Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
O Tzo ROgan λεει οτι μονο με ιδιαιτερα μπορει να γλιτωσεις το σακατεμα.παίδες ξέρετε σχολές bjj με πρωίνά μαθηματα ?
O Tzo ROgan λεει οτι μονο με ιδιαιτερα μπορει να γλιτωσεις το σακατεμα.παίδες ξέρετε σχολές bjj με πρωίνά μαθηματα ?
O Tzo ROgan λεει οτι μονο με ιδιαιτερα μπορει να γλιτωσεις το σακατεμα.
Κι εσυ κολλησες με τις ερωτησεις. Γκουγκλαρε και πηγαινε γραψου.κολλησες εσυ με το σακάτεμα
να πεθάνειςΓιατι αμα παρω διουρητικο απο τι κινδυνευω;
μασαζονομαχε σου εχει κανε ποτε καμια γκομενιτσα σχολιο για την κορμαρα σου η αρχιδια?
Απο τι;να πεθάνεις
Κι εσυ κολλησες με τις ερωτησεις. Γκουγκλαρε και πηγαινε γραψου.
Απο τι;
για να ρωταω σημαινει ότι δεν βρηκα κάτι γκουγκλαροντας
Κακά τα ψέματα!Μονο μέση ακίνητη και καρφωμένη στο πάτωμα παρέχει ασφάλεια !Ολα τα αλλα τα εχω πληρώσει πολυ ακριβά!Ναι αλλα σκεφτικατε ποτε γιατι την λενε ετσι ?
Ρωτηστε την μεση σας
Μαζί με την "Καλημέρα" και τις 2 παραδοσιακές ασκήσεις των κοιλιακών (σήκωμα τεντωμένων ποδιών για την κάτω μοίρα και σήκωμα κορμού για την άνω μοίρα των ορθών κοιλιακών) είναι ίσως οι 4 πιο γνωστές "απαγορευμένες" ασκήσεις, επειδή είναι πολύ επικίνδυνες για τη μέση.
ηλεκτρολυτικες διαταραχές και ακραία αφυδάτωσηΑπο τι;
διαταραχές ηλεκτρολυτων και ακραία αφυδάτωση μπορούν να σε ρίξουν σε κώμα και να πεθαίνεις όπως συνέβη σε αρκετούς μποντυ μπυλντερ στην σκηνή .Απο τι;
τι το θέλεις το τρεν ;Γαμημενο tren.. 20 μερες εχω να κοθμηθω σαν άνθρωπος..
Αναθεμα και οσοι ψάχνουν τα αναβολικά έχουν κανει όχι 10 αλλα 5 χρονια σωστη τακτικη γυμναστική και διατροφή δεν έχουν δει τα αποτελέσματα που θέλουν (το αποκλειω) και πάνε να την πέσουν στα φάρμακα.
Mετα ομως απο λιγα χρονια...
κοιτα φιλε , και εγω ειχα φιλο ο οποιος ηρθε στο γυμναστηριο και ήθελε εξαρχής (δεν θα σου πω με λιγο κοπο) γιατι δεν μ αρεσει να κανουμε επιδειξη του κοπου μας. Είναι αυτονοητο ότι σε κάποιες περιπτώσεις θα κοπιάσεις και θα ζοριστείς αλλιως ποια η διαφορά σου με κάποιον που κάθεται στον καναπέ και τρωει πατατάκια. Ηθελε λοιπον εξαρχής να μεταμορφωθεί. Δεν γινονται αυτά
ηλεκτρολυτικες διαταραχές και ακραία αφυδάτωσηδιαταραχές ηλεκτρολυτων και ακραία αφυδάτωση μπορούν να σε ρίξουν σε κώμα και να πεθαίνεις όπως συνέβη σε αρκετούς μποντυ μπυλντερ στην σκηνή .