ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
είχα στους ώμους !!! Και μετά είχα πολλούς μυϊκούς σπασμούς στραβονε ο αυχένας μου , έκανα βάρος 15 χρόνια !!! Συν μια βαριά δουλειά !! Νόμιζα πως θα μεινο ανάπηρος ... τα σταμάτησα τα βάρος και βρήκα την υγεία μου !!! Είμαι όπως στα 15 μου πλέον !!!! Το χειρότερο ήταν το ότι είμαι γνωστής πολεμικός τεχνών και πέρα από αυτό ειμουν μάχιμος στο ξύλο όταν τύχαινε και ξαφνικά με μια απότομη κίνηση παθενα σπασμούς μυϊκούς !!! Πλέον είμαι Τούρμπο μόνο δουλειά !!! Και αν τύχη κάτι είμαι παλυ μάχιμος !!! Παλιά θυμαμε να είμαι φούσκα από τα βάροι είχα δύναμη στην άρση βάρους πολύ αλλά είναι αλλιώς όταν κανείς street fight !! Πλέον έχω γίνει ο παλιός καλός Κάγκουρας χωρίς να νοιαζομε αν πήρε όγκο η όχι το δικέφαλο κτλ.... φυσικά από τα χρόνια που έκανα βαροι δεν παιρνο εύκολα βάρος .. χαμό εύκολα ... και έχω πολύ σφιχτούς μύες αυτό δεν φευγη με τίποτα !!!!! Προσπαθο να έχω ενέργεια δεν πονάω πλέον και να έχω αντοχή στο ξύλο !!!το μόνο καλό που κάνουν τα βαροι θεωρο πως φτιάχνουν τις καύσης του σώματος μακροχρόνια !! Πχ αν κανείς 15 χρόνια βαροι έχεις καλές καύσεις για τα επόμενα 30 έτοι!!παιδια καμια βοηθεια για τενοντιτιδα επιγοναδιτικου;