Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Μια χαρά ειναιΤυπε το 8,5 δεν είναι πολύ καλό..
Σε ηρεμία οι παλμοί σου;
Μια χαρά ειναιΤυπε το 8,5 δεν είναι πολύ καλό..
Σε ηρεμία οι παλμοί σου;
Εσυ ντοπα ποσο εχεις πιεση;
Σε όλους μπορεί στιγμιαία η πίεση να πάει 16 και 17 και 20.εχω φτασει κ 16 η μεγαλη
πριν το παγωτο
ποδια ξυλακια
Για Βορεια κοντα στο Χαλανδρι προς Βριλήσσια αν εχεις μεταφορικο σου προτεινω τη σχολη του Αλέξανδρου Χατζηχρόνογλου (cfacademy.gr). Επειδή εισαι 30+, στη συγκεκριμένη σχολή δε θα γινεις πυγμαχάρα ούτε θα μάθεις το μποξ για να παιζεις αγωνες αλλα εχει καποια θετικά για κάποιον που θελει να γυμναστει σε μεγαλη ηλικια παιζωντας box.. δε θα χτυπήσεις, δε θα πετύχεις πορωμένους που να νομίζουν οτι ειναι ο Tyson, θα γυμναζεσαι πολύ σωστά με καλο ζέσταμα, θα δεις σε ένα μηνα διαφορά στο σώμα σου αν πηγαινεις μινιμουμ 3 φορες/βδομάδα, θα παιζεις παντα με την επιβλεψει καποιου, ειναι καλος ο χωρος και σε τραβάει να πας, βολικο προγραμμα να διαλέγεις ποια ωρα θα πας, μετα απο καθε προπονηση θα αισθανεσαι οτι εκανες δουλειά και αξιζε που πήγες, μπορεις να πετύχεις και κανα μουνέτο παρότι αντρικο άθλημα.
Αν εχεις σχετικα καλη φυσικη κατασταση, μια χαρα ειναι η ηλικια σου. Ξεκινα και θα δεις οτι θα κολλήσεις. Αλλα η προπονηση ειναι ξυλο, αν οχι απο την αρχη σίγουρα στη συνεχεια. Αν φοβασαι μη χτυπησεις, αστο καλυτερα.
Σ ευχαριστώ πολύ θα το τσεκάρω γιατί ακούγεται πολύ κοντά σ αυτό που θέλω!
Σ ευχαριστώ πολύ θα το τσεκάρω γιατί ακούγεται πολύ κοντά σ αυτό που θέλω!
Τυπε το 8,5 δεν είναι πολύ καλό..
Σε ηρεμία οι παλμοί σου;
καλα τα λες δασκαλεΦυσιολογικη πιεση μου ειπε ο καρδιολογος. Οι παλμοι οταν ξυπναω ειναι 65, μετα ανεβαινουν.
Η υπερταση ειναι πολυ υπουλη ασθενεια, σμπαραλιαζει την καρδια. Οποιος δεν εχει πιεσομετρο να παρει.
Μην κανεις ποτε σπαρινγκ. Προκαλει μεγαλη ζημια στον εγκεφαλο.Δεν φοβάμαι μην χτυπήσω, απλά με ενδιαφέρει το κομμάτι της εκγύμνασης -ενδυνάμωσης -φυσικής κατάστασης κι όχι το τεχνικό με το ξύλο, αυτό λέω απλά.
Το έντερο μπορεί να επηρεαστεί από το άγχος. Συνήθως τα συμπτώματα είναι δυσκοιλιότητα, κολίτιδα. Φεύγουν όταν βελτιώνεται η διατροφή και μπαίνει η άσκηση σε τακτική βάση (μέρα παρά μέρα).Ρε παιδια μηπως απ το πολυ αγχος πρηζεται το εντερο μου και δεν ειναι παχος ολο αυτο;
Μην κανεις ποτε σπαρινγκ. Προκαλει μεγαλη ζημια στον εγκεφαλο.
Δεν καταλαβαίνω ρε συ τύπε γιατί να κάνεις μποξ τότε αφού σε ενδιαφέρει το κομμάτι της εκγύμνασης ενδυναμωσης. Ένα σωρό άλλες δραστηριότητες υπάρχουν.Δεν φοβάμαι μην χτυπήσω, απλά με ενδιαφέρει το κομμάτι της εκγύμνασης -ενδυνάμωσης -φυσικής κατάστασης κι όχι το τεχνικό με το ξύλο, αυτό λέω απλά.
Τι έπαθες μύστη;Δυστυχως λογω προβληματος υγειας που προεκυψε μπορει να λειψω απ το σαιτ.
. Ηθελα να κανω μια ερωτηση, η ασκηση σανιδα την εχει κανει καποιος αξιζει να την κανουμε?