gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
κερνα κανα καλο MOYNI κ σου φερνω!!απο τα undergroundlabs που ψωνιζεις εσυ δυσκολα
αν παντως μου βρεις οριτζιναλ φαρμακευτικο θα σου παρω πιπα
οτι θεςκερνα κανα καλο MOYNI κ σου φερνω!!
δες πμεταιρια ΔΕΝ εχω.αλλα πινω τα καλυτερα κ ΜΟΝΟ φαρμακευτικα!!!!μπορει να ρισκαρω οπως ολοι αλλα προσπαθω να ρισκαρω το ανθρωπινα λιγοτερο!!!ΠΧ DIANA μονο Ρωσσικο αυθεντικο ;)
Τι ειναι καλυτερο πρωτα τρεξιμο και μετα κοιλιακους και μονοζυγο ή το αντιθετο πρωτα κοιλιακους και μονοζυγο και μετα τρεξιμο?Σημερα ειναι κλειστο το γυμναστηριο και ειπα να παιξω μονος μου.
20 λεπτά τρέξιμο υπο βροχή (το προβλημα δεν ηταν η βροχη απλα προσοχη μη φάμε καμια γλίστρα)
μετα πισω σπίτι για κάμψεις, κοιλιακούς και μονοζυγο.
Κάμψεις κανονικες 20 επαναληψεις των 4 σέτ με 2 λεπτά διάλλειμα.
Μονοζυγο 10 επαναλήψεις των 2 σέτ. Οποτε κλεισαμε 100άρι στον άνω κορμο.
Κοιλιακοι 20 x 5 και ραχιαίοι 25 x 2. Τέλος διατάσεις και τώρα ξεκουραση.
Περιπου 1 ώρα και 15 λεπτά μαζι με τα διαλλειματα.
Τι ειναι καλυτερο πρωτα τρεξιμο και μετα κοιλιακους και μονοζυγο ή το αντιθετο πρωτα κοιλιακους και μονοζυγο και μετα τρεξιμο?
Στις πολεμικές τέχνες η προπονηση ξεκινά με αεροβικές ασκησεις τρέξιμο κτλπ μετα πάς στις καμψεις και στους κοιλιακους έτσι ειναι η ροή. Λογικα το κάνουν αυτο επειδη σε μια πάλη εξω στο δρομο ισως ξεκινησει απο καταδιωξη οποτε ο οργανισμος έχει ηδη ανεβάσει παλμούς και ισως ανεβάσει και άλλους με την πάλη μετά.
Εξαρτάται για ποιο λογο κάνεις γυμναστική. Αν κάνεις για να φουσκώσεις τοτε ένας bodybuilder θα συμβουλεψει οτι το τρέξιμο "τρωει" μυικη μάζα. Θα σε πάει απευθειας στα βάρη. Εγω το κάνω για φυσική κατασταση και αντοχή. Το τρέξιμο ειναι πρωτα για το ζέσταμα σου άλλοι τρέχουν 5 λεπτά ισα ισα άλλοι περισσοτερο.Εγω σημερα έτρεξα κανονικα ουτε πολυ ουτε λιγο αλλα γυμναζομαι χρονια για έναν αρχαριο τα 20 λεπτά ειναι πολύ και οχι σε αυτες τις συνθηκες. 8 βαθμούς και βροχή.
Στις πολεμικές τέχνες η προπονηση ξεκινά με αεροβικές ασκησεις τρέξιμο κτλπ μετα πάς στις καμψεις και στους κοιλιακους έτσι ειναι η ροή. Λογικα το κάνουν αυτο επειδη σε μια πάλη εξω στο δρομο ισως ξεκινησει απο καταδιωξη οποτε ο οργανισμος έχει ηδη ανεβάσει παλμούς και ισως ανεβάσει και άλλους με την πάλη μετά. Επισης οι συνθηκες μπορει να μην ειναι ιδεατές να βρέχει να χιονιζει ή και να κάνει κρυο για αυτο θα πρέπει να μάθεις τον οργανισμο μαζι με την προπονηση να μπορει να αντεπεξελθει σε αυτες τις δυσκολες συνθηκες σιγά σιγα.
για πες κανα sarm;;Επεισόδιο #16: Κατηγορίες ορμονών & συνδιασμός ορμονών
Κατα τα αλλα...σκεφτομαι να πειραματιστω λιγο με SARMS αν και ακριβα τα γ@μημενα.
Εξαρτάται για ποιο λογο κάνεις γυμναστική. Αν κάνεις για να φουσκώσεις τοτε ένας bodybuilder θα συμβουλεψει οτι το τρέξιμο "τρωει" μυικη μάζα. Θα σε πάει απευθειας στα βάρη. Εγω το κάνω για φυσική κατασταση και αντοχή. Το τρέξιμο ειναι πρωτα για το ζέσταμα σου άλλοι τρέχουν 5 λεπτά ισα ισα άλλοι περισσοτερο.Εγω σημερα έτρεξα κανονικα ουτε πολυ ουτε λιγο αλλα γυμναζομαι χρονια για έναν αρχαριο τα 20 λεπτά ειναι πολύ και οχι σε αυτες τις συνθηκες. 8 βαθμούς και βροχή.
Στις πολεμικές τέχνες η προπονηση ξεκινά με αεροβικές ασκησεις τρέξιμο κτλπ μετα πάς στις καμψεις και στους κοιλιακους έτσι ειναι η ροή. Λογικα το κάνουν αυτο επειδη σε [size=10pt][size=10pt]μια πάλη εξω στο δρομο ισως ξεκινησει απο καταδιωξη[/size][/size] οποτε ο οργανισμος έχει ηδη ανεβάσει παλμούς και ισως ανεβάσει και άλλους με την πάλη μετά. Επισης οι συνθηκες μπορει να μην ειναι ιδεατές να βρέχει να χιονιζει ή και να κάνει κρυο για αυτο θα πρέπει να μάθεις τον οργανισμο μαζι με την προπονηση να μπορει να αντεπεξελθει σε αυτες τις δυσκολες συνθηκες σιγά σιγα.