Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Γρηγοριε παιδ μου,λαπας εισαι και ετσι θα μεινεις.Εισαι καταδικασμενος.ΠΑντα ησουν.Μεταξυ μας.Με το συμπαθιο.
αφου ειπαμε θα τηλ για να κανουνισουμε ρε μαλακα την μεταμορφοση μου;;
ποια η αποψη σου εβοτζεν και IGF lr3 ;;;

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αφου ειπαμε θα τηλ για να κανουνισουμε ρε μαλακα την μεταμορφοση μου;;
ποια η αποψη σου εβοτζεν και IGF lr3 ;;;
Δεν θυμαμαι καν αν ποτε μιλησαμε,αλλα και να μιλησαμε απο εμενα δεν θα παρεις τιποτα αφου ΑΝ πουλουσα οσα θα πουλουσα θα ηταν μαπα.Οποτε να μου.Πηγαινε στον George Toul και εσυ.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Καλημέρα τύποι, έχετε να προτείνετε κάποιο σαιτ ελληνικό η ξένο για αγορά συμπληρωματων, εννοείται οικονομικό και αξιόπιστο! Καλές προπονήσεις σε όλους  :rockon:!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Καλημέρα τύποι, έχετε να προτείνετε κάποιο σαιτ ελληνικό η ξένο για αγορά συμπληρωματων, εννοείται οικονομικό και αξιόπιστο! Καλές προπονήσεις σε όλους  :rockon:!
για βιταμίνες, ω3 κλπ κλπ πλην πρωτεϊνών κρεατινών και λοιπών σκονών το

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.567
Πόντοι
7.135
935_1000.jpg

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

παρ εκοσμε πως να φτιαξεις προγραμμα υψηλης συχνοτητας.σας εφεξε.

Τύπε ωραίο και σωστό το άρθρο, αλλά όσο δυνατά και σωστά αν προπονείσαι, όσο καθαρά και αν τρως και αν ξεκουράζεσαι, υπερτέντας δεν θα γίνεις ποτέ χωρίς πολύ πολύ φάρμακο.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τύπε ωραίο και σωστό το άρθρο, αλλά όσο δυνατά και σωστά αν προπονείσαι, όσο καθαρά και αν τρως και αν ξεκουράζεσαι, υπερτέντας δεν θα γίνεις ποτέ χωρίς πολύ πολύ φάρμακο.
δεν ειναι παντα ετσι.μπορει ςνα κανει ςπαραπανω απο αξιολογο σωμα αν ξερει ςπως.Και δεν ενοω να τρως συνεχει ακαθαρα.μονο κατι στεκες οτ κανουνα υτο και @@ αποτελεσμα εχουν.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι παντα ετσι.μπορει ςνα κανει ςπαραπανω απο αξιολογο σωμα αν ξερει ςπως.Και δεν ενοω να τρως συνεχει ακαθαρα.μονο κατι στεκες οτ κανουνα υτο και @@ αποτελεσμα εχουν.
μονο σπλιτ ρε μουνικακα

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.fitshop.gr/shop_image/product/Everlast-Power-Tower1.jpg[/img[/URL]]

Έχει κανείς τέτοιο σάκο με βάση? Σκέφτομαι να κουμπώσω να εξασκηθώ στην μπουνιά.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
το πιο προσφατο επισοδιο με αναφορα σοτ φυσικο bodybuilding.και οποιος πει οτι εχω πεσει,τον παιρνει.ευχαριστω.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τον έκανα να σταματήσει τα αναβολικά. Δόξα το Θεό! Είχε σακατέψει την υγεία του ο άνθρωπος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom