Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Για μένα σώμα πρότυπο είναι αυτό των αρχαίων Ελλήνων. Ο τύπος μπορεί να έχει κάμποση μυικοτητα, αλλά μοιάζει ντουλάπα.  :vomit:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δόξα τω Θεώ δε με έχει βλάψει ή απειλήσει κανένας. Αν έχεις τόσους εχθρούς που παραμονεύουν στη γωνία να σε πατήσουν, κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Μήπως πας γυρεύοντας πχ;

Στα Βορεια Προαστεια με το νωντα μενεις φιλε; Εγω μενω στην πλατεια Αττικης. Με γειτονα Ρουμανο, Γεωργιανο και Αλβανο. Λες να τον τρομαξω με τα καλλη μου;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Στα Βορεια Προαστεια με το νωντα μενεις φιλε; Εγω μενω στην πλατεια Αττικης. Με γειτονα Ρουμανο, Γεωργιανο και Αλβανο. Λες να τον τρομαξω με τα καλλη μου;

Ε εκεί που μένεις τα θέλει ο κώλος σου.  :s&m_1:

Δε μένω βόρεια προάστεια με κανέναν Νωντα, αλλά ούτε και πλατεία Αττικής. Σκοπεύω όμως την επόμενη φορά να μετακομίσω σε καλύτερη περιοχή.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ε εκεί που μένεις τα θέλει ο κώλος σου.  :s&m_1:

Δε μένω βόρεια προάστεια με κανέναν Νωντα, αλλά ούτε και πλατεία Αττικής. Σκοπεύω όμως την επόμενη φορά να μετακομίσω σε καλύτερη περιοχή.

Με τετοιο σωμα ειναι αναγκαίο να μετακομισεις σε πιο φλωρικη περιοχη.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Με τετοιο σωμα ειναι αναγκαίο να μετακομισεις σε πιο φλωρικη περιοχη.
Μ' αρέσει που κάθομαι και ανοίγω σοβαρή συζήτηση μαζί σου.
Εσύ κάτσε εκεί που είσαι να τρομάζεις του γεωργιανούς με την κοιλιά σου.  :thumbsup:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το μπυροκοιλι οπως λες υβριστικα μου δινει εξτρα Δυναμη (Δυναμη=ΜαζαΧΕπιταχυνση) στα χτυπηματα και δευτερον με κανει να δειχνω θηριωδης οταν φοραω ρουχα. Δυσκολα καποιος αποφασιζει να μπλεξει μαζι μου.

Πρώτη φορα στη ζωή μου διαβάζω ότι η μπυροκοιλιά δίνει extra δύναμη (επιτάχυνση 0)! Σε κάνει να δείχνεις ότι είσαι χοντρος με χοληστερίνη και λίπος, ετοιμόρροπο θυμα για κάποιον που ασχολείται με πολεμικές τέχνες.

Καθολου χαβαλε. Εχω μελετησει σε βαθος το θεμα μαχη. Τωρα ο καθενας κανει τις επιλογες του ομορφια ή δυναμη κ επιβλητικοτητα.
Είσαι άσχετος μη γραφεις άλλο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μ' αρέσει που κάθομαι και ανοίγω σοβαρή συζήτηση μαζί σου.
Εσύ κάτσε εκεί που είσαι να τρομάζεις του γεωργιανούς με την κοιλιά σου.  :thumbsup:

Δεν ειναι επιλογη μου. Εχω ιδιοκτησια, αρρωστη μανα και μαγαζι. Εσυ οσο θυληκοποιησαι εμφανισιακα τοσο θα αναζητας περιβαλλοντα που σου ταιριαζουν περισσοτερο. Κολονακι μενουν πολλες λαφροκοκκαλες. Εχει και γυμναστηρια κυριλε με περσοναλ τρεινερς.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Πρώτη φορα στη ζωή μου διαβάζω ότι η μπυροκοιλιά δίνει extra δύναμη (επιτάχυνση 0)! Σε κάνει να δείχνεις ότι είσαι χοντρος με χοληστερίνη και λίπος, ετοιμόρροπο θυμα για κάποιον που ασχολείται με πολεμικές τέχνες.
Ο τύπος θέλει να πει ότι έχει μεγαλύτερη ορμή λόγω αυξημένης μάζας. P=mV, όπου P ορμή, m μάζα και V η ταχύτητα. Εγώ λέω μαλακίες στο τετράγωνο. Και μαλθακός δείχνεις στον αντίπαλο, παρά εκφοβιστικός, και σε έχει κάνει ένα με το χώμα προτού προλάβεις να κουνηθείς.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

ΧΑΧΑΧΑ!

Κοπιαστε!

Συνημμένα

• DSC00119.JPG
    DSC00119.JPG
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 21

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΧΑΧΑΧΑ!

Κοπιαστε!
Ένας kick boxer με το μισό σώμα σε έχει κάνει άχρηστο.

Ο τύπος θέλει να πει ότι έχει μεγαλύτερη ορμή λόγω αυξημένης μάζας. P=mV, όπου P ορμή, m μάζα και V η ταχύτητα. Εγώ λέω μαλακίες στο τετράγωνο. Και μαλθακός δείχνεις στον αντίπαλο, παρά εκφοβιστικός, και σε έχει κάνει ένα με το χώμα προτού προλάβεις να κουνηθείς.
Μαλακίες γράφει.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Δεν ειναι επιλογη μου. Εχω ιδιοκτησια, αρρωστη μανα και μαγαζι. Εσυ οσο θυληκοποιησαι εμφανισιακα τοσο θα αναζητας περιβαλλοντα που σου ταιριαζουν περισσοτερο. Κολονακι μενουν πολλες λαφροκοκκαλες. Εχει και γυμναστηρια κυριλε με περσοναλ τρεινερς.
Εγώ όσο εξελίσσομαι στη ζωή μου σε όλους τους τομείς, τόσο αναζητώ καλύτερες συνθήκες ζωής, πράγμα που σημαίνει και ένα καλύτερο περιβάλλον μακριά από τη ΒΡΩΜΑ του γκέτου. Δεν είναι μόνο το Κολωνάκι. Εξάλλου δεν το αντέχω και οικονομικά. Εσύ σαν σαπιοκοιλιάς που είσαι κάτσε στα αβγά σου και σνόμπαρε, γιατί ως γνωστόν όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Ο νόμος της βαρύτητας είναι και μαζί σου αμείλικτος για να σου επιτρέψει να κουνηθείς από τη θέση σου και να εξελιχθείς.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εγώ όσο εξελίσσομαι στη ζωή μου σε όλους τους τομείς, τόσο αναζητώ καλύτερες συνθήκες ζωής, πράγμα που σημαίνει και ένα καλύτερο περιβάλλον μακριά από τη ΒΡΩΜΑ του γκέτου. Δεν είναι μόνο το Κολωνάκι. Εξάλλου δεν το αντέχω και οικονομικά. Εσύ σαν σαπιοκοιλιάς που είσαι κάτσε στα αβγά σου και σνόμπαρε, γιατί ως γνωστόν όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Ο νόμος της βαρύτητας είναι και μαζί σου αμείλικτος για να σου επιτρέψει να κουνηθείς από τη θέση σου και να εξελιχθείς.

Για πες μας τομεις της ζωης σου στους οποιους εξελιχθηκες εκτος απο το αδυνατισμα. Ανηκεις στη γνωστη κατηγορια ανθρωπων που δυσαρεστημενοι απο τη ζωη τους και τον εαυτο τους νομιζουν οτι θα τα αλλαξουν ολα χανοντας βαρος. Υποκυπτουν δηλαδη στην υστερια της εικονας που προβαλλεται απο τα ΜΜΕ. Σαν εκεινον που "αλλαζει ζωη¨ αγοραζοντας το ακριβο αμαξι της διαφημισης. Ειτε με περισσοτερο λιπος ειτε με λιγοτερο εισαι ακριβως ο ιδιος ο ανθρωπος. Πουθενα δεν προοδευσες.

Ένας kick boxer με το μισό σώμα σε έχει κάνει άχρηστο.
Μαλακίες γράφει.

Εισαι απλα ασχετος. Ολα τα μαχητικα αθληματα εχουν κατηγοριες κιλων για να μην σκοτωσει ο πιο βαρυς τον πιο λεπτο με ενα χτυπημα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Για πες μας τομεις της ζωης σου στους οποιους εξελιχθηκες εκτος απο το αδυνατισμα. Ανηκεις στη γνωστη κατηγορια ανθρωπων που δυσαρεστημενοι απο τη ζωη τους και τον εαυτο τους νομιζουν οτι θα τα αλλαξουν ολα χανοντας βαρος. Υποκυπτουν δηλαδη στην υστερια της εικονας που προβαλλεται απο τα ΜΜΕ. Σαν εκεινον που "αλλαζει ζωη¨ αγοραζοντας το ακριβο αμαξι της διαφημισης. Ειτε με περισσοτερο λιπος ειτε με λιγοτερο εισαι ακριβως ο ιδιος ο ανθρωπος. Πουθενα δεν προοδευσες.
Σιγά μη σου δώσω λογαριασμό τι κάνω σε ολόκληρη τη ζωή μου. Εδώ είναι τόπικ για γυμναστήριο.

Προσώπικη εξέλιξη είναι τα πάντα. Ακόμα και το να αγοράσεις ένα πιο ακριβό αμάξι και να φτιάξεις σώμα, όχι μόνο το να καλλιεργήσεις το πνεύμα σου.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εισαι απλα ασχετος. Ολα τα μαχητικα αθληματα εχουν κατηγοριες κιλων για να μην σκοτωσει ο πιο βαρυς τον πιο λεπτο με ενα χτυπημα.
Το ότι είσαι άσχετος το λύσαμε, το ότι επιμένεις σε κάνει και πανιβλακα.
Έχω δει αρκετά σώματα σαν το δικό σου να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν πιτσιρίκια σε ring, και δεν μπορούσαν να περάσουν χτυπήματα. Εσύ μιλάς για ένα σώμα με κοιλια και εγώ σου μιλάω για άτομα μαχητές.
Αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα τις διαφορες δεν φταίω εγώ που είσαι τόσο άσχετος. Μου αρέσει που γραφεις ότι είσαι και ψαγμένος τρομάρα σου.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
Έχεις αντίθετη άποψη?
Ένας γνωστης πολεμικών τεχνών όχι μονο ξέρει, έχει δει.

ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ....μαλιστα δεν ειναι τυχαιο οτι τα καλιτερα γαμησια ταχω κανει με κικ μποξερς και ποδοσφαιριστες.....αριστη φυσικη κατασταση

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491

φυσικα και αλλαζει η ζωη σου οταν εισαι φιτ...κοιτας τον εαυτο σου στον καθρεφτη κι ευχαριστιεσαι περπατας χωρις να κουραζεσαι γαμας χωρις να σου κοβεται η ανασα δουλευεις χωρος να κουραζεσαι...και το ακριβο αμαξι παλι εχει πολλα να σου δωσει αποενα παλιο που σε εκθετει συνεχεια....

Βεβαια αμα εισαι τσομπανος δεν αλλαζεις  με ολα αυτα εννοειται ..αλλα εδω νομιιζ οτι μιλαμε για νορμαλ ανθρωπους

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Τι γνώμη έχετε για το,γάλα? Κάνει καλό η είναι άχρηστη τροφή όπως λένε Πολλοί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom