Μην χανεις τον καιρο σου. Ειναι γυναικωτος
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μην χανεις τον καιρο σου. Ειναι γυναικωτος
μια χαρα ειμαι.....δεν χρειαζομαι αλλη δυναμηΚαλά κάνε λίγο ποδηλατάκι πρώτα να δυναμώσεις και τα ξαναλέμε
Αν εχεις προβλημα στις επιγονατηδες μου λες απαγορευετε δια ροπαλου το ποδηλατο. Για το τρεξιμο και το περπατημα στο διαδρομο ρωτησες να μαθεις??και ξαναλεω οτι σε ορισμενες περιπτωσεις το ποδηλατο ειναι θανατος
τι σκληροτητες και παπαριες λες?η γωνια της κινησης δεν αλλαζει δραματικα και αν εχεις προβλημα στις επιγονατιδες πας για βρουβες
σας εχουν φαει οι γενικοτητες εδω μεσα
τι ειμαι?Μην χανεις τον καιρο σου. Ειναι γυναικωτος
ο DEKERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR???????????????? :o :o :o :o :oΜην χανεις τον καιρο σου. Ειναι γυναικωτος
πούστης ρε αγράμματετι ειμαι?
ας τον να λεει?δεν τον γαμαω κ μου κανει μουτρα.....ο DEKERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR???????????????? :o :o :o :o :o
Ναι καλη μου, συμβαίνει και στα καλύτερα παιδιάο DEKERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR???????????????? :o :o :o :o :o
το καταλαβα ρε μπουφε.....δεν το εννοουσα κ καλα οτι δεν καταλαβα,απλα ηθελα να το ξαναακουσω για να σε γαμησωπούστης ρε αγράμματε
το τρεξιμο δεν δημιουργει προβλημα,αλλα προτιμοτερο ειναι να μην γινεται σε διαδρομο και οταν γινεται εκει να μην εχει κλιση καθολουΑν εχεις προβλημα στις επιγονατηδες μου λες απαγορευετε δια ροπαλου το ποδηλατο. Για το τρεξιμο και το περπατημα στο διαδρομο ρωτησες να μαθεις??
Αν θελει κρέας η σουφρίτσα σου να μου το λες στα ισια. Αντρες ειμαστε (τροπος του λεγειν για σενα)το καταλαβα ρε μπουφε.....δεν το εννοουσα κ καλα οτι δεν καταλαβα,απλα ηθελα να το ξαναακουσω για να σε γαμησω
την θες την 4αρα σου κ μεσα στο χαριλαου να στρωσεις μου φαινεται....βρωμοπουσταΑν θελει κρέας η σουφρίτσα σου να μου το λες στα ισια. Αντρες ειμαστε (τροπος του λεγειν για σενα)
την θες την 4αρα σου κ μεσα στο χαριλαου να στρωσεις μου φαινεται....βρωμοπουστα
κανε σεξ σημερα.Αντε να ξημερώσει να παω γυμναστηριο επιτελουςςςςςςςςςςςςςςςς
Δεν αντεχω αλλο να ειμαι αρρωστη λεμεεεεεεεεεεεεε
Αντε να ξημερώσει να παω γυμναστηριο επιτελουςςςςςςςςςςςςςςςς
Κανω ρε !κανε σεξ σημερα.
και ποιος σε ρωτησε μωρη ;Αντε να ξημερώσει να παω γυμναστηριο επιτελουςςςςςςςςςςςςςςςς
Λες να εχω παραισθήσεις???Σε λίγο βραδιάζει, τί ξημέρωμα λες;
Σε χτύπησε ο πυρετός μου φαίνεται...