Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Το ότι είσαι άσχετος το λύσαμε, το ότι επιμένεις σε κάνει και πανιβλακα.
Έχω δει αρκετά σώματα σαν το δικό σου να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν πιτσιρίκια σε ring, και δεν μπορούσαν να περάσουν χτυπήματα. Εσύ μιλάς για ένα σώμα με κοιλια και εγώ σου μιλάω για άτομα μαχητές.
Αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα τις διαφορες δεν φταίω εγώ που είσαι τόσο άσχετος. Μου αρέσει που γραφεις ότι είσαι και ψαγμένος τρομάρα σου.

Εγω εβαλα φωτογραφια μου. Δε χρειαζεται αλλη αποδειξη ουτε για το χρονια που εχω ξοδεψει κατω απ το σιδερο, ουτε για τον ιδρωτα που εχω χυσει, ουτε για το ξυλο που εχω ριξει μεσα και εξω απο τα ρινγκ. Οποιος ξερει βλεπει. Και δε χρειαζεται και καμια αλλα αποδειξη για το ποσο επιβλητικος φαινομαι ΕΓΩ οταν κανω τα ντυσιματα μου, με τα παλτα, τα dainese και τις μποτες, και ποσο μη επιβλητικος φαινεται καποιος που κανει γραμμωση (θα ειναι σαν κρεμαστρα με ρουχα) :grin:.

Εσυ αν εχει την παραμικρη αποδειξη για τη εμπειρια σου δειξε την.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ....μαλιστα δεν ειναι τυχαιο οτι τα καλιτερα γαμησια ταχω κανει με κικ μποξερς και ποδοσφαιριστες.....αριστη φυσικη κατασταση
άρα οι γυμνασμενοι δεν έχουν ένα σωρό κατακτήσεις πάνε και αυτοί στο αγοραστο τελικά.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Σιγά μη σου δώσω λογαριασμό τι κάνω σε ολόκληρη τη ζωή μου. Εδώ είναι τόπικ για γυμναστήριο.

Εσυ ειπες οτι εξελισεσαι σε ολους τους τομεις. Μολις σου ζητησα παραδειγματα μου το γυρισες.

φυσικα και αλλαζει η ζωη σου οταν εισαι φιτ...κοιτας τον εαυτο σου στον καθρεφτη κι ευχαριστιεσαι περπατας χωρις να κουραζεσαι γαμας χωρις να σου κοβεται η ανασα δουλευεις χωρος να κουραζεσαι...και το ακριβο αμαξι παλι εχει πολλα να σου δωσει αποενα παλιο που σε εκθετει συνεχεια....

Υπαρχουν πολλοι τομεις στους οποιους μπορει να εξελιχθει κανεις. Το να βελτιωσει την εικονα του ειναι το λιγοτερο. Αλλα η εικονα, που δεν αρνουμαι οτι για ολους μας ειναι σημαντικη, δε μπορει να υποκαταστησει την ουσια. Και να μας βαλει σε μια αλλη ροτα. Να μας κανει ευτυχισμενους. Να αποφευγουμε τα ιδια λαθη κλπ.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγω εβαλα φωτογραφια μου. Δε χρειαζεται αλλη αποδειξη ουτε για το χρονια που εχω ξοδεψει κατω απ το σιδερο, ουτε για τον ιδρωτα που εχω χυσει, ουτε για το ξυλο που εχω ριξει μεσα και εξω απο τα ρινγκ. Οποιος ξερει βλεπει. Και δε χρειαζεται και καμια αλλα αποδειξη για το ποσο επιβλητικος φαινομαι ΕΓΩ οταν κανω τα ντυσιματα μου, με τα παλτα, τα dainese και τις μποτες, και ποσο μη επιβλητικος φαινεται καποιος που κανει γραμμωση (θα ειναι σαν κρεμαστρα με ρουχα) :grin:.

Εσυ αν εχει την παραμικρη αποδειξη για τη εμπειρια σου δειξε την.
Για αρχή μάθε Ελληνικά γιατί έτσι που γραφεις νόημα δεν βγαίνει.
Ποια αποδεικτικά σου ρε? Πούντα? Τι σιδερα, ιδρώτες και άσχετα είναι αυτά?  Δεν μιλάμε για το ποσο χοντρός είσαι και πως φαίνεσαι με  την μπυροκοιλιά. Εγώ σου λέω για αθλητές που ασχολούνται με την μάχη, μη βάλουμε και αυτούς που συνδυάζουν gym με κάποια πολεμική τέχνη (αστο).
Δεν έχεις ελπίδες χοντρέ, τι δεν καταλαβαίνεις?
Aμφιβάλλω αν έχεις ανεβεί ποτε σε ρινγκ ή έστω να έχεις ασχοληθεί, αλλιώς δεν θα τα εγραφες όλα αυτά.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Για αρχή μάθε Ελληνικά γιατί έτσι που γραφεις νόημα δεν βγαίνει.
Ποια αποδεικτικά σου ρε? Πούντα? Τι σιδερα, ιδρώτες και άσχετα είναι αυτά?  Δεν μιλάμε για το ποσο χοντρός είσαι και πως φαίνεσαι με  την μπυροκοιλιά. Εγώ σου λέω για αθλητές που ασχολούνται με την μάχη, μη βάλουμε και αυτούς που συνδυάζουν gym με κάποια πολεμική τέχνη (αστο).
Δεν έχεις ελπίδες χοντρέ, τι δεν καταλαβαίνεις?
Aμφιβάλλω αν έχεις ανεβεί ποτε σε ρινγκ ή έστω να έχεις ασχοληθεί, αλλιώς δεν θα τα εγραφες όλα αυτά.

Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις για να απαντας ο,τι να ναι.

Εγω εβαλα φωτογραφια μου. Βαλε και εσυ να μας βουλωσεις το στομα! Η εμπειρια και η επιβλητικοτητα φαινονται απο χιλιομετρα.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις για να απαντας ο,τι να ναι.

Εγω εβαλα φωτογραφια μου. Βαλε και εσυ να μας βουλωσεις το στομα! Η εμπειρια και η επιβλητικοτητα φαινονται απο χιλιομετρα.
Ο εγκάφαλος σου έχει γεμίσει λίπος και χοληστερίνη.  :vomit:
Τα ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΟΥ είναι η φωτογραφία και ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ?  :2funny: Μα την Παναγια δεν ξέρεις από βασικές έννοιες Ελληνικής γλώσσας και δεν έχεις στοιχειώδη νοημοσύνη.

Η φωτογραφία σου χοντρέ είναι για τον πούτσο. Εγώ φωτογραφία μου (ασχετο) έχω ανεβάσει στο νημα ψαξε να την βρείς. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις και συνεχίζεις να είσαι πανίβλακας είναι ότι κάποιος που ξέρει πολεμικες τέχνες ακόμα και το μισό σου σώμα να έχει σε έχει κάνει άχρηστο.
Ποσες φορες πρέπει να στο γράψω για να το εμπεδώσεις? 100? 1000?

Και επίσης, όταν ξεκινάς μια συζητηση μείνε στην συζήτηση, μην ανοίγεις 1000 άσχετα θέματα! Θα πάρεις για όλα απαντήσεις εάν μάθεις πρώτα Ελληνικά! Μου αρέσει που βρίζεις τους ξένους και εσύ δεν ξέρεις να συζητάς, ούτε να γραφεις Ελληνικά.  Θες να το παίξεις και αρχαίος απόγονος Ελλήνων Επαρτιατών με την μπυροκοιλιά.   :jerking:

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Οι υπερβολικα λεπτοι ζητανε να τους ικανοποιεις τον πρωκτο. Ετσι δεν ειναι;
είπες ακόμα,μια άσχετη μαλακια για να,μας πείσεις ότι είσαι γνήσιο αρσενικό!!  Μπυροκοιλια,δεν έχεις ούτε χοντρος είσαι αλλά όχι φιτ 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Γαμάτα ελληνικα γραφω.

Η φωτογραφια ασχετε αποδεικνυει τα παντα σε οποιον ειναι γνωστης.

Σε ασχετους ΟΝΤΩΣ δε λεει τιποτα!!!!!

Οσο για το ξυλο, δυσκολα ενας κικμποξερ δερνει καποιον με διπλασιο βαρος. Ακομα και αν ο δευτερος ειναι ασχετος. Αλλα εγω μονο ασχετος δεν ειμαι οπως αποδεικνυει και η φωτογραφια μου. :grin:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μπυροκοιλια,δεν έχεις ούτε χοντρος είσαι αλλά όχι φιτ 

Ευχαριστω που αποκαθιστας την αληθεια. Φιτ εννοεις γραμμωμενος προφανως. Οχι δεν ειμαι γραμμωμενος ουτε θελω να γινω. Προτυπο μου ειναι ο Mark Hunt πρωταθλητης βαρεων βαρων.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γαμάτα ελληνικα γραφω.

Η φωτογραφια ασχετε αποδεικνυει τα παντα σε οποιον ειναι γνωστης.

Σε ασχετους ΟΝΤΩΣ δε λεει τιποτα!!!!!

Οσο για το ξυλο, δυσκολα ενας κικμποξερ δερνει καποιον με διπλασιο βαρος. Ακομα και αν ο δευτερος ειναι ασχετος. Αλλα εγω μονο ασχετος δεν ειμαι οπως αποδεικνυει και φωτογραφια μου. :grin:

Για τον πόυτσο ειναι τα Ελληνικά σου. Παίζει να είσαι Αλβανός και να μην το ξέρεις.  :jerking:
ουτε για το χρονια που εχω ξοδεψει

δε χρειαζεται και καμια αλλα αποδειξη

Εσυ αν εχει την παραμικρη αποδειξη

Αν ήσουν σχετικός δε θα εγραφες όλες αυτές τις μαλακίες. Αν ήσουν σχετικός θα είχες δει πράγματα και θα το βούλωνες. Είσαι άσχετος για αυτό επιμένεις. Απλά τα πράγματα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Τα ελληνικα μου ειναι επιπεδου πανεπιστημιου. Η κατανοηση σου ειναι επιπεδου Δημοτικου.

Σου ειπα να βαλεις φωτογραφια σου να κρινουμε ολοι αν εχεις κανει στη ζωη σου γυμναστικη και τι ειδους. Μεχρι τοτε βουλωστο!

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα ελληνικα μου ειναι επιπεδου πανεπιστημιου. Η κατανοηση σου ειναι επιπεδου Δημοτικου.
Τα Ελληνικά σου Αλβανέ είναι για τον πούτσο.
Σου ειπα να βαλεις φωτογραφια σου να κρινουμε ολοι αν εχεις κανει στη ζωη σου γυμναστικη και τι ειδους. Μεχρι τοτε βουλωστο!
Αυτοκτόνησε, είσαι τέρμα χαζός.

Τι να κρίνεις ρε παπάρα? Σου περνάει από το κλούβιο μυαλό σου ότι δεν με ενδιαφέρει η άσχετη άποψη σου? Σου περνάει από το μυαλό ότι στα @@ μου να σου αποδείξω τι είμαι και τι έχω πετύχει που όλη μου την ζωή είναι μέσα στον αθλητισμό? Γιατί είσαι τόσο χαζός? Σου εξηγώ όμορφα και ωραία ότι ένας kickboxer με τα μισά σου κιλά σε έχει κάνει άχρηστο. Και εσύ μου λες ανέβασε φωτογραφία να σε κρίνω. Αν δεις το δικέφαλο μου θα κρίνεις τα χρονια μου στο kick? Tι στον πούτσο Ελληνικά έμαθες? Σε ποιο γαμώ σχολειό πηγες ρε αμόρφωτε?  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom