ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
το δερματινο τι μαρκα ?
το δερματινο μεδερμα απο αρχιδια ελεφαντα....γνησιο γιαπωνεζικο sugamoto kolo...με σημα το πουτσοκεφαλο
το δερματινο τι μαρκα ?
Ευχαριστω που αποκαθιστας την αληθεια. Φιτ εννοεις γραμμωμενος προφανως. Οχι δεν ειμαι γραμμωμενος ουτε θελω να γινω. Προτυπο μου ειναι ο Mark Hunt πρωταθλητης βαρεων βαρων.
Φιλε μου για τον κικ μποξερ πολυ αμφιβαλω οτι θα τα βγαλεις ευκολα περα μαζι του αν εχει δυνατα χτυπηματα.
Εκει που ομως οντως θα φας ξυλο και ή στο τελος θα κοιμηθεις ή θα φυγεις με κανενα σπασμενο χερακι-ποδαρακι ειναι με εναν πραγματικο μπλεζωνα του brazilian jiu jitsu
Σε κράζω γιατί είσαι για τον πουτσο και αμόρφωτος. Δεν ξέρεις να γραφεις Ελληνικά και ζεις σε μια περιοχή που σε γαμάνε Πακιστανοί, για αυτό έχεις ψυχολογικά με τους ξένους. Τώρα τα αλλα που γραφεις συνεχεια για six pack και προτυπα με κάνει να σκέφτομαι μήπως σε εχουν γαμήσει τιποτα πουσταρια και σου έχει μείνει και αυτό ψυχολογικό. Δεν γίνετε να είσαι τοσο τρομπας και να γραφεις όλες αυτές τις μαλακίες. Αυτοκτόνησε χοντρέ.το κουμουνι με τρολαρει γιατι ειμαι πατριωτης και οχι αλβανολαγνος σαν αυτον.
τα παραδεογματα σπουδαιων αθλητων που ¨εχει δει" ειναι αυτοι πο6 "συνδυαζουν τζυμ με πολεμικη τεχνη" αυτους εχει προτυπα τα παιδακια που μολις ξεκινησαν να ασκουνται και ονειρεονται οτι θα εχουν σιξ πακ και θα τους δερνουν ολους γεματο το ββ.γρ με θρεντ απο τετοια παιδακια
οσο για το κουμουνι δεν τολμαει να βαλει φωτο γιατι μοιζει με τραβεστι στο τελικο σταδιο του εητζ...
Άποψη σου, εγώ το λέω γιατί είμαι στον χώρο και έχω δει αρκετά πράγματα.
Τώρα για το άλλο που λες και δεν έχει καμια σχέση με αυτό που συζητάω, αλλα ας απαντήσω αναλόγως, αν έχει και ο άλλος όπλο τότε θα κοιμηθεί στον άλλον κόσμο.
Σε κράζω γιατί είσαι για τον πουτσο και αμόρφωτος. Δεν ξέρεις να γραφεις Ελληνικά και ζεις σε μια περιοχή που σε γαμάνε Πακιστανοί, για αυτό έχεις ψυχολογικά με τους ξένους. Τώρα τα αλλα που γραφεις συνεχεια για six pack και προτυπα με κάνει να σκέφτομαι μήπως σε εχουν γαμήσει τιποτα πουσταρια και σου έχει μείνει και αυτό ψυχολογικό. Δεν γίνετε να είσαι τοσο τρομπας και να γραφεις όλες αυτές τις μαλακίες. Αυτοκτόνησε χοντρέ.
Δεν ειμαι χοντρος! Ειμαι αθλητης ευσωμος! Μα καλα γκαβοι ειστε ολοι; Το αναρχοαπλυτο τρολ με εχει αχτι γιατι θελω να διωξω τους επιβητορες του. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!
Εσεις οι υπολοιποι μυωπια εχετε;
ΟΚ δεν είσαι χοντρός, απλά έχεις λίγο περιττό λίπος. Μερικές σελίδες πριν είπες για μένα όμως ότι καλύτερα να έμενα χοντρός σαν πιο εκφοβιστικός και ότι η εμφάνισή μου θηλυκοποιείται. Άρα υποστηρίζεις τη χοντρή εμφάνιση ή όχι;Δεν ειμαι χοντρος! Ειμαι αθλητης ευσωμος! Μα καλα γκαβοι ειστε ολοι; Το αναρχοαπλυτο τρολ με εχει αχτι γιατι θελω να διωξω τους επιβητορες του. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!
Εσεις οι υπολοιποι μυωπια εχετε;
Εννοείτε ότι είναι επιλογή του καθενός, αν υπάρχει κάποιος που μειώνει σώματα που δεν μπορεί να φτάσει είναι η αμόρφωτη πουστάρα.ειναι επιλογη του καθενος ναεχει το σωμα στο οποιο ο ιδιος νιωθει καλα...
Αρκει βεβαια να μην προσπαθει να πεισει και τους αλλους οτι αυτο ειναι το σωστο..
το σωμα που εχει ως προτυπο ο duke ...ειναι το σωμα του χειρονακτη που τρωει τα παχεια πανσετακια πινει τσιπουρα και τρωει μπακλαβαδες..που και που σηκωνει και κανα ντενεκε με χαρμανι και τον ανεβαζει με τα ποδια στον τεταρτο
...καμμια σχεση ομως με αθλητισμο ολο αυτο...αρα εκτος θεματος
Εμένα μου θυμίζει κάτι κλασσικές χοντρές που τσαμπουνάνε ότι σημασία πάνω απ' όλα έχει η προσωπικότητα και ότι ο άλλος να τις εκτιμήσει για τα πλούσια εσωτερικά τους χαρίσματα. Ενώ στην ουσία δεν μπορούν και δε θέλουν να κόψουν να γλυκά και το γυρίζουν στη φιλοσοφία, για να δικαιολογήσουν και να νιώσουν καλύτερα για την αδυναμία τους. Λες και δεν μπορείς να έχεις προσωπικότητα μαζί με ωραία εξωτερική εμφάνιση ας πούμε...ειναι επιλογη του καθενος ναεχει το σωμα στο οποιο ο ιδιος νιωθει καλα...
Αρκει βεβαια να μην προσπαθει να πεισει και τους αλλους οτι αυτο ειναι το σωστο..
το σωμα που εχει ως προτυπο ο duke ...ειναι το σωμα του χειρονακτη που τρωει τα παχεια πανσετακια πινει τσιπουρα και τρωει μπακλαβαδες..που και που σηκωνει και κανα ντενεκε με χαρμανι και τον ανεβαζει με τα ποδια στον τεταρτο
...καμμια σχεση ομως με αθλητισμο ολο αυτο...αρα εκτος θεματος
Τον rulon gardner τον εβαλες στα αδυνατα του
Για την ιστορια, ειναι ο αμερικανος παλαιστης που στερησε απ τον καρέλιν το τεταρτο συνεχομενο χρυσο στους ολυμπιακούς στην ελληνορωμαϊκη...
εκει που υπερτερουσε ηταν η φυσικη του κατασταση...Στα 40 δευτερα λαχανιαζει. Το ειπε ο σουπερπουστομαριο.
Στα 40 δευτερα λαχανιαζει. Το ειπε ο σουπερπουστομαριο.
Κάνει 1 ώρα τρέξιμο και έχει κοιλια!Εγω τρεχω μια ωρα στο διαδρομο.
Το βρήκες πουστάρα, είμαι ένας αδύνατος και αγύμναστος τύπος.Ο λαιμος μου ειναι οσος ο μηρος σου. Για να μην πω φαρδυτερος!!!!!!!!!
Σαν τραβεστι σε τελικο σταδιο εητζ εισαι γι αυτο δεν τολμας να δειξεις φωτο σου!