ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
Τι γνώμη έχετε για το,γάλα? Κάνει καλό η είναι άχρηστη τροφή όπως λένε Πολλοί?
εγω πιστευω οτι ειναι σουπερ τροφη ...κι αςεχει γινει τοσος ντορος για το αντιθετο
Τι γνώμη έχετε για το,γάλα? Κάνει καλό η είναι άχρηστη τροφή όπως λένε Πολλοί?
Το ότι είσαι άσχετος το λύσαμε, το ότι επιμένεις σε κάνει και πανιβλακα.
Έχω δει αρκετά σώματα σαν το δικό σου να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν πιτσιρίκια σε ring, και δεν μπορούσαν να περάσουν χτυπήματα. Εσύ μιλάς για ένα σώμα με κοιλια και εγώ σου μιλάω για άτομα μαχητές.
Αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα τις διαφορες δεν φταίω εγώ που είσαι τόσο άσχετος. Μου αρέσει που γραφεις ότι είσαι και ψαγμένος τρομάρα σου.
άρα οι γυμνασμενοι δεν έχουν ένα σωρό κατακτήσεις πάνε και αυτοί στο αγοραστο τελικά.ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ....μαλιστα δεν ειναι τυχαιο οτι τα καλιτερα γαμησια ταχω κανει με κικ μποξερς και ποδοσφαιριστες.....αριστη φυσικη κατασταση
εγω πιστευω οτι ειναι σουπερ τροφη ...κι αςεχει γινει τοσος ντορος για το αντιθετο
Σιγά μη σου δώσω λογαριασμό τι κάνω σε ολόκληρη τη ζωή μου. Εδώ είναι τόπικ για γυμναστήριο.
φυσικα και αλλαζει η ζωη σου οταν εισαι φιτ...κοιτας τον εαυτο σου στον καθρεφτη κι ευχαριστιεσαι περπατας χωρις να κουραζεσαι γαμας χωρις να σου κοβεται η ανασα δουλευεις χωρος να κουραζεσαι...και το ακριβο αμαξι παλι εχει πολλα να σου δωσει αποενα παλιο που σε εκθετει συνεχεια....
άρα οι γυμνασμενοι δεν έχουν ένα σωρό κατακτήσεις πάνε και αυτοί στο αγοραστο τελικά.
ναι δεν το είπα για κακό ελπίζω να μη σε πρόσβαλα απλά βλέπεις ένα γυμνασμενο γραμμωμενο λες θα έχει επιτυχίες δεν θα προλαβαίνειολκι ψωνιζουν ...ο καθενας για διαφορετικους λογους
Για αρχή μάθε Ελληνικά γιατί έτσι που γραφεις νόημα δεν βγαίνει.Εγω εβαλα φωτογραφια μου. Δε χρειαζεται αλλη αποδειξη ουτε για το χρονια που εχω ξοδεψει κατω απ το σιδερο, ουτε για τον ιδρωτα που εχω χυσει, ουτε για το ξυλο που εχω ριξει μεσα και εξω απο τα ρινγκ. Οποιος ξερει βλεπει. Και δε χρειαζεται και καμια αλλα αποδειξη για το ποσο επιβλητικος φαινομαι ΕΓΩ οταν κανω τα ντυσιματα μου, με τα παλτα, τα dainese και τις μποτες, και ποσο μη επιβλητικος φαινεται καποιος που κανει γραμμωση (θα ειναι σαν κρεμαστρα με ρουχα) .
Εσυ αν εχει την παραμικρη αποδειξη για τη εμπειρια σου δειξε την.
Για αρχή μάθε Ελληνικά γιατί έτσι που γραφεις νόημα δεν βγαίνει.
Ποια αποδεικτικά σου ρε? Πούντα? Τι σιδερα, ιδρώτες και άσχετα είναι αυτά? Δεν μιλάμε για το ποσο χοντρός είσαι και πως φαίνεσαι με την μπυροκοιλιά. Εγώ σου λέω για αθλητές που ασχολούνται με την μάχη, μη βάλουμε και αυτούς που συνδυάζουν gym με κάποια πολεμική τέχνη (αστο).
Δεν έχεις ελπίδες χοντρέ, τι δεν καταλαβαίνεις?
Aμφιβάλλω αν έχεις ανεβεί ποτε σε ρινγκ ή έστω να έχεις ασχοληθεί, αλλιώς δεν θα τα εγραφες όλα αυτά.
ολκι ψωνιζουν ...ο καθενας για διαφορετικους λογους
αχρηστο ειναι, μονο γιαουρτακι κατσικισιο ή κεφιρΤι γνώμη έχετε για το,γάλα? Κάνει καλό η είναι άχρηστη τροφή όπως λένε Πολλοί?
Ο εγκάφαλος σου έχει γεμίσει λίπος και χοληστερίνη.Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις για να απαντας ο,τι να ναι.
Εγω εβαλα φωτογραφια μου. Βαλε και εσυ να μας βουλωσεις το στομα! Η εμπειρια και η επιβλητικοτητα φαινονται απο χιλιομετρα.
είπες ακόμα,μια άσχετη μαλακια για να,μας πείσεις ότι είσαι γνήσιο αρσενικό!! Μπυροκοιλια,δεν έχεις ούτε χοντρος είσαι αλλά όχι φιτΟι υπερβολικα λεπτοι ζητανε να τους ικανοποιεις τον πρωκτο. Ετσι δεν ειναι;
δοκίμασα κέφιρ αλλά δε μου άρεσε η γεύση τουαχρηστο ειναι, μονο γιαουρτακι κατσικισιο ή κεφιρ
Μπυροκοιλια,δεν έχεις ούτε χοντρος είσαι αλλά όχι φιτ
Γαμάτα ελληνικα γραφω.
Η φωτογραφια ασχετε αποδεικνυει τα παντα σε οποιον ειναι γνωστης.
Σε ασχετους ΟΝΤΩΣ δε λεει τιποτα!!!!!
Οσο για το ξυλο, δυσκολα ενας κικμποξερ δερνει καποιον με διπλασιο βαρος. Ακομα και αν ο δευτερος ειναι ασχετος. Αλλα εγω μονο ασχετος δεν ειμαι οπως αποδεικνυει και φωτογραφια μου.
ουτε για το χρονια που εχω ξοδεψει
δε χρειαζεται και καμια αλλα αποδειξη
Εσυ αν εχει την παραμικρη αποδειξη
οκ! αλλα ειναι πολυ υγιεινο παντωςδοκίμασα κέφιρ αλλά δε μου άρεσε η γεύση του
Τα Ελληνικά σου Αλβανέ είναι για τον πούτσο.Τα ελληνικα μου ειναι επιπεδου πανεπιστημιου. Η κατανοηση σου ειναι επιπεδου Δημοτικου.
Αυτοκτόνησε, είσαι τέρμα χαζός.Σου ειπα να βαλεις φωτογραφια σου να κρινουμε ολοι αν εχεις κανει στη ζωη σου γυμναστικη και τι ειδους. Μεχρι τοτε βουλωστο!