Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

Tυπε καλα τα λες αλλα οι κοιλιακοί που εχεις ειναι γιατι δεν εχει λιποκύτταρα στη μεση, o τυπος στη photo που ανεβασε ο Δουκας περπατωντας να φτασει στο διαστημα τους δικος σου κοιλιακούς δεν προκειται να τους αποκτησει ποτε. :S :S :S

Επισκέπτης

Tυπε καλα τα λες αλλα οι κοιλιακοί που εχεις ειναι γιατι δεν εχει λιποκύτταρα στη μεση, o τυπος στη photo που ανεβασε ο Δουκας περπατωντας να φτασει στο διαστημα τους δικος σου κοιλιακούς δεν προκειται να τους αποκτησει ποτε. :S :S :S

[/quote]

τυπε , ξυπνισα μια μερα και πηγα για κατουρημα και δεν εβρισκα το πουλι μου και δεν ειναι γαριδακι

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Για Βορεια κοντα στο Χαλανδρι προς Βριλήσσια αν εχεις μεταφορικο σου προτεινω τη σχολη του Αλέξανδρου Χατζηχρόνογλου (cfacademy.gr). Επειδή εισαι 30+, στη συγκεκριμένη σχολή δε θα γινεις πυγμαχάρα ούτε θα μάθεις το μποξ για να παιζεις αγωνες αλλα εχει καποια θετικά για κάποιον που θελει να γυμναστει σε μεγαλη ηλικια παιζωντας box.. δε θα χτυπήσεις, δε θα πετύχεις πορωμένους που να νομίζουν οτι ειναι ο Tyson, θα γυμναζεσαι πολύ σωστά με καλο ζέσταμα, θα δεις σε ένα μηνα διαφορά στο σώμα σου αν πηγαινεις μινιμουμ 3 φορες/βδομάδα, θα παιζεις παντα με την επιβλεψει καποιου, ειναι καλος ο χωρος και σε τραβάει να πας, βολικο προγραμμα να διαλέγεις ποια ωρα θα πας, μετα απο καθε προπονηση θα αισθανεσαι οτι εκανες δουλειά και αξιζε που πήγες, μπορεις να πετύχεις και κανα μουνέτο παρότι αντρικο άθλημα.

Σ ευχαριστώ πολύ θα το τσεκάρω γιατί ακούγεται πολύ κοντά σ αυτό που θέλω!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Αν εχεις σχετικα καλη φυσικη κατασταση, μια χαρα ειναι η ηλικια σου. Ξεκινα και θα δεις οτι θα κολλήσεις. Αλλα η προπονηση ειναι ξυλο, αν οχι απο την αρχη σίγουρα στη συνεχεια. Αν φοβασαι μη χτυπησεις, αστο καλυτερα.

Δεν φοβάμαι μην χτυπήσω, απλά με ενδιαφέρει το κομμάτι της εκγύμνασης -ενδυνάμωσης -φυσικής κατάστασης κι όχι το τεχνικό με το ξύλο, αυτό λέω απλά.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.115
Πόντοι
6.796

Αν σε ενδιαφέρει το κομμάτι της εκγύμνασης -ενδυνάμωσης - φυσικής κατάστασης οπως λες η συγκεκριμένη σχολη ειναι οτι πρέπει, ως προς αυτο κάνει καλή δουλειά.
Εκει που υστερεί ειναι για καποιον που θελει οντως να μαθει σωστο box, δε θα μάθεις κάτι παραπάνω πέρα απο τα πολυ βασικα του αθλήματος..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Τυπε το 8,5 δεν είναι πολύ καλό..
Σε ηρεμία οι παλμοί σου;

Φυσιολογικη πιεση μου ειπε ο καρδιολογος. Οι παλμοι οταν ξυπναω ειναι 65, μετα ανεβαινουν.

Η υπερταση ειναι πολυ υπουλη ασθενεια, σμπαραλιαζει την καρδια. Οποιος δεν εχει πιεσομετρο να παρει.

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
Φυσιολογικη πιεση μου ειπε ο καρδιολογος. Οι παλμοι οταν ξυπναω ειναι 65, μετα ανεβαινουν.

Η υπερταση ειναι πολυ υπουλη ασθενεια, σμπαραλιαζει την καρδια. Οποιος δεν εχει πιεσομετρο να παρει.
καλα τα λες δασκαλε

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δεν φοβάμαι μην χτυπήσω, απλά με ενδιαφέρει το κομμάτι της εκγύμνασης -ενδυνάμωσης -φυσικής κατάστασης κι όχι το τεχνικό με το ξύλο, αυτό λέω απλά.
Μην κανεις ποτε σπαρινγκ. Προκαλει μεγαλη ζημια στον εγκεφαλο.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
276
Πόντοι
36
Ρε παιδια μηπως απ το πολυ αγχος πρηζεται το εντερο μου και δεν ειναι παχος ολο αυτο;
Το έντερο μπορεί να επηρεαστεί από το άγχος. Συνήθως τα συμπτώματα είναι δυσκοιλιότητα, κολίτιδα. Φεύγουν όταν βελτιώνεται η διατροφή και μπαίνει η άσκηση σε τακτική βάση (μέρα παρά μέρα).
Αν υπάρχει άγχος η γυμναστική θα βοηθήσει πολύ. Συνήθως όταν κάποιος καταφεύγει στο φαγητό και παράτα τις δραστηριότητες έχει κατάθλιψη. Η γυμναστική και εκεί μπορεί να βοηθήσει. Η κοινωνική ζωή ακόμα πιο πολύ.  
Ο ύπνος νωρίς μεταξυ 10-12 είναι ευεργετικός όπως και το ξύπνημα νωρίς.
Αν υπάρχουν συμπτώματα όπως θυμός, θλίψη πλην των παραπάνω μπορεί να απαιτηθεί φαρμακευτική αγωγή απο λίγους μήνες έως 1-2 έτη ώστε αυτά να φύγουν τελείως. Το χρόνιο άγχος σε συνδυασμό με κακή διατροφή, καπνισμα(παθητικό ή ενεργητικό), ελλειψη άσκησης προκαλεί κατάθλιψη και ψυχοσωματικές ασθένειες όπως ο καρκίνος. Οι Έλληνες είμαστε ο πλέον τεμπέλης και αγυμναστος λαος. Ας μην απορούμε μετά γιατί γεμίζουμε τα νοσοκομεία και ξοδεύονται Δις για την αντιμετώπιση ασθενειων.
Προτείνω σε όσους ακούνε ραδιόφωνο, κάθε Σάββατο(νομίζω 10-12 ή 12-14) να συντονίζονται στην ΕΡΑΣΠΟΡ και στην εκπομπή ΥΓΕΙΑ και ΣΠΟΡ της Βίκυς Σπύρου. Από τις πιο ωραίες εκπομπες που έχω ακούσει με συμβουλές για αρχάριους και προχωρημένους για την άσκηση και διάφορες άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
276
Πόντοι
36
Θεωρώ το μποξ ότι πιο βλακωδες έχει επινοήσει ο άνθρωπος. Τα χτυπήματα στο κεφάλι μπορεί να προκαλέσουν στο μέλλον σοβαρότατα προβλήματα υγείας μη θεραπεύσιμα που σου καταστρέφουν την ζωή.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
276
Πόντοι
36
Δεν καταλαβαίνω ρε συ τύπε γιατί να κάνεις μποξ τότε αφού σε ενδιαφέρει το κομμάτι της εκγύμνασης ενδυναμωσης. Ένα σωρό άλλες δραστηριότητες υπάρχουν.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δυστυχως λογω προβληματος υγειας που προεκυψε μπορει να λειψω απ το σαιτ.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.683
Πόντοι
606
:hi:. Ηθελα να κανω μια ερωτηση, η ασκηση σανιδα την εχει κανει καποιος αξιζει να την κανουμε?

Ballbreaker

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
1
Πόντοι
0
:hi:. Ηθελα να κανω μια ερωτηση, η ασκηση σανιδα την εχει κανει καποιος αξιζει να την κανουμε?

Ισομετρικη ασκηση για κοιλιακους
Εγω δεν την κανω γιατι επιβαρυνει τις αρθρωσεις των ώμων οπου εχω μια ευαισθησια και γιατι γενικως βαριεμαι τις ισομετρικες
Προτιμω κοιλιακους σε ελβετικη μπαλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom