Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
χαβαλέ κάνει τυπε  :grin:

συγχαρητηρια πάντως για τη δουλεια που έκανες είναι πολύ καλή.

Καθολου χαβαλε. Εχω μελετησει σε βαθος το θεμα μαχη. Τωρα ο καθενας κανει τις επιλογες του ομορφια ή δυναμη κ επιβλητικοτητα.

Μπορεί και να το εννοεί, άμα κρίνω από μια φωτό του που μας έχει δείξει από πολεμικές τέχνες όπου έχει μπυροκοίλι...

Το μπυροκοιλι οπως λες υβριστικα μου δινει εξτρα Δυναμη (Δυναμη=ΜαζαΧΕπιταχυνση) στα χτυπηματα και δευτερον με κανει να δειχνω θηριωδης οταν φοραω ρουχα. Δυσκολα καποιος αποφασιζει να μπλεξει μαζι μου.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
το πρασινο τσαι καλοειναι να το πινουμε γτ ειναι αντιοξειδωτικο..και αποτοξινωτικο..εμενα δε μου αρεσει καθολου η γευση του δυστυχως..

Στο δικο μου οργανισμο λειτουργει καλιτερα ως λιποδιαλυτικο μια τριημερη αποτοξινωση με χυμους φρουτων και λαχανικων...το κανω οταν νκολαει  η ζυγαρια μου

Μια πολυ νοστιμη συνταγη για χυμο ειναι συνδιασμος μηλο καροτο πορτοκαλι..κικ αν εχετε και λιγο ροδι...

αν θελουμε περισσοτερο οφελος για τον οργανισμο προσθετουμε και λιγο χυμο απο ωμο παντζαρι αλλα αυτο τοαγηνουμε να μεινει στιμενο 2 ωρες πριν το πιουμε..γτ αλλιως ειναι τοξικο για τον οργανισμο...Αυτος ο χυμος οταν τον πιουμε νηστικοι το πρωι εχει και αντικαρκινικη δραση εκτος των αλλων

Βαλε και τζιντζερ. Θα με θυμηθεις. ;)

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Μετά από τις ώρες ύπνου το σώμα σου θα "πεινάει" για πρωτεΐνη. Καλύτερα λοιπόν τα ασπράδια που η πρωτεΐνη τους θα απορροφηθεί γρηγορότερα παρά το καζεΐνούχο κι άρα αργής απορρόφησης γιαούρτι.
Κράτα το γιαούρτι για πριν τον ύπνο.

Τα ασπραδια κανουν για μετα την προπονηση?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
doyka βαλε παλι την φωτο σου γτ δεν την θυμαμαι

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Από την στιγμή που δεν παίρνεις συμπλήρωμα πρωτεΐνης  είναι η καλύτερη επιλογή μαζί με μια μπανάνα.

δεν παιρνω,οποτε ή θα βρασω αυγα μετα τη γυμναστικη και θα φαω τα ασπραδια,ή θα φαω κοτοπουλο με ρυζι.
καλα το παω?

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Εφόσον μιλάμε για μυϊκή ανάπτυξη, το καλύτερο είναι να έχεις μαζί σου τα ασπράδια και να τα φας μαζί με την μπανάνα αμέσως μετά την προπόνηση και μετά από μιάμιση ώρα να φας κανονικό γεύμα, κοτόπουλο, ρύζι, σαλάτα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Εφόσον μιλάμε για μυϊκή ανάπτυξη, το καλύτερο είναι να έχεις μαζί σου τα ασπράδια και να τα φας μαζί με την μπανάνα αμέσως μετά την προπόνηση και μετά από μιάμιση ώρα να φας κανονικό γεύμα, κοτόπουλο, ρύζι, σαλάτα.

Εννοουσα οτι μπορει να φαω ασπραδια απο βραστα αυγα μετα την προπονηση,και οχι να εχω ενα μπουκαλι με ασπραδι οπως τα βρισκουμε στο εμποριο.Ξερεις,παστεριωμενο ασπραδι.Το εχω βρει σε σουπερ μαρκετ.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Εννοουσα οτι μπορει να φαω ασπραδια απο βραστα αυγα μετα την προπονηση,και οχι να εχω ενα μπουκαλι με ασπραδι οπως τα βρισκουμε στο εμποριο.Ξερεις,παστεριωμενο ασπραδι.Το εχω βρει σε σουπερ μαρκετ.

Ναι κανονικά ασπράδια βρασμένα, αυτό εννοούσα κι εγώ και κανονική μπανάνα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Το πρωι τρωω ομελετα με μπανανα και αβοκαντο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Καθολου χαβαλε. Εχω μελετησει σε βαθος το θεμα μαχη. Τωρα ο καθενας κανει τις επιλογες του ομορφια ή δυναμη κ επιβλητικοτητα.

Το μπυροκοιλι οπως λες υβριστικα μου δινει εξτρα Δυναμη (Δυναμη=ΜαζαΧΕπιταχυνση) στα χτυπηματα και δευτερον με κανει να δειχνω θηριωδης οταν φοραω ρουχα. Δυσκολα καποιος αποφασιζει να μπλεξει μαζι μου.
Προτιμώ τη μάζα να την έχω σε μυς παρά σε ξύγκι. Ξέρεις, μπορείς να έχεις τη δύναμη/επινοητικότητα μαζί με την ομορφιά, δεν είναι ανάγκη να πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στα δύο. Και η διάπλαση μου σίγουρα δεν έχει ολοκληρωθεί σε καμία περίπτωση. Χρειάζομαι ακόμα να αναπτύξω μπόλικη μυικοτητα που θα πάρει πολύ μεγαλύτερο διάστημα από το να πέσω στο 10% λίπους.

Να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι δε με έχει απειλήσει κανείς παρά το ότι έπαψα να δείχνω με τα ρούχα σαν παλαιστης του Σουμο. Ίσα ίσα που απολαμβάνω τον ίδιο, ίσως και περισσότερο, σεβασμό τώρα. Από γνωστούς δέχομαι κοπλιμέντα για το πως έχω γίνει στυλακι και πολλοί με κοιτάνε με θαυμασμό σαν να είμαι φωτοσοπαρισμενος. Κάποιοι άλλοι μου λενε ότι δε χρειαζόταν να μπω σε όλον αυτό τον κόπο και δεν έχει νόημα, αλλά τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Η αλήθεια είναι ότι αν έβλεπα κάποιον στο δρόμο σαν αυτον που έχεις άβαταρ με διπλοσιαγωνο κλπ, θα το έβαζα κακήν κακώς στα πόδια, αλλά όχι επειδη τον φοβάμαι, αλλά από αηδία. Τώρα άμα θέλεις να μη σου μιλάει κανένας γιατί μπορεί να θέλει το κακό σου και να σε σπάσει στο ξύλο, δικαίωμα σου. Όπως είπα και πριν, ο κόσμος έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ φαντασία με δικαιολογίες για να μην ξεφύγει από τη βολή του και ναμείνει χοντρός. Από δήθεν αργό μεταβολισμό μέχρι έλλειψη χρόνου/χρημάτων. Θέλει τεράστια δύναμη θέλησης, επιμονή, υπομονή και προσήλωση. Αλλιώς όλοι θα ήμασταν κομμάτια.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.879
Πόντοι
6.030
PE ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΩ POST ΕΔΩ ΜΕΣΑ ???
Tι κωλάρα είναι αυτή ρε φίλε?Μας κάβλωσες πρωινιατικα!!!
Θα ήθελα να μου πείτε απόψεις για φυστικοβούτυρο(παίρνω μιας ςταιρείς που είναι σχετικά καθαρό χωρις πρόσθετα κλπ)
Τρώω συνήθως 2 φέτες του τόστ το πρωί με μπανάνα και γάλα και νιώθω άρχοντας

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.879
Πόντοι
6.030
Προτιμώ τη μάζα να την έχω σε μυς παρά σε ξύγκι. Ξέρεις, μπορείς να έχεις τη δύναμη/επινοητικότητα μαζί με την ομορφιά, δεν είναι ανάγκη να πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στα δύο. Και η διάπλαση μου σίγουρα δεν έχει ολοκληρωθεί σε καμία περίπτωση. Χρειάζομαι ακόμα να αναπτύξω μπόλικη μυικοτητα που θα πάρει πολύ μεγαλύτερο διάστημα από το να πέσω στο 10% λίπους.

Να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι δε με έχει απειλήσει κανείς παρά το ότι έπαψα να δείχνω με τα ρούχα σαν παλαιστης του Σουμο. Ίσα ίσα που απολαμβάνω τον ίδιο, ίσως και περισσότερο, σεβασμό τώρα. Από γνωστούς δέχομαι κοπλιμέντα για το πως έχω γίνει στυλακι και πολλοί με κοιτάνε με θαυμασμό σαν να είμαι φωτοσοπαρισμενος. Κάποιοι άλλοι μου λενε ότι δε χρειαζόταν να μπω σε όλον αυτό τον κόπο και δεν έχει νόημα, αλλά τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Η αλήθεια είναι ότι αν έβλεπα κάποιον στο δρόμο σαν αυτον που έχεις άβαταρ με διπλοσιαγωνο κλπ, θα το έβαζα κακήν κακώς στα πόδια, αλλά όχι επειδη τον φοβάμαι, αλλά από αηδία. Τώρα άμα θέλεις να μη σου μιλάει κανένας γιατί μπορεί να θέλει το κακό σου και να σε σπάσει στο ξύλο, δικαίωμα σου. Όπως είπα και πριν, ο κόσμος έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ φαντασία με δικαιολογίες για να μην ξεφύγει από τη βολή του και ναμείνει χοντρός. Από δήθεν αργό μεταβολισμό μέχρι έλλειψη χρόνου/χρημάτων. Θέλει τεράστια δύναμη θέλησης, επιμονή, υπομονή και προσήλωση. Αλλιώς όλοι θα ήμασταν κομμάτια.
Φίλε, είδα τις φώτο! Πολύ καλά ξηγήθηκες!Μπράβο τρομερή βελτίωση!!!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Μεχρι να αναπτυξεις μυικοτητα θα φαινεσαι αδυναμος στους εχθρους σου. Και αν καταφερεις να την αναπτυξεις. Το σεβασμο των γνωστων σου θα επρεπε να τον εχεις ειτε χοντρος ειτε λεπτος. Αλιμονο αν πρεπει να αδυνατισουμε για να μας σεβονται οι συναδελφοι. Αυτο σημαινει οτι δεν ειμαστε σοβαροι σαν προσωπικοτητες. Αλλα ο κοσμος εκει εξω ειναι γεματος καθαρματα που εξοντωνουν τους αδυναμους και η μοντελιστικη ομορφια οχι μονο δεν τους αποθαρρυνει αλλα τους κανει να στριβουν τα μουστακια τους και να χαμογελανε πονηρα σα κωλομπαραδες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Mark%20Hunt%20KO%20Jerome%20k1%20gp%202001.jpg

Σωμα προτυπο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Μεχρι να αναπτυξεις μυικοτητα θα φαινεσαι αδυναμος στους εχθρους σου. Και αν καταφερεις να την αναπτυξεις. Το σεβασμο των γνωστων σου θα επρεπε να τον εχεις ειτε χοντρος ειτε λεπτος. Αλιμονο αν πρεπει να αδυνατισουμε για να μας σεβονται οι συναδελφοι. Αυτο σημαινει οτι δεν ειμαστε σοβαροι σαν προσωπικοτητες. Αλλα ο κοσμος εκει εξω ειναι γεματος καθαρματα που εξοντωνουν τους αδυναμους και η μοντελιστικη ομορφια οχι μονο δεν τους αποθαρρυνει αλλα τους κανει να στριβουν τα μουστακια τους και να χαμογελανε πονηρα σα κωλομπαραδες.
Δόξα τω Θεώ δε με έχει βλάψει ή απειλήσει κανένας. Αν έχεις τόσους εχθρούς που παραμονεύουν στη γωνία να σε πατήσουν, κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Μήπως πας γυρεύοντας πχ; Δεν είπα ότι πριν δεν είχα σεβασμό, αλλά ότι τωρα έχω κατά τι περισσότερο. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις πετύχει κάτι που ο περισσότερος κόσμος πασχίζει η πολλές φορές δεν μπαίνει καν στον κόπο να καταφερει. Τωρα όσους δε με υπολογίζουν είτε γυμνασμένο, είτε χοντρο, τους βάζω σε στερεοφωνικη σύνδεση με τα @@ μου και δε θα κάτσω να το δω και καλα σαν ένδειξη ότι δε μετράω σαν προσωπικότητα. Το τι αξίζω το ξέρω καλύτερα εγώ από όλους, πολλές φορές ο άλλος δεν ξέρει να εκτιμήσει. Στο κάτω κάτω με τη δική του προσωπικότητα τι γίνεται; Μην το βλέπουμε μονόπλευρα δηλαδή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom