Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
Ευχαριστω που αποκαθιστας την αληθεια. Φιτ εννοεις γραμμωμενος προφανως. Οχι δεν ειμαι γραμμωμενος ουτε θελω να γινω. Προτυπο μου ειναι ο Mark Hunt πρωταθλητης βαρεων βαρων.

Παντως φιλε επειδη βλεπω ufc εχει 12 νικες και 11 ηττες... Εχει κανει καποιοες εντυπωσιακες νικες αλλα με τους σπουδαιοτερους πανω κατω εχει χασει απο ολους (miocic, silva, werdum, dos Santos, overeem κτλ)

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε μου για τον κικ μποξερ πολυ αμφιβαλω οτι θα τα βγαλεις ευκολα περα μαζι του αν εχει δυνατα χτυπηματα.
Εκει που ομως οντως θα φας ξυλο και ή στο τελος θα κοιμηθεις ή θα φυγεις με κανενα σπασμενο χερακι-ποδαρακι ειναι με εναν πραγματικο  μπλεζωνα του brazilian jiu jitsu

Άποψη σου, εγώ το λέω γιατί είμαι στον χώρο και έχω δει αρκετά πράγματα.
Τώρα για το άλλο που λες και δεν έχει καμια σχέση με αυτό που συζητάω, αλλα ας απαντήσω αναλόγως, αν έχει και ο άλλος όπλο τότε θα κοιμηθεί στον άλλον κόσμο.

το κουμουνι με τρολαρει γιατι ειμαι πατριωτης και οχι αλβανολαγνος σαν αυτον. :cheesy:

τα παραδεογματα σπουδαιων αθλητων που ¨εχει δει" ειναι αυτοι πο6 "συνδυαζουν τζυμ με πολεμικη τεχνη" :2funny: αυτους εχει προτυπα :2funny: τα παιδακια που μολις ξεκινησαν να ασκουνται και ονειρεονται οτι θα εχουν σιξ πακ και θα τους δερνουν ολους :grin: γεματο το ββ.γρ με θρεντ απο τετοια παιδακια

οσο για το κουμουνι δεν τολμαει να βαλει φωτο γιατι μοιζει με τραβεστι στο τελικο σταδιο του εητζ...
Σε κράζω γιατί είσαι για τον πουτσο και αμόρφωτος. Δεν ξέρεις να γραφεις Ελληνικά και ζεις σε μια περιοχή που σε γαμάνε Πακιστανοί, για αυτό έχεις ψυχολογικά με τους ξένους. Τώρα τα αλλα που γραφεις συνεχεια για six pack και προτυπα με κάνει να σκέφτομαι μήπως σε εχουν γαμήσει τιποτα πουσταρια και σου έχει μείνει και αυτό ψυχολογικό. Δεν γίνετε να είσαι τοσο τρομπας και να γραφεις όλες αυτές τις μαλακίες. Αυτοκτόνησε χοντρέ.  :jerking:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
Άποψη σου, εγώ το λέω γιατί είμαι στον χώρο και έχω δει αρκετά πράγματα.
Τώρα για το άλλο που λες και δεν έχει καμια σχέση με αυτό που συζητάω, αλλα ας απαντήσω αναλόγως, αν έχει και ο άλλος όπλο τότε θα κοιμηθεί στον άλλον κόσμο.

Σε κράζω γιατί είσαι για τον πουτσο και αμόρφωτος. Δεν ξέρεις να γραφεις Ελληνικά και ζεις σε μια περιοχή που σε γαμάνε Πακιστανοί, για αυτό έχεις ψυχολογικά με τους ξένους. Τώρα τα αλλα που γραφεις συνεχεια για six pack και προτυπα με κάνει να σκέφτομαι μήπως σε εχουν γαμήσει τιποτα πουσταρια και σου έχει μείνει και αυτό ψυχολογικό. Δεν γίνετε να είσαι τοσο τρομπας και να γραφεις όλες αυτές τις μαλακίες. Αυτοκτόνησε χοντρέ.  :jerking:

ειναι επιλογη του καθενος ναεχει το σωμα στο οποιο ο ιδιος νιωθει καλα...
Αρκει βεβαια να μην προσπαθει να πεισει και τους αλλους οτι αυτο ειναι το σωστο..
το σωμα που εχει ως προτυπο ο duke  ...ειναι το σωμα του χειρονακτη που τρωει τα  παχεια πανσετακια πινει τσιπουρα και τρωει μπακλαβαδες..που και που σηκωνει και κανα ντενεκε με χαρμανι και τον ανεβαζει με τα ποδια στον τεταρτο

...καμμια σχεση ομως με αθλητισμο ολο αυτο...αρα  εκτος θεματος

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Ρε συ δούκα βασικά πες ότι δεν μπορείς να κόψεις τα πιτογυρα, τις πίτσες και τα μελομακάρονα αντί να μας τα ζαλίζεις για το πόσο ωραίο είναι να είσαι χοντρός και τότε θα σε παραδεχτούμε.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δεν ειμαι χοντρος! Ειμαι αθλητης ευσωμος! Μα καλα γκαβοι ειστε ολοι; Το αναρχοαπλυτο τρολ με εχει αχτι γιατι θελω να διωξω τους επιβητορες του. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!

Εσεις οι υπολοιποι μυωπια εχετε; :huh:

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Δεν ειμαι χοντρος! Ειμαι αθλητης ευσωμος! Μα καλα γκαβοι ειστε ολοι; Το αναρχοαπλυτο τρολ με εχει αχτι γιατι θελω να διωξω τους επιβητορες του. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!

σε λιγο θα μας πουνε οτι οι αθλητες του σουμο επειδη ειναι χοντροι δεν ειναι αθλητες :wanker:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Body-Shapes-olympic-athletes-Featured.jpg

z14996077Q,Dyscypliny-sportowe-uprawiane-przez-sfotografowany.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.extra.cz/images/thumbs/52/d8/52d8605-24908-atleti-7-658x900-fit.jpg[/img[/URL]]

[img]http://ic.pics.livejournal.com/matveychev_oleg/27303223/3407527/3407527_original.jpg

Τι κοινο εχουν αυτοι οι ανθρωποι μεταξυ τους; Ειναι αθλητες ολυμπιακου επιπεδου!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827

ΟΚ δεν είσαι χοντρός, απλά έχεις λίγο περιττό λίπος. Μερικές σελίδες πριν είπες για μένα όμως ότι καλύτερα να έμενα χοντρός σαν πιο εκφοβιστικός και ότι η εμφάνισή μου θηλυκοποιείται. Άρα υποστηρίζεις τη χοντρή εμφάνιση ή όχι;

Αναρχοάπλυτο τρολ ποιον λες ακριβώς;

Γενικά με πολεμικές τέχνες δεν έχω ασχοληθεί αλλά αυτό ότι το λίπος προσθέτει φόβητρο και δύναμη μου φαίνεται μια μπούρδα. Έχω δει πολλούς μαχητές να έχουν 6-pack.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αρκει βεβαια να μην προσπαθει να πεισει και τους αλλους οτι αυτο ειναι το σωστο..
το σωμα που εχει ως προτυπο ο duke  ...ειναι το σωμα του χειρονακτη που τρωει τα  παχεια πανσετακια πινει τσιπουρα και τρωει μπακλαβαδες..που και που σηκωνει και κανα ντενεκε με χαρμανι και τον ανεβαζει με τα ποδια στον τεταρτο

Εννοείτε ότι είναι επιλογή του καθενός, αν υπάρχει κάποιος που μειώνει σώματα που δεν μπορεί να φτάσει είναι η αμόρφωτη πουστάρα.
Εγώ αυτό που λέω είναι το εξής, ένας kickboxer με το μισό σώμα της πουστάρας τον έχει κάνει άχρηστο στα κλοτσομπουνίδια.  Το έχω δει το σκηνικό αρκετές φορες στο ρινγκ, στα 40 δευτερα θα έχει ήδη λαχανιάσει από την κούραση. Ένας που ασχολείται με την μάχη εννοείτε θα κάνει άχρηστο έναν που ασχολείται με τα πιτογυρα.

Για τον πούτσο είσαι χοντρέ, σε κερνάνε κεμπαπ στην κωλότρυπα σου Πακιστανοί για αυτό είσαι έτσι.  :vomit:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827

Εμένα μου θυμίζει κάτι κλασσικές χοντρές που τσαμπουνάνε ότι σημασία πάνω απ' όλα έχει η προσωπικότητα και ότι ο άλλος να τις εκτιμήσει για τα πλούσια εσωτερικά τους χαρίσματα. Ενώ στην ουσία δεν μπορούν και δε θέλουν να κόψουν να γλυκά και το γυρίζουν στη φιλοσοφία, για να δικαιολογήσουν και να νιώσουν καλύτερα για την αδυναμία τους. Λες και δεν μπορείς να έχεις προσωπικότητα μαζί με ωραία εξωτερική εμφάνιση ας πούμε...

Επισκέπτης
Τον rulon gardner τον εβαλες στα αδυνατα του

28ixgyw.jpg

Για την ιστορια, ειναι ο αμερικανος παλαιστης που στερησε απ τον καρέλιν το τεταρτο συνεχομενο χρυσο στους ολυμπιακούς στην ελληνορωμαϊκη...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
k sta δικα σου νωντα του χρονου 474

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Τον rulon gardner τον εβαλες στα αδυνατα του

28ixgyw.jpg

Για την ιστορια, ειναι ο αμερικανος παλαιστης που στερησε απ τον καρέλιν το τεταρτο συνεχομενο χρυσο στους ολυμπιακούς στην ελληνορωμαϊκη...

Στα 40 δευτερα λαχανιαζει. Το ειπε ο σουπερπουστομαριο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εγω τρεχω μια ωρα στο διαδρομο.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στα 40 δευτερα λαχανιαζει. Το ειπε ο σουπερπουστομαριο.

Πες μας ότι έχεις πάρει και χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο!
Το χρυσό στην μαλακια το έχεις σίγουρα.

Εγω τρεχω μια ωρα στο διαδρομο.
Κάνει 1 ώρα τρέξιμο και έχει κοιλια!
Τι λες μωρή πουστάρα? Τα σκέφτεσαι πριν τα γράψεις?  :vomit: :vomit: :vomit:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ο λαιμος μου ειναι οσος ο μηρος σου. Για να μην πω φαρδυτερος!!!!!!!!!

Σαν τραβεστι σε τελικο σταδιο εητζ εισαι γι αυτο δεν τολμας να δειξεις φωτο σου!

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο λαιμος μου ειναι οσος ο μηρος σου. Για να μην πω φαρδυτερος!!!!!!!!!

Σαν τραβεστι σε τελικο σταδιο εητζ εισαι γι αυτο δεν τολμας να δειξεις φωτο σου!
Το βρήκες πουστάρα, είμαι ένας αδύνατος και αγύμναστος τύπος.  :vomit:
Τρέξε χοντρέ! Τρέξε!  :vomit:

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Έλεος ξεκολατε με αυτά και εγώ έχω κοιλιά και τρέχω 10 κμ σε μια ώρα αντε τελειώσετε και να δούμε κάνα σοβαρό,θέμα σε διατροφολογο έχει πάει κανείς? Σκέφτομαι να δοκιμάσω γιατί ενώ προσέχω και γυμναζομαι,δεν χάνω είμαι 1.67 και παίζω από 74 έως 78 κιλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom