You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Γρηγορίου Λαμπράκη 132 - Πειραιάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Terry Meynolds
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 81
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
aΔεν ξερω φιλε. Εχω να πατήσω 1,5 χρόνο εκεί
melrules
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ετσι ειναι οπως τα γραφεις αδερφε, μονο που ηταν 3 (με εξισου παραπανισια κιλα).Ειναι κανονικα ανοικτα καθημερινα απο 12.00 - 20.00 .Σαβατοκυριακο δεν ξερω γιατι δεν εχω παει ποτε.
Συνηθως ειναι 2 μιλφ προγκιλφ Ρωσιδες με παραπανησια κιλα που ομως τα κανουν ΟΛΑ με 50 ευρω .
Παγωμενος χωρος, αδιαφορη σεριφισα, VFM μονο αν ειναι 60 για 2 κοπελες..
Βεβαια καποιο αλλοι μπορει να γουσταρουν...
Να ενημερώσω οτι πέρασα σχετικά πρόσφατα και χτύπησα για πλάκα αφού δεν περίμενα να ανοίξουν.
Όχι μόνο άνοιξαν αλλά ήταν και 4 μεγαλοκυρίες μέσα
Λουσίντα, Χριστίνα, Ρωξάνη και μια άλλα νομίζω.
Πήρα τη ρωξάνη, πολύ καλό κλαρίνο και ρουφηγμα @@, κάνει οτι της πείς
Μπορεί και να την ξαναπάρω
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Eιναι μηπως η γνωστη Ρωξανη απο Σκρα - Κηφησιας και τελευταια Ηρ.Πολυτεχνειου ?Ποσο το εχουν παει το μισαωρο ? Απο οτι θυμαμαι σηκωνουν αρκετο παζαρι,λογω αναδουλειων.Επισης θυμαμαι οτι παντα μετα τις 12.00 ανοιγουν την πορτα.Να ενημερώσω οτι πέρασα σχετικά πρόσφατα και χτύπησα για πλάκα αφού δεν περίμενα να ανοίξουν.
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Σαρανταρα πια νταρντανα με μπολικα πιασιματα ,ξανθα μαλια και προτιμηση στην οπισθια κινηση.Δεν είμαι σίγουρος αν είναι η ίδια και εγω την ίδια απορεία είχα γιατί δεν την θυμάμαι καθόλου εμφανισιακά
όντως πήγα 12 και 45 περίπου
Δεν μου εγραψες τιμη.
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
οχι δεν είναι αυτή. Ειναι μαυρομάλα.
έδωσα 60 για διπλό
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
Σαρανταρα πια νταρντανα με μπολικα πιασιματα ,ξανθα μαλια και προτιμηση στην οπισθια κινηση.
Δεν μου εγραψες τιμη.
50+ ,ειναι πια(για να μην πω 50++)
αλλα νταρντανα δεν ηταν,ποτέ,εκτοσ αν παχυνε τελευταια
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Ανεβασε μια κριτικη για το διπλο να διαβασουμε λεπτομερειες.οχι δεν είναι αυτή. Ειναι μαυρομάλα.
έδωσα 60 για διπλό
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Όταν λες διπλό τι εννοείς;;; Διπλή εκτόνωση ή με δύο γυναίκες μαζί;... Τελευταία φορά που πήγα ήταν μια Μαριάννα και μια Τζούλια.. (κοντή με φαρδιά περιφέρεια)
Διαβάζω για νέες παρουσίες τώρα.. Θα περάσω μια και είμαι κοντά να δω τι παίζει.
Διαβάζω για νέες παρουσίες τώρα.. Θα περάσω μια και είμαι κοντά να δω τι παίζει.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ναι η τριχωτή είναι αλλά τελευταία φορά την είχα πετύχει γύρω στον Μάρτιο με Απρίλιο. Μια αλλη φορά που ξαναπέρασα μεσα στο καλοκαίρι δεν την είδα και έφυγα.
Όταν λεω "νέες" εννοώ καινούρια άτομα στο μαγαζι. Όχι νέες σε ηλκία. Γιατί τόσο καιρό μόνο τη Λουσίντα και την Τζούλια έβρισκα μέσα.
Όταν λεω "νέες" εννοώ καινούρια άτομα στο μαγαζι. Όχι νέες σε ηλκία. Γιατί τόσο καιρό μόνο τη Λουσίντα και την Τζούλια έβρισκα μέσα.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Μάλλον έκλεισε ή μεταφέρθηκε αλλού. Πήγα σήμερα το απόγευμα μασαζότσαρκα στον Πειραιά. Φτάνω στο εν λόγω μαγαζί. Από το κουδούνι κάτω είχαν αφαιρέσει την ετικέτα Β2. Χτυπάω μερικά κουφούνια στην τύχη. Μου ανοίγουν και μπαίνω μέσα. Στο ασανσέρ έχουν ξεκολλήσει επίσης ένα μικρό πλακετάκι που υποδήλωνε την ύπαρξη του μασατζίδικου δίπλα από το κομβίο του ορόφου.
Ανεβαίνω πάνω στον 5ο και διαπιστώνω ότι έχουν ξηλώσει και την ταμπέλα από την πόρτα.
Χτύπησα 6-7 φορές το κουδούνι . Δεν άνοιξαν. Έστησα αυτί στην πόρτα αλλά νεκρική σιγή. Έφυγα προς αναζήτηση άλλων.. Συνέχεια στο thread του καθενός..
Αν κάποιος ανακαλύψει κάτι για το συγκεκριμένο, ας θυμηθεί να ενημερώσει.
Ανεβαίνω πάνω στον 5ο και διαπιστώνω ότι έχουν ξηλώσει και την ταμπέλα από την πόρτα.
Χτύπησα 6-7 φορές το κουδούνι . Δεν άνοιξαν. Έστησα αυτί στην πόρτα αλλά νεκρική σιγή. Έφυγα προς αναζήτηση άλλων.. Συνέχεια στο thread του καθενός..
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Μου κανει εντυπωση οτι ο συναγωνιστης Νιck πηγε πριν μια εβδομαδα και εγραψε για αυτο γιατι δεν του ανεφεραν οτι προκειται να κλεισουν η να μεταφερθουν.Τελικα νομιζω οτι η Ρωξανη ειναι το μαυρο προβατο , σε οποιο μασατζιδικο παει ,κλεινει ,ας θυμηθουμε Σκρα , Κηφησιας 18 , και τωρα Γρ.Λαμπρακη .Οσο για το Ηρωων Πολυτεχνειου ,ερχεται και η σειρα του.Μάλλον έκλεισε ή μεταφέρθηκε αλλού. Πήγα σήμερα το απόγευμα μασαζότσαρκα στον Πειραιά. Φτάνω στο εν λόγω μαγαζί. Από το κουδούνι κάτω είχαν αφαιρέσει την ετικέτα Β2. Χτυπάω μερικά κουφούνια στην τύχη. Μου ανοίγουν και μπαίνω μέσα. Στο ασανσέρ έχουν ξεκολλήσει επίσης ένα μικρό πλακετάκι που υποδήλωνε την ύπαρξη του μασατζίδικου δίπλα από το κομβίο του ορόφου.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση που δεν βρήκα ταμπέλες στα κουδούνια και στην πόρτα... Αυτές δούλευαν ακόμα και στις μεγάλες επίσημες αργίες.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 253
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις