Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Εχει βγει φαρμακο για τη δυσπνοια του τρεν aerius καπως ετσι.
Εχει βγει φαρμακο για τη δυσπνοια του τρεν aerius καπως ετσι.
Πες ενα καλο στακ για καλοκαιριστο στακ μαζι με τρεν βαζεις κ κλεν οποτε το ελυσες το προβλημα χωρις να τρεχεις σε φαρμακεια
Πες ενα καλο στακ για καλοκαιρι
Εγω θεωρω ότι θα σε κοψει και θα την ξεράσεις
ο μαραθώνιος επειδή είναι μια πολύ επιπονη δραστηριοτητα για τον οργανισμο (εγω προσωπικα είμαι κατά του τρεξίματος σε μεγάλες αποστασεις διοτι πιστευω πως η καρδια ταλαιπωρειται χωρις λογο) θέλει σιγουρα συμβουλές από ειδικο και προπονητη και διατροφολογο. Η μπουγατσα είναι κουφιος υδατάνθρακας. Θέλεις ποιοτικο υδατανθρακα πριν την προπονηση για να σου δώσει ενεργεια. Βραστή πατατα ή μπανανα ή κουάκερ μέσα σε νερο με λιγες σταφιδες κτλπ. Και παλι ισως η μπανανα που λέω να μην είναι σωστό.
Τα σουβλάκια αμα τα πάρεις από μαγαζι που εχει καλα κρέατα και δεν είναι μέσα στο λιπος και πάς σπιτι και φτιάξεις μια μεγάλη σαλάτα χώσεις και 1 κουταλιά λάδι μια χαρα γευμα είναι. Πλήρες γεύμα.
ασε δε βαζω τπτ αλλο.. Φαρμακείο κινητο ειμαι σε αυτον τον κυκλο... Παλευεται η δυσπνοια για κανα 5αλεπτο μου βγαινει. Περι γαμησιου ο λογος τωρα. Τα παντα ειναι γονίδια κ αυστηρες ποσοτητες στον κυκλο. Οχι "βαρα 2g τεστο κ αλλο ενα g tren τη βδομαδα" εκει χανεις ταρχιδια σου μονιμα. Σαν ενα πιτσιρικα φιλαρακι που πηρε 70mg anadrol καθημερινά kσε 15 μερες εβαλε ΣΟΥΤΙΕΝ!!! Μετρο κ γνωση κ εξετάσεις αιματος πριν κατα κ μετα. Κ Βεβαιως ΤΥΧΗ!στο στακ μαζι με τρεν βαζεις κ κλεν οποτε το ελυσες το προβλημα χωρις να τρεχεις σε φαρμακεια
Πριν την τρεξιματικη προπονηση θελει υδατανθρακα με χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη,μετα την προπονηση θελει υψηλο για να γεμισεις γλυκογονο..εγω πιο αραια δηλαδη 20-30 μερες εκτος απο σουβλακια, εχω να φαω γυρο-πιτα πανω απο χρονο!
παντως θεωρω οτι αμα κανεις μαραθωνιο και πριν την προπονηση φας μια μπουγατσα και πας αφου χωνεψεις να τρεξεις υπαρχει περιπτωση να εχει πολυ ενεργεια!
Οι μεγαλοι αγωνες αποστασεων δεν καταπονουν τοσο την καρδια,οσο αλλα οργανα οπως τους νεφρους..Εγω θεωρω ότι θα σε κοψει και θα την ξεράσεις
ο μαραθώνιος επειδή είναι μια πολύ επιπονη δραστηριοτητα για τον οργανισμο (εγω προσωπικα είμαι κατά του τρεξίματος σε μεγάλες αποστασεις διοτι πιστευω πως η καρδια ταλαιπωρειται χωρις λογο) θέλει σιγουρα συμβουλές από ειδικο και προπονητη και διατροφολογο. Η μπουγατσα είναι κουφιος υδατάνθρακας. Θέλεις ποιοτικο υδατανθρακα πριν την προπονηση για να σου δώσει ενεργεια. Βραστή πατατα ή μπανανα ή κουάκερ μέσα σε νερο με λιγες σταφιδες κτλπ. Και παλι ισως η μπανανα που λέω να μην είναι σωστό.
Τα σουβλάκια αμα τα πάρεις από μαγαζι που εχει καλα κρέατα και δεν είναι μέσα στο λιπος και πάς σπιτι και φτιάξεις μια μεγάλη σαλάτα χώσεις και 1 κουταλιά λάδι μια χαρα γευμα είναι. Πλήρες γεύμα.
ακριβως για τους λογους που περιεγραψα παραπανω... Παμε τσαρκα παρεα να δεις .. Κ δοξα τω θεω σε ολους τους κυλκους μεχρι στιγμης ολες οι εξετάσεις βγηκαν οκ. Επισης παιζει ρολο κ ο προμηθευτης σου..το bodybuilding στην ελλαδα ειναι σαπιο εντελως
φαρμακο παιρνει μεχρι και ο μπαμπης ο deliveras πλεον
στα 50 οχι μονο δεν γαμας
απλα γαμιεσαι να στο τρεχεις στα νοσοκομεια μονο
οι επαγγελματίες, τουλαχιστον εξω εχουν προγραμμα.. Εδω... "οσο ποιο πολυ τοσο πιο καλα" 4 bar δουλευουν ολοι με μαμα πιστονια κ μπιελλες...καλα ναι συμφωνω
το κανω για παρτυ μου κυκλους και βγαινω δεν εχει καμμια σχεση ομως με επαγγελματικο bodybuilding
διουρητικα αυξητικα κτλ κτλ
μερα με νυχτα