Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Σαβουριασα ενα κουτι διπλες.
Σαβουριασα ενα κουτι διπλες.
Σαβουριασα μια πατάρα κτοπουλο με χορτα και ρυζι
Συνέχισε έτσι, η κοιλίτσα είναι γοητευτική στους άντρες.Εφαγα μια μαλακια σαν πεινιρλι και με επιασε ζαλαδα μαλλον ανεβασα πιεση.
Όπως είχα υποσχεθεί λοιπόν, ανεβάζω εικόνες με τη μεταμόρφωσή μου από το καλοκαίρι. Τελικά δεν έφτασα το 10% ακόμα (μάλλον είμαι πιο κοντά στο 12), αλλά η αλλαγή είναι εκπληκτική. Τέλος του χρόνου ευελπιστώ πως θα τα καταφέρω.Για να μοιραστώ κι εγώ την ιστορία μου μαζί σας, κατά καιρούς είχα προσπαθήσει να αποκτήσω αυτά τα σέξι 6-pack, αλλά ποτέ δεν είχα την απαιτούμενη αφοσίωση. Τελευταία μάλιστα με τη δουλειά παράτησα το γυμναστήριο και βολεύτηκα σε μια ρουτίνα δουλειά-σπίτι-delivery, με αποτέλεσμα να πάρω κάμποσα παραπανίσια κιλά. Ξεκινούσα δίαιτες για να τα ξεφορτωθώ, αλλά ποτέ δεν τις ακολουθούσα για παραπάνω από μία βδομάδα. Ώσπου γύρω στα τέλη Ιουλίου που πήρα την καλοκαιρινή μου άδεια το πήρα επιτέλους ζεστά. Στην αρχή έκοψα μαχαίρι τα junk food, περιόρισα τις ποσότητες και έβαλα περπάτημα/τρέξιμο στο πρόγραμμά μου. Τον τελευταίο μήνα προσέλαβα και personal trainer που μου όρισε προπονήσεις στο γυμναστήριο και συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο. Είμαι στην ευχάριστη θέση λοιπόν μέσα σε 3 μήνες να έχω χάσει 11 ολόκληρα κιλά. Από 86 έχω πέσει στα 75 (1,78 ύψος) και οι κοιλιακοί μου έχουν αρχίσει δειλά-δειλά να ξεπροβάλλουν. Μένει να χάσω άλλα 5, για να πέσω στο πολυπόθητο 10% λίπους. Αυτό το διάστημα πέρασε με πολλές θυσίες, πολύ χρόνο στην κουζίνα για να προετοιμάζω τα γεύματα, πολλές στερήσεις ενώ με έπιαναν λιγούρες για βρώμικο φαγητό και με σκληρές προπονήσεις που έκαναν δύσκολη την καθημερινότητα μου με τη δουλειά μέσα, αλλά άξιζε τον κόπο. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι όσα λέμε στους εαυτούς μας και τους γύρω για να αποφύγουμε το γυμναστήριο, να μη φτιάξουμε σώμα και γενικά να αναβάλλουμε τους στόχους μας είναι όλα δικαιολογίες. Απλά δεν έχουμε αρκετό κίνητρο και θέληση, για να τα κάνουμε. Σε ένα μήνα περίπου υπολογίζω να είμαι στο στόχο μου και να έχω το σώμα των ονείρων μου.
Ναι.Τυπε όντως εισαι εσυ;
Όπως είχα υποσχεθεί λοιπόν, ανεβάζω εικόνες με τη μεταμόρφωσή μου από το καλοκαίρι. Τελικά δεν έφτασα το 10% ακόμα (μάλλον είμαι πιο κοντά στο 12), αλλά η αλλαγή είναι εκπληκτική. Τέλος του χρόνου ευελπιστώ πως θα τα καταφέρω.
Αλήθεια, μίλησε κανένας για πακιστανική γράμμωση??
Είδες; Έκλεψα τις φωτό από άλλον για να το παίξω ιστορία σε ένα μπουρδελοφόρουμ.σιγα μην ειναι αυτος
Γάμησέ τα τύπε. Και ακόμα έχω να χάσω.Καλος εισαι τυπε
αλλα τι μπυροκοιλι ειχες φτιαξει ρε συ? πωπω τι λιπος ειχε μαζευτεί στη κοιλια ολο εκει το ειχες :S
εκανες τρελη δουλεια τυπε
Δε θα τό 'λεγα. Παλιότερα ήμουν 75-78 κιλά και πλαδαρός. Μάλλον skinny fat.εκανες τρελη δουλεια τυπε
Ειχες και παλιοτερα τετοιο σωμα;
Μούσι.Αυτο το μαυρο στο πηγούνι σου ειναι μουσι ή σκιά;