έχω φάει ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ φορές σουβλάκια και έχω πάει μετά απο κανα 2ωρο γυμναστήριο για να κάνω squat ή dealifts...Η μόνη διαφορά ήταν ότι μύριζα τζατζίκι...Ούτε σαν μαξ κιλά που κάνω είδα διαφορά ούτε στις επαναλήψεις....
Απλά κάνουμε διαφορετική προπόνηση και έχουμε διαφορετικές ανάγκες....
Όσο αφορά το βίντεο με την τύπισσα η άσκηση λέγεται επολέ και την κάνει τελείως λάθος...
Καθενας που προπονείται πρέπει να τρέφεται σωστά. Αν δεν τρέφεται είναι άλλο θέμα. Οποτε δεν πάει αναλογα τον τύπο της προπονησης. Επειδή δηλαδή κάνω πυγμαχια ή τζουντο ή πάλη και όχι μποντι μπιλντιν δικαιούμαι να τρώω μπουγατσες και πιτογυρα πριν την προπονηση; Δεν υπάρχει αυτό. Καλυτερα πες ότι δεν μπορεις να τα αποχωριστείς να δεις τουλάχιστον πως μπορεις να τα συμπληρώσεις διαφορετικά.
Θες να ξεκινήσεις να συνηθίζεις αλλιως. Είναι δυσκολο να πας από το πιτογυρο που έτρωγες κάθε μέρα να πας στα χορτα τα ρύζια και τους τονους.
Θα ξεκινήσεις βγάζοντας τις σάλτσες (μαγιονέζες - κέτσαπ κτλπ) και κάνοντας την πιτα αλάδωτη. Το τζατζικι πάντως με γιαουρτι 2% σε μια αλάδωτη πιτα (χωρις ζάχαρη) με καλαμάκι κοτοπουλο , πιπερι , μαρουλι ντομάτα και μουστάρδα (χωρις προσθηκη ζάχαρης) μια χαρά διατροφικο είναι για πλάνο ογκου. Στον ογκο θα φάς. Αλλα θα φάς καθαρά όχι σαβουρες. Οσο πιο καθαρα γινεται.
Κατι μου λεει ότι η λευκη πιτα του σουβλατζίδικου ακομα και αν ψηθει στα καρβουνα εφόσον έχει ζάχαρη δεν κάνει για διατροφή.