You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Μαγκες ψαχνω ενα τροπο να αυξησω μυικο ογκο. Ειμαι αρκετα αδυνατος 70 κιλα αλλα κανω 2 χρονια γυμναστηριο και εχω λιγο γραμμωμενο σωμα. απο κιλα δεν σηκωνω ουτε πολυ λιγα ουτε υπερβολικα πολλα πχ παγκο σηκωνω 50 κιλα 3χ10. λεω να αρχισω και crossfit φετος. εχετε να προτεινετε καμμια πρωτεινη και αν ναι ποσο να παιρνω καθε μερα ( περιπου 3 φορες την εβδομαδα παω γυμ)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Εχεις δει τρεις βραχους κοκκινους που ειναι σαν τοπιο απο τον Αρη;Γαλατσι τύπε.
Επισκέπτης
Στο Wyoming είναι αυτό ρε μινώταυρε, όχι στο ΓαλάτσιΕχεις δει τρεις βραχους κοκκινους που ειναι σαν τοπιο απο τον Αρη;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Στο Γαλατσι ειναι καλυτερο.Στο Wyoming είναι αυτό ρε μινώταυρε, όχι στο Γαλάτσι
Επισκέπτης
Μαγκες ψαχνω ενα τροπο να αυξησω μυικο ογκο. Ειμαι αρκετα αδυνατος 70 κιλα αλλα κανω 2 χρονια γυμναστηριο και εχω λιγο γραμμωμενο σωμα. απο κιλα δεν σηκωνω ουτε πολυ λιγα ουτε υπερβολικα πολλα πχ παγκο σηκωνω 50 κιλα 3χ10. λεω να αρχισω και crossfit φετος. εχετε να προτεινετε καμμια πρωτεινη και αν ναι ποσο να παιρνω καθε μερα ( περιπου 3 φορες την εβδομαδα παω γυμ)
τι σε κανει και δε μπορεις να φας κανονικο φαι ??
κροσφιτ θα αρχισεις για γραμμωση ??
τι σε κανει και δε μπορεις να φας κανονικο φαι ??
κροσφιτ θα αρχισεις για γραμμωση ??
κανονικα τρωω απλως θα ηθελα να δω λιγη παραπανω προοδο και σκεφτομουνα πως η πρωτεινη θα βοηθησει
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
σε ποιο Yava εχει παρελαση απο γκομενες που πανε για πουτσα-γνωριμια?τα γιαβα ειναι οτι πρεπει για να βγαλεις γκομενα , οι μισες γι αυτο πανε , πιλατες τσαμπα λεφτα αν ειναι να πληρωσεις , μετα τις 7 τι περιμενεις? να σε περιμενουν ?
εγω πηγαινα στης Μεταμορφωσης και ηταν 80% αντρες και 20% γυναικες, απο τις οποιος οι μισες δεν βλεπονται.
αααα...και τι ωρα πανε τα μουνετα?? παιζει και αυτο το ρολο του....γιατι στις 12 το μεσημερι εγω πχ δουλευω οπτε δεν παιζει...
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Όχι. Δεν είμαι και τόσο παρατηρητικός. Που είναι αυτοί ;Εχεις δει τρεις βραχους κοκκινους που ειναι σαν τοπιο απο τον Αρη;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ειναι αναμεσα σε γαλατσι κ ψυχικο. Δεσ γκουγκλ λινκ στα μηνυματα μου.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Καλησπέρα παιδιά.! Έχω ύψος 1,76 και βάρος 75 κιλά. Κάνω καθημερινά καμψεις.Ποσο καιρό υπολογίζετε, με σωστή διατροφή και εγγραφή σε γυμναστήριο, θα μου πάρει να φτιάξω μυς και κοιλιακούς;;
Ποτέ τυπε. :S :S :S
Θα πας 2-3 μηνες γυμναστηριο και μετα θα σταματησεις οπως κανει το 85%. Εντωμεταξύ θα σου ανοιξει η ορεξη απο την γυμναστικη και θα τρως ακομη περισσοτερο και αντι για 75 θα γινεις 90. :S :S :S
Αν θες να χασεις βαρος αρχικα κόψε την ποσοτητα του φαγητου που τρως καθημερινα να αρχισει το στομαχι σου να μαζευει και να ζηταει λιγοτερη τροφη.
Εγω τωρα ειμαι 88 κιλα (1.93 Υψος)κανω 8-9 χιλιομετρα ελευθερο καθε εβδομαδα και τρωω σε ποσοτητα φαγητου το μισο απο οσο ετρωγα οταν ημουνα 110 και δεν γυμναζόμουν καθολου.
xkabamarux
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ενας πολυ καλος τροπος για καποιον που θελει να γυμναστει ειναι και το κολυμβητηριο. 50αρα πισινα. 30 φορες ειναι 1500 την ημερα. Αν γινουν στο χρονικο διαστημα μιας ωρας ή και λιγοτερο ειναι μια καλη αρχη. Για οποιον το δοκιμασει εχω να πω οτι θα δει μεγαλη διαφορα στο σωμα του μετα απο 6 μηνες. Σε συνδυασμο με μια σωστη διατροφη και καλη ξεκουραση (νωρις για υπνο το βραδυ) κανει θαυματα. Καλο και το γυμναστηριο αλλα η κολυμβηση βοηθα πολυπλευρα το σωμα. Δοκιμαστε το και γραψτε μας εντυπωσεις.
Καλη αρχη σε οποιον το ξεκινησει.
Επισκέπτης
Οταν ξεκινανε τα ομαδικα προγραμματα.πιλατες και τα σχετικα.σε ποιο Yava εχει παρελαση απο γκομενες που πανε για πουτσα-γνωριμια?
εγω πηγαινα στης Μεταμορφωσης και ηταν 80% αντρες και 20% γυναικες, απο τις οποιος οι μισες δεν βλεπονται.
αααα...και τι ωρα πανε τα μουνετα?? παιζει και αυτο το ρολο του....γιατι στις 12 το μεσημερι εγω πχ δουλευω οπτε δεν παιζει...
πολυ σωστοςΕνας πολυ καλος τροπος για καποιον που θελει να γυμναστει ειναι και το κολυμβητηριο. 50αρα πισινα. 30 φορες ειναι 1500 την ημερα. Αν γινουν στο χρονικο διαστημα μιας ωρας ή και λιγοτερο ειναι μια καλη αρχη. Για οποιον το δοκιμασει εχω να πω οτι θα δει μεγαλη διαφορα στο σωμα του μετα απο 6 μηνες. Σε συνδυασμο με μια σωστη διατροφη και καλη ξεκουραση (νωρις για υπνο το βραδυ) κανει θαυματα. Καλο και το γυμναστηριο αλλα η κολυμβηση βοηθα πολυπλευρα το σωμα. Δοκιμαστε το και γραψτε μας εντυπωσεις.
Επισκέπτης
Απο τα λιγα που εχω διαβασει για να δωσεις ογκο πρεπει να τρως καλα και καθαρα.Ενα προγραμμα διατροφης θα βοηθησει σε ποσοστο 80%.Τα υπολοιπα ειναι γυμναστηριο.Οσο για τα σετ να παιζεις πυραμιδα δλδ 12-8-6 επαναληψεις.Δλδ ενα σετ των 12 με βαρη που η 12η να βγαινει δυσκολα.Αυξανεις τα βαρη για να κανεις τις 8 επαναληψεις.Αντιστοιχα και για τις 6Μαγκες ψαχνω ενα τροπο να αυξησω μυικο ογκο. Ειμαι αρκετα αδυνατος 70 κιλα αλλα κανω 2 χρονια γυμναστηριο και εχω λιγο γραμμωμενο σωμα. απο κιλα δεν σηκωνω ουτε πολυ λιγα ουτε υπερβολικα πολλα πχ παγκο σηκωνω 50 κιλα 3χ10. λεω να αρχισω και crossfit φετος. εχετε να προτεινετε καμμια πρωτεινη και αν ναι ποσο να παιρνω καθε μερα ( περιπου 3 φορες την εβδομαδα παω γυμ)
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Θηρίο είσαι Ιάκωβε. Παίζεις μπασκετακι ;Ποτέ τυπε. :S :S :S
Θα πας 2-3 μηνες γυμναστηριο και μετα θα σταματησεις οπως κανει το 85%. Εντωμεταξύ θα σου ανοιξει η ορεξη απο την γυμναστικη και θα τρως ακομη περισσοτερο και αντι για 75 θα γινεις 90. :S :S :S
Αν θες να χασεις βαρος αρχικα κόψε την ποσοτητα του φαγητου που τρως καθημερινα να αρχισει το στομαχι σου να μαζευει και να ζηταει λιγοτερη τροφη.
Εγω τωρα ειμαι 88 κιλα (1.93 Υψος)κανω 8-9 χιλιομετρα ελευθερο καθε εβδομαδα και τρωω σε ποσοτητα φαγητου το μισο απο οσο ετρωγα οταν ημουνα 110 και δεν γυμναζόμουν καθολου.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Θηρίο είσαι Ιάκωβε. Παίζεις μπασκετακι ;
Επαιζα στο εφηβικο τυπε σε μια ομαδα και ειχα 2 ποντους μεσο ορο σε καθε ματς και 2 ριμπαουντ.
Με βαζανε αλλαγη οταν ειχε κριθει το ματς. :S :S :S
Χειροτερα και απο τον Βασιλη Λυπηριδη..? :S :S :SΕπαιζα στο εφηβικο τυπε σε μια ομαδα και ειχα 2 ποντους μεσο ορο σε καθε ματς και 2 ριμπαουντ.
Με βαζανε αλλαγη οταν ειχε κριθει το ματς. :S :S :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140