Fontas1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
και εγω ενδιαφερομαι ειδικα αν ειναι και κατηγορια bbw ακομα καλυτερα
Φιλε ειλικρινα δε βλεπεται... Προχωρα παρακατω...Παίδες έχει κανένας πληροφορίες για αυτή; Σε μπουρδέλο με 30-40 Ε δεν πάω, αν έχει σπίτι και μεγαλύτερη ταρίφα το σκέφτομαι... Μου αρέσουν οι γκιλφ, στο μυαλό μου έχω ότι θα μου κάνουν πολύ περισσότερα απο το κανονικό, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που είναι δύσκολα τα πράματα..
ΑΘΗΝΑΙA 57 - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Στο Τρίγωνο.. χαλκοκονδύλη - Σωκράτους - ΚαποδιστρίουΚαλησπερα ,
αυτη την στιγμη υπαρχει καποιο μερος που θα βρουμε γυναικες 45+ ? Θα κατεβω Αθηνα αυτες τις μερες .
Εύλογο ερώτημα !!! Όλες αυτές αντέχουν γαμησι σφυροκόπημα?Να απαντήσω στο ερώτημα του φίλου:
Αλίκη Διδύμου 16, περίπου 72 ετών,
Ανδριάνα Αγκύρας 12, περίπου 70 ετών
Ελένη Τροφωνίου 13, περίπου 68 ετών
Όλγα (θεία Όλγα) Τροφωνίου 13, περίπου 72 ετών
Αλιόνα Διδύμου 18, περίπου 65+ ετών
Ειρήνη Έλλης 3, περίπου 60 ετών
Ελένη Ιάσονος 43, περίπου 70++ ετών
Εύα Κολωνού 48, περίπου 70 ετών
Νίκη Παρασίου 36, περίπου 62+ ετών
Νάνσυ Βέργας 6, περίπου 60+ ετών
Αλίνα Αλκαμένους 113, περίπου 62+ ετών
Ντιάνα Μαγνησίας 1, περίπου 65+ ετών
Ειρήνη Περγάπου 27, περίπου 65 ετών.
Σίγουρα υπάρχουν και άλλες αλλά δεν μου ερχονται τώρα στο μυαλό. Καλό θα είναι να μας πει κάποιος αν γνωρίζει κυρίες αυτής της ηλικίας που να δέχονται στον χώρο τους.
Tην εχω παρει τηλεφωνο μερικες φορες, ρωταει ηλικια στο τηλεφωνο, και ολο τσιναει οταν της λεω την ηλικια μου, την πρωτη φορα της ειπα 35 που ειμαι, τις επομενες της ειπα οτι ειμαι 40 και μετα 45, παλι δεν γουσταρε.Παίδες έχει κανένας πληροφορίες για αυτή; Σε μπουρδέλο με 30-40 Ε δεν πάω, αν έχει σπίτι και μεγαλύτερη ταρίφα το σκέφτομαι... Μου αρέσουν οι γκιλφ, στο μυαλό μου έχω ότι θα μου κάνουν πολύ περισσότερα απο το κανονικό, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που είναι δύσκολα τα πράματα..
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Τι περισσότερα από το κανονικό εννοείς;Παίδες έχει κανένας πληροφορίες για αυτή; Σε μπουρδέλο με 30-40 Ε δεν πάω, αν έχει σπίτι και μεγαλύτερη ταρίφα το σκέφτομαι... Μου αρέσουν οι γκιλφ, στο μυαλό μου έχω ότι θα μου κάνουν πολύ περισσότερα απο το κανονικό, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που είναι δύσκολα τα πράματα..
Δεν γνωρίζω αν αντέχουν σφυροκόπημα. Σε γενικές γραμμές δεν γαμάω με έντονο και δυνατό ρυθμό.Εύλογο ερώτημα !!! Όλες αυτές αντέχουν γαμησι σφυροκόπημα?
κανένα γλυφοκόλι, κανένα δαχτυλάκι...Τι περισσότερα από το κανονικό εννοείς;
Μπαζο, την ειχα παρει πριν μερικα χρονια σε ξενοδοχειο στην ομονοια. Σχετικα καλη αποδοση, φιλουσε στο στομα, εχυσα στα βυζιαΠαίδες έχει κανένας πληροφορίες για αυτή; Σε μπουρδέλο με 30-40 Ε δεν πάω, αν έχει σπίτι και μεγαλύτερη ταρίφα το σκέφτομαι... Μου αρέσουν οι γκιλφ, στο μυαλό μου έχω ότι θα μου κάνουν πολύ περισσότερα απο το κανονικό, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που είναι δύσκολα τα πράματα..
Έχω ακούσει τα χειρότερα αλλά να σου πω την αμαρτία μου έχω κολλήσει και θέλω να την πάρω.Ξερω ότι θα ξενερώσω αλλά για μια φορά δε γαμιεται θέλω να δώσω.Νομιζω ότι έχει και άλλο τηλέφωνο γιατί εκτός από αυτό αν το έχεις στείλτο μου σε pm γιατί οπότε τηλ ακούω για φραγή.Ευχαριστω.Γενικα στο σεξ πώς ήταν φίλε??Μπαζο, την ειχα παρει πριν μερικα χρονια σε ξενοδοχειο στην ομονοια. Σχετικα καλη αποδοση, φιλουσε στο στομα, εχυσα στα βυζια
καλη γενικά, δε μου ειπε όχι, είναι για μερακλήδες. Καλοκαίρι του 19 την ειχα παρει λόγω ακύρωσης καποιου ραντεβού που ειχα με άλληΈχω ακούσει τα χειρότερα αλλά να σου πω την αμαρτία μου έχω κολλήσει και θέλω να την πάρω.Ξερω ότι θα ξενερώσω αλλά για μια φορά δε γαμιεται θέλω να δώσω.Νομιζω ότι έχει και άλλο τηλέφωνο γιατί εκτός από αυτό αν το έχεις στείλτο μου σε pm γιατί οπότε τηλ ακούω για φραγή.Ευχαριστω.Γενικα στο σεξ πώς ήταν φίλε??