vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.778
- Πόντοι
- 5.827
Έχω λίγες κάβλες λόγω εξαντλητικής διατροφής.eixe polla oistrogona δες τ βυζια του κ τις θηλες του στην παλια φωτο
σιγουρα τωρα θα θελει να γαμαει περισσοτερο
Έχω λίγες κάβλες λόγω εξαντλητικής διατροφής.eixe polla oistrogona δες τ βυζια του κ τις θηλες του στην παλια φωτο
σιγουρα τωρα θα θελει να γαμαει περισσοτερο
Η καρνιτινη τι είναι τυπε λιποδιαλυτης
Μού φαίνεται πολύ κουλό να σ' το προκάλεσε αυτό η καρνιτίνη. Όταν τη σταμάτησες, έπαψε το πρόβλημα;τη λαμβανεις πριν την ασκηση καμμια ωριτσα ...σε μενα δε λειτουργουσε καλα ..μου ανεβαζε παλμους σε ανυσηχητικο επιπεδο
Έπινα ένα διάστημα, γιατί σύμφωνα με έρευνες αναστέλλει την DHT. Έχω ένα μικρό πρόβλημα τριχόπτωσης. Αλλά όσον αφορά τη λιποδιαλυτική του δράση, μην περιμένεις τίποτα θαύματα. Νομίζω ότι ο καλύτερος λιποδιαλύτης μακράν είναι ο καφές. Δεν αφήνει ποτέ να πέσει ο μεταβολισμός από τις εξαντλητικές δίαιτες.
Μού φαίνεται πολύ κουλό να σ' το προκάλεσε αυτό η καρνιτίνη. Όταν τη σταμάτησες, έπαψε το πρόβλημα;
Η καρνιτινη τι είναι τυπε λιποδιαλυτης
Κολοκύθια, μπορεί να έχει λιποδιαλυτική δράση με συγκεκριμένες όμως προϋποθέσεις. Πρέπει να έχεις πολύ καλή φυσική κατάσταση, να προπονείσαι τακτικότατα, να την παίρνεις συγκεκριμένες ώρες και με άδειο στομάχι, να μην κάνεις διατροφή με βάση το κρέας, να μην έχεις γαστρίτιδα, κ.λπ. Επίσης παίζει ρόλο και αν παίρνεις άλλα συμπληρώματα αμινοξέων.
Κοινώς σε επαγγελματικό επίπεδο (μαραθωνοδρόμοι κ.λπ. ) ΙΣΩΣ να έχει αποτέλεσμα.
Σε γενικές γραμμές μέσα είσαι.
Από το πρώτο σου γεύμα πάντως λείπουν αυγά μαζί με την μπανάνα.
γαμάνε τα αυγά τυπε κυριως τα ασπράδια δεν έχουν και υδατάνθρακα και θερμιδες
2 γιαουρτια 2% -> 36γρ
100γρ κουακερ -> 14γρ
2 φετες ψωμι -> 7γρ
3-4 φετες τυρι (100γρ) -> 25γρ
1 μπανανα -> 1.5γρ
από το πρωϊνο εισαι ηδη στα 86γρ πρωτεΐνης. Με 2-3 ασπράδια το έπιασες το 100αρι.
Ρυζι με σογια να φάς για μεσημερι εισαι στο 150αρι. Γαμάει η σογια εχει ένα 35αρι στα 100γρ. Έπιασες τον ημερησιο στοχο. Από το μεσημερι.
Σογια ενοεις σαλτσα σογιας που πουλανε;;
σογια που πουλάνε στα βιολογικά. Κιμά σογιας κτλπ.
γαμάνε τα αυγά τυπε κυριως τα ασπράδια δεν έχουν και υδατάνθρακα και θερμιδες
2 γιαουρτια 2% -> 36γρ
100γρ κουακερ -> 14γρ
2 φετες ψωμι -> 7γρ
3-4 φετες τυρι (100γρ) -> 25γρ
1 μπανανα -> 1.5γρ
από το πρωϊνο εισαι ηδη στα 86γρ πρωτεΐνης. Με 2-3 ασπράδια το έπιασες το 100αρι.
Ρυζι με σογια να φάς για μεσημερι εισαι στο 150αρι. Γαμάει η σογια εχει ένα 35αρι στα 100γρ. Έπιασες τον ημερησιο στοχο. Από το μεσημερι.
Ααα οκ σε ευχαριστω! Παντως η σογια εχει και υποστηρικτες εχει και καποιους που την κραζουν... Ας πουμε τωρα τυχαια επεσα πανω σε αυτο-->
Προφανώς θα βγάλεις τα γιαούρτια, τα αυγά με διπλάσια ασπράδια για πρωινό θα σε βοηθήσουν περισσότερο, την βρώμη θα την φας με λίγο γάλα χαμηλών λιπαρών.
PE ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΩ POST ΕΔΩ ΜΕΣΑ ???
Γιατι τα βγαζεις τα γιαουρτια