Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ο ουβας ναι.Εσυ οχι.Και ο ρουβας οχι επειδη ειναι και προτυπο αντρα,αλλα δεν βαριεσαι..γι αελληνιδε ςμιλαμε.
σε πληροφορω πως εχω πιο πολυ περαση απο εσενα και πολλους αλλους φουσκωτους.και ο σακης ρουβας ειναι προτυπο αντρα.αμα δεν ηταν δεν θα τον κυνηγανε τοσες κοπελες

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
αν λες για το SARM τα κυρια προβληματα ειναι τα εξης:
α)θολη οραση και ακομη και σε ατομα που βλεπουν κανονι.
β)απο ενα σημειο και μετα,σε κλεινουν.Κοινως γαμα τα.Θα πρεπει να παρεις πολυ μετριε ςδδοσεις,και μην περιμενεις θαυματα.Θα κανουν καλυτερη δουλεια απο συμπληρωματα αλλα οχι τιποτα τρελο.
:thumbsup: :thumbsup:
ωραιος
αναμενουμε και αλλα βιντεα σου

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
οχι φιλε βρηκε καλυτερο,την χασαμε την κοτα με τα χρυσα αυγα
βρηκα μια εφοριακο τωρα
εχει και αυτη μπαξισι αλλα οχι σαν την αλλη :(

Κρίμα δικέ μου που έχασες το πουρό! Ζιγκολίκι η φάση και με την εφοριακό?  :rockon:

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Χρησιμοποιώ σαν συμπλήρωμα για γυμναστική της PhD Nutrition το Synergy Iso 7 ..Θέλω παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση για κρεατίνη.Χρησιμοποιώ εδώ και 1 μήνα 5 γραμ τη μέρα ωστόσο επειδή θέλω να φτιάξω μύες γρήγορα χωρίς να βλάψω την υγεία μου,κάποιοι μου προτείνουν τις μερες που πάω γυμναστήριο 5 γραμ πριν τη γυμναστική και το συμπλήρωμά μου μετά που περιέχει 5 γραμ δηλαδή σύνολο 10 γραμ.Είναι ασφαλές ή θα μου πάθουν καμια ζημιά τα νεφρά;

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Χρησιμοποιώ σαν συμπλήρωμα για γυμναστική της PhD Nutrition το Synergy Iso 7 ..Θέλω παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση για κρεατίνη.Χρησιμοποιώ εδώ και 1 μήνα 5 γραμ τη μέρα ωστόσο επειδή θέλω να φτιάξω μύες γρήγορα χωρίς να βλάψω την υγεία μου,κάποιοι μου προτείνουν τις μερες που πάω γυμναστήριο 5 γραμ πριν τη γυμναστική και το συμπλήρωμά μου μετά που περιέχει 5 γραμ δηλαδή σύνολο 10 γραμ.Είναι ασφαλές ή θα μου πάθουν καμια ζημιά τα νεφρά;

Τύπε κόψε γενικώς την κρεατίνη. Τσάμπα επιβαρύνεσαι και δουλειά δεν κάνει! 10 γρ είναι μεγάλη ποσότητα.

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπόν όποιος γνωρίζει και έχει δοκιμάσει... το καλύτερο ''νιτρικό''. Εγώ για παράδειγμα έπαιρνα το xpand της Dymatize και ήμουν ευχαριστημένος από το πρήξιμο, η νέα version όμως είναι για κλάματα... είναι για παιδάκια του δημοτικού.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν όποιος γνωρίζει και έχει δοκιμάσει... το καλύτερο ''νιτρικό''. Εγώ για παράδειγμα έπαιρνα το xpand της Dymatize και ήμουν ευχαριστημένος από το πρήξιμο, η νέα version όμως είναι για κλάματα... είναι για παιδάκια του δημοτικού.
τα καλα νιτρικα ηταν με το γερανιο μεσα
το παλιο τζακ και m.r.m
τωρα ολα σκατα
δοκιμασε το καινουργιο το super pump

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

Πολύ καλό σε σχέση με όλα αυτά που κυκλοφορούν τώρα, η γεύση του είναι λίγο ιδιόμορφη. Εγώ βέβαια πίνω ότι να ΄ναι, οπότε θέμα δεν είχα, σε 2 φιλαράκια που το πρότεινα και το πήραν, ο ένας μουρμούραγε , ο άλλος δεν χαμπάριασε..

spay

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
η κρεατινη σε θολωνει καλυτερα μονο πρωτεινη και υπομονη

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αρμοδια επιτροπη της ΕΕ εχει μελετησει το θεμα της κρεατινης και δεν την θεωρει επικινδυνη σε δοση μεχρι 5γρ/ημερα για αθλουμενους.

The results of a recent human study indicate that CM intake (~ 5
g/day for up to 21 months) appears to be safe for athletes engaged in intense trai
ning and competition.
However, this does not give reassurance about potential long-term effects of high doses of CM in people who are not highly trained or belong to ot
her population subgroups.

www.efsa.europa.eu/en/scdocs/doc/36.pdf]
]

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η κρεατινη δεν θολωνει.Ασχετοι.
2ον υπαρχουν δεκαδες ερευνες για την αφαλεια της κρεατινη ςκαι μια αν δνε κανω λαθος διαρκισε 2 χρονια με 5γρμ τη μερα και κανεις δεν επαθε τιποτα.περσινα ξινα σταφυλια...

στο μεσο διαστημα να κατι που θα σας ενδιαφερει,ωστε να ξερετε ουπατε και πως σε θεμα ασκησεων και ποσα σηκωνετε

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Η κρεατινη δεν θολωνει.Ασχετοι.
2ον υπαρχουν δεκαδες ερευνες για την αφαλεια της κρεατινη ςκαι μια αν δνε κανω λαθος διαρκισε 2 χρονια με 5γρμ τη μερα και κανεις δεν επαθε τιποτα.περσινα ξινα σταφυλια...

στο μεσο διαστημα να κατι που θα σας ενδιαφερει,ωστε να ξερετε ουπατε και πως σε θεμα ασκησεων και ποσα σηκωνετε
πεστα  :rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup:

durosX

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2015
Like
1
Πόντοι
0
Εγώ έχω ξεκινήσει περπάτημα εδώ και ένα μήνα στο βουνό και μαζί με L-arginini και cla συμπληρώματα έχω χάσει 4 κιλά απ΄τα 85 που είμουνα. Δεν υπάρχει καλύτερο γυμναστήριο απ την φύση  :stan:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ασχολειται κανεις με κραβ μαγκα?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ευχαριστημένος? ποσα δινεις το μηνα? ποσες φορές πας

Αν θυμασαι ειχα ανοιξει και θεμα που ρωταγα για επιλογη σχολης κραβ μαγκα. Ψαξ το, παιδια πιο εμπειρα εγραψαν πολλα πραγματα. 3φορες την εβδομαδα, 40 το μηνα. Καλα ειναι, καλη γυμναστικη και μαθαινεις χρησιμα πραγματα για αυτοαμυνα. Αν και προσωπικα ψηνομαι να παω για κατι ανατολιτικο πιο "φιλοσοφικο" γουιν τσουν η κατι τετοιο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν θυμασαι ειχα ανοιξει και θεμα που ρωταγα για επιλογη σχολης κραβ μαγκα. Ψαξ το, παιδια πιο εμπειρα εγραψαν πολλα πραγματα. 3φορες την εβδομαδα, 40 το μηνα. Καλα ειναι, καλη γυμναστικη και μαθαινεις χρησιμα πραγματα για αυτοαμυνα. Αν και προσωπικα ψηνομαι να παω για κατι ανατολιτικο πιο "φιλοσοφικο" γουιν τσουν η κατι τετοιο.

μηπως έχεις λινκ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom