Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
δουκα εχεις ιδιο υψος με τον ben johnson

MAURICE GREEN (Bestleistung: 9,79 sec)
Körpergröße 1.76
Körpergewicht 75kg

CARL LEWIS (Bestleistung: 9,86 sec)
Körpergröße 1.91
Körpergewicht 86kg

DONOVAN BAILEY (Bestleistung: 9,84 sec)
Körpergröße 1.83
Körpergewicht 82kg

BEN JOHNSON (Bestleistung: 9,79 sec)
Körpergröße 1.77
Körpergewicht 75kg

KONSTANTINOS KENTERIS (Bestleistung: 19,85 sec)
Körpergröße 1.80
Körpergewicht 73kg

USAIN BOLT (Bestleistung: 9,58 sec)
Körpergröße 1.95
Körpergewicht 94kg

LINFORD CHRISTIE (Bestleistung: 9,97 sec)
Körpergröße 1.89
Körpergewicht 94kg

MICHAEL JOHNSON (Bestleistung: 19,32 sec)
Körpergröße 1.85
Körpergewicht 78kg

LEROY BURELL (Bestleistung: 9,85 sec)
Körpergröße 1.83
Körpergewicht 82kg

DENNIS MITCHELL (Bestleistung: 9,91 sec)
Körpergröße 1.75
Körpergewicht 70kg

ASAFA POWELL (Bestleistung: 9,74 sec)
Körpergröße 1.90
Körpergewicht 88kg

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Και ξέχνα τις μυικες ομαδες για τα επόμενα 2, 3 χρόνια και ξεκινα να προπονεις ασκήσεις

Καλη τύχη

Ειναι πολυ σημαντικό που θες να χααεις την κοιλιά

Εύχομαι να τα καταφερεις
Ενταξει να χω και λιγη κοιλιτσα δε με πειραζει. Απλα πηγα να βαλω μια ολοσωμη στο τιντερ και λεω θα χασω ολα τα ματς μου. ΧΑΧΑΧΑΧΑ! :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εφαγα μια ομελετα με 4 ασπραδια και 2 κροκους για διαιτα.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Εφαγα μια ομελετα με 4 ασπραδια και 2 κροκους για διαιτα.
ωραιος αδερφε!

εγω σημερα "σπαω" την διαιτα πρωτεινης και ξανατρωω παλι υδατανθρακες (εκανα 2 βδομαδες αποχη απο υδατανθρακες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ωραιος αδερφε!

εγω σημερα "σπαω" την διαιτα πρωτεινης και ξανατρωω παλι υδατανθρακες (εκανα 2 βδομαδες αποχη απο υδατανθρακες)
Εσυ τρως λιγο απο οτι εχω καταλαβει. Εγω θυμωνω και ξεσπαω στο φαι.

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Τα 20 σκετα δε λενε τιποτα.ποσα σετ των ποσο;
Οσο για τα κιλα εγω θα ελεγα να πεσεις στα 80.
Η κοιλια για να πεσει θελει τρεξιμο και σχετικα καλη διατροφη

Ημιαμπαλος...

Διατροφή ναι, τρέξιμο οχι.

Και μην αρχισεις τις μλκιες, γιατι σε εχω...

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Στην πισω σελιδα την εχω προφιλ. Φυσικα και δε φαινεται.

Σε ποιες μυικες ομαδες να επικεντρωθω ωστε να εχω πιο αρμονικο σωμα;
ξέχνα το Σπλιτ για αρχή..σκοπός σου να στάζεις από ιδρώτα.μικρα διαλείμματα . ελεύθερα βάρη .συνθετικές ασκήσεις ..το λίπος φεύγει ομοιόμορφα ..η κοιλιά θα φύγει μετά από 8 μήνες περίπου προσπάθειας και δίαιτας.αν έχεις καλό ορμονικό προφίλ πιο γρήγορα.να τρως πρωτεϊνη σε κάθε γεύμα.

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Οχι φιλε μου. Δεν ειναι τοσο απλο.
Ναι θα αυξήσει τη ενεργειακή του δαπάνη εχεις δικιο.

Αν κανει αεροβιο σταθερου ρυθμου πχ χαλαρο τζοκινγκ δεν καιει λιπος, εκτος εαν ειναι στην κατάλληλη  ζωνη παλμων και περναει το 40 λεπτο.

Επιπλεον, αυξανει την ινσουλινοευαισθησια στα λιποκυτταρα,  οποτε τα κανει πιο ευαισθητα στο να αποθηκευσουν λιπος οταν τρωει.

Ειναι σαν τα σοου με τους πλαστικους χειρουργους, αρχιζε ο τοφαλιξ τρεξιμο 2 ωρες τη μερα, ετρωγε μονο σαλατες, και γινοταν ο Μρ ελαστικ κρεμασμενο δερμα.

Διατροφή και προπονηση με αντιστασεις.

Στις αντιστασεις συμπεριελαμβανονται οι ταχύτητες, σπρινταρισματα αυτο που λενε ΗΙΙΤ High Intensity Interval Training τα οποια δεν καινε λιπος αμεσα, αλλα εμμεσα μεσω αύξησης της μυικης μαζας

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ο άνθρωπος θελει μια καλή διατροφή για κανα διμηνο για αρχη.

Χαλαρο περπατημα 1, 2 ωρες τη μέρα και οποιαδηποτε ασκηση με αντιστασεις τον ευχαριστεί

Θα ειναι βαρη, κολυμπι, κικ μποξινγκ, ταχυτητες σε ανηφορες, ταχυτητες σε κερκιδες, αναρρίχηση, συνδυασμος ολων κτλ

Δυκε δες τα αχολια του Βιανκο Βερτι τα γραφει ωραια συντομα και ευστοχα

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Οχι φιλε μου. Δεν ειναι τοσο απλο.
Ναι θα αυξήσει τη ενεργειακή του δαπάνη εχεις δικιο.

Αν κανει αεροβιο σταθερου ρυθμου πχ χαλαρο τζοκινγκ δεν καιει λιπος, εκτος εαν ειναι στην κατάλληλη  ζωνη παλμων και περναει το 40 λεπτο.

Επιπλεον, αυξανει την ινσουλινοευαισθησια στα λιποκυτταρα,  οποτε τα κανει πιο ευαισθητα στο να αποθηκευσουν λιπος οταν τρωει.

Ειναι σαν τα σοου με τους πλαστικους χειρουργους, αρχιζε ο τοφαλιξ τρεξιμο 2 ωρες τη μερα, ετρωγε μονο σαλατες, και γινοταν ο Μρ ελαστικ κρεμασμενο δερμα.

Διατροφή και προπονηση με αντιστασεις.

Στις αντιστασεις συμπεριελαμβανονται οι ταχύτητες, σπρινταρισματα αυτο που λενε ΗΙΙΤ High Intensity Interval Training τα οποια δεν καινε λιπος αμεσα, αλλα εμμεσα μεσω αύξησης της μυικης μαζας
εγώ τρέχω περίπου 6 μήνες τώρα και έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά στο λίπος..κάνω 30 λεπτά σπριντ με διαλείμματα.(όσο μπορώ τουλάχιστον)και καμιά μέρα τζοκιγκ με σχοινακι και ανέβασμα σκαλιων.τα πρώτα 20 λεπτά δεν καίγεται το γλυκογόνο στο αίμα;αυτό με την ινσουλίνη δεν το έχω ξανά ακούσει..ξέρω ότι μειώνει την αντίσταση στην ινσουλίνη το hiit

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παιδια ενδιαφερουσα η συζητηση σας, αλλα οσον αφορα εμενα δε μπορω πολυ τρεξιμο. Πονανε τα γονατα. Με περπατημα στα δασακια γυμναζομαι, αναρριχηση σε υψωματα που εχουν καλη θεα, βηματα σε ημικαθισμα πισω απο τα δεντρα και τετοια.

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Παιδια ενδιαφερουσα η συζητηση σας, αλλα οσον αφορα εμενα δε μπορω πολυ τρεξιμο. Πονανε τα γονατα. Με περπατημα στα δασακια γυμναζομαι, αναρριχηση σε υψωματα που εχουν καλη θεα, βηματα σε ημικαθισμα πισω απο τα δεντρα και τετοια.
χαχα η καλύτερη γυμναστική..μια φορά είχα πάει με γκόμενα στο άλσος νέας Φιλαδέλφειας..και πάνω που πήγε να μου τον ρουφήξει βλέπω πακιτο στα δέντρα.. χέστηκα έβαλα μπρος και την έκανα για παρακάτω σε ποιο φωτεινό

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
χαχα η καλύτερη γυμναστική..μια φορά είχα πάει με γκόμενα στο άλσος νέας Φιλαδέλφειας..και πάνω που πήγε να μου τον ρουφήξει βλέπω πακιτο στα δέντρα.. χέστηκα έβαλα μπρος και την έκανα για παρακάτω σε ποιο φωτεινό
:2funny:

Λοιπον μου εδωσες εμπνευση να γραψω συμβουλες για ζευγαρακια στο θρεντ των ματακηδων. Το μεγαλυτερο λαθος ειναι να απομακρυνονται πολυ απ το δρομο για να ειναι πιο μοναχικια... Αν θες γραψε κι εσυ εμπειριες απο δασακια.

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Μειωση της ινσουλινο αντιστασης = αυξηση της ινσουλινοευαισθησιας

Μείωση της ινσουλινοευαισθησιας = αυξηση της ινσουλινοαντιστασης.

Η ινσουλινη ως αποθηκευτικη ορμονη, μεταφερει και αποθηκευει αμινοξεα, γλυκογονο, λιπαρα οξεα κτλ στα κύτταρα

Αλλο Ηιιτ, αλλο τζοκινγκ σταθερου ρυθμού.

Το αεροβιο δεν ειναι απαραίτητο για να χαθει λιπος, ειναι ενα εργαλειο για το πιο γρηγορο χασιμο οταν γινεται σωστα.

Δυκε

Μια χαρα μου ακουγεσαι, αρα για να εχεις μπυροκοιλι γερμανου που ζει με μπυρα και λουκανικα κατι κανεις λαθος.

Και οι καλισθενικες ασκησεις με το σωματικο βαρος,  αντιστασεις ειναι δες και κανε τετοιες εχει πήξει το υτ

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Κανω και δεντρομονοζυγο, αρνητικες, μεχρι να κουραστω.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ρε παιδια μηπως απ το πολυ αγχος πρηζεται το εντερο μου και δεν ειναι παχος ολο αυτο;

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
Μειωση της ινσουλινο αντιστασης = αυξηση της ινσουλινοευαισθησιας

Μείωση της ινσουλινοευαισθησιας = αυξηση της ινσουλινοαντιστασης.

Η ινσουλινη ως αποθηκευτικη ορμονη, μεταφερει και αποθηκευει αμινοξεα, γλυκογονο, λιπαρα οξεα κτλ στα κύτταρα

Αλλο Ηιιτ, αλλο τζοκινγκ σταθερου ρυθμού.

Το αεροβιο δεν ειναι απαραίτητο για να χαθει λιπος, ειναι ενα εργαλειο για το πιο γρηγορο χασιμο οταν γινεται σωστα.

Δυκε

Μια χαρα μου ακουγεσαι, αρα για να εχεις μπυροκοιλι γερμανου που ζει με μπυρα και λουκανικα κατι κανεις λαθος.

Και οι καλισθενικες ασκησεις με το σωματικο βαρος,  αντιστασεις ειναι δες και κανε τετοιες εχει πήξει το υτ
αδελφε εχεις αποψη για τα sarms;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom