σε πληροφορω πως εχω πιο πολυ περαση απο εσενα και πολλους αλλους φουσκωτους.και ο σακης ρουβας ειναι προτυπο αντρα.αμα δεν ηταν δεν θα τον κυνηγανε τοσες κοπελεςΟ ουβας ναι.Εσυ οχι.Και ο ρουβας οχι επειδη ειναι και προτυπο αντρα,αλλα δεν βαριεσαι..γι αελληνιδε ςμιλαμε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν λες για το SARM τα κυρια προβληματα ειναι τα εξης:
α)θολη οραση και ακομη και σε ατομα που βλεπουν κανονι.
β)απο ενα σημειο και μετα,σε κλεινουν.Κοινως γαμα τα.Θα πρεπει να παρεις πολυ μετριε ςδδοσεις,και μην περιμενεις θαυματα.Θα κανουν καλυτερη δουλεια απο συμπληρωματα αλλα οχι τιποτα τρελο.
ωραιος
αναμενουμε και αλλα βιντεα σου
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οχι φιλε βρηκε καλυτερο,την χασαμε την κοτα με τα χρυσα αυγαΜαν την χήρα την καλοδιατηρημένη από το Πανόραμα την γαμάς ακόμα?
βρηκα μια εφοριακο τωρα
εχει και αυτη μπαξισι αλλα οχι σαν την αλλη
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
οχι φιλε βρηκε καλυτερο,την χασαμε την κοτα με τα χρυσα αυγα
βρηκα μια εφοριακο τωρα
εχει και αυτη μπαξισι αλλα οχι σαν την αλλη
Κρίμα δικέ μου που έχασες το πουρό! Ζιγκολίκι η φάση και με την εφοριακό?
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι φιλοςΚρίμα δικέ μου που έχασες το πουρό! Ζιγκολίκι η φάση και με την εφοριακό?
αλλα δεν εχει πολυ ψωμακι
κανα κανα ρολογακι κανα μαρκε ρουχαλακι
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Χρησιμοποιώ σαν συμπλήρωμα για γυμναστική της PhD Nutrition το Synergy Iso 7 ..Θέλω παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση για κρεατίνη.Χρησιμοποιώ εδώ και 1 μήνα 5 γραμ τη μέρα ωστόσο επειδή θέλω να φτιάξω μύες γρήγορα χωρίς να βλάψω την υγεία μου,κάποιοι μου προτείνουν τις μερες που πάω γυμναστήριο 5 γραμ πριν τη γυμναστική και το συμπλήρωμά μου μετά που περιέχει 5 γραμ δηλαδή σύνολο 10 γραμ.Είναι ασφαλές ή θα μου πάθουν καμια ζημιά τα νεφρά;
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Χρησιμοποιώ σαν συμπλήρωμα για γυμναστική της PhD Nutrition το Synergy Iso 7 ..Θέλω παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση για κρεατίνη.Χρησιμοποιώ εδώ και 1 μήνα 5 γραμ τη μέρα ωστόσο επειδή θέλω να φτιάξω μύες γρήγορα χωρίς να βλάψω την υγεία μου,κάποιοι μου προτείνουν τις μερες που πάω γυμναστήριο 5 γραμ πριν τη γυμναστική και το συμπλήρωμά μου μετά που περιέχει 5 γραμ δηλαδή σύνολο 10 γραμ.Είναι ασφαλές ή θα μου πάθουν καμια ζημιά τα νεφρά;
Τύπε κόψε γενικώς την κρεατίνη. Τσάμπα επιβαρύνεσαι και δουλειά δεν κάνει! 10 γρ είναι μεγάλη ποσότητα.
memphesis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Λοιπόν όποιος γνωρίζει και έχει δοκιμάσει... το καλύτερο ''νιτρικό''. Εγώ για παράδειγμα έπαιρνα το xpand της Dymatize και ήμουν ευχαριστημένος από το πρήξιμο, η νέα version όμως είναι για κλάματα... είναι για παιδάκια του δημοτικού.
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τα καλα νιτρικα ηταν με το γερανιο μεσαΛοιπόν όποιος γνωρίζει και έχει δοκιμάσει... το καλύτερο ''νιτρικό''. Εγώ για παράδειγμα έπαιρνα το xpand της Dymatize και ήμουν ευχαριστημένος από το πρήξιμο, η νέα version όμως είναι για κλάματα... είναι για παιδάκια του δημοτικού.
το παλιο τζακ και m.r.m
τωρα ολα σκατα
δοκιμασε το καινουργιο το super pump
Πολύ καλό σε σχέση με όλα αυτά που κυκλοφορούν τώρα, η γεύση του είναι λίγο ιδιόμορφη. Εγώ βέβαια πίνω ότι να ΄ναι, οπότε θέμα δεν είχα, σε 2 φιλαράκια που το πρότεινα και το πήραν, ο ένας μουρμούραγε , ο άλλος δεν χαμπάριασε..
gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αρμοδια επιτροπη της ΕΕ εχει μελετησει το θεμα της κρεατινης και δεν την θεωρει επικινδυνη σε δοση μεχρι 5γρ/ημερα για αθλουμενους.
The results of a recent human study indicate that CM intake (~ 5
g/day for up to 21 months) appears to be safe for athletes engaged in intense trai
ning and competition. However, this does not give reassurance about potential long-term effects of high doses of CM in people who are not highly trained or belong to ot
her population subgroups.
www.efsa.europa.eu/en/scdocs/doc/36.pdf]
]
The results of a recent human study indicate that CM intake (~ 5
g/day for up to 21 months) appears to be safe for athletes engaged in intense trai
ning and competition. However, this does not give reassurance about potential long-term effects of high doses of CM in people who are not highly trained or belong to ot
her population subgroups.
www.efsa.europa.eu/en/scdocs/doc/36.pdf]
]
Embrance
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η κρεατινη δεν θολωνει.Ασχετοι.
2ον υπαρχουν δεκαδες ερευνες για την αφαλεια της κρεατινη ςκαι μια αν δνε κανω λαθος διαρκισε 2 χρονια με 5γρμ τη μερα και κανεις δεν επαθε τιποτα.περσινα ξινα σταφυλια...
στο μεσο διαστημα να κατι που θα σας ενδιαφερει,ωστε να ξερετε ουπατε και πως σε θεμα ασκησεων και ποσα σηκωνετε
2ον υπαρχουν δεκαδες ερευνες για την αφαλεια της κρεατινη ςκαι μια αν δνε κανω λαθος διαρκισε 2 χρονια με 5γρμ τη μερα και κανεις δεν επαθε τιποτα.περσινα ξινα σταφυλια...
στο μεσο διαστημα να κατι που θα σας ενδιαφερει,ωστε να ξερετε ουπατε και πως σε θεμα ασκησεων και ποσα σηκωνετε
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πεσταΗ κρεατινη δεν θολωνει.Ασχετοι.
gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ασχολειται κανεις με κραβ μαγκα?
Εδω και λιγους μηνες, μαν.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εδω και λιγους μηνες, μαν.
Ευχαριστημένος? ποσα δινεις το μηνα? ποσες φορές πας
gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστημένος? ποσα δινεις το μηνα? ποσες φορές πας
Αν θυμασαι ειχα ανοιξει και θεμα που ρωταγα για επιλογη σχολης κραβ μαγκα. Ψαξ το, παιδια πιο εμπειρα εγραψαν πολλα πραγματα. 3φορες την εβδομαδα, 40 το μηνα. Καλα ειναι, καλη γυμναστικη και μαθαινεις χρησιμα πραγματα για αυτοαμυνα. Αν και προσωπικα ψηνομαι να παω για κατι ανατολιτικο πιο "φιλοσοφικο" γουιν τσουν η κατι τετοιο.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Αν θυμασαι ειχα ανοιξει και θεμα που ρωταγα για επιλογη σχολης κραβ μαγκα. Ψαξ το, παιδια πιο εμπειρα εγραψαν πολλα πραγματα. 3φορες την εβδομαδα, 40 το μηνα. Καλα ειναι, καλη γυμναστικη και μαθαινεις χρησιμα πραγματα για αυτοαμυνα. Αν και προσωπικα ψηνομαι να παω για κατι ανατολιτικο πιο "φιλοσοφικο" γουιν τσουν η κατι τετοιο.
μηπως έχεις λινκ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140