goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 456
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΛΕΙΨΩ ΚΩΛΟΤΡΙΠΙΔΑ ΓΡΙΑΣ
Πείτε καμια καυλογρια ρε παιδιααααα
Ελπίζω κάποια ώριμα κορίτσια που πέρασα καλά μαζί τους να βγάλανε σύνταξη και να μην είναι κάτω από καμμία γέφυρα η στο ΚΑΠΗ της περιοχής.Καλύμνου 36. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ακόμη ανοιχτό όμως.
Όπως είπε και άλλος συναγωνιστής σε άλλο θέμα που ρώτησα χτες είπε πως είναι κλειστό.
Μετά τον κόβιντ αλλάξαν πολλά. Παλιές γωνιές που θυμίζαν μια άλλη Αθήνα έσβησαν μια για πάντα.
Τροφωνίου 13 μεγάλε...γιαγιά Όλγα με την εγγύηση του Αργυροτοξου.ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΛΕΙΨΩ ΚΩΛΟΤΡΙΠΙΔΑ ΓΡΙΑΣ
Αυτό κατάλαβες;Γτ ρε τύπε. Κι εσύ υποστηρικτής της νέα σάπιας κατάστασης που το παλιό δεν έχει χώρο πουθενά; Τι μανία είναι αυτή;
Σε πνίγει πια.
Υστερεί σε πορνογκλαμ αλλά με διαμάντια τύπου Όλγας ισορροπεί το σκηνικό.Τροφωνίου δεν είναι ένας μικρούτσικος δρόμο ανάμεσα στην λιοσίων και την δομωκού με ελάχιστα δωματιάκια;; Λολ
Πέρασα τις προάλλες στην συνεχή εξερεύνηση των περιοχών που κάνω τόσα χρόνια.
Εργασία και χαρά...Σκάνε τα μαστόρια απ τα λαστιχάδικα και αφήνουν μεροκάματο
Μπράβο στον συναγωνιστή που την έγραψε.Τύπε διάβασε την κριτική με τίτλο 1983.
Βούρκωσα από την συγκίνηση χτες που τη διάβασα.
Είναι η 8η κατά σειρά, γράφει με έντονα γράμματα στον τίτλο 1983.
Καλύμνου 36Α (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Καλύμνου 36Α Μπουρδέλα στη περιοχή Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας. Φωτογραφίες, κριτικές & βαθμολογίες, συζήτηση μελών, συνεχής ενημέρωση.www.bourdela.com
Όλη για όλη...Την διάβασες όλη;
Καλησπερα Φιλε μου.....το εχω παρει το "Κουκλι"......μονο για σκληρους παιχτες...ευαισθητουληδες γουτσου-γουτσου δεν.....θα βαλουν τα κλαμματα......
Για πείτε ρε μαγκες υπήρξε άλλος για καταδρομικηΚαλημέρα τύποι μη μου αρχίσετε μετά ότι είναι 297 χρόνων και χοντρή ζητήσατε γριουλα χώρο έχει στην Αχαρνών χαμηλά ένα 30 μου είχε πει έφτασα αλλά ήταν πολύ σκληρό κασκαντεριλικι οπότε αποχώρησαΧαλαρωτικό μασάζ - Love List
Πάρε με τηλέφωνο 6980887824. Για σου ,φιλέ μου,είμαι Ελένα 60 ετον, ρωσίδα. Σε προσφέρω ηρεμιστικό μασάζ μαζι με εκτόνωσης στο χορό μου. Δεν είμαι βιαστικά […]www.lovelist.com.gr
Τύπε διάβασε την κριτική με τίτλο 1983.
Βούρκωσα από την συγκίνηση χτες που τη διάβασα.
Είναι η 8η κατά σειρά, γράφει με έντονα γράμματα στον τίτλο 1983.
Καλύμνου 36Α (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Καλύμνου 36Α Μπουρδέλα στη περιοχή Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας. Φωτογραφίες, κριτικές & βαθμολογίες, συζήτηση μελών, συνεχής ενημέρωση.www.bourdela.com
Όλες κάνουν τύπεΠοια γριά γουστάρει να κάνει γλυφοκωλι
Όλες κάνουν τύπε
Τύπε όπου πετύχεις κοπέλα πάνω από 60 χρόνων απλά μπες και δεν θα χάσεις.Τύπε σε έχω μπανισει ότι και εσυ είσαι απτό φαν κλαμπ των γριων
Έχεις να προτείνεις καμία καλή μεγαλοκοπελα (60-70-80χρονων);; Ιδανικά σε σπιτάκι που να έχει ησυχία τριγύρω όπως στη τροφωνιου
Με ενδιαφέρει κ εμενααααΥπάρχει κάποια γύρω στα 60 αλλά με πάρα πολλά κιλά ;Δηλαδή bbw;
Eυχαριστω
Ναι για στείλτεγια πειτε ρε μαγκες καμια γρια...αμα εχουμε και καμια γρια bbw για χοντρες ανωμαλιες ακομα καλυτερα
Mιλαω για αυτές που αποσύρθηκαν λόγω ορίου ηλικίας και όχι για αυτές που είναι γύρω στα 40-50 και αφήνουν τους μιλφοτζιλφολατρες χωρίς στόχους .Γτ ρε τύπε. Κι εσύ υποστηρικτής της νέα σάπιας κατάστασης που το παλιό δεν έχει χώρο πουθενά; Τι μανία είναι αυτή;
Σε πνίγει πια.