Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.887
- Πόντοι
- 1.191
Η αλήθεια είναι πως δεν τ έκανα για τόσο αλλά και πάλι θέλει ακόμα χρόνο γι αυτή τ κατηγορία χαχαχπανω απο 55 ειναι, εχει κανει πλαστικες
Η αλήθεια είναι πως δεν τ έκανα για τόσο αλλά και πάλι θέλει ακόμα χρόνο γι αυτή τ κατηγορία χαχαχπανω απο 55 ειναι, εχει κανει πλαστικες
Έχουμε τηλ μυστη μου από την θεια Ελένη??πανω απο 55 ειναι, εχει κανει πλαστικες
εχει πολλές αγγελίες, συνηθως με ψευτικες φωτό, 5+ βυζιά, πειραγμένα (σμίκρυνση). Κατά καιρούς έχει διάφορες "φίλες", η εμφάνιση και η απόδοση ποικίλει.Έχουμε τηλ μυστη μου από την θεια Ελένη??
Είναι Ελληνίδα όπως δηλώνει;εχει πολλές αγγελίες, συνηθως με ψευτικες φωτό, 5+ βυζιά, πειραγμένα (σμίκρυνση). Κατά καιρούς έχει διάφορες "φίλες", η εμφάνιση και η απόδοση ποικίλει.
ΚΆΝΩ ΈΡΩΤΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΞΕΠΈΤΑ
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΊΔΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑ ΜΕ ΑΠΊΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΊΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΥ ΓΑΜΗΣΙ 6980635602kanesex.com
ΝαιΕίναι Ελληνίδα όπως δηλώνει;
Αν θες φιλε μου πες μου τι είναι εκεί στην Τροφωνίου;;;Τι παίζει;;;Πιατσα η σπίτια;;;Τροφωνίου πάτε. Όλο και θα βρειτε κάτι σε gilf
Σπίτια... Λιοσίων μεριάΑν θες φιλε μου πες μου τι είναι εκεί στην Τροφωνίου;;;Τι παίζει;;;Πιατσα η σπίτια;;;
Να απαντήσω στο ερώτημα του φίλου:
Αλίκη Διδύμου 16, περίπου 72 ετών,
Ανδριάνα Αγκύρας 12, περίπου 70 ετών
Ελένη Τροφωνίου 13, περίπου 68 ετών
Όλγα (θεία Όλγα) Τροφωνίου 13, περίπου 72 ετών
Αλιόνα Διδύμου 18, περίπου 65+ ετών
Ειρήνη Έλλης 3, περίπου 60 ετών
Ελένη Ιάσονος 43, περίπου 70++ ετών
Εύα Κολωνού 48, περίπου 70 ετών
Νίκη Παρασίου 36, περίπου 62+ ετών
Νάνσυ Βέργας 6, περίπου 60+ ετών
Αλίνα Αλκαμένους 113, περίπου 62+ ετών
Ντιάνα Μαγνησίας 1, περίπου 65+ ετών
Ειρήνη Περγάπου 27, περίπου 65 ετών.
Σίγουρα υπάρχουν και άλλες αλλά δεν μου ερχονται τώρα στο μυαλό. Καλό θα είναι να μας πει κάποιος αν γνωρίζει κυρίες αυτής της ηλικίας που να δέχονται στον χώρο τους.
Δυο μπουρδελα εχει εκει...το 11 και το 13...νομιζω το 13 εχει και πανω οροφο...στο 13 ειναι μονο γιαγιαδες σλαβες..στο 11 εχει και μια Ελλεηνιδα στριμμενη την Στελλα (νομιζω κρητικια πρεπει να ειναι) γεματουλα που καποιες φορες βαραει και σκοπια εξω απο την πορτα και σε τσεκαρει...ετσι και κανεις το λαθος και δεν περασεις δωματιο μαζι της σου ριχνει και καμια καταρα...Αν θες φιλε μου πες μου τι είναι εκεί στην Τροφωνίου;;;Τι παίζει;;;Πιατσα η σπίτια;;;
Φίλε Dsar, το νούμερο είναι 16 (όχι 6). Απλά τώρα τελευταία έχει ξεκολήσει ο αριθμός 1 και έχει μείνει μόνο το 6. Ρίξε μια ματιά στο διπλανό και θα δεις ότι γράφει 18.Μια διορθωση...η Αλικη ειναι Διδυμου 6 οχι 16...εγω την ειχα πετυχει βραδυ αργα μετα τις 23:00
Τυπε εγώ που τσαρκαρω βράδι αυτήν την είχα κόψει για γύφτισσα. Μόλις την προσπέρασα άρχισε κάτι μπινελικια κι εγώ της τα ανταπέδωσα της χαμουρας.Δυο μπουρδελα εχει εκει...το 11 και το 13...νομιζω το 13 εχει και πανω οροφο...στο 13 ειναι μονο γιαγιαδες σλαβες..στο 11 εχει και μια Ελλεηνιδα στριμμενη την Στελλα (νομιζω κρητικια πρεπει να ειναι) γεματουλα που καποιες φορες βαραει και σκοπια εξω απο την πορτα και σε τσεκαρει...ετσι και κανεις το λαθος και δεν περασεις δωματιο μαζι της σου ριχνει και καμια καταρα...
Όνομα;
Αμα ηταν του επαγγελματος θα εβαζε κατω πολλες 20αρες callgirls
Κρατιέται πολύ καλά για την ηλικία της, όντως.
ναι μωρε ειδικα με αυτη τη γκριζουρια που εχει στο κεφαλι της ως μαλλια θα εβαζε κατω και μαλιστα πολλα τρυφερα 20αρικα μπουμπουκια,βρε τι μαλακιες ακουω ο ανθρωπος,ειμαι 23αρης και ψωφαω για συνομιλικες μου αντε και μεχρι 35-40(τις λεγομενες μιλφαρες),απο 40 και πανω ειναι χασιμο χρονου τελειως.
Εχεις δει ρε νιμου σε τι νήμα βρίσκεσαι;ναι μωρε ειδικα με αυτη τη γκριζουρια που εχει στο κεφαλι της ως μαλλια θα εβαζε κατω και μαλιστα πολλα τρυφερα 20αρικα μπουμπουκια,βρε τι μαλακιες ακουω ο ανθρωπος,ειμαι 23αρης και ψωφαω για συνομιλικες μου αντε και μεχρι 35-40(τις λεγομενες μιλφαρες),απο 40 και πανω ειναι χασιμο χρονου τελειως.
ξερω ναι αλλα δε μπορω να ακουω και βλακειες οτι η γκριζομαλλα γιαγιακα θα εβαζε κατω πολλες 20αρες ιεροδουλες αν ηταν και εκεινη.Εχεις δει ρε νιμου σε τι νήμα βρίσκεσαι;