και του την πέσει καμιά όμκρφη.
Γιατί να φιγι ι μπάκα? Τι σε ενοχλεί? Σιγά,!!!Απορία ή μπάκα πως φεύγει; με διατροφή γίνεται η θέλει γυμναστική;
Με ενοχλη 38 είμαι ειδικά σε ρούχα πολλά δεν μου κάνουν. Γενικά χερια πόδια είμαι normal στην κοιλιά έχω βάλει. Έχω κόλλημα και τρώω αρκετά γλυκά. Ειδικά όταν πινω καφέ θέλω κάτι γλυκό μαζίΓιατί να φιγι ι μπάκα? Τι σε ενοχλεί? Σιγά,!!!
Και τα 2!Απορία ή μπάκα πως φεύγει; με διατροφή γίνεται η θέλει γυμναστική;
Γυμαστικη δύσκολο έχω εστιατόριο κουράζομαι δεν αντέχω γυμνυαστικηΚαι τα 2!