Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
εταιρια ΔΕΝ εχω.αλλα πινω τα καλυτερα κ ΜΟΝΟ  φαρμακευτικα!!!!μπορει να ρισκαρω οπως ολοι αλλα προσπαθω να ρισκαρω το ανθρωπινα λιγοτερο!!!ΠΧ DIANA μονο Ρωσσικο αυθεντικο ;)
δες πμ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σημερα ειναι κλειστο το γυμναστηριο και ειπα να παιξω μονος μου.

20 λεπτά τρέξιμο υπο βροχή (το προβλημα δεν ηταν η βροχη απλα προσοχη μη φάμε καμια γλίστρα)
μετα πισω σπίτι για κάμψεις, κοιλιακούς και μονοζυγο.

Κάμψεις κανονικες 20 επαναληψεις των 4 σέτ με 2 λεπτά διάλλειμα.
Μονοζυγο 10 επαναλήψεις των 2 σέτ. Οποτε κλεισαμε 100άρι στον άνω κορμο.

Κοιλιακοι 20 x 5 και ραχιαίοι 25 x 2. Τέλος διατάσεις και τώρα ξεκουραση.

Περιπου 1 ώρα και 15 λεπτά μαζι με τα διαλλειματα.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Σημερα ειναι κλειστο το γυμναστηριο και ειπα να παιξω μονος μου.

20 λεπτά τρέξιμο υπο βροχή (το προβλημα δεν ηταν η βροχη απλα προσοχη μη φάμε καμια γλίστρα)
μετα πισω σπίτι για κάμψεις, κοιλιακούς και μονοζυγο.

Κάμψεις κανονικες 20 επαναληψεις των 4 σέτ με 2 λεπτά διάλλειμα.
Μονοζυγο 10 επαναλήψεις των 2 σέτ. Οποτε κλεισαμε 100άρι στον άνω κορμο.

Κοιλιακοι 20 x 5 και ραχιαίοι 25 x 2. Τέλος διατάσεις και τώρα ξεκουραση.

Περιπου 1 ώρα και 15 λεπτά μαζι με τα διαλλειματα.
Τι ειναι καλυτερο πρωτα τρεξιμο και μετα κοιλιακους και μονοζυγο ή το αντιθετο πρωτα κοιλιακους και μονοζυγο και μετα τρεξιμο?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τι ειναι καλυτερο πρωτα τρεξιμο και μετα κοιλιακους και μονοζυγο ή το αντιθετο πρωτα κοιλιακους και μονοζυγο και μετα τρεξιμο?

πρωτα τρεξιμο ρε φιλε και μετα κοιλιακους ,  :hi:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εξαρτάται για ποιο λογο κάνεις γυμναστική. Αν κάνεις για να φουσκώσεις τοτε ένας bodybuilder θα συμβουλεψει οτι το τρέξιμο "τρωει" μυικη μάζα. Θα σε πάει απευθειας στα βάρη. Εγω το κάνω για φυσική κατασταση και αντοχή. Το τρέξιμο ειναι πρωτα για το ζέσταμα σου άλλοι τρέχουν 5 λεπτά ισα ισα άλλοι περισσοτερο.Εγω σημερα έτρεξα κανονικα ουτε πολυ ουτε λιγο αλλα γυμναζομαι χρονια για έναν αρχαριο τα 20 λεπτά ειναι πολύ και οχι σε αυτες τις συνθηκες. 8 βαθμούς και βροχή.

Στις πολεμικές τέχνες η προπονηση ξεκινά με αεροβικές ασκησεις τρέξιμο κτλπ μετα πάς στις καμψεις και στους κοιλιακους έτσι ειναι η ροή. Λογικα το κάνουν αυτο επειδη σε μια πάλη εξω στο δρομο ισως ξεκινησει απο καταδιωξη οποτε ο οργανισμος έχει ηδη ανεβάσει παλμούς και ισως ανεβάσει και άλλους με την πάλη μετά. Επισης οι συνθηκες μπορει να μην ειναι ιδεατές να βρέχει να χιονιζει ή και να κάνει κρυο για αυτο θα πρέπει να μάθεις τον οργανισμο μαζι με την προπονηση να μπορει να αντεπεξελθει σε αυτες τις δυσκολες συνθηκες σιγά σιγα.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ευχαριστω για τις απαντησεις.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Στις πολεμικές τέχνες η προπονηση ξεκινά με αεροβικές ασκησεις τρέξιμο κτλπ μετα πάς στις καμψεις και στους κοιλιακους έτσι ειναι η ροή. Λογικα το κάνουν αυτο επειδη σε μια πάλη εξω στο δρομο ισως ξεκινησει απο καταδιωξη οποτε ο οργανισμος έχει ηδη ανεβάσει παλμούς και ισως ανεβάσει και άλλους με την πάλη μετά.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εξαρτάται για ποιο λογο κάνεις γυμναστική. Αν κάνεις για να φουσκώσεις τοτε ένας bodybuilder θα συμβουλεψει οτι το τρέξιμο "τρωει" μυικη μάζα. Θα σε πάει απευθειας στα βάρη. Εγω το κάνω για φυσική κατασταση και αντοχή. Το τρέξιμο ειναι πρωτα για το ζέσταμα σου άλλοι τρέχουν 5 λεπτά ισα ισα άλλοι περισσοτερο.Εγω σημερα έτρεξα κανονικα ουτε πολυ ουτε λιγο αλλα γυμναζομαι χρονια για έναν αρχαριο τα 20 λεπτά ειναι πολύ και οχι σε αυτες τις συνθηκες. 8 βαθμούς και βροχή.

Στις πολεμικές τέχνες η προπονηση ξεκινά με αεροβικές ασκησεις τρέξιμο κτλπ μετα πάς στις καμψεις και στους κοιλιακους έτσι ειναι η ροή. Λογικα το κάνουν αυτο επειδη σε μια πάλη εξω στο δρομο ισως ξεκινησει απο καταδιωξη οποτε ο οργανισμος έχει ηδη ανεβάσει παλμούς και ισως ανεβάσει και άλλους με την πάλη μετά. Επισης οι συνθηκες μπορει να μην ειναι ιδεατές να βρέχει να χιονιζει ή και να κάνει κρυο για αυτο θα πρέπει να μάθεις τον οργανισμο μαζι με την προπονηση να μπορει να αντεπεξελθει σε αυτες τις δυσκολες συνθηκες σιγά σιγα.

τυπε Μπολντη εχεις παρει κανα κυπελλο μιας και γυμναζεσαι χρονια η κανεις φιλους εκει?   :effemine: :effemine:  :gay:

Συνημμένα

• 002.jpg
    002.jpg
    73,8 KB · Εμφανίσεις: 63

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Επεισόδιο #16: Κατηγορίες ορμονών & συνδιασμός ορμονών

Κατα τα αλλα...σκεφτομαι να πειραματιστω λιγο με SARMS αν και ακριβα τα γ@μημενα.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Επεισόδιο #16: Κατηγορίες ορμονών & συνδιασμός ορμονών

Κατα τα αλλα...σκεφτομαι να πειραματιστω λιγο με SARMS αν και ακριβα τα γ@μημενα.
για πες κανα sarm;;
το one και το armacare αξιζουν;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης

Στις πολεμικές τέχνες η προπονηση ξεκινά με αεροβικές ασκησεις τρέξιμο κτλπ μετα πάς στις καμψεις και στους κοιλιακους έτσι ειναι η ροή. Λογικα το κάνουν αυτο επειδη σε [size=10pt][size=10pt]μια πάλη εξω στο δρομο ισως ξεκινησει απο καταδιωξη[/size][/size] οποτε ο οργανισμος έχει ηδη ανεβάσει παλμούς και ισως ανεβάσει και άλλους με την πάλη μετά. Επισης οι συνθηκες μπορει να μην ειναι ιδεατές να βρέχει να χιονιζει ή και να κάνει κρυο για αυτο θα πρέπει να μάθεις τον οργανισμο μαζι με την προπονηση να μπορει να αντεπεξελθει σε αυτες τις δυσκολες συνθηκες σιγά σιγα.

ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μερικοι πραγματικα.κοψετε τις ταινιες και αρχιστε τις τσοντες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Εγώ προπονούμαι και κάνω διατροφή για να είμαι αρεστός στα γκομενάκια και να είμαι κομπλέ σε καμιά φάση για ξύλο.  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
4η φορά σημερα μεσα στην εβδομάδα που έκανα προπονηση. Ισως κανω και την Κυριακη δεν ξερω ακομα. Καλα με πηγε αυτη η εβδομάδα. Διατροφικά έτσι και έτσι απλα προσπαθησα να μην ξεφυγω παρα πολυ. Κατα τα αλλα οκ σημερα έκανα ενα 2ωράκι γυμναστική με βάρη.

Ξεκινησα με διαδρομο για λιγο 12 λεπτά με κανονικο τρέξιμο 10 χιλιομετρα την ώρα. Μετα διατάσεις στα ποδια και φυγαμε για στηθος εκει επαιξα με pek dek 12*4 και πάγκο (ωραια δυναμικη ασκηση) με 12*3 set. Μετά πηγα για ώμους σε μηχανημα και έκανα ενα σέτ και με αλτηράκια. Για Δικέφαλους έκανα κάμψεις αυτοσυγκεντρωσης με αλτηράκι και συνεχισα με τους τρικεφαλους οπου εκτελεσα κάμψεις με τριγωνάκι 3 σετ των 12 επαναληψεων και τα λεγομενα "σφυρια" με αλτηράκια. Μετα για πλάτη επαιξα με τροχαλία. Τέλος διατάσεις για τα χέρια και φυγαμε στα ποδια οπου για τετρακεφαλους έκανα εκτασεις σε μηχάνημα. Μετά συνεχισα με κοιλιακους και ραχιαίους και έφυγα. Στο γυρισμο έτσι για το φινάλε πηγα ως το σπιτι τρέχοντας με βάρος σε ελαφρά ανηφορικό δρομο. Το σπιτι ειναι περιπου 2χλμ απο το γυμναστηριο ήταν καλη ασκηση για αντοχή αυτή. Το βάρος του σάκου ηταν περιπου 6-7κιλά.

εδω εχει μερικές καλες ασκησεις.

orelotsip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Like
1
Πόντοι
0
μορτ για πλάτη ξεκινά σιγά σιγά μονόζυγο, τι καλύτερο απο το να σηκωνεις το βάρος του σώματος σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom