ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
Και οι λιπομετρησεις πεταμένα λεφτά είναι. Έχουν τεράστιο περιθώριο λάθους. Έκανα πχ τις δωρεάν που έχει το γυμναστήριο μου και ενώ είχα χάσει 6 ολόκληρα κιλά, με έδειχνε από 17.7% μόλις 15.5. Να είχα χάσει μυϊκή μάζα αποκλείεται. Γι αυτό ο καλύτερος λιπομετρητης μακράν είναι ο καθρέφτης.Ετσι λοιπον συνεχιζω τα βαρη μου κανονικα....κι απλα χρησιμοποιω τη διαιτολογο για λιπομετρησεις....
Αυτη την ιδέα που σας έχει καρφωθεί πως όποιος κάνει βάρη να φουσκώσει είναι ντε και καλα πουσταρα δεν μπορώ να την καταλάβω...Και για να τα λεμε ολα.
Ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα η πουσταρα που σηκωνει βαρη για να φουσκωσει απο τον ανθρωπο που κανει πολεμικες τεχνες.
Και οι λιπομετρησεις πεταμένα λεφτά είναι. Έχουν τεράστιο περιθώριο λάθους. Έκανα πχ τις δωρεάν που έχει το γυμναστήριο μου και ενώ είχα χάσει 6 ολόκληρα κιλά, με έδειχνε από 17.7% μόλις 15.5. Να είχα χάσει μυϊκή μάζα αποκλείεται. Γι αυτό ο καλύτερος λιπομετρητης μακράν είναι ο καθρέφτης.
Αυτη την ιδέα που σας έχει καρφωθεί πως όποιος κάνει βάρη να φουσκώσει είναι ντε και καλα πουσταρα δεν μπορώ να την καταλάβω...
Πουστάρα τρόπος του λέγειν.κοιτα οτι φροντιζουν το σωμα τους ειναι αληθεια.....αλλα αυτο δεν εχει καμμια σημασια
ειχα εναν φιλο που εκανε κικ μποξινγκ σε γνωστη σχολη στην αθηνα κ απο τα χτυπηματα του εμεινε προβλημα στο μυαλο κ καπως ρεταρει φευγει το ματι του
αυτος ειχε μυαλο σαν αλβανος
αλλα ηταν κ δυνατος σαν ρωσσοποντιος
160 κιλα παγκο 250 κιλα σκουοτ κ ειχε περασει κ σε αει στην αθηνα
ας μιουταρει καποιος μοντ αυτα τα δυο ατομα...ελεος πια!!!Κανω δουλεια γραφειου και φοραω κοστουμι (χωρις γραβατα) και ξυριζομαι. Αλλα εχω κανει χρονια αθλητισμο και στρατιωτικη εκπαιδευση. Τι εννοεις δεν μοιαζω απειλητικος; :S Ειδες το λαιμο μου;
να κ μια δικια μου
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3802.0;attach=678092;image[/img[/URL]]
απο προπονηση εκανα παλιοτερα τρεξιμο σχεδον μια ωρα
ειχα κανει μουι ται κ πυγμαχια
βαρη δεν εκανα ποτε μην σφιξω κ ειχα παρατηρησει οτι οταν κανω βαρη μαζευει κιλα κ υγρα το σωμα μου δεν αδυνατιζω
τωρα ειμαι εξωτερικο κ κανω μονο λιγο μονοζυγο καμψεις κ θελω να παρω κ εκεινο με την ροδα που κανεις κοιλιακους
οποιος θελει κριτικαρει κ συμβουλευει!!
[/quote] τρεξιματακι, ποδηλατάκι να χάσεις λίγο βάρος, όχι ότι έχεις πρόβλημα αλλά θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα
κάνω ποδήλατο μέχρι 60 χιλιόμετρα σε 3 ώρες είναι δύσκολο αλλά ευχάριστο γιατί αλλάζεις εικόνες και τα πόδια πέτρωνουν απλά θέλει πολλή ώρα και καλό δρόμο χωρίς πολύ κίνησηΤο μποντυ μπυλντινγκ μαζί με την ποδηλασία είναι τα πιο γκέι αθλήματα, με την καλή έννοια βεβαίως
σωστος ο παιχτηςκάνω ποδήλατο μέχρι 60 χιλιόμετρα σε 3 ώρες είναι δύσκολο αλλά ευχάριστο γιατί αλλάζεις εικόνες και τα πόδια πέτρωνουν απλά θέλει πολλή ώρα και καλό δρόμο χωρίς πολύ κίνηση
η μεγαλυτερη απατη κατεμεΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ αμα δεν έχεις καποιο θέμα υγειας μη πηγαίνεις σε διατροφολόγους. Απλα μπες myfitnesspal φτιάξε ένα προφιλ και δωσε δεδομενα στο συστημα αναλογα με το τι θες να κανεις , ποσο γυμνάζεσαι και τι δουλειά κανεις και θα σου πει μονο του τι θερμιδες χρειάζεσαι μετα θα παιρνεις τις τροφουλες μια μια και θα βλέπεις από πισω τα συστατικα τους , θα τις ζυγιζεις και θα υπολογιζεις για κανα 2 εβδομάδες μέχρι να μάθεις τις ποσοτητες και να τρως από μονη σου αυτά που πρέπει και σου αρέσουν.
μετα τους φυσικοθεραπευτεςη μεγαλυτερη απατη κατεμε
διατροφολογοι
και με mountain full suspension που να πάρω και κούρσασωστος ο παιχτης
που το στηρίζεις συναγωνιστη? Όσοι έχουν πάει γνωστοί μου έχουν δει καλό αλλά δεν ξέρω αν,θα μπορέσω να ακολουθήσω το πρόγραμμαη μεγαλυτερη απατη κατεμε
διατροφολογοι
μετα τους φυσικοθεραπευτες